Bilakah kemas kini Minecraft baru keluar (2023), Minecraft 1.21: Tarikh Siaran, Ciri -ciri Baru, Kebocoran & Rumor | Beebom

Minecraft 1.21: Tarikh Siaran, Ciri Baru, Kebocoran & Rumor

Minecraft adalah permainan besar dengan banyak biomes unik yang layak mendapat tanda mereka sendiri pada pemain. Pemaju Mojang telah menggoda kemas kini ke suasana melalui siri “Adegan Menenangkan” di saluran YouTube rasmi mereka. Kemungkinan besar kita akan menerima beberapa peningkatan suasana yang sangat diperlukan pada masa depan Minecraft 1.21. Kemas kini.

Bilakah kemas kini Minecraft baru keluar (2023)

Minecraft 1.20 kemas kini hampir di sini. Trails & Tales, setelah banyak spekulasi, akan tiba esok, 7 Jun. Tarikh pelepasan diumumkan pada akhir bulan Mei, dan kegembiraan masyarakat telah mendidih sejak itu. Ketika 7 Jun akhirnya tiba, pemain akan dirawat dengan perusuh baru, biomes, struktur, dan banyak lagi. Seperti biasa, kemas kini Mojang memberikan perubahan besar.

Perjalanan anda akan bermula: Kemas kini Trails & Tales tiba 7 Jun!

Bersedia untuk membawa cerita anda ke kehidupan, sama ada anda menetas sniffer, meneroka grove ceri, memangkas perisai anda, atau banyak lagi. Tandakan kalendar anda dan mula merancang!

Pada masa ini tidak ada masa yang ditetapkan. Siaran utama sebelumnya untuk Minecraft telah dikeluarkan sekitar pukul 11 ​​pagi EST, jadi garis masa yang sama dapat dijangkakan. Walau bagaimanapun, ini belum disahkan sebagai penulisan ini.

Pastikan anda mengawasi saluran media sosial rasmi dan liputan minecraft sendiri Sportskeeda untuk mengetahui dengan tepat apabila kemas kini akan dikeluarkan.

Apa yang diharapkan dari Minecraft 1.20 kemas kini

Minecraft 1.20 Kemas kini telah dibina melalui gambar, betas/pratonton, dan pra-siaran. Oleh itu, masyarakat mempunyai idea yang cukup baik tentang apa yang akan kelihatan seperti kemas kini. Lagipun, mereka telah memainkan versi itu sebagai Mojang diuji dan disesuaikan dengan ciri-ciri.

Tambahan besar datang dalam bentuk dua perusuh baru. Unta dan sniffer, pemenang undi kumpulan, akan ditambah. Unta boleh ditunggangi, dan sniffer akan menghidu dan menggali biji untuk pemain.

Telur pelik. rakan baru!

Bawa sniffer kembali ke Overworld apabila Kemas Kini Trails & Tales dibebaskan pada 7 Jun.

The Cherry Grove Biome akan menampilkan pokok ceri baru dan angka menjadi kemasukan yang sangat popular ke francais, walaupun ia akan menjadi spawn yang agak tidak biasa.

Gurun mendapat sedikit kemas kini kerana bahagian arkeologi permainan diperkenalkan. Pasir yang mencurigakan dan kerikil yang mencurigakan dapat disikat untuk mencari apa yang bersembunyi di dalamnya.

Runtuhan jejak adalah struktur baru yang akan bertelur dengan pasir, kerikil, dan dada baru. Ia boleh mempunyai zamrud dan banyak lagi, dan merupakan sebab lain mengapa padang pasir begitu popular. Perhatikan bahawa runtuhan jejak tidak sepenuhnya eksklusif untuk biome itu, walaupun.

Trim Armor adalah cara baru untuk menyesuaikan perisai. Perisai berlian kini kelihatan sangat berbeza bergantung pada trim yang digunakan.

Buluh juga mendapat perubahan besar dalam minecraft 1.20. Daripada digunakan semata -mata untuk membuat tongkat atau sebagai sumber bahan api alternatif, buluh kini boleh dijadikan kayu. Akibatnya, ia boleh digunakan untuk membuat papan, papak, blok, dan juga bot. Dalam kes ini, ia akan menjadi rakit, tetapi ia berfungsi sama. Buluh masih akan bertelur di hutan.

Semua ini dan banyak lagi menuju ke Minecraft dalam masa lebih dari 24 jam. Apabila tiba, muat turun kemas kini, dan anda boleh mengalami semua penambahan ini dengan segera.

Minecraft 1.21: Tarikh Siaran, Ciri Baru, Kebocoran & Rumor

Langit berbintang

Minecraft 1.20 Kemas kini membawa pelbagai perubahan yang ditunggu-tunggu dan dikehendaki. Dari perusuh baru seperti sniffer dan unta keupayaan untuk menyesuaikan perisai dengan trim perisai, sistem arkeologi di Minecraft, dan banyak lagi, Minecraft 1.20 benar -benar kemas kini yang luar biasa. Walau bagaimanapun, sekarang bahawa gembar -gembur telah diselesaikan, masyarakat berminat dengan apa yang akan datang. Dan itulah yang kami tutupi di sini, memberikan cahaya pada tarikh pelepasan dan ciri -ciri baru yang mungkin seperti perusuh dan biomes yang datang dengan Minecraft 1.21 kemas kini.

Catatan : Ciri -ciri baru dan tarikh pelepasan yang disebutkan dalam artikel ini setakat ini hanya spekulasi. Kami belum mempunyai bukti rasmi yang mencukupi, tetapi kebanyakannya andaian dan cadangan dari masyarakat.

Minecraft 1.21 Tarikh Siaran (dijangka)

[UPDATE | 13 September 9:30 pagi PST] – Mojang secara rasmi mengumumkan acara Minecraft Live 2023, bersama dengan undi kumpulan baru. Acara ini ditetapkan untuk 15 Oktober, 2023, dan akhirnya akan mendedahkan butiran awal untuk Minecraft 1 yang akan datang.21 kemas kini. Oleh itu, nantikan semua kemas kini terkini. Lihat penggoda dan semua butiran melalui pos yang dipautkan di atas.

Minecraft Live 2023 - Minecraft 1.21 Tarikh Unveil

Sebelum kita melompat ke Minecraft 1.21, mari kita bincangkan corak kemas kini sebelumnya untuk satu saat. Minecraft 1.17 pada mulanya sepatutnya menjadi kemas kini gua & tebing besar, tetapi ia tidak bersedia untuk dilancarkan tepat pada waktunya. Oleh itu, ia dibahagikan kepada Minecraft 1.17 Gua & Cliffs Bahagian 1 dan Minecraft 1.18 Gua & Cliffs Bahagian 2. Kemas kini ini dikeluarkan pada 8 Jun, 2021 dan 30 November, 2021.

Kemas kini utama seterusnya, Minecraft 1.19 Kemas Kini Wild kemudian dikeluarkan pada 7 Jun, 2022. Jadi, seperti yang anda lihat, Mojang telah mengikuti irama kemas kini dua tahunan untuk beberapa kemas kini sebelumnya. Tetapi itu berubah dengan Minecraft 1.20 Laluan dan Kemas kini Tales, yang dikeluarkan setahun selepas Kemas Kini Wild, pada 7 Jun, 2022.

Mengapa kelewatan? Ini, malangnya, hasil kekecewaan masyarakat kerana banyak ciri yang dijanjikan telah dibatalkan atau ditangguhkan. Jadi, dengan Minecraft 1.20 Kemas kini, pemaju memutuskan untuk tidak terlalu menonjol dan menguasai seperti kemas kini sebelumnya. Dan kami mengharapkan corak yang sama untuk meneruskan dengan Minecraft 1 yang akan datang.21 kemas kini. Jadi, minecraft 1.21 kemas kini mungkin pelepasan pada bulan Jun 2024. Berikut adalah kitaran kemas kini baru -baru ini:

Nama Kemas Kini Minecraft Tarikh Siaran
Minecraft 1.17 Gua & Cliffs Bahagian 1 8 Jun 2021
Minecraft 1.18 Gua & Cliffs Bahagian 2 30 November 2021
Minecraft 1.19 Wild 7 Jun 2022
Minecraft 1.20 laluan dan cerita 7 Jun 2023
Minecraft 1.21 kemas kini Mungkin Jun, 2024

Minecraft 1.21 Nama: Apakah kemas kini yang dipanggil

Kemas kini utama MC 1 terakhir.20 tidak mempunyai nama rasmi ketika pertama kali diumumkan pada bulan Oktober 2022. Minecraft 1.20 menerima nama rasminya beberapa bulan kemudian. Ini mungkin merupakan hasil ketidakpuasan komuniti yang disebutkan di bahagian sebelumnya. Atas sebab ini, Mojang mungkin akan meluangkan masa yang manis dengan menamakan minecraft 1.21 Kemas kini dan Fokus pada Ciri -ciri Pertama. Walau bagaimanapun, itu tidak menghalang kita daripada mempunyai idea kita sendiri dan membuat spekulasi apa tema kemas kini seterusnya.

Kemas kini akhir?

Setakat ini, salah satu yang paling banyak diminta untuk kemas kini dalam sejarah minecraft adalah Kemas kini akhir. Dimensi ini telah diabaikan oleh pasukan Mojang setakat ini. Ia masih biasa, kebanyakannya dimensi kosong dengan beberapa perusuh, struktur dengan rompakan yang paling banyak, dan bos literal permainan. Anda fikir ia layak mendapat sedikit cinta dan rasa hormat. Minecraft 1.21 Kemas kini membentangkan pemaju dengan peluang yang baik untuk membaik pulih keseluruhan dimensi akhir dan membawanya ke kehidupan.

Kemas kini inventori?

Selain itu, masalah yang sentiasa berlaku setiap pemain Minecraft adalah kekurangan ruang inventori. Tidak kira jika anda memiliki sekumpulan kotak Shulker untuk membantu anda memindahkan item di sekitar, anda masih mahu lebih banyak ruang dalam inventori lalai anda. Boleh Minecraft 1.21 berkaitan dengan isu yang berterusan ini dan boleh menjadi orang yang menyelesaikannya? Adakah kita akan mendapat Kemas kini inventori Mungkin? Beritahu kami apa yang anda fikirkan dalam komen!

Kemas kini Biomes?

Dirombak Savanna Biome di Minecraft 1.21

Sekiranya anda secara kebetulan menatal melalui video di saluran YouTube Minecraft rasmi, anda mungkin akan mencari petunjuk yang relevan mengenai Minecraft 1.21 kemas kini. Pasukan telah memuat naik video dari Liar yang hebat siri mempamerkan bioma yang berbeza dalam permainan. Tidak biasa bagi Mojang untuk membuat kandungan membayangkan ciri -ciri baru yang berpotensi, tetapi mungkin. Adakah Minecraft 1.21 menjadi kemas kini biome, menambahkan sedikit sesuatu kepada setiap biome? Atau mungkin biomes tertentu akan mendapat peningkatan seperti Biomes Gurun, Savanna, dan Badlands.

Semasa undi Biome pada tahun 2018 dan pada tahun 2019, Mojang menyenaraikan tiga biomes yang akan dikemas kini dan masyarakat memilih satu biome. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna ciri yang direka untuk bioma lain tidak akan ditambah. Lihat sahaja Meerkats, Pokok sawit, burung unta, burung hantu, dan banyak lagi Itu boleh menjadi penambahan hebat untuk minecraft.

Minecraft 1.21: Perusuh Baru

Biomes dan perusuh baru pasti bergantung pada tema kemas kini, jadi mari kita sebutkan beberapa pilihan yang berbeza yang kami berspekulasi akan ditambah dalam Minecraft 1.21.

Itik, akhirnya! Saya agak!

Episod Bulanan Minecraft terkini dikeluarkan pada 22 September 2023, dan ia dipenuhi dengan rujukan itik sepanjang pertunjukan. Oleh itu, apabila saya meletakkan topi dan gelas detektif saya, saya percaya Mojang sangat membayangkan kemungkinan itik menjadi kumpulan yang akan datang.

Mobs, yang boleh ditambah kepada Minecraft 1.21, yang disebut dalam undi Biome

Maksud saya, kita mempunyai terlalu banyak jenaka bahawa ayam dalam permainan sudah kelihatan seperti itik, dan mengapa tidak hanya membiarkan mereka berenang; Nah, ya. Jenaka mengetepikan, idea untuk mempunyai itik di minecraft bunyi sangat menyeronokkan. Kami akan mendapat kumpulan baru yang bukan sahaja berenang tetapi juga meletakkan telur dan menyediakan makanan. Adakah kita akan mendapat variasi itik, seperti yang kita lakukan dengan pembiakan kuda? Menarik, betul?

Meerkats boleh menjadi makhluk comel dan mesra yang dapat membantu pemain dalam beberapa cara, seperti lumba -lumba. Burung unta boleh mempunyai animasi yang menguburkan kepala yang lucu dan mungkin juga dibebani. Vultures akan merobek dan mencuri barang -barang yang anda lemparkan di tanah dan mungkin memberi anda sesuatu sebagai balasannya.

Minecraft 1.21: Biom baru

Sebelum Minecraft 1.16, dimensi yang lebih rendah agak bersahaja. Kawasannya hampir sepenuhnya terdiri daripada netherrack dan perusuh yang merayau tanah itu zombified piglins dengan ghasts di udara. Dengan Minecraft 1.16 Kemas kini, seluruh Nether mendapat peningkatan yang luar biasa melalui biomes baru, perusuh, muzik ambien, dan banyak lagi.

Bayangkan jika dimensi akhir mendapat perubahan yang sama kerana ia mewakili getaran “lama nether”. Mungkin terdapat pelbagai bioma akhir baru dengan beberapa tumbuhan akhir eksotik yang semakin meningkat dan yang lain menjadi rumah kepada perusuh berbahaya, seperti Naga merah yang disebut dalam tweet Notch lama dahulu.

Ciri -ciri baru yang kami harapkan dalam Minecraft 1.21

1. Blok lama ditunggu-tunggu

Baru -baru ini pada 11 Jun, Pengarah Seni Minecraft Jappa (Jasper Boerstra) mencatatkan tweet yang bertanya apa bangunan atau blok hiasan atau set blok harus Mojang menambah kepada Minecraft dalam Minecraft 1.21 kemas kini.

Minecraft 1.20 Imej Latar Belakang dengan Detal Menarik

Terdapat banyak cadangan yang luar biasa dari masyarakat, namun, banyak orang telah bersetuju dengan satu set blok khususnya. Itu adalah varian papak, tangga, dan dinding blok terracotta dan konkrit. Blok ini ditambah kembali ke Minecraft 1.6 dan 1.12 kemas kini, tetapi masih tidak mempunyai varian seperti blok lain. Dengan penambahan blok ini, pembina akan mempunyai kawalan yang lebih besar ke atas binaan mereka dan banyak lagi pilihan.

Nah, itu hanya perisai besi, anda mungkin berkata, tetapi tidak, kerana itu adalah tekstur perisai netherite. Bolehkah ia dibuat dari bijih berharga baru Di dimensi akhir Dalam Minecraft 1.21 kemas kini, lebih kuat dan lebih jarang daripada serpihan kuno pada masa yang sama? Atau adakah perisai Netherite yang dicelup? Kami tidak tahu pasti belum.

3. Bundle dalam Minecraft

Jenis pokok yang disebut dalam undi biome yang boleh tiba di Minecraft 1.21

Bundle sebenarnya bukan topik baru pada ketika ini. Mereka mula -mula diumumkan di Minecraft Live 2020 dan telah menjadi kerja yang sedang berjalan sejak dengan tarikh pelaksanaan vanila yang tidak jelas. Nah, setelah bertahun -tahun perkembangan dan perubahan berterusan, Bundle sangat mungkin tiba di Minecraft 1.21. Terima kasih kepada kebocoran di pos twitter yang dikongsi oleh pengguna NIKMC, kita dapat melihat apa bundle akan kelihatan seperti dan bagaimana mereka akan berfungsi di Minecraft Bedrock.

5. Rahsia Dimensi Baru

Sejak Warden dan bandar -bandar kuno ditambah di Minecraft 1.19 Kemas kini, semua orang telah mengemukakan soalan yang sama: Adakah terdapat dimensi baru? Di tengah-tengah setiap bandar kuno, terdapat struktur seperti portal gergasi. Pada pandangan pertama, ia mengingatkan kita tentang “portal” besar -besaran yang diperbuat daripada blok deepslate yang tidak dapat diperkuat. Tetapi di mana boleh memimpin portal ini?

Portal nether menyala di belakang struktur seperti warden gergasi di bandar purba

Terdapat banyak spekulasi portal bandar kuno mengenai binaan misteri ini yang akhirnya dapat diselesaikan di Minecraft 1.21. Walau bagaimanapun, Mojang telah mengumumkan bahawa mereka tidak akan menambah dimensi baru sehingga mereka berpuas hati dengan yang sudah ada dalam permainan. Jadi, kemas kini akhir nampaknya lebih masuk akal.

6. Lebih banyak ciri ambien

Suasana membayangkan ciri -ciri yang mendalam dan akan membuat Minecraft berasa lebih hidup. Mereka mempunyai, jenis, kurang dalam permainan setakat ini. Muzik ambien hadir di beberapa lokasi, seperti yang lebih rendah atau di bawah air di dunia, tetapi itu tidak mencukupi.

Minecraft adalah permainan besar dengan banyak biomes unik yang layak mendapat tanda mereka sendiri pada pemain. Pemaju Mojang telah menggoda kemas kini ke suasana melalui siri “Adegan Menenangkan” di saluran YouTube rasmi mereka. Kemungkinan besar kita akan menerima beberapa peningkatan suasana yang sangat diperlukan pada masa depan Minecraft 1.21. Kemas kini.

Minecraft 1.21: Java & Bedrock Parity

Walaupun Minecraft adalah satu permainan, ia mempunyai dua versi yang berbeza – Java dan Edisi Bedrock. Pemaju di Mojang Studios telah berusaha untuk membawa pariti kepada ciri mereka selama beberapa tahun yang lalu. Usaha mereka agak berjaya kerana semakin eksklusif untuk satu ciri edisi kehilangan tajuk itu. Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa ciri yang boleh dibezakan yang perlu ditetapkan dalam Minecraft 1.21 kemas kini.

Mod tegar

Setelah banyak menunggu, pemain batuan dasar, akhirnya, mendapat mod penonton dengan Minecraft 1.20 kemas kini. Ini adalah tambahan yang luar biasa untuk pemain kreatif dan merupakan tambahan yang dialu -alukan. Walau bagaimanapun, mod tegar yang sangat diminta dan dikehendaki masih belum ditambah ke edisi bedrock.

Mod tegar adalah Varian mod survival biasa, Tetapi lebih berbahaya dan menyakitkan, semasa anda kehilangan seluruh dunia selepas kematian. Oleh itu, ia memberikan cabaran besar bagi semua orang yang bersedia untuk mengambilnya. Oleh kerana kemas kini utama terakhir memperkenalkan mod penonton, kami fikir Minecraft 1.21 harus melakukan perkara yang sama dengan mod tegar.

Ini adalah spekulasi semata -mata pada masa ini, bersama -sama dengan beberapa permintaan ciri dari masyarakat, tetapi kita harus mendapatkan maklumat rasmi dari Mojang pada bulan -bulan mendatang. Ciri -ciri apa yang ingin anda lihat dalam Minecraft 1.21? Beritahu kami fikiran dan pendapat anda dalam komen di bawah.

Soalan yang sering ditanya

Adalah Minecraft 1.21 diumumkan?

Tidak, belum diumumkan. Walaupun, kami akan membuat anda up to date dengan semua yang anda perlu tahu, jadi tunggu!

Artikel yang disyorkan

Apple iPhone 15 pengesahan kotak

Tiada lagi Penipuan iPhone: Kotak Apple iPhone 15 mempunyai label cahaya UV

Sesuaikan butang Tindakan pada iPhone 15 Pro dan 15 Pro Max

Cara menggunakan & menyesuaikan butang Tindakan pada iPhone 15 Pro

Whatsapp untuk aplikasi iPad yang dipaparkan gambar

WhatsApp untuk iPad ada di sini; Inilah yang saya fikir selepas menunggu lama

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Review

Cyberpunk 2077 Phantom Liberty Review: pemulihan yang kami perlukan

Intel Meteor Lake - Senibina Gen ke -14

Intel memperkenalkan CPU Tasik Meteor ke-14 dengan grafik arka, NPU, dan banyak lagi

Intel Malaysia Tour - Bagaimana pemproses intel dibuat - beebom

Intel Factory Tour 2023: Inilah cara pemproses Intel dibuat

55 komen

Minecraft 1.21 Kemas kini Hutan dan Fosil akan memberi tumpuan terutamanya apabila mengembangkan hutan dan arkeologi. Hutan adalah beberapa bioma yang paling biasa dalam permainan, dan akibatnya, kebanyakan masa pemain akan dibelanjakan dalam beberapa jenis biome hutan.1.Kemas kini 21 Akhir akan dikeluarkan pada 23 Oktober 2024 dan dirombak kebanyakan ciri akhir. 1.30 “Kemas Kini Galilean” adalah pengganti dua kemas kini terkini 1.29 “Kemas Kini Kemerdekaan” dan 1.28 “Kemas Kini Litar”. Ia adalah kemas kini langit ke -3 selepas 1.24 dan 1.27. Kemas kini ini menambah 6 dimensi yang munasabah (Jupiter Float, Ganymede, Callisto, IO, Europa, Rings). Sekiranya orang ingin tahu.

Raymond Rehbein mengatakan:
Adakah anda hanya mencari barang

Saya betul -betul mahukan 1.21 Untuk menjadi kemas kini safari, anda boleh menambah berang -berang yang boleh dijinakkan dan mungkin digunakan untuk membantu ikan, juga singa kerana mereka boleh menjatuhkan cakar dan singa mane yang boleh dibuat seperti perisai bulu, maka burung hantu dan itu boleh digunakan untuk merobek dan menangkap ikan tetapi tidak dapat dijinakkan, dan akhirnya kita boleh mempunyai pemenang undi mob [apa sahaja yang]. Anda juga boleh menambah penyihir burung unta yang saya tahu semua orang mahu menambahnya.Kemudian untuk blok kita boleh menambah mungkin blok bulu, pasir keras, dan juga kalian membuat yang terakhir. Dan juga jika anda menambahnya Sword, Pickaxe, Ax dan Semua Lain Perisai Lain, ia akan menjadi penukar permainan sebenar. kredit untuk melangkau tutorial kerana mencadangkan beberapa idea kumpulan ini dan sila mohon anda mojang melakukan kemas kini ini saya sangat menginginkannya.

Sesuatu yang akan menyenangkan adalah jika terdapat lebih banyak teknonogi dalam permainan. Ia boleh menjadikannya lebih menyeronokkan dan menarik

Saya benar -benar merasakan bahawa mereka harus menambah bijih baru ke akhir membolehkan pergi dengan aab mungkin anda boleh menggunakan shards obsidian yang boleh dibuat dari kombo menangis dan biasa obsidian. Kemudian kerajinan kepak obsidian yang menangis seperti kuarza, mungkin purpur, dan berlian untuk membuat bijih mentah untuk kemudian mencairkannya ke dalam jongkong aab kemudian membuat perisai secara berkala maka ia akan menjadi mudah dan lemah daripada netherite tetapi ia memberikan buffs seperti kekuatan tetap, kelajuan, rintangan kebakaran, dan penyerapan. Perkara yang saya ingin tambahkan adalah enderpearl induk yang berfungsi seperti perisai atau alat yang kehilangan ketahanan kemudian pecah akhirnya. Juga saya tidak gila tentang burung unta tetapi jika kita mendapat mereka, kita sepatutnya dapat menunggang mereka dan saya rasa yang sepatutnya dapat membawa penyimpanan seperti keldai. Yang saya peminat besar tetapi benar -benar tidak suka keldai sebenarnya kerana kelambatannya. Saya juga pada masa akan datang ingin melihat monyet yang akan menjadi neutral dan melalui pisang apabila diprovokasi yang akan menjadi seperti bola salji tetapi memberikan kelambatan. Walaupun gorila hanya akan menyerang, dan anda juga boleh memberi makan. Ini mungkin mempunyai ruang untuk mereka juga boleh dicabut ….

Animaster12345 mengatakan:

Mereka perlu menambah penggunaan untuk tembaga mungkin dengan beberapa bioma baru yang kita dapat menambah bos yang mempunyai kaitan dengan tembaga. Tetapi jika tidak maka sila tambahkan bos mini hingga akhir, dan mungkin beberapa hari lebih kurang akan mempunyai bos mini sendiri. Mungkin …… Monster Lava? Hanya pemikiran!

kemas kini akhir pls end adalah soo membosankan

Apa yang akan menjadi sejuk ialah jika anda menambah blok cahaya berkedip lebih banyak variasi kabut katak lebih bermusuhan mobs mati membusuk pokok.

Kidplayer4000 mengatakan:

Bolehkah kita melihat naga merah? Nampaknya kumpulan yang dikehendaki oleh semua orang kerana anda boleh menunggangnya ketika menetas telur.

Idea Hebat Kanak

Aarav Manek mengatakan:

Sila tambahkan zamrud, redstone, alat lapis dan tambahkan perisai kuda nitrite dan trim perisai kuda dan untuk Elytras dan sheilds menambah trim sila �� dan sila tambahkan portal Aether dalam edisi Jawa dan Bedrock ��

Sama saya suka idea itu
Saya suka idea itu banyak

Aarav Saya suka komen anda tetapi apa yang akan dilakukan oleh Emerald, Redstone, Lapis yang dilakukan pada mulanya pasti akan lebih baik untuk mempunyai alat seperti itu dan perisai yang kami dapat membuat spanduk dan meletakkannya di perisai kami sejak 22 Julai 2011 apabila aether Mod membuat orang berharap bahawa Mojang akan menambah portal Aether supaya orang dapat pergi ke lebih daripada sekadar ayam dan akhir tetapi kita semua tahu Mojang tidak akan menambah aether ke minecraft. Saya berharap Mojang akan menambah kampung Piliger ke Minecraft dan kemas kini tahunan seperti Gorilla Tags Update Bulanan dan saya mahu Mojang menambah komputer Minecraft untuk bermain Minecraft di Minecraft dan Mojang bolehkah anda menambah Minecraft ke Qust 2 PLZ

Raymond Rehbein mengatakan:
Bolehkah ada yang membalas komen terakhir saya mengenai dimensi yang lalu
Kemas kini akhir sila �� Sila �� Sila �� Sila ��
Saya harap mereka menambah portal tengah “bandar purba” dimensi baru
Lyric Emlet mengatakan:

Mungkin itu harus menambah kemas kini ruang sehingga ada bintang dan beberapa bersinar lebih cerah dan semuanya berada dalam kedudukan yang berbeza setiap malam tetapi akan mengulangi di sana sini, juga mungkin ada teleskop untuk melihat bintang -bintang. Dan ada teleskop yang lebih baik dengan menambahkan 1 gelas untuk melihat lebih jauh.

Bukankah mereka sudah menambah spyglass yang betul -betul?
Kalah pada cinta mengatakan:

Lelaki semua yang saya mahukan adalah pariti kemas kini inventori kemas kini akhir dan kualiti kemas kini dan kemudian kemas kini dimensi sculk

Pazzo di Minecraft mengatakan:
Mereka harus menambah perisai dan alat tembaga ameythest dan tembaga
Page Panda mengatakan:
Lebih banyak barangan serigala!
Page Panda mengatakan:
Lebih banyak barangan serigala pasti saya suka itu.
[email protected] mengatakan:
Saya mahu memuat turun aplikasi ini
Mereka benar -benar perlu menambah dada baru yang boleh dikunci dengan kod lulus

Mojang harus mempertimbangkan untuk membuat komuniti dengan menambahkan biomes pada akhirnya kerana fakta bahawa sebaik sahaja anda mencapai had tertentu, dimensi akhir menjadi paling tidak berguna kerana tidak ada tindakan atau perkara yang perlu dicari. Enderite mungkin atau mungkin bukan idea yang baik kerana kita pergi netherite dan ini akan menghalang pemain daripada mendapatkan netherite di tempat pertama. Ia boleh mempunyai fungsi lain seperti membaiki alat / perisai dengan tahap ketahanan tertentu atau mungkin mempunyai peningkatan elytra. Ini akan menjadi kemas kini yang besar jika Mojang memutuskan untuk membuat ini 1.21 Tetapi buat masa ini, kami terjebak dengan 1.20 dan MAPACKS – sebenarnya pergi periksa mereka keluar.

Saya rasa mojang perlu menambah perusuh bermusuhan baru

Yeah. Lebih banyak orang ramai yang bermusuhan, atau hanya mengubah semua perusuh dan menjadikan AI mereka sama sekali berbeza untuk menukar permainan. Mempunyai gerhana yang boleh menggembirakan atau menanam mons baru

Encik Sweekar mengatakan:
Saya mahu memuat turunnya
Raymond Rehbein mengatakan:

Semua orang berfikir gelap yang mendalam akan mempunyai dimensi tetapi bagaimana jika saya tidak membawa mereka ke dimensi gelap yang mendalam dan saya membawa mereka ke dimensi masa lalu kerana semua struktur lama saya fikir saya akan menjadi sangat sejuk untuk 1.21

Justine Olita mengatakan:

Itu sangat sejuk �� Saya sangat gembira dengan itu tetapi, bagaimana dengan fizik ambien dan air, java lefthand, barang -barang cahaya bercahaya dalam gelap ketika berada di tangan, mengubah bunyi hujan dan yang terakhir menambah bundle … 1.17 Mojang berkata mereka akan menambah bundle tetapi tidak menambah permainan dan sehingga sekarang

Robinho Wood mengatakan:

Kita mesti mempunyai perisai dan alat zamrud. Kami memerlukan lebih banyak pesona dan lebih banyak senjata serta bijih enderit yang saya akan tunggu. Tambah juga lebih banyak trim

Mereka harus menambah sebuah kampung Cina di biome bunga ceri dan mereka harus menambah bingkai item debug tongkat yang tidak kelihatan.

Justine Olita mengatakan:
Bukan Cina, kampung Jepun sejuk
Tiada benci
Cina Liu Xinyang mengatakan:

Saya rasa Mojang harus menambah kampung paya dan kampung hutan hujan, rumah -rumah kampung ini dapat ditinggikan seperti jalan -jalan di beberapa tempat di Asia Tenggara

Robinho Wood mengatakan:
Saya setuju dengan anda Mr …/Puan Xinyang?

Mereka harus menambah capes adat dan crossover kulit seperti jika saya mempunyai kulit tersuai di telefon bimbit ia harus dipaparkan pada suis ps xbox atau komputer riba

Saya mahukan perabot kerja dalam permainan dan grafik rtx
Marla Singer mengatakan:

Saya rasa ruang inventori tambahan dapat menjadikannya terlalu mudah. Bahagian penting dalam mod survival adalah melakukan apa yang anda boleh untuk bertahan, terutamanya semasa dalam perjalanan, dengan bijak menguruskan inventori anda dan merancang ke hadapan. Cabarannya adalah sebahagian daripada keseronokan.

Robinho Wood mengatakan:
Justdoingstuff mengatakan:

Saya rasa ia akan menjadi sejuk bagi mereka untuk menambah kemas kini ruang sehingga ada bintang yang bersinar lebih cerah daripada yang lain dan mungkin menambah teleskop supaya anda dapat melihat bintang -bintang.

sesuatu yang saya suka lihat dalam 1.21 akan menjadi lebih banyak variasi kumpulan. Kami tahu bagaimana rasanya mempunyai kumpulan yang sama kelihatan berbeza dengan arnab, kuda, kucing, burung kakak tua, dll. Tetapi bagaimana jika seperti itu dengan lebih banyak perusak. Suka, lembu berwarna, domba, babi, ayam, dll. Walaupun, ketika bercakap mengenai jenis massa, yang paling jelas dikehendaki seseorang akan menjadi serigala. Wolves pada dasarnya adalah pemain terbaik pemain- baik, saya harus mengatakan serigala adalah kawan terbaik pemain, kerana hanya ada satu variasi. Saya tidak mengatakan untuk menambah baka anjing. Jujur, saya suka bahawa serigala daripada baka anjing. Lebih mudah untuk mengembalikan semula model semasa daripada membuat model dan tekstur baru. Itulah sebabnya saya mahukan jenis serigala yang berbeza. Mungkin juga serigala yang mempunyai pewarnaan beberapa baka anjing, tetapi tidak bentuk badan yang sama. Saya akan mengatakan untuk menyimpan model serigala yang asal, tetapi menambah tekstur yang berbeza ke serigala yang bergantung kepada kawasan yang dilahirkan di (sama dengan katak) atau di mana mereka bertelur (atau hanya serigala yang dibesarkan)
Bercakap tentang serigala, saya akan mengatakan juga menambah barangan seperti perisai serigala atau dada ke lubang di serigala anda. Dalam pemain tunggal, serigala biasanya satu -satunya teman anda (dan setia, pada itu) jadi mengapa tidak menambahkannya lebih banyak fungsi selain serangan dan memberi perlindungan. Kami tidak mahu kehilangan rakan berbulu anda. Saya mempunyai lebih banyak idea, tetapi saya akan menulis keseluruhan esei.

Neocodemus mengatakan:

Perisai serigala adalah idea yang bagus.
Dan mereka harus menambah lebih banyak ke lautan seperti jerung dan cumi -cumi akan menjadi sejuk.
Dan lebih banyak makanan seperti taco!

Raymond Rehbein mengatakan:
Idea yang baik Neocodemus
Raymond Rehbein mengatakan:

Idea yang baik Neocodemus Wolf Armor terdengar cukup keren dan saya akan mempunyai idea bagaimana untuk mendapatkan Mojang akan menambah gua serigala dan mungkin juga beberapa anjing lain dan sayangnya mereka mengatakan mereka tidak akan menambah jerung

Saya telah kehilangan terlalu banyak serigala untuk merayap (RIP Alphas 1-5, J-Dog, Wolfe, Anjing!, Kawan 1-3, dll.). Saya rasa idea perisai haiwan kesayangan itu luar biasa. Saya tidak mahu kehilangan igesa lain (dalam permainan anjing sokongan emosi) untuk merayap darn.

Fenris Moynihan mengatakan:
Saya sangat setuju dengan anda �� ��
Terutamanya perisai dan dada
Karan_kkp0256 mengatakan:
Saya betul -betul mahu melihat kemas kini baru

Kemas kini akhir:
Sekiranya anda merancang untuk menambah bijih thalasium, mungkin untuk mendapatkan jongkong, anda perlu membuat bijih yang anda dapatkan dengan air mata yang ghast dan/atau banyak amethyst dan/atau banyak kuarza (kuarza dan amethyst kedua -duanya memerlukan lebih banyak penggunaan TBH), Untuk mendapatkan thallasium mentah, kemudian menciumnya ke dalam relau! Kerana tidakkah ia akan menjadi OP? Lebih baik daripada Netherite? Anda juga tidak akan menemui banyak bijih itu di tempat terbuka! Agak jarang berlaku! Juga, saya telah mendengar sesuatu mengenai radium yang ditambah sebagai bijih! Mungkin ia hanya boleh dilombong pada akhirnya! Atau yang lebih baik dan akhir! Atau mana -mana 1 atau 2 dari 3 dimensi, atau semua! Bagaimanapun, saya dengar ia boleh digunakan sebagai bahan bakar, tetapi membuat perkara memasak/mencium lebih cepat, seperti 4x lebih cepat! Dan ya, apabila anda melombongnya, anda mendapat debu radium, debu hijau, yang anda buat ke dalam blok radium! Sekiranya anda meletakkannya, ia adalah radioaktif ☢️, jadi anda mengambil kerosakan apabila berhampirannya! Anda juga boleh membuatnya meletup dengan zarah atau cincin radioaktif (anda mengambil kerosakan dan mungkin boleh sampel) jika anda mengelilingi blok dengan habuk dari setiap sisi, atau mengelilingi habuk dengan blok dari setiap sisi! Sekarang, melihat eyecraftmc “Bagaimana jika Minecraft 1.20 adalah kemas kini akhir?”Video, pasti ada biomes akhir. Anda mungkin berkata: “Oh, ada biomes akhir 3 secara teknikal!”Yeah tidak semuanya sama. Maksud saya biomes akhir sebenar. Pertama, tanah amber. Ia akan menjadi kawasan yang cukup rata, tidak naik dan turun banyak, tidak banyak bukit, rumput oren di atas/digabungkan dengan batu akhir. Dan 2 jenis pokok renek. Yang tinggi nipis, mungkin masing -masing sama ada 2 atau 3 blok tinggi, dan mungkin hanya menjatuhkan item pelik yang idk apa yang akan dilakukannya. Mungkin semacam bercambah? Idk. Dan kemudian ada satu persegi berbentuk, yang hanya akan menjatuhkan bahagian tertentu jika ditambang atau diklik kanan dengan kapak, atau bahagian lain jika sheared. Dan mungkin mereka hanya peluang kecil jika dipecat atau dipotong. Tetapi tidak menjamin apa -apa titisan jika dilombong dengan apa -apa selain itu. Anda boleh menggunakan 2 bahagian untuk membuat senjata unik mungkin! Sebagai contoh, tombak pelik, yang hanya mempunyai 30 ketahanan, hanya seperti 2 hati, tetapi mempunyai dua kali ganda julat pedang. Oleh itu, anda boleh mencapai dari 8 blok jauh! Juga, mempunyai semak -semak yang ditambang, membuatkan anda cendawan amber, maka anda membuat mereka dengan kulat dan kulat merah untuk membuat rebus OP (atau mungkin hanya pertengahan). Kedua, hutan korus. Buat semula tekstur pokok buah korus semasa, atau jangan, tetapi memilikinya supaya pokok -pokok buah -buahan/batang chorus hanya terdapat dalam biome hutan korus ini. Y’know, untuk menjadikan makanan itu sedikit lebih sukar dicari pada akhirnya. Dan kemudian tidak mempunyai pokok, tetapi daun khas di atas tanah, jadi apabila anda makan tulang mereka, jenis makanan atau alat atau ramuan yang menarik akan tumbuh pada mereka. Dan kemudian anda boleh mengumpulkannya sama ada dengan melombongnya, atau merobeknya, pilihan anda! Ketiga, bukit aurora. Biome ini boleh sedikit, tetapi masih jauh lebih jarang daripada biomes lain. Ia akan mempunyai banyak bukit, hampir berubah bukit, tetapi tidak terlalu curam! Pada dasarnya sekitar sudut 45 darjah. ��. Bagaimanapun, ia akan mempunyai semacam rumput (hanya untuk kelihatan) dan mempunyai kristal aurora! Dan sama seperti dalam video, warna mereka bergantung kepada di mana mereka betul -betul! Tidak akan membuat perbezaan ketika melombong blok, tetapi pasti kelihatan cantik! Apa -apa pun, anda boleh mendapatkannya dengan mungkin pickaxe besi atau lebih baik, dan anda akan membuat mereka dengan satu lagi jenis bijih yang jarang berlaku pada akhirnya (atau bahan baru yang hanya dapat ditemui di dada dalam struktur yang sangat spesifik. Ooh! Atau mungkin anda sebenarnya membuatnya dengan echo shards?), dan dapatkan bintang-bintang guna yang kuat ini ✨ �� yang akan membalikkan satu kerosakan untuk sembuh sebanyak yang sepatutnya merosakkan atau sesuatu seperti itu. Atau, dengan dua bintang itu, anda membuatnya menjadi pedang yang paling banyak kerosakan yang baik, tetapi mengambil 1 atau 2 bar kelaparan setiap kali anda memukul musuh anda (untuk caj penuh hits sahaja!)! Sesuatu yang kreatif seperti itu! Mungkin bintang itu boleh dipanggil valtor atau sesuatu. Dan ya, seperti yang saya katakan, sama ada ia sendiri akan digunakan sebagai kerosakan kerosakan, dan/atau anda membuat 2 dari em dengan tongkat (atau berlian) untuk membuat pedang valtor! Mungkin ia hanya akan mempunyai 100 ketahanan, atau mungkin 1,000+! Bagaimanapun, ya! IK yang akan menjadi OP, tetapi ia juga jarang berlaku sejak saya berkata pada permulaan perenggan ini bahawa biome aurora ini akan lebih jarang daripada yang lain! Mungkin seperti orang lain adalah 20% dan ini 10-15%! Keempat, gunung yang dicat! Secara jujur, tidak banyak yang boleh dikatakan tentang perkara -perkara ini tetapi mereka boleh muncul di bahagian besar, di mana ia adalah setengah batu biasa, dan separuh beberapa blok berwarna hitam pelik yang boleh digunakan sebagai bahan bakar, atau batu ketiga, seperti batu permata dan Blackstone! Atau yang lain! Anda boleh kreatif dengannya! Contohnya, pecahan kecil item yang anda dapat dengan memberuskannya! Kelima, mata berais! Mereka seperti kepingan salji besar -besaran yang anda perlu parcour, separuh blok akan baik -baik saja, dan separuh lagi, apabila anda berdiri di atasnya, anda membekukan dengan cepat! Dan boleh menyebabkan kerosakan jantung beku jauh lebih cepat daripada berada di salji bubuk! Mereka akan terapung di udara, dengan anda melompat dari satu kepingan salji gergasi ke snowflake gergasi seterusnya, dan hanya ada yang tidak sah di bawah anda. Keenam, The Shadow Forest. Hutan hitam, menyeramkan, dengan blok tertentu di atas tanah memberi anda kebutaan ketika anda berjalan di atasnya. Dengan kumpulan bermusuhan baru, itulah saiz dan bentuk anda, tetapi sepenuhnya hitam, dengan kesan zarah di sekelilingnya. Berjalan dengan perlahan, tetapi jika mereka memukul anda, mereka melakukan 5 hati, dan memberi anda buta selama 10 saat. Mungkin akan mempunyai kesihatan yang sama seperti zombie. Bagaimanapun, 3 perkara untuk apa sahaja yang anda lakukan semasa anda mengemas kini akhir: 1. Jangan letakkan lebih banyak pokok dengan lebih banyak kayu. Percayalah, kami tidak memerlukan lebih banyak kayu, terutama dengan bakau dalam 1.19, dan kayu ceri dan buluh dalam 1.20!
2. Apabila anda bertelur pada akhirnya, ia akan menjadi sejuk jika anda mengubahnya supaya, anda akan berada di tengah -tengah akhir, dan anda perlu melakukan perjalanan seperti 500 blok untuk sampai ke Ender Dragon Fight. Ik pemikiran anda: “Baiklah, mereka tidak akan tahu cara mana!”Tetapi mereka akan memeriksa koordinasi mereka dan mereka akan tahu ia sentiasa berada di x = 0 dan z = 0! Dan ya, anda boleh membuatnya supaya mereka tidak tahu 10,000 blok jauhnya, tetapi mungkin 500 atau 1,000 blok, ia akan menjadi pembina yang sejuk, dan kemudian, anda melihat tempat utama dengan perjuangan naga akhir. Mungkin anda masih perlu merapatkannya, mungkin masih ada jurang kekosongan yang besar antara biomes luar dan pertarungan bos, atau mungkin tidak ada!
3. Kami akan menginginkan langit berbintang itu, itu sangat sejuk dan ruang seperti, dan agak berubah warna serta mencari beberapa biomes, seperti bagaimana pada masa yang sama ketika anda pergi ke biome pasir jiwa, langit bertukar biru, dan agak berkabus. Atau bagaimana ada asap di udara ketika di biome basalt di dalam lebih kurang. Oh ya! Satu struktur di mana ia kelihatan seperti menulis bahasa kuno. Terdapat 8 tapak kaki dalam bulatan di sekitar portal kosong seperti set blok kuil Roman. Mungkin terdapat pelbagai variasi mereka, mereka kelihatan sama, tetapi item yang perlu anda masukkan. Contohnya, di salah satu daripada mereka, anda perlu membuat lapan ketahanan penuh ketahanan besi dan meletakkannya di atas kaki, satu pada setiap satu, maka portal akan diaktifkan dan 8 pickax besi akan dimakan. Berikut adalah idea saya untuk variasi yang berbeza. 8 Iron Pickaxes, 8 Honeycomb, 8 Crying Obsidian, 8 Amethyst Shards, atau 8 atau tombak pelik yang saya bicarakan sebelumnya. Dan juga, portal dan tapak kaki sama ada tidak dapat dipecahkan, seperti batuan dasar, atau sangat sukar untuk saya, dan anda tidak akan mendapatnya walaupun dengan sentuhan sutera, seperti deepslate yang diperkuatkan. Bagaimanapun, ya, portal, akan membawa anda ke dimensi salji yang sejuk ini! Mungkin anda memerlukannya setelah membunuh naga akhir! Mungkin anda pergi ke dimensi salji, dan gunakan telur naga ender untuk memakai alas dan kemudian portal untuk kembali ke overworld aka untuk mengalahkan permainan akan mengisi. Tetapi anda akan mempunyai satu cabaran terakhir untuk mendapati bahawa satu alas dalam dimensi salji. Juga, saya melihat dalam mod itu, beberapa kaktus pelik yang tumbuh ke tepi atau betul -betul. Dan mereka sangat lama, itu akan menjadi perkara yang sejuk untuk ditambah. Anda melihat betapa pentingnya banyak item yang akan ada dalam minecraft jika anda menambah barangan seperti ini? Inventori anda akan penuh sesak dan penuh! Dan kemudian bayangkan jika anda dapat menaik taraf inventori anda! Ini akan menjadi kemas kini ke tahap keseluruhan! Tahniah, anda berjaya sampai ke akhir senarai saya! Ini hanya cadangan saya, tapi ya, saya benar -benar mahukan kemas kini akhir yang sangat buruk, juga kemas kini inventori juga bagus!