Bilakah PVE dilepaskan dalam Overwatch 2? Dot Esports, Overwatch 2 Musim 6 Waktu Mula, Tarikh Siaran, Butiran PVE, dan banyak lagi.

Overwatch 2 Musim 6 Waktu Mula, Tarikh Siaran, Butiran PVE, dan banyak lagi

Kami akan melihat satu bentuk pve di Overwatch 2, tetapi apabila?

Bilakah PVE dilepaskan dalam Overwatch 2?

Overwatch 2 Mod Permainan PVE yang lama ditunggu-tunggu telah menjadi topik perbincangan antara pemain, pemaju, dan media permainan selama berbulan-bulan. Jangan takut, kerana kita tidak perlu memikirkannya lagi terima kasih kepada Blizzard membuang idea hampir keseluruhannya. Walau bagaimanapun, sisa-sisa mod permainan yang dicari akan menyelinap masuk Overwatch 2, dalam masa.

Peminat telah berteriak untuk pengalaman PVE koperasi sejak segmen PVE pendek dimasukkan ke dalam Acara Arkib. Sekarang, Pve akan datang, tetapi ia akan ditingkatkan dari apa yang asalnya dirancang untuk permainan.

Kami akan melihat satu bentuk pve di Overwatch 2, tetapi apabila?

Bilakah PVE akan dibebaskan Overwatch 2?

Semasa pameran Xbox Microsoft pada 11 Jun, Blizzard mengeluarkan treler baru untuk Overwatch 2 Persembahan PVE dan mengesahkan bahawa kemasukan pertama misi cerita dan banyak lagi akan menjadi musim enam pada Ogos. 10.

Bertajuk Overwatch: Pencerobohan, Musim ini akan merangkumi misi cerita, mod co-op baru, wira sokongan baru, dan lebih banyak lagi dalam “drop kandungan terbesar terbesar.”

Menurut laporan, sistem PVE akan dikeluarkan secara bertahap melalui sistem “bermusim”. Kembali pada bulan Jun 2022, Pengarah Permainan Aaron Keller berkongsi bahawa mereka masih bekerja di semua bahagian PVE Overwatch 2.

Overwatch .

Wahyu ini menggerakkan sejumlah besar kontroversi dari masyarakat setelah bertahun -tahun janji Hyped Pve jatuh rata -rata. Sebaliknya, kami akan menerima pilihan tidbits koperasi setiap musim, yang jauh dari apa yang kami janjikan pada asalnya.

Malangnya, ini adalah kad yang telah kami hadapi.

Sebaliknya, ini akan memberi peluang besar kepada Blizzard untuk memberi tumpuan kepada pelbagai pepijat dan gangguan yang melanda penembak wira. Bugs sangat memberi kesan kepada permulaan masing -masing Overwatch musim, dan dengan rancangan bermusim Blizzard kini ditetapkan dalam batu, ini bermakna kita akan melihat masalah yang lebih sedikit pada permulaan setiap kemas kini utama.

. Talian lainnya termasuk trend digital, ranting skrin, dan gamespew. Dia juga berfungsi sebagai pereka naratif dalam permainan. Berhubung dengannya di Twitter @ThePokeFlute.

Overwatch 2 Musim 6 Waktu Mula, Tarikh Siaran, Butiran PVE, dan banyak lagi

Overwatch 2 Musim 6 Waktu Mula, Tarikh Siaran, Butiran PVE, dan banyak lagi

Mencari Overwatch 2 Musim 6 Tarikh Siaran? Musim 2 Overwatch seterusnya akan dibungkus dengan satu tan ciri baru dan kelihatan menjadi salah satu musim terbesar sejak pelepasan permainan. Dengan musim yang begitu besar di hadapan kami, kami telah mengumpulkan semua yang anda perlu tahu mengenai Overwatch 2 Musim 6 yang akan datang.

Jika anda sedang mencari tarikh pelepasan musim 6, atau apa yang diharapkan dalam musim itu sendiri, termasuk butiran mengenai wira baru, mod cerita pencerobohan, dan banyak lagi, anda telah sampai ke tempat yang betul. Kami juga akan merangkumi semua perubahan permainan baru, dan mod penguasaan wira yang dipaparkan Blizzard dalam pameran Xbox baru -baru ini. Lihat senarai peringkat Overwatch 2 Heroes kami.

Overwatch 2 Musim 6 Tarikh Siaran

Blizzard kini telah menendang perkara dengan tarikh pelepasan Overwatch 2 Musim 6 pada hari Khamis, 10 Ogos 2023. Pemaju permainan juga telah mengesahkan masa bahawa kemas kini baru permainan akan hidup di seluruh dunia.

Overwatch 2 Musim 6 Mula Masa Mula Kami

  • 12 malam PST pada 10 Ogos 2023
  • 3 petang EST pada 10 Ogos 2023

Overwatch 2 Musim 6 Mula Masa UK

  • 8 malam BST pada 10 Ogos 2023

Overwatch 2 Musim 6 Waktu Mula EU

  • 9 malam CEST pada 10 Ogos 2023

Overwatch 2 Musim 6 Mula Masa AUS

  • 7 pagi AEST pada 11 Ogos 2023

Overwatch 2 Musim 6 Mula Masa NZ

  • 9 pagi nzst pada 11 Ogos 2023

Overwatch 2 Musim 6 Pemasa Countdown

Inilah pemasa undur kami untuk pencerobohan Overwatch 2 Musim 6, jadi anda dapat melihat dengan tepat apabila musim baru ditetapkan untuk hidup.

Bolehkah anda menguasai Overwatch 2 Musim 6?

Ya, anda akan dapat Pramuat Overwatch 2 Musim 6 ke platform yang anda inginkan lebih awal. Bagi mereka yang bermain di PC, anda hanya perlu menuju ke pertempuran.platform bersih. Selepas itu, pilih Overwatch 2 dari perpustakaan anda dan tekan ikon gear di sebelah butang main. Sebaik sahaja menu muncul, pilih pilihan semak untuk kemas kini dan anda akan dapat memuatkan kemas kini. Perlu diingat bahawa anda hanya perlu melakukan ini secara manual jika anda tidak mempunyai kemas kini automatik diaktifkan.

Jika anda seorang pemain konsol, anda perlu menavigasi ke perpustakaan platform anda dan mencari Overwatch 2. . Sekali lagi, kaedah manual ini hanya untuk mereka yang tidak mempunyai tarikh auto-update yang diaktifkan kerana konsol anda harus memuat turun kemas kini sebaik sahaja bootnya. Nasib baik, apabila konsol anda mula memuat turunnya, anda tidak perlu menunggu terlalu lama kerana saiz fail kemas kini hanya 6 GB.

Overwatch 2 musim 6 wira baru

Menurut Roadmap Overwatch 2 Blizzard, wira baru yang datang dalam Musim 6 akan menjadi wira sokongan bernama Illari. Walaupun Blizzard telah memperkenalkan dua sokongan baru sejak permulaan Overwatch 2, Kiriko dan LifeWeaver, peranan sokongan masih mempunyai jumlah wira yang paling sedikit dalam permainan. Membawa sokongan lain sebagai wira Overwatch 2 seterusnya akan membolehkan lebih banyak variasi ketika datang untuk menyokong gaya dan memilih siapa yang akan bermain.

Dikatakan oleh Blizzard sebagai sebahagian daripada treler pencerobohan Overwatch 2 rasmi, pemaju kini juga mempamerkan pemain yang boleh diharapkan dengan watak sokongan baru. Dilengkapi dengan senapang solar, dia bukan sahaja dapat menangani kerosakan tambahan menggunakan kemahiran muktamadnya yang dipanggil matahari tawanan, tetapi juga menyembuhkan sekutu secara konsisten dengan meletakkan pylon penyembuhannya – turet yang meletupkan rakan sepasukan terdekat dengan rasuk penambahan HP.

Dengan watak -watak sokongan yang licik seperti mereka, Illari juga mempunyai keupayaan pergerakan yang dipanggil ledakan. . Ia juga boleh memberi anda ketegangan tambahan jika anda melompat semasa aktif. Ia juga mempunyai kesan knockback tambahan, dengan itu menghalang tangki -tangki yang menjengkelkan atau jenis kerosakan daripada menyematkan anda.

Overwatch 2 musim 6 misi cerita

Dengan Musim 6 Overwatch 2 datang kandungan baru dalam bentuk misi cerita yang lama ditunggu-tunggu. Ini akan menjadi pengembaraan naratif co-op berasaskan PVE dengan jalan cerita yang mendalam. Di sini, anda dan rakan -rakan anda akan memilih antara wira yang ditetapkan untuk setiap misi dan melawan kebangkitan sektor null, organisasi jahat yang menimbulkan kekacauan di beberapa bandar raya.

Akan ada tiga misi koperasi, masing-masing berlaku di salah satu daripada tiga peta besar-Rio de Janeiro, Gothenburg, dan Toronto. . Para pemaju telah mengesahkan dua jenis musuh baru yang lebih kuat yang membuat perjalanan ke misi cerita baru ini: Artileri dan Stalkers.

Terdapat juga misi bonus baru yang terdapat di King’s Row. Ia melibatkan pasukan anda mengiringi bot untuk menyelamatkan dunia bawah tanah dari sektor null.

Kisah Misi Acara Koperasi Baru akan ditambah dengan sinematik untuk membuat anda mempercepatkan dengan Overwatch Lore. . .

Overwatch 2 Musim 6 Penguasaan Hero

Mod Latihan Overwatch 2 tidak mempunyai sebarang perubahan besar sejak Overwatch asal yang dikeluarkan pada tahun 2016, sebab itulah Mod Penguasaan Hero Overwatch 2 yang akan datang adalah masalah besar. Penguasaan Hero adalah mod permainan pemain tunggal yang terdiri daripada pelbagai kursus latihan untuk wira pilih. Mod ini dimaksudkan untuk membantu pemain mengasah kemahiran mereka dengan setiap wira dan mempunyai pemahaman yang lebih baik di mana wira sesuai dengan gaya permainan mereka yang terbaik – peningkatan besar pada julat amalan yang sudah ada.

Kursus -kursus ini akan mengandungi halangan, bot musuh, dan duit syiling untuk anda menaklukkan untuk meningkatkan penguasaan anda setiap wira. Matlamatnya adalah untuk menyelesaikan setiap kursus secepat dan sebaik mungkin untuk meningkatkan skor anda.

Sekiranya anda sudah menganggap diri anda seorang veteran dalam permainan, tidak perlu risau. Mod ini juga menyediakan sesuatu untuk anda capai juga. Papan pendahulu global mempamerkan pemain terbaik untuk setiap wira dalam mod penguasaan wira. Pergi ke sana dan dakwa tempat teratas.

Walaupun Blizzard akan melepaskan mod penguasaan wira pada musim 6, pemaju tidak akan membuatnya tersedia sehingga kemas kini pertengahan musim, yang kini telah disahkan oleh syarikat itu pada 5 September 2023.

Overwatch 2 Musim 6 Sistem Kemajuan

Bersama dengan perubahan di atas, terdapat satu lagi kemas kini utama yang membawa putaran baru pada ciri OW2 lama. Ini adalah kembalinya sistem perkembangan pemain. Ini akan menjejaki kemajuan anda untuk wira individu, memberi anda ganjaran seperti lencana dan kad nama bergantung pada perkembangan wira anda. Dengan

Semasa kami menanti kedatangan Overwatch 2 Musim 6, anda boleh menikmati acara Summer 2 Summer 2023 baru yang baru termasuk kembalinya Lucio Ball dan banyak lagi.

Apakah musim seterusnya Overwatch 2?

Musim 6 adalah musim depan untuk Overwatch 2, dan ia telah diumumkan untuk tiba pada 10 Ogos.

Berapa lama setiap musim Overwatch 2?

Overwatch 2 musim biasanya sekitar sembilan minggu. Mereka akan sentiasa menyertakan pas pertempuran yang anda boleh membuka kunci kosmetik dan kulit baru.

Adakah terdapat wira baru dalam Overwatch 2 Musim 6?

Wira Sokongan baru akan datang ke Overwatch 2 Musim 6, bernama Illari bersama dengan mod permainan tetap baru.