Bilakah saya boleh menggunakan gunung di warisan hogwarts?, Hogwarts Legacy Mounts: Bila dan Bagaimana Membuka Kunci Mereka | Gamesradar

Bilakah anda membuka kunci pemasangan dalam warisan Hogwarts

Starfield lebih besar dan lebih bercita -cita daripada Skyrim, tetapi adakah ia akan menjadi ujian masa dengan cara yang sama?

Bilakah saya boleh menggunakan gunung di warisan hogwarts?

Hogwarts Legacy Mount Hippogriff Flying Bilakah Saya Boleh Menggunakan Gunung Di Hogwarts Legacy?

Anda mungkin tidak dapat bermain quidditch Hogwarts Legacy, Tetapi ketika anda terbang di hippogriff, keajaiban Harry Potter Filem datang hidup. Sudah tentu, gunung bukan cara terpantas untuk terbang Hogwarts Legacy – Menunggang penyapu anda sering akan membawa anda ke destinasi anda dengan lebih cepat – tetapi meneroka kawasan Hogwarts di atas gunung tidak ada yang megah. Anda perlu membuka kunci kemampuan untuk menaiki gunung sebelum anda boleh terbang di atas graforn. Persekitaran permainan sangat besar, dan akan ada banyak perjalanan yang diperlukan untuk sampai ke misi cerita yang berbeza dan pencarian sampingan, jadi mendapatkan gunung akan membuat di seluruh dunia lebih mudah diurus. Inilah ketika anda boleh menggunakan gunung di Hogwarts Legacy.

Anda boleh menggunakan gunung di warisan Hogwarts apabila anda menyelesaikan “The High Keep”

Watak anda tidak akan dapat menaiki gunung sehingga anda melengkapkan “The High Keep,” misi cerita dua puluh tujuh. Dalam “The High Keep,” anda akan menyelamatkan Highwing dan rakannya dari pemburu jahat. Sebaik sahaja anda melakukan ini, anda akan dapat menunggang Highwing Hogwarts Legacy.

Pada masa ini terdapat empat gunung yang terdapat di Hogwarts Legacy. Mereka adalah HIPPOGRIFFS HIGHWING DAN CALIGO, seorang thestral bernama Sepulchria, dan Graphorn yang dipanggil Lord of the Shore. Di samping itu, jika anda menyusun semula permainan, pemasangan dimasukkan.

Sebaik sahaja anda memperoleh hak untuk menunggang gunung, anda boleh memanggil binatang itu dengan menekan lb/l1 digabungkan dengan y/segi tiga. Kemudian terbang dengan menekan butang A pada konsol Xbox dan X di PlayStation 5.

Mengenai Pengarang

Tyler Erickson

Penyumbang di The Escapist dan telah menulis mengenai permainan dan hiburan selama lebih dari 10 tahun. Saya suka permainan fps, tindakan/pengembaraan, dan permainan sukan. Dalam Hiburan, saya menulis tentang segala -galanya Star Wars, Komik, Tindakan dan Filem Seram, dan Buku Fantasi dan Seram. Saya juga telah menulis untuk permainan permainan, thexboxhub, dan permainan yang aneh. Podcaster dan streamer, dan sentiasa gembira untuk bercakap permainan atau hiburan, jadi ikuti saya di sosial!

Bilakah anda membuka kunci pemasangan dalam warisan Hogwarts?

Highwing Hippogriff Putih di Hogwarts Legacy

Di Hogwarts Legacy, gunung adalah beberapa cara yang paling megah untuk berkeliling. Setelah dikunci, anda akan melonjak tinggi pada hippogriff atau melintasi pemburu yang menundukkan tuan yang hebat di pantai dalam masa yang singkat. HIPPOGRIFFS DAN THESTRELS Membuat alternatif yang menang untuk penyapu warisan Hogwarts yang jauh lebih rendah, tetapi anda perlu menunggu titik tertentu dalam cerita sebelum anda boleh memanggilnya.

Highwing the Hippogriff datang terlebih dahulu, maka anda akan dapat menunggang thestrels, dan sebaik sahaja anda menyelesaikan percubaan San Bakar, anda akhirnya dapat memanggil dan menunggang graphorn seperti tangki. Bunyi seperti keseronokan? Inilah caranya dan bila anda boleh mengharapkan untuk membuka kunci pemasangan dalam warisan Hogwarts

Cara mendapatkan gunung dalam warisan Hogwarts

Untuk mendapatkan pemasangan dalam warisan Hogwarts, anda perlu melengkapkan misi yang disebut High Keep. Ini adalah pencarian misi utama selepas percubaan kedua – percubaan Charles Rookwood – dan bermula dengan bertemu Natty berhampiran beberapa runtuhan istana lama, di mana anda juga perlu memanjat benteng di Hogwarts Legacy.

Ini akan menyaksikan anda akhirnya menyelamatkan hippogriff yang dipanggil Highwing, dan hippogriff lain, dari pemburu haram. Setelah usaha ini selesai, anda akan dapat memanggil Highwing sebagai gunung. Dia boleh terbang dan berlari di atas tanah, bergantung pada bagaimana anda ingin berkeliling.

Setelah itu, anda juga akan membuka kunci Bonus Mount Pre-order atau Deluxe Edition yang mungkin anda miliki. Sesiapa yang pra-memerintahkan Hogwarts Legacy akan mendapat akses kepada Hippogriff Onyx yang dipanggil Caligo, dan kemudian pemilik Edisi Deluxe juga mendapat thestral yang dipanggil Sepulchria.

Cara memanggil gunung dalam warisan Hogwarts

Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan misi Keep High dan mempunyai akses ke Highwing, anda boleh memanggilnya menggunakan L1 / LB dan kemudian Segitiga / Y. Pada dasarnya membawa menu gear jejari anda dan anda akan melihat, dan dapat mengaktifkan, highwing di sebelah kanan.

Sebaik sahaja anda berada dan bersedia untuk pergi, tekan X / A untuk berlepas, atau anda juga boleh berjalan di sepanjang tanah semasa dipasang. Di udara, anda boleh menekan R2 / RT untuk pergi lebih cepat, dan kemudian gunakan tongkat analog yang betul untuk menyesuaikan ketinggian anda.

Jauh lebih sukar untuk mendarat di atas gunung daripada penyapu, jadi untuk mendarat anda perlu menolak ke bawah sehingga gunung anda sampai ke tanah, dan kemudian tekan Circle / B untuk benar -benar turun.

Berapa banyak pelekap warisan Hogwarts yang ada?

Pada masa ini terdapat empat warisan Hogwarts yang tersedia dalam permainan. Ini adalah:

  • Highwing hippogriff putih (Dibuka dengan melengkapkan Misi Keep High)
  • Caligo the onxy hippogriff (bonus pra-pesanan)
  • Sepulchria the Thestral (Bonus edisi mewah)
  • Tuan pantai graforn (Dibuka dengan menyelesaikan percubaan Quest San Bakar)

Pembebasan Hogwarts Legacy telah menjadi subjek kritikan dan perdebatan kerana j.K. Pendirian awam Rowling mengenai identiti jantina, yang terus mencabar keterangkuman di tengah -tengah komuniti Harry Potter. Inilah penjelasan kami di Hogwarts Legacy Controversy.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Sam Loveridge

Editor-in-Chief Global, GamesRadar+

Sam Loveridge adalah ketua editor global GamesRadar, dan menyertai pasukan pada bulan Ogos 2017. Sam datang ke GamesRadar selepas bekerja di TrustedReviews, Spy Digital, dan Fandom, setelah selesai MA dalam Kewartawanan. Pada zamannya, dia juga mempunyai penampilan di The Guardian, BBC, dan banyak lagi. Pengalamannya telah melihat konsol penutupnya dan permainan PC, bersama -sama dengan perkakasan permainan, selama sedekad, dan untuk GamesRadar, dia bertanggungjawab ke arah keseluruhan laman web, menguruskan pasukan, dan memastikan ia adalah yang terbaik. Hasrat permainannya terletak pada permainan simulasi pelik, RPG terbuka dunia besar, dan indies yang dibuat dengan indah. Dia bermain di semua platform, dan mengkhususkan diri dalam tajuk seperti Pokemon, Assassin’s Creed, The Sims, dan banyak lagi. Pada asasnya, dia suka semua permainan yang bukan sukan atau gelaran berjuang! Di masa lapangnya, Sam suka hidup seperti Stardew Valley dengan memasak dan membakar, tumbuh sayur -sayuran, dan menikmati kehidupan di kawasan luar bandar.

  • Penulis Kakitangan Jasmine Gould-Wilson, GamesRadar+

Starfield lebih besar dan lebih bercita -cita daripada Skyrim, tetapi adakah ia akan menjadi ujian masa dengan cara yang sama?

Roguelike yang huru-hara dan pistol ini membuatkan saya meletupkan camar ganas dan menaikkan axolotls bayi