Bilakah pelepasan klasik wow tegar? – Destructoid, pukul berapa wow pelayan tegar klasik dilancarkan? | WOW Server Hardcore Classic dilancarkan mengikut zon waktu – dot eSports

Pukul berapa wow pelayan tegar klasik dilancarkan

Seperti standard untuk Wow pelancaran, Wow klasik Pelayan tegar akan hidup di seluruh dunia pada masa yang sama. Blizzard telah menjadikannya tabiat untuk melancarkan lelaran baru Wow Pada pukul 5 petang CT sejak pertama kali ia melancarkan pengembangan di seluruh dunia pada bulan Ogos 2018 (Wow: Pertempuran untuk Azeroth).

Bilakah pelepasan klasik wow tegar?

Ketahui bila anda boleh memulakan pengembaraan klasik wow rasmi anda.

Dihantar 24 Ogos 2023 oleh Steven Mills

Bilakah Hardcore Wow Classic dilepaskan?

Pegawai yang lama ditunggu-tunggu Hardcore World of Warcraft Classic Pelayan akhirnya di sini. Pengembara yang berani di pelayan ini hanya mempunyai satu kehidupan. Oleh itu, ini bermakna kematian kekal di alam ini. Sekiranya anda mati, tidak akan berlari kembali ke mayat anda dan menghidupkan semula. Ini termasuk reinkarnasi dukun dan juga soulstones warlock. Juga, walaupun PvP adalah semata -mata pilihan dan memerlukan anda untuk membenderakannya, kalah kepada pemain lain di PvP masih mengakibatkan kematian kekal.

Sebaliknya, anda akan menjadi hantu yang dapat melintasi dunia dalam bentuk ethereal dan berkomunikasi dalam permainan dengan rakan-rakan, tetapi itu sahaja. Bagi watak sebenar anda, anda boleh menggunakan langkah watak percuma dan pindahkan ke alam era klasik yang tidak sukar. Walau bagaimanapun, untuk meneruskan pengalaman tegar anda, anda perlu mencipta watak baru.

Bagi mereka yang berminat untuk mencuba alam yang lebih mencabar, Blizzard telah mengeluarkan peraturan penuh jawatan pertunangan berkenaan dengan pelayan khas.

Rasmi Global Pelayan klasik wow tegar Masa pelepasan

Blizzard telah mengesahkan bahawa alam tegar untuk World of Warcraft Klasik akan hidup secara global pada 24 Ogos. Pelayan akan dikeluarkan pada pukul 3:00 p.m. Pdt. Oleh kerana ia adalah pelepasan global, ini bermakna akses ke Hardcore Wow Classic pelayan menjadi tersedia pada masa yang sama. Berikut adalah senarai masa pelepasan di seluruh dunia:

 • Los Angeles – 3 p.m. Pdt
 • New York – 6 p.m. EST
 • Sao Paulo – 7 p.m. Brt
 • London – 11 p.m. BST
 • Paris – 12 a.m. CEST
 • Istanbul – 1 a.m. Trt
 • Moscow – 1 a.m. Msk
 • Abu Dhabi – 2 a.m. GST
 • Taipei – 6 a.m. CST
 • Seoul – 7 a.m. KST
 • Sydney – 8 a.m. Aest

Jadi tidak kira di mana anda berada di dunia, jika anda tertanya -tanya bila pelepasan klasik wow tegar, cari zon waktu anda di senarai di atas.

Penulis Kakitangan – Steven telah menulis dalam beberapa kapasiti selama lebih dari satu dekad sekarang. Dia mempunyai semangat untuk cerita yang difokuskan RPG seperti francais Final Fantasy dan ARPG seperti Diablo dan Path of Exile. Tetapi sebenarnya, dia sanggup mencuba apa sahaja.

Pukul berapa wow pelayan tegar klasik dilancarkan?

Daftar masuk di sini untuk mengesahkan tegar momen yang tepat terus hidup di zon waktu anda.

Wow pemain menjalankan penjara bawah tanah di Wow Classic

Imej melalui Blizzard Entertainment

World of Warcraft Classic sedang melancarkan pelayan tegar hari ini, Ogos. 24. Dengan itu dikatakan, pemain boleh mengharapkan pelayan Pergi hidup pada masa yang sama di seluruh dunia Sejak pelancaran pelayan akan benar -benar global.

Apabila pelayan tegar naik di satu rantau, mereka akan berada di setiap rantau. Blizzard akan memukul suis di dalamnya Pejabat yang berpangkalan di California pada pukul 3 petang waktu tempatan, Dan pada masa itu, setiap pelayan di dunia akan mempunyai akses ke tegar Wow klasik.

Inilah cara untuk mengetahui pukul berapa Wow klasik Pelancongan Hardcore dilancarkan di rantau dan zon waktu anda.

Wow klasik Pelayan tegar melancarkan masa mengikut zon waktu

Seperti standard untuk Wow pelancaran, Wow klasik Pelayan tegar akan hidup di seluruh dunia pada masa yang sama. Blizzard telah menjadikannya tabiat untuk melancarkan lelaran baru Wow Pada pukul 5 petang CT sejak pertama kali ia melancarkan pengembangan di seluruh dunia pada bulan Ogos 2018 (Wow: Pertempuran untuk Azeroth).

Kemudian hari ini, Aug. 24, pemain harus mengharapkan tegar Wow klasik pelayan untuk hidup pada masa yang sama: 5 petang ct.

Dengan maklumat itu, anda harus menukar masa pelancaran pelayan ke zon waktu semasa anda untuk mencari momen yang tepat ketika tegar Wow klasik akan hidup untuk anda. Carian Google yang cepat akan melakukan tugas ini untuk anda.

Di bawah, anda akan menemui meja yang menunjukkan beberapa bandar yang sangat penduduk, serta masa tempatan yang tepat bahawa pelayan akan tinggal di sana.

Bandar (zon waktu) Wow klasik Masa pelancaran tegar
Honolulu (HST) 12 tengah hari
Los Angeles (PDT) 3 petang
Denver (MDT) 4 petang
Chicago (CDT) 5 petang
New York (EDT) 6 petang
São Paulo (BRT) 7 malam
London (BST) 11 malam
Paris (CEST) 12 pagi (Ogos. 25)

Sekiranya anda tinggal di zon waktu yang sama dengan mana -mana bandar ini, anda boleh menggunakan carta ini untuk mencari masa pelancaran tepat anda. Wow klasik Pelayan tegar akan terus hidup hari ini, dan apabila mereka melakukannya, anda akan dapat beralih ke pelayan tersebut dan mendapatkan maut anda Wow Perjalanan dan Berjalan.

Penulis kakitangan yang meliputi World of Warcraft dan League of Legends, antara lain. Mike telah bersama Dot sejak tahun 2020, dan telah meliputi eSport sejak 2018.