Bilakah Nilou akan dibebaskan dalam Genshin Impact? | NILOU Tarikh Siaran – Dot Esports, Genshin Nilou Banner, Bakat, dan Butiran – Panduan Impak Genshin – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Memasuki negeri pirouette, berurusan dengan hidro dmg ke lawan berdekatan berdasarkan max hp nilou. Semasa dia berada di Negeri Pirouette, serangan normal Nilou dan serangan unsur akan menyebabkan dia memasuki tarian pedang dan langkah berputar masing -masing, menyebabkan DMG dia berurusan untuk ditukar kepada DMG Hydro yang tidak dapat ditimpa dan itu dianggap sebagai kemahiran unsur dmg.

Bilakah Nilou akan dibebaskan dalam Genshin Impact?

Mula -mula mendedahkan musim panas ini, tarikh pelepasan Nilou semakin dekat Impak Genshin. Dia seorang penari dari Sumeru dengan keperibadian yang penyayang.

Berikutan pelepasan beberapa watak elemen dendro, Nilou akan menggunakan hidro dalam kombinasi dengan yang lain.

Inilah ketika Nilou bersedia untuk melepaskan diri Impak Genshin.

NILOU Tarikh pelepasan

Pada bulan Ogos, Nilou diturunkan sebagai watak yang akan menjadi sebahagian daripada 3.1 kemas kini.

Kemas kini ini dikeluarkan pada bulan September. 27, tetapi dia akan menjadi sebahagian daripada fasa kedua kemas kini. Pemain perlu menunggu bahagian kemas kini ini untuk menguji Nilou, bersama dengan Banner Rerun Albedo.

Tarikh pelepasannya yang tepat belum diturunkan. Tidak jelas apabila fasa kedua akan dibebaskan. Walau bagaimanapun, semestinya tidak lama lagi.

Beberapa pemain menunjuk pada pertengahan bulan Oktober. Dengan mengambil jadual biasa pemaju untuk mempertimbangkan sepanduk watak, Nilou harus dibebaskan pada OCT. 14 bersama Albedo’s Rerun, yang akan digantikan oleh spanduk lain pada Nov. 2.

Artikel ini akan dikemas kini apabila lebih banyak maklumat disediakan.

Eva adalah penulis kakitangan dari Paris. Pekerjaan sambilannya sedang mengecas ke dinding dengan Reinhardt. Dia telah meliputi Esports League of Legends dan gelaran lain selama enam tahun. Dia masih percaya pada kemunculan semula lima Moscow. Dia juga jatuh ke dalam lubang MMO dan meliputi FFXIV dan GENSHIN.

Impak Genshin

Mencari maklumat mengenai Genshin Impak Nilou? Nilou adalah watak baru, diperkenalkan dalam versi 3.1. Dia pengguna pedang dan menggunakan visi hidro. Pemain akan mengenali dia sebagai penari di Teater Zubayr, di mana dia memukau penonton dengan sikapnya yang anggun.

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Genshin Impact Nilou, termasuk sepanduknya, kebolehan, bakat pasif, dan buruj.

Genshin-nilou-banner.jpg

Tarikh Siaran Nilou adalah 14 Oktober 2022. Bannernya, Lotus berpusing , Berjalan dari 14 Oktober – 1 November, 2022.

Kemahiran Genshin Nilou

Serangan Biasa: Tarian Samser

Serangan biasa: Lakukan sehingga 3 serangan berturut -turut.

Serangan yang dikenakan: Menggunakan sejumlah stamina untuk melakukan slash berputar.

Serangan menjunam: Terjun dari udara untuk menyerang tanah di bawah, merosakkan lawan di sepanjang jalan dan berurusan dengan dmg atas kesan.

Kemahiran Elemental: Tarian Haftkarsvar

Memasuki negeri pirouette, berurusan dengan hidro dmg ke lawan berdekatan berdasarkan max hp nilou. Semasa dia berada di Negeri Pirouette, serangan normal Nilou dan serangan unsur akan menyebabkan dia memasuki tarian pedang dan langkah berputar masing -masing, menyebabkan DMG dia berurusan untuk ditukar kepada DMG Hydro yang tidak dapat ditimpa dan itu dianggap sebagai kemahiran unsur dmg.

Dalam keadaan ini, langkah tarian ketiga Nilou akan menamatkan pirouette, dan mempunyai kesan berikut:

  • Tarian Pedang: Melepaskan ilusi bercahaya yang menangani hidro dmg kepada lawan yang menyentuh dan memberikan kesan doa lunar. Kesan ini menukarkan serangan normal Nilou ke dalam teknik tarian pedang, dan hit terakhirnya akan melepaskan ilusi yang bercahaya.
  • Langkah -langkah berputar: Nilou melepaskan roda air berputar yang menangani AOE Hydro DMG dan mewujudkan aura ketenangan yang mengikuti watak aktif anda di sekitar dan memohon basah kepada lawan dalam AOEnya.

Nilou tidak dapat melakukan serangan yang dikenakan ketika di bawah kesan doa pirouette atau lunar. Kesan ini akan dikeluarkan apabila dia meninggalkan medan atau keluar dari negeri -negeri ini.

Elemental Burst: Dance of Abzendegi: Mimpi Jauh, Mendengar Musim Bunga

Memulakan tarian impian dan mata air jauh yang mendengar, menyebabkan teratai air jauh mekar, berurusan dengan AOE Hydro DMG berdasarkan Nilou’s Max HP dan memohon kesan AEON yang berlarutan kepada semua lawan yang melanda. Selepas selang waktu, lawan yang terjejas oleh Aeon akan mengambil DMG Hydro.

Bakat pasif nilou genshin

Nama bakat pasif Penerangan
Mahkamah Tarian Kelopak Apabila semua watak dalam parti sama ada Dendro atau Hydro, dan sekurang -kurangnya satu watak Dendro dan Hydro, penyempurnaan langkah tarian ketiga tarian Nilou dari Haftkarsvar akan memberikan semua watak -watak yang berdekatan. Watak di bawah kesan Bounty Golden Chalice akan mempunyai penguasaan unsur mereka meningkat sebanyak 100 selama 10 saat setiap kali mereka dilanggar oleh serangan Dendro. Juga, mencetuskan reaksi mekar akan mewujudkan teras berlimpah dan bukannya teras dendro.
Teras seperti itu akan pecah dengan cepat setelah dicipta, dan mempunyai AOE yang lebih besar. Teras Bountiful tidak dapat mencetuskan hiperbloom atau burge, dan mereka berkongsi had berangka atas dengan teras dendro. DMG Teras Bountiful dianggap DMG ditangani oleh Cores Dendro yang dihasilkan oleh Bloom.
Tarian Aeons yang mengasyikkan Setiap 1,000 mata Max HP di atas 30,000 akan menyebabkan DMG ditangani oleh teras berlimpah yang dicipta oleh watak -watak yang terjejas oleh karunia Golden Chalice meningkat sebanyak 9%.
Peningkatan maksimum DMG teras yang boleh dicapai dengan cara ini ialah 400%.
White Jade Lotus Apabila memasak yang sempurna dicapai pada makanan dengan kesan yang berkaitan dengan pengembaraan, terdapat peluang 12% untuk mendapatkan dua kali ganda produk.

Lihat bahan Ascension Nilou yang anda perlukan untuk mengumpul!

Genshin Nilou Constellations

Nama konstelasi Penerangan
Tarian bulan yang semakin berkurang Tarian Haftkarsvar akan dipertingkatkan seperti berikut:
DMG ilusi bercahaya meningkat sebanyak 65%. Tempoh ketenangan aura dilanjutkan oleh 6s.
Bintang berbintang hujan mereka hujan Selepas watak -watak yang terjejas oleh DMG Hidro DMG Bounty Golden Chalice kepada lawan, Hydro Res lawan akan menurun sebanyak 35% untuk 10 -an. Selepas reaksi mekar yang dicetuskan DMG kepada lawan, res res mereka akan menurun sebanyak 35% untuk 10 -an.
Anda perlu membuka kunci bakat “Mahkamah Tarian”.
Beguiling Shadowstep Meningkatkan tahap tarian Abzendegi: impian jauh, mendengar musim bunga dengan 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
Nadi fricative Selepas tarian ketiga tarian tarian pirouette Haftkarsvar memukul lawan, Nilou akan mendapat 15 Elemental Energy, dan DMG dari tariannya Abzendegi: Mimpi Jauh, Mendengarkan Spring akan ditingkatkan sebanyak 50% untuk 8s.
Lampu berputar Meningkatkan tahap tarian Haftkarsvar dengan 3. Tahap peningkatan maksimum ialah 15.
Melodi Frostbreaker Untuk setiap 1,000 mata Max HP, kadar kritikan Nilou dan kritikan dmg akan meningkat sebanyak 0.6% dan 1.2% masing -masing. Peningkatan maksimum kadar krit.

Untuk petua mengenai cara menggunakan nilou untuk potensi terbaiknya, lihat Panduan Nilou Build kami!