Bilakah peta kelahiran semula datang ke Warzone 2? Tarikh Siaran, Warzone 2.0 Peta Kebangkitan Tarikh Siaran Ashika Island, dijelaskan

Warzone 2.0 Peta Kebangkitan Tarikh Siaran Ashika Island, dijelaskan

Activision mendengar aduan dan mengesahkan Verdansk sebagai peta marquee untuk Battle Royal Game Warzone Mobile yang akan datang. Ia bukanlah apa yang diharapkan oleh pemain, tetapi ia meningkatkan keseronokan.

Bilakah pulau kelahiran semula akan dibebaskan?: Warzone 2

Tertanya -tanya jika peta Pulau Rebirth dilepaskan ke Cod Warzone 2? Inilah yang perlu anda ketahui.

Oleh Suraj Nai Dikemas kini terakhir 30 Dis, 2022

Bilakah peta Pulau Rebirth Datang ke Cod Warzone 2

Seperti mana -mana pemain, Warzone 2 telah memenuhi jangkaan mereka. Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa perubahan yang perlu dibuat untuk meningkatkan pengalaman permainan pemain. Selain daripada Glitches & Bugs, pemain veteran tertanya -tanya ketika peta paling popular Rebirth Island akan ditambah ke permainan. Bagi mereka yang tidak menyedari, peta ini mula diperkenalkan di Warzone AKA Warzone Caldera. Kemudian, ia telah dikeluarkan, meninggalkan peminat yang tertanya -tanya apa rancangan pemaju dengannya. Sekiranya soalan yang sama Semasa peta Pulau Rebirth akan datang ke Warzone 2 Mengganggu anda, maka marilah kita meletakkan fikiran anda dengan selesa.

Bilakah peta Pulau Rebirth Datang ke Cod Warzone 2?

Bilakah peta Pulau Rebirth datang ke Cod Warzone 2?

Setakat ini, tidak ada pernyataan rasmi mengenai ketika peta Rebirth Island akan datang ke Cod Warzone 2 dan tarikh pelepasannya. Walau bagaimanapun, semasa penyingkirannya dari Caldera Warzone, Devs mengesahkan bahawa Rebirth Island & Fortune’s Keep tidak akan kembali ke permainan. Dan juga menyatakan, Warzone 2.0 Pemain harus mengharapkan perkembangan yang menarik pada musim akan datang untuk peta pertempuran kecil. Jadi ini bermakna bahawa mereka mungkin memperkenalkan peta pertempuran royale kecil yang serupa dengan kelahiran semula dalam permainan.

Menurut spekulasi & kebocoran beberapa peminat, pemaju mungkin melepaskan Pulau Kebombongan ke Warzone2.0 tetapi beberapa perubahan pasti akan dibuat ke peta. Terdapat juga beberapa khabar angin mengenai pemain yang dapat melihat gabungan Rebirth & Fortune’s Keep dalam kemas kini yang akan datang. Jadi buat masa ini semua yang anda boleh lakukan ialah menunggu pemaju melepaskan kemas kini yang disahkan pada peta pertempuran kecil.

Yang menjawab segala -galanya ketika peta kelahiran semula akan datang ke Warzone 2 dan tarikh pelepasannya. Untuk kemudahan anda, kami akan terus mengemas kini artikel ini jika sekeping maklumat baru dibawa ke cahaya. Sehingga kemudian periksa Cara Memanfaatkan Wang Tunai dalam permainan. Untuk lebih banyak petua & helah periksa yang lain Call of Duty Warzone 2.0 panduan.

Warzone 2.0 Peta Kebangkitan Tarikh Siaran Ashika Island, dijelaskan

Pulau Rebirth boleh tiba di Warzone 2.0 tidak lama lagi

Call of Duty Warzone 2.0 Peta Al Mazrah awal tidak akan bersendirian terlalu lama. Warzone 2.0 Kebangkitan akan menampilkan peta baru yang akan menggantikan Pulau Rebirth, yang dikenali sebagai Pulau Ashika.

Call of Duty Warzone 2.0 Musim 2 Tarikh Siaran

Apabila peta Pulau Rebirth baru tiba, ia mungkin akan menawarkan pemain mod permainan berskala kecil.

Jika asal Warzone Kebangkitan semula adalah apa -apa yang perlu dilalui, peta akan mempunyai set pemain yang lebih kecil. Pasukan akan mempunyai sejumlah respawns yang boleh mereka gunakan sebelum mereka dihapuskan dari lobi. Ini bertentangan dengan royale pertempuran biasa di mana anda biasanya mempunyai kehidupan tunggal, di luar gulag dan penempatan semula.

Bagi ketika pemain akhirnya akan mengangkat tangan Warzone 2.Mod Kebangkitan 0, ia akan berada di Musim 2. Warzone 2.0 Musim 2 akan jatuh 15 Februari 2023, Selepas kelewatan dua minggu. Pemain juga boleh mengharapkan kandungan tambahan lain dalam Musim 2, termasuk lima senjata baru, kosmetik, dan peta untuk teras Peperangan Moden II Sisi multiplayer.

Kebangkitan adalah salah satu mod permainan kegemaran saya di tempat asal Warzone. Prospek kembalinya lebih menarik bagi saya daripada peta Al Mazrah semasa dan juga yang dijenamakan semula Warzone Caldera permainan.

Warzone 2.0 Peta Kebangkitan Pulau Ashika, dijelaskan

Pulau Pulau Ashika yang berskala kecil akan menjadi penetapan untuk mod royale pertempuran respawn-centric, ditambah tetapan baru untuk DMZ, ketika Warzone 2.0 musim 2 jatuh.

Lokasi baru ini kira -kira 30 peratus lebih besar daripada semua peta kebangkitan yang lalu. Mod kebangkitan baru ini akan menawarkan semua mod pasukan, termasuk solos, duos, trio, dan quads.

Antara tujuh tempat menarik di Pulau Ashika, tempat yang biasa untuk peminat Call of Duty jangka panjang akan muncul: Istana. Berasal dari Treyarch’s World at War, Castle terletak di Okinawa, Jepun-di mana Pulau Ashika mungkin ditetapkan-dan mempunyai ladang berpagar yang sangat bergaya. Ini mungkin kelihatan ganjil, memandangkan Castle baru -baru ini menikmati versi remastered pada 2021’s Call of Duty Vanguard.

Di peta Pulau Kebangkitan Baru, Castle akan sedikit menukar namanya dan reka bentuknya ke Istana Tsuki yang baru dan bertambah baik. Bergabung dengan Tsuki Castle yang berpusat adalah enam racun teras lain di Pulau Ashika: Ladang Oganikku, Kediaman, Pusat Bandar, Kapal Kapal, Kelab Pantai, dan Port Ashika.

Di samping kawasan utama, terdapat lokasi lain yang tidak dinamakan di mana pemain boleh mendarat, termasuk pangsapuri pulau, dinding laut, dan banyak lagi.

Perlawanan akan melibatkan respawns tanpa had untuk pasukan, selagi satu rakan sepasukan masih hidup, sehingga segmen akhir peta. Kemudian ia adalah percuma untuk semua untuk menentukan kedudukan terakhir skuad.

Penulis Freelance – Cody telah menjadi peminat besar Destructoid selama lebih dari satu dekad dan juga penulis bebas untuk pelbagai penerbitan. Sekarang bekerja untuk Destructoid, dia berpeluang untuk berkongsi semangatnya untuk Final Fantasy XIV, Pokemon, Call of Duty, dan banyak lagi permainan.

Cod Insider mengesahkan peta kegemaran peminat tidak akan kembali untuk Warzone 2

Pemain Warzone Melemparkan Hardscoping Sniper

Activision

Pulau Rebirth mungkin tidak selamat untuk lebih lama.

Charlieintel melaporkan bahawa peta kebangkitan yang dikasihi Rebirth Island membuat pulangan, tetapi tidak dalam fesyen bahawa beberapa peminat Warzone 2 berharap.

Ketika Warzone 2 dilancarkan pada bulan November, Infinity Ward kontroversial dikeluarkan Rebirth Island. Ini bukan kali pertama peta tercinta menyaksikan masa yang dipotong. Caldera menggantikan Verdansk semasa COD: Vanguard dan peminat telah memohon untuk kembali sejak itu.

Activision mendengar aduan dan mengesahkan Verdansk sebagai peta marquee untuk Battle Royal Game Warzone Mobile yang akan datang. Ia bukanlah apa yang diharapkan oleh pemain, tetapi ia meningkatkan keseronokan.

Artikel berterusan selepas iklan

Kemudian, pada 19 Mei, sebuah datamine menemui rujukan kepada Pulau Rebirth dalam fail Modern Warfare 2. Ahli komuniti berharap ia akan berbeza dari Verdansk tetapi, malangnya, nampaknya peta menerima rawatan yang sama.

Artikel berterusan selepas iklan

Pulau Rebirth tidak datang ke Warzone 2

Pada 24 Mei, semasa kemas kini memerlukan Podcast Mulakan semula, Charlieintel mengesahkan: “Pulau Rebirth akan datang ke Warzone Mobile, bukan Warzone 2.”

Ahli komuniti tidak mengambil berita dengan baik.

Rebirth Island akan datang ke Warzone Mobile Not Warzone 2 – @CharlieIntel pada episod hari ini mengenai kemas kini memerlukan Podcast Mulakan semula

– ModernWarzone (@modernwarzone) 24 Mei 2023

Walaupun Cod Mobile mempunyai pangkalan pemain yang sangat mengagumkan, pemain tidak dapat membungkus kepala mereka mengapa pemaju akan melepaskan dua peta ikonik di telefon bimbit melalui konsol dan PC.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

“Saya tahu Mobile mendapat penonton yang besar, tetapi itu sampah, pada pendapat saya,” kata peminat Warzone.

Pengguna kedua menambah: “Jika mereka dapat mengembalikan Verdansk dan kelahiran semula untuk mudah alih, ada alasan sifar untuk tidak membawa konsol dan pc lagi.”

Artikel berterusan selepas iklan

Bagi ketika pemain akhirnya dapat mengangkat tangan di Warzone Mobile, masih ada menunggu lama.

Pada 9 Mei, Charlieintel melaporkan: “Tarikh pelepasan Warzone Mobile di App Store telah berubah dari yang dijangkakan pada 15 Mei 2023, hingga kini dijangka 1 Nov, 2023.”

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Kami akan memberikan kemas kini apabila kami mempelajari lebih lanjut mengenai nasib Pulau Rebirth dan masa depannya di Warzone.