Bilakah musim pelangi enam pengepungan seterusnya? – Siegegg, Rainbow Six Siege Y8S3 Heavy Mettle – Tarikh Siaran, RAM, Lagi

Rainbow Six Siege Year 8 Season 3 Heavy Mettle – Tarikh Siaran, RAM, Lagi

Grim’s Kawan Hive Launcher kini mempunyai dua pilihan peluru: projektil melekit yang akan melekat pada permukaan pertama, serta pilihan lantunan, yang membolehkan projektil melantun sekali sebelum mengaktifkan. Ini, bekerjasama dengan pelbagai penggemarnya dalam Operasi Dread Factor, kini menjadikan Grim pilihan yang lebih baik untuk serangan.

Bilakah musim pelangi enam pengepungan seterusnya?

Foto untuk David melalui

David melalui 04 September, 2023

Rainbow Six Siege’s Operasi Dread Factor hampir minggu terakhirnya, yang hanya bermaksud satu perkara: musim pelangi enam pengepungan baru adalah pada kami.

Operasi Dread Factor termasuk pelbagai ciri baru untuk permainan, dengan pertahanan baru Fenrir dan Konsulat Rework menjadi titik utama bercakap.

Baru -baru ini, Ubisoft mengumumkan bahawa Rainbow Six Siege yang akan datang akan dipanggil Operasi Heavy Mettle.

Terus membaca jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai masa depan pengepungan!

Bilakah Ubisoft akan melepaskan musim pengepungan seterusnya?

Operasi Heavy Mettle diturunkan sepenuhnya pada Ogos. 13 dan dikerahkan pada Ogos. 29. Inilah semua yang diumumkan di Ubisoft mendedahkan untuk Operasi Heavy Mettle:

 • Operator baru Rainbow Six Siege: RAM
 • Perlawanan yang tidak disengaja dan cepat berubah, tidak disebut sekarang dipanggil standard
 • Rework Frost – Apa yang Berubah?
 • Rework Grim – Apa yang Berubah?
 • Lesion Gu Mines buffed, mendapat super shorty
 • Fuze mendapat buff, boleh menggunakan caj pada perisai yang boleh digunakan, dan banyak lagi
 • Operasi Berat Berat untuk memperkenalkan perubahan pada senapang
 • Operasi Berat Heavy untuk memperkenalkan tutorial untuk pendatang baru
 • Operasi Heavy Mettle untuk Memperkenalkan Sistem Pujian Pemain
 • Operasi Berat Heavy untuk membolehkan pemain menghapuskan HUD dari perlawanan replay
 • Operasi Berat Berat untuk memasukkan Bundle Elite untuk Thunderbird

Walaupun Ram mencuri pertunjukan dalam Operasi Heavy Mettle’s Reveal, penyerang Korea Selatan adalah salah satu daripada banyak ciri yang datang ke Rainbow Six Siege.

Apa itu musim terbaru Rainbow Six Siege?

Musim baru Rainbow Six Siege dipanggil Operasi Heavy Mettle.

Operasi Heavy Mettle Is Rainbow Six Siage musim ketiga tahun 8 dan memperkenalkan pengendali baru yang dipanggil Ram. Dia menyertai pasukan bersama Fenrir dan Brava, yang dibebaskan dalam Operasi Dread Factor dan Operasi Commanding Force, masing -masing.

Bilakah Ubisoft akan mengumumkan musim yang lain?

Ubisoft akan mengumumkan musim terakhir untuk tahun 8 semasa Blast R6 Major Atlanta, yang akan berlangsung pada bulan November. Operasi seterusnya Rainbow Six Siage yang akan digunakan pada minggu terakhir bulan November.

7,560 kredit pelangi di PC

Dapatkan lebih sedikit apabila anda membeli kredit pelangi diskaun ini, dan menjadi yang pertama dalam barisan untuk merebut kulit elit pengendali baru, gear eSports, dan pek acara terhad masa.

Siegegg disokong oleh penontonnya. Apabila anda membeli melalui pautan di laman web kami, kami boleh mendapatkan komisen sekutu. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana pembaca menyokong Siegegg.

Rainbow Six Siege Year 8 Season 3 Heavy Mettle – Tarikh Siaran, RAM, Lagi

Ubisoft mendedahkan butiran untuk Musim 4 Rainbow Six Siege’s Tahun 8, Operasi Heavy Mettle, termasuk tarikh pelepasannya, RAM, dan banyak lagi

27 Ogos 2023 4 min Baca

Ikut kami

Rainbow Six Heavy Mettle, Operasi Berat Heavy, Rainbow Six Siege Mettle, Tarikh Pelepasan Berat Heavy, Heavy Mettle Siege

Ubisoft baru -baru ini mendedahkan butiran untuk Rainbow Six Siege Tahun 8 Musim 3, Operasi Heavy Mettle, termasuk tarikh pelepasannya, Ram Operator baru, dan banyak lagi.

Operasi Heavy Mettle Release Tarikh: 29 Ogos, 2023

Operasi Heavy Mettle tiba di Rainbow Six Siege On 29 Ogos 2023. Itu bermakna operasi itu datang dalam masa dua hari. Ini mengikuti Operasi Dread Factor dan memperkenalkan Ram Operator Serangan baru, sistem pujian baru, dan beberapa kemas kini permainan.

Operasi Ram Operator Mettle Berat

Pengendali baru yang datang ke Rainbow Six Siege Operasi Berat Heavy adalah Ram, pengendali Korea Selatan. Dia adalah pengendali kelajuan 3 kesihatan dan merupakan sebahagian daripada skuad redhammer Thermite. Itu bermakna bahawa dia mampu memusnahkan banyak perkara di peta, sekurang -kurangnya mengatakan. Alatnya, Bu-Gi Auto-Breacher, mampu memusnahkan dinding lembut, lantai, dan unsur-unsur lain. Ini termasuk alat pertahanan, perisai, dan banyak lagi. Kata-kata tidak dapat menggambarkan jumlah kemusnahan yang boleh dilakukan oleh Bu-gi Auto-Breacher. Lihat video di atas untuk melihat betapa merosakkan alat ini.

Setelah diaktifkan, Bu-Gi Auto-Breacher akan terus berjalan, dan tidak akan berhenti. Ia akan terus berjalan kecuali ia dimusnahkan atau mencecah sesuatu yang tidak dapat dimusnahkan, seperti dinding keras. Pembela boleh memusnahkan Bu-Gi Auto-Breacher dengan menggunakan bom impak, C4, atau dengan menembak bekas merah di belakang Bu-gi Auto-Breacher. Ini segera menghentikan coretan pemusnahan Bu-Gi Auto-Breacher.

Untuk pilihan loadout, pemain boleh menjalankan sama ada senapang serangan R4C untuk serangan yang tepat atau pistol mesin ringan LMG-E untuk turun peluru ke atas musuh. Untuk pilihan sekunder, pemain boleh menggunakan pistol MK1 9mm untuk membunuh tepat atau senapang patah ITA 12S untuk bermain ke dalam kemusnahan dinding lembut. Ram juga mempunyai akses ke bom tangan stun dan caj pelanggaran keras.

Kemas kini Operator Operasi Berat Berat

Operasi ini juga membawa kemas kini kepada beberapa pengendali. Untuk menjadi spesifik, suram, fuze, dan fros akan menerima kemas kini ke alat mereka.

Grim’s Kawan Hive Launcher kini mempunyai dua pilihan peluru: projektil melekit yang akan melekat pada permukaan pertama, serta pilihan lantunan, yang membolehkan projektil melantun sekali sebelum mengaktifkan. Ini, bekerjasama dengan pelbagai penggemarnya dalam Operasi Dread Factor, kini menjadikan Grim pilihan yang lebih baik untuk serangan.

Fuze, sebaliknya, menerima penggemar atas caj fuzanya. Pemain kini boleh menetapkan caj cluster mereka di perisai yang boleh digunakan, serta Talon-8 Shields OSA. Ini memberi lebih banyak peluang untuk menggunakan caj klusternya. Walau bagaimanapun, sebagai perisai yang boleh dibawa akan membawa anda lebih dekat kepada musuh, dan perisai talon-8 OSA adalah melihat, pemain fuze perlu tahu apa yang mereka lakukan.

Akhirnya, tikar selamat datang Frost akan menerima perubahan yang cukup besar. Akan datang pada musim ini, pemain kini dapat melepaskan tikar selamat datang sendiri. Walau bagaimanapun, terdapat tangkapan untuk ini. Setelah berjaya melarikan diri dari tikar selamat datang, pemain akan terluka. Ini nampaknya menjadi keadaan status baru, kerana ia akan menjadikan pemain bergerak lebih perlahan, membuat lebih banyak bunyi, dan meninggalkan jejak darah yang sangat kelihatan. Keadaan ini habis dari masa ke masa, tetapi ia adalah sesuatu yang perlu diperhatikan.

Mod permainan arked tetap baru

Mod permainan baru akan datang ke senarai main arked tetap Rainbow Six Siege, yang dipanggil Roulette Senjata. Dalam mod permainan ini, pemain semua akan bertelur dengan kaedah yang dipilih secara rawak. Setelah pemasa rolet habis, semua orang akan beralih ke satu lagi senjata rawak. Para pemaju memanggil mod permainan ini “cara yang menyeronokkan untuk melengkapkan kemahiran anda di seluruh arsenal pengepungan dan menguji matlamat anda dalam beberapa situasi yang mengejutkan.”

[R6 EUL Stage 2] 6 Kesimpulan Utama dari PlayDays 1 & 2

Joaquin Tuason · 2 minggu yang lalu