Bilakah jualan stim seterusnya? | PCGamesn, STEAM SALE 2023 – Bilakah Jualan Steam Seterusnya? | GameWatcher

Jualan Steam 2023 – Bilakah Jualan Steam Seterusnya

Aktif Antara: 16 Mac – 23 Mac

Bilakah jualan stim seterusnya?

Panduan Lengkap untuk Jualan Steam Seterusnya, Jualan Steam Semasa, dan semua jualan Steam khusus dan bermusim yang akan datang untuk merancang lebih awal pada tahun 2023.

Diterbitkan: 11 Sep 2023

11 September 2023: Minggu Penerbit sedang berlangsung sehingga 18 September 2023.

Bilakah tarikh jualan stim seterusnya? Rasanya seperti satu jualan stim baru sahaja berakhir apabila yang akan datang bermula, tetapi dengan beberapa peristiwa yang menawarkan diskaun yang lebih baik daripada yang lain dan jualan khusus genre, adalah idea yang baik untuk memastikan tarikh ini menjadi tangan.

Nasib baik, Valve telah mengeluarkan tarikh jualan stim keseluruhan untuk sepanjang tahun supaya anda boleh merancang senarai keinginan anda terlebih dahulu. Sama ada anda sedang mencari permainan PC baru untuk menenggelamkan gigi atau permainan bertahan hidup untuk menguji ketahanan anda, ada sesuatu untuk semua orang di Steam. Jualan bermusim jauh lebih besar dan terakhir satu hingga dua minggu, dengan lebih banyak permainan, DLC, dan berkas yang disediakan dengan diskaun chunkier. Jualan musim panas dan musim sejuk stim adalah yang besar untuk kalendar, dan musim panas tidak jauh.

Berikut adalah jualan stim seterusnya:

  • Minggu Penerbit: 7 September – 18 September 2023
  • 25 September – 2 Oktober 2023
  • Fest Seterusnya Oktober: 9 Oktober – 16 Oktober 2023
  • Menjerit pesta: 26 Oktober – 2 November 2023
  • Jualan Autumn Steam: 21 November – 28 November 2023
  • Jualan Musim Sejuk Steam: 21 Disember 2023 – 4 Januari 2024

Hampir selalu ada jualan yang berlaku di Steam, dan jika anda tidak pasti, jualan semasa kemungkinan besar diiklankan di halaman depan Steam. Walaupun tidak ada acara, selalu ada tawaran istimewa, jadi periksa halaman Special Steam, dan pastikan anda menyenaraikan permainan yang paling dikehendaki anda sehingga anda diberitahu ketika mereka dijual.

Sekiranya anda bercadang untuk memanfaatkan jualan Steam khusus genre, lihat senarai permainan PC terbaik, permainan stealth, dan permainan seram untuk diperhatikan sekali gus jualan tertentu.

Gina Lees Gina suka mengembara dataran di Valheim, meneroka sistem yang diselesaikan di Starfield, berharap untuk watak -watak baru dalam Genshin Impact dan Honkai Star Rail, dan Bash Zombies dan lain -lain makhluk besar dalam permainan seram. Di samping dedikasinya untuk permainan pengurusan SIM, dia juga meliputi Minecraft dan Final Fantasy.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. . Harga betul pada masa penerbitan.

Jualan Steam 2023 – Bilakah Jualan Steam Seterusnya?

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Pemain dengan penuh harapan menjangkakan permulaan penjualan stim seterusnya, sementara pada masa yang sama mengesan kesannya ke dompet mereka. Jualan Steam telah menjadi acara tahunan, menawarkan diskaun pada pelbagai tajuk, termasuk siaran utama. Akibatnya, mereka telah menjadi momen penting bagi pemain, yang bersemangat Countdown kedatangan mereka.

halaman di mana iklan harus muncul ->
halaman di mana iklan harus muncul ->

Untuk memanfaatkan sepenuhnya penjualan dan mengelakkan overspending, penting untuk merancang lebih awal. Inilah jadual yang dijangkakan kami Jualan Steam untuk 2023, membolehkan anda menyediakan terlebih dahulu untuk diskaun dan membuat keputusan pembelian yang dimaklumkan.

Bilakah jualan stim seterusnya pada tahun 2023?

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Beberapa jualan stim berlaku sepanjang tahun, memberikan peluang yang mencukupi bagi pemain untuk menyelesaikan koleksi mereka dengan harga diskaun.

Beberapa jualan stim telah membuat tabiat bermula pada hari Khamis, pukul 10 pagi PDT/7 malam GMT, bagaimanapun, ada pengecualian pada masa lalu. Tidak kira ketika mereka bermula, undur biasanya bermula beberapa minggu sebelum tarikh tersebut, dan kita hanya boleh menyalahkan permainan permainan yang lebih murah.

Berikut adalah pandangan yang cepat apabila kami menjangkakan jualan stim 2023 seterusnya akan berlaku, walaupun kami akan terperinci lebih lanjut mengenai masing -masing semasa artikel Garis Masa Jualan Steam ini.

Jualan Steam 2023

Inilah jadual jualan stim kami yang dijangkakan untuk 2023, termasuk jualan musim bunga, jualan musim panas, jualan Halloween, jualan musim luruh, dan tarikh jualan musim sejuk. Masa -masa ini sepatutnya memberi anda petunjuk yang baik apabila jualan stim bermula, walaupun anda juga akan mendapat butiran mengenai apabila kami mengharapkan pelbagai perayaan untuk hidup, menonjolkan genre tertentu.

Wap Jualan Tahun Baru Cina 2023

Aktif Antara: 18 Januari – Akhir Januari

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Walaupun jualan Tahun Baru bulan dari tahun -tahun sebelumnya tidak lagi, Steam mengejutkan semua orang ketika memulakan penjualan Tahun Baru Cina 2023 pada bahagian kedua Januari. Acara mudah tanpa loceng dan peluit tambahan, ia menolak pelbagai permainan dari studio Cina. Di samping itu, ia juga bertepatan dengan peristiwa serupa yang dihoskan secara berasingan oleh penerbit Barat, jadi anda boleh mendapatkan permainan seperti My Time di Sandrock, Sword dan Fairy 7, Forza Horizon 5, atau Total War: Tiga Kerajaan untuk Harga yang lebih rendah sehingga akhir Januari.

Fest Base Base Steam 2023

Aktif Antara: 23 Januari – 30 Januari

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Steam Base Builder Fest 2023 adalah salah satu daripada beberapa acara sedemikian yang dijadualkan untuk hidup sepanjang tahun, terutamanya bersinar perhatian pada genre permainan tertentu. Dalam kes ini, kami bercakap pembina bandar dan tajuk lain yang membolehkan anda membina asas yang selesa untuk watak anda, pelbagai yang anda akan dapati diskaun. Di samping itu, perayaan juga membawa mereka demo dan menyerlahkan tajuk yang akan datang, yang lebih sedikit daripada jualan biasa.

Steam Mystery Fest 2023

Aktif Antara: 20 Februari – 27 Februari

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Steam Mystery Fest 2023 memberi tumpuan kepada segala misteri, seperti namanya. Ini adalah peluang yang sempurna untuk mengambil permainan yang didorong oleh naratif yang menampilkan tema mata-mata, detektif atau sebaliknya misteri. Diskaun tahun ini termasuk tajuk seperti Norco, Penenent, Antara Kami, dan banyak lagi.

Jualan Spring Steam 2023

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Injap telah mendedahkan bahawa, bermula pada tahun 2023, ia akan menjadi tuan rumah jualan musim bunga yang akan menerima jumlah sokongan yang sama seperti musim luruh, musim panas, atau musim sejuknya. Walau bagaimanapun, ini bermakna bahawa penjualan Tahun Baru bulan Januari akan, bagaimanapun, tidak lagi menjadi sebahagian daripada jadual tahunan. Mati Light 2, Marvel’s Midnight Suns, dan Gotham Knights mengira di antara tajuk diskaun.

Fest Teka -teki Steam 2023

Aktif Antara: 24 April – 1 Mei

The Steam Puzzle Fest 2023, seperti namanya, menyoroti segala macam tajuk yang sama -sama berputar di sekitar menyelesaikan teka -teki atau menonjolkannya. Walaupun ia hidup, permainan seperti Baba adalah anda, kami berada di sini selama -lamanya, dan Escape Simulator diskaun.

Steam Sports Fest 2023

Aktif Antara: 15 Mei – 22 Mei

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

The Steam Sports Fest 2023, seperti yang anda harapkan, adalah mengenai tajuk yang berfokus pada sukan. Walaupun ia dihidupkan, anda akan dapati diskaun dan demo untuk permainan seperti FIFA 23, Golf dengan rakan -rakan anda, Blood Bowl 2, dan lain -lain, yang meliputi palet yang luas yang memenuhi kedua -dua pemain kasual dan kompetitif.

Aktif Antara: 19 Jun – 26 Jun

Steam Next Fest membuat pulangan pada bulan Jun 2023, bertindak sebagai momen yang sempurna untuk bukan sahaja menemui banyak permainan yang akan datang untuk ditambah ke senarai hajat anda, tetapi juga mencuba sejumlah besar demo. Walaupun kurang jualan daripada penyertaan lain dalam senarai ini, ini adalah peluang yang baik untuk menyediakan senarai harapan untuk jualan masa depan.

Jualan Musim Panas Steam 2023

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Jualan Musim Panas Steam 2023 mungkin satu-satunya peluang utama untuk merebut sebilangan besar tajuk dengan harga diskaun. Antara tawarannya yang diketengahkan mengira siaran baru -baru ini seperti Star Wars Jedi: Survivor, The Dead Space Remake, dan Hogwarts Legacy. Terokai giliran penemuan anda setiap hari dan anda juga mendapat kad dari set masa terhad jualan.

Aktif Antara: 24 Julai – 31 Julai

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Sekiranya anda semua sedang licik dan mengeluarkan musuh tanpa dilihat, permulaan Steal Stealth Fest 2023 adalah alasan yang jelas untuk dirayakan. Walaupun ia hidup, anda boleh mengambil permainan yang sama ada berputar di sekitar stealth dan pengelakan atau memasukkannya sebagai gaya mainan yang berdaya maju. .

Steam Next Fest #2 2023

Dijangka aktif antara: 9 Oktober – 16 Oktober

Sekiranya anda terlepas kali pertama atau terlalu sibuk, Steam Next Fest #2 adalah peluang kedua untuk mengemas kini senarai permainan upcomign anda dan cuba beberapa daripada mereka melalui demo yang lebih pendek atau lebih lama.

Jualan Halloween Steam 2023

Dijangka aktif antara: 26 Oktober – 2 November

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Jualan Halloween Steam 2023 mungkin akan memberi tumpuan terutamanya pada permainan seram. Sekiranya anda peminat genre, ini adalah yang perlu diperhatikan, terutamanya kerana ia cenderung disertai dengan pelbagai acara Halloween dalam permainan. Bahawa dikatakan, anda juga harus menemui beberapa gelaran yang tidak bersemangat di senarai keinginan anda.

Jualan Autumn Steam 2023

Dijangka aktif antara: 21 November – 28 November

Jualan Autumn Steam 2023 mensasarkan tempoh sekitar Black Friday dan Cyber ​​Monday, pastikan pemain PC tidak terlepas beberapa diskaun manis. Selain dari permainan yang lebih murah, Steam Autumn Sale 2023 juga harus membiarkan pemain mencalonkan gelaran kegemaran mereka untuk Anugerah STEAM akhir tahun.

Jualan Musim Sejuk Steam 2023

Dijangka aktif antara: 21 Disember – 4 Januari 2024

Jualan Steam 2023 - Bilakah jualan stim seterusnya?

Jualan Winter Steam 2023 adalah undur terakhir tahun ini, yang besar, yang dijual semua orang menjangkakan, emptier dompet dan penanam perpustakaan. Diskaun yang paling penting sekarang aktif, di samping pengundian untuk Anugerah Steam tahunan. Pada tahun -tahun yang lalu, setiap jualan musim sejuk baru datang dengan minigame sendiri, tetapi ini berhenti menjadi kes bermula dengan 2020.

.

Terus dikemas kini pada berita permainan PC terkini dengan mengikuti GameWatcher di Twitter, menyemak video kami di YouTube, memberi kami seperti di Facebook, dan menyertai kami di Discord . Kami juga boleh memasukkan pautan ke kedai gabungan, yang memberi kami komisen kecil jika anda membeli apa -apa melalui mereka. Terima kasih.

Mengenai Bogdan Robert Mateș

Apabila tidak membuat kopi atau membahaskan topik yang serius dengan kucing saya, anda akan dapati saya bermain permainan video atau menulis mengenai mereka.