Bilakah pelabuhan dilepaskan di Valorant?, Bilakah pelabuhan dilepaskan di Valorant? | Tarikh Siaran Pelabuhan – Dot Esports

Bilakah pelabuhan dilepaskan di Valorant

Riot Games mengeluarkan poster Agent 21 pada 10 Oktober dan menghantar masyarakat ke negeri yang gemetar. Imej rasmi mengesahkan bahawa ejen itu akan dipanggil pelabuhan, dan video penggoda syarikat yang telah disiarkan sebelum ini menjadikannya jelas bahawa ejen itu dari India. Terutama, Riot Games telah mengusik pelabuhan selama berminggu -minggu sekarang. Ejen baru dibincangkan dalam e -mel tersembunyi yang dihantar oleh pudar yang ditemui dalam julat, dan syarikat itu juga menggunakan imejan yang mewakili India, sebagai tambahan kepada log audio oleh Cypher.

Bilakah pelabuhan dilepaskan di Valorant?

Permainan Riot mendedahkan karya seni rasmi untuk Pelabuhan Varun Batra aka.

Riot sebelum ini mengesahkan bahawa dia akan menjadi pengawal dan telur Paskah menunjukkan bahawa dia akan dapat mengawal air.

Riot Games mengeluarkan poster Agent 21 pada 10 Oktober dan menghantar masyarakat ke negeri yang gemetar. Imej rasmi mengesahkan bahawa ejen itu akan dipanggil pelabuhan, dan video penggoda syarikat yang telah disiarkan sebelum ini menjadikannya jelas bahawa ejen itu dari India. Terutama, Riot Games telah mengusik pelabuhan selama berminggu -minggu sekarang. Ejen baru dibincangkan dalam e -mel tersembunyi yang dihantar oleh pudar yang ditemui dalam julat, dan syarikat itu juga menggunakan imejan yang mewakili India, sebagai tambahan kepada log audio oleh Cypher.

Pelabuhan Varun Batra aka akan menjadi pengawal yang mempunyai keupayaan untuk membengkok dan menggunakan air mengikut kehendaknya. Peminat juga percaya bahawa seni rasmi mempunyai petunjuk tentang kebolehan pelabuhan di Valorant.

Semua yang kita tahu mengenai pelabuhan

E -mel Fade ke Brimstone menjelaskan bahawa Varun Batra adalah pakar barang antik yang bekerja dengan Legion. Pelabuhan dipuji sebagai wira tetapi selepas dia mencuri artifak nilai dan kuasa yang besar, dia diisytiharkan sebagai penjenayah perang. Bercakap dari India, nama sebenar pelabuhan Varun Batra adalah rujukan kepada tuhan Hindu Varuna atau tuhan lautan. Cypher juga menemui maklumat penting mengenai pelabuhan yang boleh didapati dalam julat.

Blog yang diterbitkan pada 13 September oleh Riot Games mengesahkan bahawa pelabuhan akan menjadi pengawal. Pada masa ini terdapat hanya empat pengawal di Valorant, sementara terdapat enam duel, empat sentinel, dan lima pemula.

Pemaju John “Riotmemememe“Goscicki ditandatangani dari blog dengan frasa Hindi -“Jald hi milte hain” – yang diterjemahkan ke”jumpa lagi.“Dia juga menambah penggoda imej yang dipenuhi dengan telur Paskah mengenai pelabuhan. Imej itu mempunyai pinggan samosas, makanan jalanan India, diletakkan di sebelah buku harian dan secawan teh. Setelah pemeriksaan yang lebih dekat, gerbang India dan pelabuhan Mumbai jelas di latar belakang. Nota di buku harian termasuk peta India dan anak panah yang mencadangkan langkah dari barat (Mumbai) ke bahagian timur negara.

Ejen India - Ejen Valorant 21 - Gambar Teaser

Apabila anda melawat julat amalan di Valorant, anda akan melihat peta India yang serupa. Dalam julat, peta menunjukkan logo yang sedang bergerak di India. Terutamanya, simbol yang sama dapat dilihat tatu di lengan pelabuhan.

Bilakah pelabuhan dilepaskan di Valorant?

Menurut Riot, Episod 5 Akta 2 Valorant akan berakhir pada 17 Oktober (PDT) dan perbuatan baru dijangka hidup pada 18 Oktober. Oleh itu pemain boleh mengharapkan penambahan pelabuhan ke jadual ejen yang berkembang pada hari itu. Sama seperti ejen lain, pemain perlu bermain melalui kontrak Harbour dalam permainan, mendapatkan XP, atau membeli peringkat untuk membukanya. Pemain juga boleh mengharapkan untuk melihat penggoda penuh dan juga keupayaan mendedahkan untuk pelabuhan tidak lama lagi.

Bilakah pelabuhan dilepaskan di Valorant?

Valorant sudah mempunyai banyak ejen dalam senarai watak yang boleh dimainkan. Tetapi permainan rusuhan terus menambah lebih banyak lagi, dan ejen seterusnya, pelabuhan, tidak lama lagi akan pergi ke permainan.

Reka bentuk Harbour boleh dianggap sebagai salah satu yang paling diartikulasikan dalam Valorant. Bercakap dari India, ejen ini menyerupai penampilan Sinbad yang boleh bermain dengan air. Namun dia juga mempunyai motosikal dan senjata yang memberikan getaran yang sengit tetapi sejuk, seperti sejenis protagonis yang berani dari siri animasi.

Mengenai kebolehannya, pelabuhan mempunyai beberapa helah di atas lengannya. Kemampuannya belum diturunkan secara rasmi, tetapi penggoda untuknya menunjukkan bahawa pelabuhan dapat memanipulasi air dan menggunakannya sebagai kemahiran utamanya. Ini termasuk keupayaannya untuk mencipta gelembung dan gelombang pasang surut, yang kedua -duanya boleh digunakan untuk kesalahan dan pertahanan.

“Selamat datang ke pasukan, pelabuhan. Mengimbau dari pantai India, ejen pengawal baru ini memerintahkan campuran pasang surut dan torrent untuk melindungi sekutu dan penentang pelukis, “Keterangan YouTube Riot berbunyi.

Bilakah pelabuhan dilepaskan di Valorant?

Valorant’s Kemas kini seterusnya, Episod Lima, Act Three, akan memukul pelayan langsung pada OCT. 18. Pelabuhan juga dijangka tiba bersama kemas kini, menjadikan jadual tetap Riot memperkenalkan ejen baru atau peta dengan perbuatan baru.

Penulis Kandungan Strategik untuk Dot Esports dari Filipina, terutamanya untuk Marvel Snap, Permainan Kad, MOBA, Permainan Umum, dan banyak lagi. Sebelum ini menulis artikel dan panduan berita untuk Esports Gfinity, Sportskeeda, Esports.Net, dan Ginx Esports TV. Juga pemain snap Marvel yang kompetitif di bawah nama saya dalam permainan: Davidwaaaa, kedudukan tak terhingga dan menyertai pelbagai kejohanan snap. Sheesh. Mari berhubung: [E -mel dilindungi]

Tarikh pelepasan, kebolehan, dan banyak lagi Pelabuhan Pelabuhan Pelabuhan

Tarikh Siaran Pelabuhan Valorant: Pelabuhan dapat dilihat di motosikal

Valorant terus menambah wira baru dengan setiap perbuatan besar baru dan yang tidak berubah ketika pelabuhan tiba di tempat kejadian. Tetapi, bilakah anda boleh mengharapkan Tarikh Siaran Habor Valorant menjadi dan apakah kebolehannya?

Pelabuhan membawa kebolehannya dan kebolehan berasaskan air ke permainan menggunakan campuran pelbagai kuasa untuk bertindak sebagai perisai dan sokongan dan peniaga kerosakan. Ini menjadikannya seorang pahlawan yang cukup unik dalam penembak Riot dan yang pasti akan menggoncang senarai peringkat Meta dan Valorant Agent semasa ketibaannya.

Tetapi, untuk mengetahui kebolehan mereka dalam permainan dan ketika Tarikh Siaran Pelabuhan Valorant adalah, baca di bawah.

Tarikh Siaran Pelabuhan Valorant

Pelabuhan Akan Dilancarkan di Valorant pada 18 Oktober 2022. Ini juga merupakan tarikh pelepasan untuk perbuatan seterusnya, Episod 5 Akta 3.

Kebolehan pelabuhan Valorant

Kemampuan Valorant Harbour semuanya berpusat di sekitar manipulasi air. Dia boleh memanggil geysers, dinding air, dan gelombang pasang surut. Berikut adalah pecahan penuh kitnya.

Melengkapkan dinding air. Api untuk menghantar air ke hadapan di sepanjang tanah. Tahan api untuk membimbing air ke arah salib anda, melalui dunia, memancarkan dinding di sepanjang jalan air. Api alt sambil membongkok untuk menghentikan air lebih awal. Pemain yang melanda perlahan

Melengkapkan lingkungan air melindungi. Api untuk dibuang. Api alt ke bawah lemparan. Setelah memberi kesan kepada tanah, menanam perisai air yang menyekat peluru.

Melengkapkan gelombang air. Api untuk menghantar gelombang berguling ke hadapan dan melalui dinding. Digunakan semula untuk menghentikan gelombang daripada bergerak lebih jauh. Pemain yang melanda perlahan.

Melengkapkan kuasa penuh artifak anda. Api untuk memanggil kolam geyser di tanah. Pemain musuh di kawasan ini disasarkan oleh serangan geyser berturut -turut. Pemain yang terperangkap dalam mogok.

Dengan tarikh pelepasan Habor Valorant dan ringkas mengenai kebolehannya, anda boleh mengatasi dia dengan cepat selepas dia membuat ketibaannya di tempat kejadian. Tetapi, anda juga ingin memastikan anda mempunyai persediaan crosshair valorant terbaik, supaya senapang anda dapat memadankan penggunaan keupayaan besar-besaran anda.

Lebih banyak dari beban

Echo Apsey Echo Apsey adalah seorang penulis dengan pengalaman lima tahun yang meliputi PS5, Xbox, dan Nintendo Switch, serta permainan dan francais terbesar. Anda akan menemui banyak panduan mengenai Call of Duty, Xdefiant, Spider-Man 2, EA Sports FC, Starfield, Mortal Kombat 1, Street Fighter 6, dan banyak lagi. Di samping. Anda juga boleh mendapatkan ulasan dan ciri -ciri pada permainan, serta perkakasan untuk PS5, Xbox, dan Nintendo Switch. Pada masa mereka menulis, mereka telah menghadiri acara industri seperti Gamescom, WASD. Di samping itu, mereka telah mengadakan wawancara dengan pasukan di belakang Lords of the Fallen, Protokol Biru, Light Dying 2, dan banyak lagi sejak memulakan perjalanan penulisan mereka di Universiti.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.