Bilakah patch Starfield seterusnya? Ramalan tarikh pelepasan kami., Nota Patch Starfield Terkini: 1.7.29 |

Nota Patch Starfield Terkini: 1.7.29

Patch Starfield terkini tiba pada 13 September, 2023, dan membawa beberapa penambahbaikan pada kedua -dua PC dan Xbox Series X | S terutamanya tertumpu pada kestabilan. Lihat nota patch starfield penuh untuk semua butiran.

Bilakah patch Starfield seterusnya? Ramalan tarikh pelepasan kami

Bilakah patch Starfield seterusnya? Ramalan tarikh pelepasan kami

Sekiranya anda berminat dengan Seterusnya Starfield Patch, Ramalan tarikh pelepasan kami mungkin menarik minat anda. . Ini adalah berita baik untuk sesiapa sahaja yang ingin bermain permainan terbaru Bethesda – namun masih ada di luar sana yang ingin tahu apabila patch terbaru seterusnya mungkin tiba.

Walau bagaimanapun, walaupun dengan tetapan grafik terbaik untuk Starfield, anda akan berjuang untuk melihat prestasi yang sempurna. Patch akan menjadi perubahan yang dialu -alukan. Nasib baik, kami hanya mempunyai yang pertama kami.

?

Patch Starfield terkini tiba pada 13 September, 2023, dan membawa beberapa penambahbaikan pada kedua -dua PC dan Xbox Series X | S terutamanya tertumpu pada kestabilan. Lihat nota patch starfield penuh untuk semua butiran.

Bagi patch seterusnya, kami mempunyai pengesahan dari Bethesda melalui blog mereka, bahawa akan ada lebih banyak kemas kini dalam perjalanan pada selang masa ‘biasa’. Walaupun kita tidak boleh mengatakan dengan pasti bila itu, kita tahu bahawa kita boleh mengharapkan satu lebih awal daripada kemudian. Bethesda juga mengesahkan bahawa Sokongan Starfield DLSS akan menampilkan salah satu kemas kini ini untuk mereka yang bermain permainan di PC dengan kad Nvidia.

Starfield telah berkembang selama lebih dari 8 tahun. Todd Howard telah menegaskan bahawa mereka tidak meninggalkan batu tanpa dilancarkan. Malah majlis pelancaran telah mula mengadu bahawa tidak ada pepijat.

Memandangkan itu, nampaknya mungkin tidak perlu patch seterusnya untuk Starfield tiba tidak lama lagi. Kami meramalkan bahawa selepas patch awal ini, kami dapat melihat yang lain dalam beberapa minggu akan datang – mungkin pada akhir bulan September menjelang musim permainan yang sibuk.

Nota Patch Komuniti Starfield

Walaupun pelancaran permainan hanya beberapa hari yang lalu-Starfield Modders telah bekerja pada patch komuniti yang akan membaik pulih beberapa perkara dengan permainan termasuk eksploitasi permainan dan misi yang rosak. Walau bagaimanapun, tidak ada perkataan mengenai sama ada akan ada perbaikan kepada prestasi Starfield, yang menunjukkan tanda -tanda perjuangan.

Patch komuniti pertama untuk ikrar Starfield untuk menyelesaikan lebih daripada 100 isu dengan permainan vanila, yang meliputi isu -isu berikut sekurang -kurangnya:

 • Objek yang salah
 • Kesalahan skrip
 • Tidak konsisten dalam sifat item
 • Misi/pencarian yang rosak
 • Eksploitasi permainan
 • Atribut yang hilang (seperti tag, bendera header, dll)
 • Kesalahan ejaan

Adakah Starfield memerlukan kemas kini tidak lama lagi?

Dengan pelancaran hanya benar -benar berlaku, nampaknya seolah -olah Starfield tidak memerlukan kemas kini untuk mengubah apa -apa. Permainan Bethesda secara historis dikenali kerana bug mereka sedikit menyeronokkan.

Tangkapan skrin ini dipinjam dari benang Reddit ini nampaknya bercanda menyeronokkan di sejarah Bethesda dengan pepijat. Kami akan mengawasi kemas kini terkini ke Starfield. Mungkin ia akan membetulkan masalah FPS yang semakin meningkat dan rendah, walaupun kita membayangkan ini akan memerlukan kemas kini yang cukup besar.

Nota Patch Starfield Terkini: 1.7.29

Semuanya termasuk dalam 1.7.29 Kemas kini untuk Starfield.

Starfield Steam Promo Art Grav Jump

Panduan oleh Marie Pritchard Guides Writer
Dikemas kini pada 14 Sep 2023

Nota Patch Starfield akan memberitahu anda tentang sebarang perubahan yang dibuat pada permainan dalam kemas kini yang paling terkini. Dari ini, anda boleh belajar jika pepijat atau gangguan yang telah menjengkelkan anda telah ditangani dan diselesaikan atau jika ada ciri baru untuk diperhatikan.

Nota patch untuk Starfield versi 1.7.29 Hidup pada 13 September, 2023. Ia kelihatan seolah -olah beberapa perubahan kualiti hidup telah dibuat dan beberapa isu dengan pencarian telah ditangani juga.

Tanpa berlengah lagi, inilah yang Starfield 1.7.29 nota patch. Plus, kami menunjukkan kepada anda Cara mengemas kini versi anda Semua nota patch sebelumnya Sekiranya anda perlu mengejar.

watak seni promo stim Starfield antara dua dinding canyon

 • Starfield 1.7.29 nota patch
 • Cara mengemas kini Starfield
 • Nota Patch Starfield Sebelumnya

Cara mengemas kini Starfield

Sekiranya anda telah membenarkan kemas kini automatik pada peranti anda maka Starfield harus mula secara automatik mula memasang kemas kini setelah ia keluar. Yang dikatakan, jika anda mempunyai kemas kini automatik dimatikan, anda perlu mengikuti beberapa langkah untuk mendapatkan versi terkini yang dimuat turun.

Wap

Terdapat beberapa cara anda boleh mengemas kini Starfield di Steam jika anda tidak mempunyai kemas kini automatik yang didayakan:

 1. Masukkan perpustakaan anda dan klik kanan pada Starfield, kemudian pilih ‘Kemas kini’.
 2. Buka halaman permainan seolah -olah anda akan memainkannya, kemudian pilih butang ‘Kemas kini’ di mana butang ‘Play’.
 3. Masukkan ‘Urus Muat Turun’ di bahagian bawah skrin, pilih Starfield dan pilih untuk ‘mengemas kini’.

Xbox

Starfield New Atlantis

 1. Boot xbox anda dan log masuk.
 2. Kepala ke ‘Permainan dan Aplikasi Saya’.
 3. Turun ke tab ‘Urus Kemas Kini’.
 4. Sekali di tab ini, pergi ke dan pilih pilihan ‘kemas kini’. Biasanya ada nombor di sebelahnya yang menunjukkan berapa banyak kemas kini yang harus anda lakukan.
 5. Di skrin seterusnya, anda akan ditunjukkan semua permainan yang kini memerlukan kemas kini.
 6. Pilih ‘Starfield’ dan sahkan bahawa anda ingin mengemas kini.
 7. Anda juga boleh memilih untuk ‘mengemas kini semua’ jika anda mempunyai permainan lain yang ingin anda lakukan pada masa yang sama.

Nota Patch Starfield Sebelumnya

Di bawah ini anda dapat mencari semua nota patch starfield sebelumnya. Namun dengan permainan masih menjadi yang baru, kami belum mendapat apa -apa untuk mengisi bahagian ini dengan baru sahaja, jadi sila nikmati imej kapal ini yang ditiup!

Starfield Space Combat Steam Promo Art

Itu sahaja buat masa ini, jika anda menikmati ruang meneroka RPG maka lihat panduan kami di latar belakang, sifat dan sahabat juga.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Bethesda Game Studios Ikuti
 • Bethesda Softworks Ikuti
 • Orang pertama mengikuti
 • Terbuka dunia ikut
 • Terbuka dunia ikut
 • PC Ikut
 • RPG Ikut
 • Fiksyen sains mengikuti
 • Fiksyen sains mengikuti
 • FPS Ikut
 • Pemain tunggal ikut
 • Starfield Ikut
 • Xbox Ikut
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 9 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.

Ketika dia tidak menjelajah Horizon Zero Dawn atau menjatuhkan legenda puncak, Marie dapat dijumpai menyebabkan kekacauan di sekitar Los Santos.