Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe? 【Musim panas 2023】, di sini apabila melarikan diri seterusnya dari Tarkov Wipe akan berlaku

Inilah ketika ‘Escape dari Tarkov’ seterusnya akan berlaku

Hanya di bawah, kami akan memaklumkan anda kepada semua berita terkini, kebocoran, penggoda, dan acara pra-lap yang berkaitan dengan melarikan diri dari Tarkov dan tisu pelayan tahunannya.

Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe? (Dikemas kini)

Escape dari pemaju Tarkov menyimpan perkara -perkara yang segar dengan kerap meletakkan ‘lap’ yang benar -benar menetapkan semula seluruh platform dan semua pemainnya kembali ke peringkat pegangan. Ia berlaku, secara purata, dua kali setahun, tetapi tidak ada yang benar -benar tahu bila ia akan jatuh. Dengan itu, bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov mengharapkan, dan bagaimana rupanya ketika tiba ketika tiba?

Apa itu lap di Tarkov?

Apabila melarikan diri dari Tarkov ‘Tapes’, setiap pemain ditetapkan semula ke tahap satu, dan keseluruhannya ‘stash’ – yang merupakan senjata koleksi, peralatan, wang, dan sebagainya – sepenuhnya ditolak ke negeri itu ketika mereka pertama kali membeli permainan. Dari sana, pemain mesti sekali lagi memanjat tangga, membina empayar mereka, menyelesaikan tugas awal permainan, dan membina semula tempat persembunyian mereka.

Ini adalah mekanik yang mengimbangi, kerana ia memastikan bahawa semua pemain pada satu ketika akan dipadankan sepenuhnya dari segi peralatan dan peluang. Ia juga memastikan bahawa permainan ini disimpan agak segar, kerana ada titik ketika melarikan diri yang paling berpengalaman dari pemain Tarkov hanya tidak akan ada yang tersisa dalam permainan tetapi memainkannya.

Apabila hits hit, ia biasanya membawa kemas kini utama. Kemas kini ini mengubah wajah permainan, sering memperkenalkan peta, mod, aksara, senjata yang baru – bahkan mekanik pergerakan dan unsur fizik baru.

Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe?

Tidak mungkin untuk mengetahui dengan tepat ketika melarikan diri dari lap yang akan datang, tetapi kita dapat membuat tekaan yang berpendidikan. Biasanya, ‘lap’-yang boleh digambarkan sebagai musim-akan berlangsung sekitar enam bulan dalam permainan.

Berikut adalah beberapa data mengenai pelarian terakhir dari tisu Tarkov, seperti berapa lama mereka berlangsung dan ketika mereka berlaku:

 • 28 Disember, 2022 (Lap terkini), berlangsung 183 hari
 • 28 Jun, 2022, berlangsung 198 hari
 • 12 Disember, 2021, berlangsung selama 165 hari
 • 30 Jun, 2021, berlangsung 188 hari
 • 24 Disember, 2020, berlangsung 210 hari
 • 28 Mei, 2020 (Lap terpanjang pernah), berlangsung 214 hari
 • 27 Oktober 2019, berlangsung 201 hari

Baru -baru ini, pelarian ‘seterusnya’ dari Tarkov Wipe selalu tiba enam bulan selepas lap sebelumnya. Ini bermakna bahawa kami menjangkakan pelarian seterusnya dari Tarkov lap untuk mendarat di suatu tempat menjelang akhir bulan Jun 2023 – tetapi itu tidak berlaku.

Kemudian, dari mana, berita itu muncul.

Dalam pelan tindakan yang mendedahkan, Battlestate Games mengumumkan bahawa Tarkov Wipe seterusnya akan mendarat pada bulan Ogos 2023, dengan lap berikut memukul platform pada Disember 2023. Itu sedikit lebih lama daripada yang kita harapkan, tetapi dengan jumlah kandungan yang disampaikan, ia tidak mengejutkan.

Bagaimana untuk memberitahu bila Tarkov akan menghapuskan

Secara tradisinya, permainan battlestate, pemaju Escape dari Tarkov, akan memulakan penjadualan acara khas sebelum lap adalah kerana memukul. Pada masa lalu, melarikan diri dari peristiwa lap Tarkov telah:

 • Pemijahan rampasan nilai maksimum di lokasi yang sangat spesifik di peta
 • Semua bos permainan bertelur di peta yang sama
 • Pemain yang beracun dan perlu mencari penawar
 • Pemain yang berputar dengan penyuntik ‘stim’ yang dapat memberi mereka ‘kebolehan askar super’
 • Pedagang dalam permainan yang menawarkan barangan mereka hanya beberapa duit syiling
 • Pelbagai rampasan udara jatuh sekaligus

Sekiranya acara Tarkov mula ramping, maka anda tahu bahawa pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe bermula tidak lama lagi.

Escape dari Tarkov boleh didapati secara eksklusif di PC.

Inilah ketika ‘Escape dari Tarkov’ seterusnya akan berlaku

Melarikan diri dari Tarkov. Kredit: Permainan Battlestate

Penembak orang pertama tegar Melarikan diri dari Tarkov disebabkan oleh lap yang akan datang, bermakna pemain harus mengharapkan kehilangan semua gear dan kemajuan mereka pada minggu -minggu akan datang. Walau bagaimanapun, lap semasa permainan – yang bermula pada bulan Disember 2022 – telah dijalankan lebih lama daripada biasa, meninggalkan pemain untuk tertanya -tanya ketika seterusnya Melarikan diri dari Tarkov lap sebenarnya akan tiba.

 • Baca lebih lanjut: 8 permainan PC terbaik yang perlu anda mainkan pada tahun 2023

Walaupun kehilangan kemajuan anda dalam kebanyakan permainan akan menjadi mimpi buruk, tisu adalah masa yang menarik untuk Melarikan diri dari Tarkov Peminat, kerana ia mengembalikan permainan ke padang permainan. Ini bermakna pemain akhir permainan mesti bermula dari awal tanpa peralatan teratas mereka, dan semua orang mesti mengukur kemahiran mereka dan pencarian lengkap dari awal. Ini adalah cara yang berkesan untuk memastikan penembak tetap segar dan agak seimbang, tetapi sejak itu, permainan battlestate pemaju telah menawarkan beberapa petunjuk tentang masa Melarikan diri dari Tarkov akan lap.

Bilakah ‘Escape dari Tarkov’ seterusnya?

Melarikan diri dari Tarkov Killa

Walaupun belum ada yang disahkan, Melarikan diri dari Tarkov Biasanya tisu dua kali setahun: sekali pada bulan Jun atau awal bulan Julai, dan sekali lagi pada bulan Disember. Tarikh ini bermakna Tarkov Tisu biasanya berlangsung sekitar enam bulan, tetapi sebagai penghapusan tahun lepas pada 12 Disember, lap yang sedang berlangsung adalah yang kedua paling lama di TarkovSejarah.

Berdasarkan tisu sebelumnya, peminat harus mengharapkan Melarikan diri dari Tarkov untuk menghapuskan pada bulan Julai 2023 – tetapi nampaknya berbeza kali ini. Sebagai permulaan, kami sudah melebihi separuh bulan dan permainan Battlestate belum melaksanakan sebarang peristiwa pra-lap: aktiviti dalam permainan yang tidak seimbang, yang menandakan WIPE sedang dalam perjalanan.

Walau bagaimanapun, penyiaran TV Tarkov dijadualkan disiarkan pada 19 Julai, jam 5:30 petang BST. Di sini, permainan battlestate akan menggariskan “kerja berterusan dan rancangan masa depan semasa,” yang mungkin mendedahkan tarikh untuk TarkovLap seterusnya. Apabila siaran berguling, anda boleh menontonnya di sini.

Sekiranya aliran gagal mengesahkan tarikh, pemain paling baik menunggu untuk melihat ketika acara pra-lap yang disebutkan di atas bermula. Ini biasanya bertahan selama satu atau dua minggu dan mudah dilihat: Sebelum ini, mereka telah memasukkan setiap bos yang terdapat di kastam, makmal membuka secara percuma, dan perubahan misteri dalam cuaca.

Sehingga 17 Julai, 2023, pemain telah mengalami kesan ‘penyuntik koktel obdolbos’ tweak dan bos yang tiba di facotry – walaupun ini cukup jinak berbanding dengan peristiwa sebelumnya.

 • Topik-topik yang berkaitan
 • Permainan Battlestate
 • Melarikan diri dari Tarkov
 • Pc

Tarkov Wipe 2023 Countdown: Bilakah kemas kini seterusnya, berita pra-lap

Ruel Butler

Panduan EA FC24

Melarikan diri dari tisu Tarkov berlaku kira -kira 5 hingga 6 bulan. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai tetapan semula seterusnya.

Tarkov Wipe 2023 Countdown: Bilakah kemas kini seterusnya, berita pra-lap

Escape dari Tarkov Wipes adalah reset global yang akan menendang pemain kembali ke tahap 1 dan mengeluarkan semua gear yang mereka kumpulkan. Ini mungkin terdengar seperti prospek menakutkan kepada pendatang baru yang baru saja menghabiskan enam bulan terakhir pengisaran, tetapi ini adalah normal dan berlaku beberapa kali setahun. Soalan utama kemudian menjadi: “Bilakah pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe?”Artikel ini akan merangkumi berita terkini yang berkaitan dengan lap seterusnya, serta beberapa tarikh spekulatif 2023 tarikh ditambah dengan apa yang boleh anda harapkan berlaku semasa tetapan semula seterusnya.

Isi kandungan

 • Pelarian Terkini dari Tarkov Wipe News
 • Melarikan diri dari tarikh lap Tarkov
 • Apa yang diharapkan semasa melarikan diri dari Tarkov Wipe

Pelarian Terkini dari Tarkov Wipe News

Hanya di bawah, kami akan memaklumkan anda kepada semua berita terkini, kebocoran, penggoda, dan acara pra-lap yang berkaitan dengan melarikan diri dari Tarkov dan tisu pelayan tahunannya.

9 Ogos 2023: Lapisan Pelarian dari Tarkov Server berlangsung minggu ini!
1 Ogos 2023: Panduan Percubaan Terragroup
31 Julai 2023: Buka kunci Lightkeeper sekarang!
27 Julai 2023: Makmal percuma untuk semua orang, termasuk Scavs!
20 Julai 2023: Melarikan diri dari Sistem Prestige Tarkov Wipe

Ketahui mengenai sistem prestij lap yang melarikan diri dari Tarkov Devs sedang melaksanakan.

19 Julai 2023 – Dua tisu

Battlestate Games telah mengumumkan pelan tindakan awal baru untuk melarikan diri dari Tarkov, termasuk Dua tisu! Satu pada bulan Ogos dan satu pada bulan Disember. Halaman ini akan dikemas kini tidak lama lagi dengan maklumat lanjut. Buat masa ini, inilah ihsan pelan jalur dari pasukan dev.

19 Julai 2023 – Cara menonton rancangan Tarkovtv

Pertunjukan Tarkovtv bermula hari ini pada pukul 5:30 petang BST/12: 30pm EDT.

Anda boleh menonton pertunjukan penuh di Battlestate Games Twitch Channel, tepat di bawah:

18 Julai 2023 – Apa yang akan datang esok di Tarkovtv?

Ia bernilai memberikan video ini dari Noiceguy jam tangan memandangkan rancangan Tarkovtv yang akan datang esok:

14 Julai 2023 – Podcast Tarkovtv kembali minggu depan

Terdapat podcast Tarkovtv baru yang akan datang minggu depan termasuk berita mengenai “Kerja Berterusan Semasa” dan “Rancangan Masa Depan”.

Kami tertanya -tanya jika ia akan memasukkan sebarang maklumat mengenai Tarkov Wipe seterusnya?

13 Julai 2023: Ujian Escape Baru dari Sistem Pelayan Pencocokan Tarkov tersedia
10 Julai 2023 – ‘Tidak ada cara untuk mengetahui’ apabila kemas kini EFT dapat tiba

“Ketika datang untuk memikirkan rancangan BSGS untuk melarikan diri dari Tarkov di sekitar tas Tarkov tidak ada formula rahsia terutama hari ini tetapi BSG telah menghancurkan sepenuhnya apa yang kita tahu tentang prewipe dan sekarang ia meninggalkan kita di limbo. Saya boleh jujur ​​mengatakan bahawa tidak kira apa yang berlaku, lap boleh dalam 2 minggu atau dua bulan tidak ada cara untuk mengetahui sehingga BSG memberitahu atau menunjukkan kepada kita lebih banyak “

Noiceguy dengan penjelasan yang benar -benar jujur ​​tentang di mana kita berada dengan keadaan permainan dan lap sekarang.

7 Julai 2023: Peristiwa Prewipe masih berlaku sebagai patch 13.1 siaran
5 Julai 2023 – Kemas kini baru esok, tetapi tidak ada yang dirancang

Esok, 6 Julai, pukul 8 pagi BST/3AM EDT Battlestate Games merancang untuk memasang kemas kini teknikal 0.13.1.0.

Walaupun begitu, nota patch rasmi menyatakan bahawa ada kehendak tidak Jadilah lap dengan kemas kini ini.

Sesuatu yang memberitahu kita bahawa kita perlu menunggu lama untuk menghapuskan seterusnya.

“Dalam masa terdekat, kami merancang untuk menerbitkan pelepasan pelepasan yang dikemas kini untuk tahun ini, yang akan merangkumi kemas kini enjin permainan, patch kandungan, dan lebih banyak” permainan battlestate kepada peminat.

Mudah -mudahan, peta jalan baru memberi peminat idea berapa lama mereka perlu menunggu sebelum tetes lap seterusnya.

Nantikan maklumat lanjut.

28 Jun 2023 – Patch 13.1 berada di Tarkov ETS

Hari ini permainan battlestate disahkan dalam tweet ini bahawa melarikan diri dari pelayan ujian awal Tarkov termasuk patch 13.1 tersedia untuk ujian. Ini adalah kemas kini yang dirancang seterusnya untuk permainan. Jadi semoga kita akhirnya semakin dekat dengan lap yang akan berlaku.

Maklumat lanjut mengenai video di bawah Noice Guy:

27 Jun 2023 – Oh, berhenti menggoda!
26 Jun 2023 – Kemas kini Teknikal
23 Jun 2023 – Sekarang kita tahu bila lap tidak akan berlaku!

Sentuhan menarik pada berita biasa kerana kita sekarang tahu bila lap tidak berlaku.

Seperti yang ditunjukkan oleh Noiceguy Tarkov, terdapat kejohanan PvP yang dihoskan oleh “The Hunt” dan ia akan berlaku pada 1 Julai untuk NA, kemudian 15 Julai untuk EU.

Kami akan membayangkan bahawa Battlestate tidak akan kacau dengan kejohanan ini, jadi lap kemungkinan besar tidak akan berlaku sehingga beberapa waktu selepas 15 Julai.

22 Jun 2023: Melarikan diri dari Kejohanan Tarkov Amped dengan Drops Enabled Diumumkan
19 Jun 2023: Masa untuk acara baru!
26 Mei 2023 – Kemas kini baru, tetapi tidak ada lap

Terdahulu hari ini permainan battlestate mengeluarkan kemas kini baru untuk melarikan diri dari Tarkov, tetapi seperti yang anda ketahui, tidak ada yang lap.

Melarikan diri dari Tarkov 0.13.0.5 kemas kini lebih peduli dengan perubahan bunyi dalam permainan. Mungkin patut melihat nota patch.

Kemas kini terbaru ini adalah yang pertama dari beberapa patch yang dirancang pada tahun 2023, seperti yang digariskan pada pelan rasmi. Di suatu tempat di sepanjang kita juga harus mendapatkan pelayan. Ia tidak akan lama sekarang.

23 Mei 2023 – Acara datang dan pergi, dengan cepat

Oleh itu, pada hujung minggu nampaknya seperti Tarkov mempunyai acara yang tidak disengajakan yang kelihatan sangat mengerikan seperti acara pra-giliran Tarkov.

TLDR: Peta tertentu bebas masuk, yang diputar bergantung pada bilangan pembunuhan. Bos juga memijak 100%. Scavs juga percuma.

Walau bagaimanapun, acara itu tiba -tiba berakhir sebaik sahaja kaunter peta makmal melanda 100k/100k.

Jadi yeh, ini tidak kelihatan seperti acara pra-lap, tetapi mungkin permainan battlestate boleh bersiap untuk acara hujung minggu yang lebih kerap pada masa akan datang. Kita mesti menunggu dan melihat.

Untuk gambaran yang lebih mendalam tentang apa yang berlaku, lihat video di bawah dari Noiceguy.

19 Mei 2023 – Kemas kini baru akan datang minggu depan?

Tetapi tidak ada perkataan ketika lap seterusnya mungkin tiba.

4 Mei 2023 – Lap Tarkov seterusnya boleh menjadi yang besar

“Saya mempunyai teori sekarang bahawa kita akan menuju ke yang paling teruk namun terbaik 6-8 bulan dalam sejarah melarikan diri dari Tarkov.”

Yeh, anda mungkin mahu menonton video YouTube terbaru ini dari Noiceguy.

2 Mei 2023 – Dua tisu akan datang tidak lama lagi?

Inilah sesuatu yang menarik yang tidak kita fikirkan ketika kita mula -mula melihat pelarian dari Tarkov Roadmap minggu lalu.

YouTuber Noiceguy Tarkov telah mencadangkan agar kita dapat melihat Dua tisu berturut -turut Ketika permainan melancarkan 13.01 Kemas kini Teknikal dan 14.0 Kemas kini Kandungan.

Untuk penalaran penuh (yang, masuk akal) ikuti pautan di atas ke video di sekitar tanda 6 minit di mana Noiceguy menjelaskan mengapa masuk akal bagi kami untuk mempunyai dua kain lap cepat di kedua-dua kemas kini ini. Sudah tentu, ini mengandaikan 14.0 Kemas kini Kandungan bukanlah kemas kini yang akan datang pada bulan Disember, dalam hal ini, ia boleh menjadi beberapa bulan kandungan yang kering untuk permainan.

29 April 2023 – Melarikan diri dari Tarkov Roadmap Terungkap!

Buat pertama kalinya permainan battlestate telah mengeluarkan pelan tindakan sebenar untuk melarikan diri dari Tarkov.

Para pemaju menyebut ini pelan tindakan awal sehingga mungkin berubah, tetapi ini adalah pandangan yang baik pada apa yang dapat kita harapkan untuk melihat dalam beberapa bulan akan datang, terutama ketika kita mendekati yang akan datang.

Ikuti pautan di atas untuk semua butiran utama.

28 April 2023 – Pengembangan peta jalan baru diturunkan

Permainan Battlestate baru sahaja berkongsi beberapa tangkapan skrin baru yang menunjukkan pengembangan peta jalanan seterusnya di Escape dari Tarkov, yang dapat anda lihat di bawah.

Adakah kita akan melihat kandungan baru ini ditambahkan ke dalam permainan berikutan lap eft besar seterusnya?

21 April 2023: Baki Baru Perubahan
14 April 2023: Tonton Tawarikh Ryzhy. Musim 2. Bab 1
7 April 2023: Episod seterusnya Tarkovtv Live akan datang tidak lama lagi
31 Mac 2023: Jalan Kemas Kini Tarkov akan datang tidak lama lagi!
17 Mac 2023: Memeriksa sebarang pelarian baru dari Tarkov Server Wipe Info

Kami memeriksa tetapi tidak dapat menemui sebarang butiran baru mengenai pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe, yang masih jauh. Tinggal semasa kami meneruskan carian kami.

3 Februari 2023: Kemas kini pelanggan teknologi
27 Januari 2023: Perubahan baki yang dikeluarkan
20 Januari 2023: Tarikh lap pelayan seterusnya?

Kami mengharapkan pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe akan berlaku pada bulan Jun atau Julai tahun ini.

29 Disember – Apabila kami mengharapkan pelarian seterusnya dari Tarkov Server Wipe

Dengan jalan -jalan di Tarkov mengemas kini sekarang, dan pelayan terakhir menghapuskan pada 28 Disember 2022, kami telah mengemas kini artikel ini dengan Escape yang dijangkakan seterusnya dari Tarkov Server Wipe, yang pertama pada tahun 2023.

Melarikan diri dari Tarkov

Melarikan diri dari tarikh lap Tarkov

Tidak pernah ada jangka masa tertentu yang digunakan oleh permainan battlestate ketika datang ketika lap Tarkov seterusnya akan terjadi. Kira-kira, tisu berlaku setiap 5-6 bulan.

Kita boleh menganggarkan apabila 2023 seterusnya melarikan diri dari Tarkov Wipe akan berdasarkan tisu sebelumnya. Berikut adalah senarai tarikh lap sejak 2017:

 • 26 Disember 2017
 • 19 April 2018
 • 19 Julai 2018
 • 8 November 2018
 • 9 April 2019
 • 27 Oktober 2019
 • 28 Mei 2020
 • 24 Disember 2020
 • 30 Jun 2021
 • 12 Disember 2021
 • 29 Jun 2022
 • 28 Disember 2022

Seperti yang anda dapat lihat, selain dari beberapa anomali awal dalam jangka hayat permainan, tisu cenderung berlaku pada purata 150-200 hari. Memandangkan lap terakhir melarikan diri dari Tarkov berlaku pada akhir Disember 2022, kita mungkin akan mengharapkan untuk melihat satu lagi lap kadang -kadang di Jun atau Julai 2023. Kami akan mengemas kini bahagian ini sebaik sahaja maklumat baru diturunkan.

Melarikan diri dari Tarkov

Apa yang diharapkan semasa melarikan diri dari Tarkov Wipe

Tisu biasanya disertakan dengan kemas kini permainan utama. Oleh itu, kemajuan setiap pemain akan ditetapkan semula menjadi sifar. Ini termasuk kemajuan pencarian, senjata, peralatan, dan banyak lagi. Walau bagaimanapun, pemain akan diberikan item permulaan akaun mereka setelah lap selesai.

Melarikan diri dari tisu Tarkov berlaku kerana beberapa sebab. Paling penting, ia membolehkan pemaju untuk mengelakkan gangguan atau kecelakaan pengekodan yang tidak perlu yang mungkin berlaku semasa perbaikan permainan besar -besaran ini.

Di samping itu, ini adalah peluang terbaik untuk pendatang baru untuk melompat ke dalam permainan tanpa ancaman pemain veteran yang telah memperoleh senjata dan peralatan terbaik.

Dan itu sahaja yang kita katakan mengenai pelarian seterusnya dari Tarkov Wipe.

Untuk lebih banyak melarikan diri dari Tarkov News, pastikan anda menyemak bahagian khusus kami atau lihat beberapa panduan & tutorial kami di bawah:

Panduan Pengekstrakan Peta – Kastam | Interchange | Kilang | Woods | Rizab | Shoreline | Makmal | Lighthouse | Jalan -jalan di Tarkov

Ruel Butler

Ditulis oleh Ruel Butler

Ruel adalah penulis lepas yang mempunyai kandungan yang diterbitkan di laman web yang dihormati, termasuk Den of Geek, QooApp, Fandomspot, Zenplus, dan banyak lagi. Dia adalah fanatik Gacha sepenuh masa yang kini ketagih dengan Honkai Star Rail. Semasa menunggu kuasa trailblaze untuk pulih, dia akan meluangkan masa untuk mencapai pangkat tak terhingga di Marvel Snap atau melawan Tera Raid terkini di Pokémon Scarlet dan Violet. Kekasih semua perkara Nintendo dan Anime, Ruel bersedia untuk menampung siaran terkini dan sesuatu yang baru yang menangkap matanya! Anda juga boleh menghubunginya di RuelButler.com.