Bilakah Overwatch 2 Musim 2 Akhir? Dijawab, Overwatch 2 Musim 2 Maklumat – Perubahan, Tarikh Mula & Tamat

Overwatch 2 Season 2 Info – Perubahan, Tarikh Mula & Tamat

Blizzard Entertainment telah mengesahkan bahawa Overwatch 2 Musim 2 bermula pada 6 Disember 2022 pada hari yang sama bahawa musim pertama permainan berakhir.

Kandungan baru untuk ‘Overwatch 2’ hampir di sini – ketika musim 2 berakhir?

Musim 2 yang sedang berlangsung di ‘Overwatch 2’ hampir berakhir. Kandungan baru akan tiba tidak lama lagi, tetapi bilakah musim sekarang berakhir?

Feb. 1 2023, diterbitkan 6:43 p.m. Et

'Overwatch 2'

Dibangunkan oleh Activision Blizzard, Overwatch 2 adalah lelaran terbaru IP yang mengetuai pertuduhan untuk permainan penembak berasaskan pasukan Hero. Pemain boleh melompat ke perlawanan medan perang 5v5 dan menikmati mod permainan yang bertujuan untuk memastikan peminat terpaku pada permainan selama berbulan -bulan melalui kitaran kandungannya.

Artikel berterusan di bawah iklan

Satu kumpulan peminat menyimpan tab pada permainan lebih daripada yang paling kompetitif Overwatch 2 Pemain yang kini menduduki ranking melalui Musim 2. Dengan mengambil bahagian, pemain perlahan-lahan mendapat mata kompetitif (CP) untuk mengatasi pertempuran yang kuat untuk menghabiskan permainan dalam senjata emas yang berjalan untuk 3,000 cp.

Wira 'Overwatch 2'

Artikel berterusan di bawah iklan

Halangan kemasukan untuk mod kompetitif adalah untuk memenangi 50 perlawanan permainan cepat, tetapi untuk mendapatkan CP, anda perlu menghadapi pemain yang berpengalaman dan sama ada menang atau datang ke seri untuk margin kecil mata. Memerlukan satu tan pengisaran dan menjadi lebih sukar bagi mereka yang terlambat ke pesta ketika musim berakhir. Musim 2 berada di puncak kesimpulannya, kerana tarikh permulaan yang diharapkan untuk musim 3 berada di kaki langit.

Berapakah tarikh akhir ‘Overwatch 2’ Musim 2?

Semua Overwatch 2 Musim akan berputar sama seperti jadual selepas asal , makna musim berlangsung kira -kira dua bulan sebelum tiba seterusnya. Dengan itu, Feb. 7 akan bersatu kira -kira ketika musim 2 akan berakhir.

Artikel berterusan di bawah iklan

Robot 'Overwatch 2'

Sebelum Musim 2 berakhir, selalu baik untuk melengkapkan pas pertempuran semasa untuk membuka kunci ganjaran, di samping menyelesaikan sebarang peristiwa yang ditetapkan.

Dalam Overwatch 2, Setiap musim berselang-seli akan membawa wira baru ke permainan, sementara musim bukan pahlawan akan debut peta baru. Biasa, setiap musim akan memperkenalkan pas pertempuran, kosmetik, dan perubahan keseimbangan baru.

Artikel berterusan di bawah iklan

Di samping wira baru Ramattra, Blizzard memulakan pertarungan untuk Mod Permainan Olympus semasa Musim 2, yang mendapat banyak daya tarikan dengan pangkalan pemain, dan acara Winter Wonderland dan Lunar Tahun Baru yang kembali mendapat maklum balas yang baik. Pemaju bertujuan untuk mengadakan acara permainan yang lebih kerap dan mod permainan terhad pada musim 3 dan seterusnya.

Artikel berterusan di bawah iklan

Bilakah ‘Overwatch 2’ Season 3 bermula?

Musim 3 harus bermula pada Februari. 7, yang menampilkan perubahan ketara kepada Ramattra dengan wira lain yang melihat pelarasan, pas pertempuran baru dengan 80 peringkat kulit, penambahbaikan untuk membuat keputusan, dan pemain boleh mendapatkan kulit lagi secara percuma.

Untuk mod yang kompetitif, pemain akan disusun semula lebih kerap daripada musim 1 dan 2, menurut blog Blizzard. Perubahan berharap untuk memadankan pemain dengan tahap kemahiran yang serupa. Pada bulan-bulan akan datang, lebih banyak pelarasan akan tiba, termasuk kemas kini ke antara muka pengguna untuk memudahkan untuk melihat kemajuan anda ke peringkat semula.

Overwatch 2 Pemain dari semua jenis akan melihat banyak penambahan baru minggu depan, jadi sekarang adalah masa untuk membungkus apa sahaja yang anda telah merancang untuk musim 2.

Overwatch 2 Season 2 Info – Perubahan, Tarikh Mula & Tamat

Musim baru Overwatch 2 memberi pemain banyak perkara baru yang perlu dilakukan. Inilah semua yang anda perlu ketahui tentang apa yang dibawa oleh overwatch 2 musim 2 yang dibawa, termasuk wira baru Ramattra dan nota patch.

Oleh kerana Overwatch 2 adalah permainan percuma untuk bermain, ia akan mendapat kandungan baru dan mengemas kini setiap musim melalui pas pertempurannya.

Overwatch 2 Musim 1 Mendapat Perkara yang Berjalan Dengan Bang Dengan Menambah Tiga Watak Baru, Sojourn, Junker Queen, dan Kiriko, yang boleh dikunci dengan Musim 1 Battle Pass.

Walaupun meta berubah kerana semua kandungan baru dan perubahan kepada wira, pemain Overwatch 2 kini menyelam ke Musim 2. Lihat senarai Overwatch 2 kami untuk melihat apa meta sekarang kerana kami kerap mengemas kini.

Musim 2 Overwatch 2 menambah wira baru, peta baru, dan banyak lagi, jadi mari masuk ke butiran.

Bilakah Overwatch 2 Musim 2 bermula & akhir?

Blizzard Entertainment telah mengesahkan bahawa Overwatch 2 Musim 2 bermula pada 6 Disember 2022 pada hari yang sama bahawa musim pertama permainan berakhir.

Setiap musim akan berlangsung sembilan minggu, jadi Musim 2 Overwatch 2 dijangka berakhir pada 7 Februari 2023. Ini akan menandakan permulaan musim 3, yang akan berlangsung selama sembilan minggu lagi.

Apabila Blizzard mengatakan dengan pasti apabila Musim 2 Overwatch 2 akan berakhir, kami akan pastikan untuk mengemas kini bahagian ini, jadi tunggu.

Overwatch 2 Musim 2 Kandungan Roadmap

New Overwatch 2 Season 2 Tank Hero Ramattra

Dalam Musim 2 Overwatch 2, wira tangki baru adalah Ramattra. Ramattra adalah wira tangki baru yang diumumkan di Overwatch League 2022. Dia akan memberi pemain lebih banyak memukul dan merapikan pilihan untuk dipilih.

Kami tahu bahawa dia akan memfokuskan kebanyakan keupayaan yang membiarkannya berubah, seperti bentuk omnik dan bentuk nemesisnya, yang memberikan pemain cara yang berbeza untuk dimainkan.

Wira baru akan dibuka melalui Overwatch 2 Musim 2 Battle Pass di Tier 45 dari Percuma Battle Pass. Mereka yang membayar versi premium akan segera mendapatkan wira.

Pemaju berkata di blog mereka bahawa selepas wira Musim 2, mereka merancang untuk melepaskan watak -watak baru dalam “Musim Empat dan Musim Enam.”Jika anda terlepas untuk mendapatkan wira melalui pas pertempuran, jangan risau: anda boleh membuka kunci mereka melalui” cabaran baru yang istimewa, atau anda boleh membelinya secara langsung di kedai dengan duit syiling overwatch “selepas musim berakhir.

Overwatch 2 musim 2 peta baru

Biara Shambali adalah peta baru untuk Musim 2 Overwatch 2.

Blizzard mengatakan bahawa setiap musim baru biasanya akan membawa “sama ada wira baru atau peta baru,” tetapi ia kelihatan seperti musim 2 akan mempunyai kedua -duanya.

Biara Shambali adalah nama peta baru untuk mod pengiring. Ia terletak di rumah Zenyatta yang omnik dan wira baru Ramattra.

Musim 2 Overwatch mempunyai pas pertempuran baru, kulit, dan kulit mitos.

Setiap musim Overwatch 2 baru dilengkapi dengan pas pertempuran baru, dan Musim 2 tidak berbeza. Pass Battle baru dengan 80 tahap akan memberi pemain kosmetik dan ganjaran ketika mereka naik sepanjang musim.

Ini bermakna pemain akan dapat membuka kunci “30+ kulit baru” untuk wira, termasuk kulit mitos baru untuk junker queen sebagai peringkat akhir pertempuran, yang sangat disesuaikan.

Anda boleh membaca nota Patch Musim 2 yang lain di sini.

  • ow 2 musim 2
  • Overwatch 2 Musim 2