Bilakah Fortnite Season 8 bermula? Bab 2 Musim 7 Tarikh Akhir – Dexerto, Bilakah Fortnite Bab 2 Musim 8 Akhir? Dexerto

Bilakah Fortnite Bab 2 Musim 8 Akhir

Kevin The Cube boleh kembali ke Fortnite pada musim 8.

Bilakah Fortnite Season 8 bermula? Bab 2 Musim 7 Tarikh Akhir

Fortnite Musim 8 Tarikh Mula

Permainan epik

Tidak lama lagi untuk pergi sehingga Fortnite Season 7 berakhir, dan pemain sudah melihat ke depan untuk permulaan musim 8, serta semua ciri -ciri baru dan jalan cerita yang akan dibawa ke meja.

Pengambilalihan Alien Fortnite Bab 2 Musim 7 adalah salah satu yang keluar dari mana -mana dari permainan epik, tetapi ia menjadi kejutan yang menyenangkan bagi peminat Battle Royale. Peta telah melihat beberapa perubahan astronomi, dan kulit dalam lulus pertempuran adalah antara yang terbaik yang kita lihat dalam beberapa waktu.

Artikel berterusan selepas iklan

Adalah selamat untuk mengatakan pemain mempunyai lebih banyak kandungan yang cukup untuk menamatkan mereka sepanjang musim panas, tetapi dengan hanya beberapa minggu lagi musim sekarang, perhatian secara semula jadi berpaling ke arah masa depan, dan musim 8 Fortnite yang ada untuk pemain.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

  • Bilakah Fortnite Season 7 End?
  • Bilakah Fortnite Season 8 bermula?
  • Apakah tema Fortnite Season 8?

Fortnite Season 7 Memuatkan Skrin

Musim 7 Fortnite tidak akan lebih lama lagi.

Bilakah Fortnite Season 7 End?

Menurut Hypex Dataminer Fortnite yang terkenal, Bab 2 Musim 7 Fortnite akan berakhir 12 September 2021, yang sejajar dengan tarikh pas pertempuran semasa ditetapkan untuk tamat tempoh.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini tepat pada waktunya untuk musim baru yang berpotensi menampilkan pas pertempuran bertema Halloween, kerana Musim 8 harus berjalan melalui bulan-bulan musim gugur ke musim sejuk 2021.

Musim 7 berakhir pada 12 September!

– Hypex (@Hypex) 8 Jun 2021

Perlu diingat bahawa selalu ada kemungkinan bahawa tarikh akhir musim ini akan dilanjutkan, seperti yang telah berlaku pada masa lalu. Oleh itu, sementara tarikh ini hebat untuk berada di belakang fikiran kita, ia tertakluk kepada perubahan.

Artikel berterusan selepas iklan

Bilakah Fortnite Season 8 bermula?

Musim 8 Fortnite dijangka bermula 13 September 2021. Selalunya ada bahagian yang baik dari masa ke masa antara musim, jadi masuk akal bahawa Musim 8 akan bermula sehari selepas musim 7 selesai.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Ini semua bergantung pada bagaimana Epic lakukan dalam memimpin musim baru dan jika mereka sudah bersedia tepat pada waktunya. Kami belum melihat musim yang ditangguhkan lebih dari setahun, jadi jari melintasi ia tidak berlaku dengan musim 8.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Fortnite Season 7 Aliens

Musim 8 Fortnite harus bermula pada September 2021.

Apakah tema Fortnite Season 8?

Selalu sukar untuk meramalkan apa tema musim Fortnite baru, kerana Epic terus melemparkan pemain untuk gelung. Tidak ada yang menjangkakan tema primal musim 6 dengan dinosaur, contohnya.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, berdasarkan kebocoran dan petunjuk baru -baru ini, kita boleh membuat beberapa teka -teki yang berpendidikan. Salah satu khabar angin terbesar ialah Kevin the Cube akan kembali untuk musim 8, kerana ia ditarik oleh Fortnite’s Donald Mustard.

Ini sahaja mungkin cukup untuk musim keseluruhannya, kerana misteri yang mengelilingi Kevin the Cube mempunyai pemain yang berminat selama bertahun -tahun sejak ia memusnahkan bahagian peta dan akhirnya hilang.

Artikel berterusan selepas iklan

Fortnite Season 8 Kevin The Cube

Kevin The Cube boleh kembali ke Fortnite pada musim 8.

Walau bagaimanapun, terdapat juga potensi bahawa ini akan menjadi musim bertema Halloween, kerana 31 Oktober akan berada di tengah-tengah musim. Fortnite biasanya meraikan musim yang menyeramkan, jadi tidak mungkin.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Baca lebih lanjut:Fortnite Leaks Petunjuk di RPG Terbuka Dunia Terbuka

Teori terakhir ialah musim 8 akan berputar di sekitar ninjas atau yang serupa. Kenapa? Nah, kebocoran baru -baru ini mendakwa permainan epik dapat mendapatkan hak untuk ikon anime Naruto, dan mereka nampaknya ingin memasukkannya dalam Pas Battle seterusnya.

Artikel berterusan selepas iklan

Pemegang leaker yang sama dengan betul meramalkan banyak perkara seperti konsert Ariana Grande, dan satu lagi laporan baru -baru ini mencadangkan bahawa Epic sebenarnya telah menandatangani perjanjian dengan Shueisha, jadi kami menjaga jari kami menyeberang sehingga semuanya menjadi kenyataan!

Itu semua yang kita tahu mengenai Fortnite Season 8! Pastikan anda melawat halaman Fortnite kami yang berdedikasi untuk berita dan kebocoran terkini, dan lihat selebihnya panduan kami di bawah:

Bilakah Fortnite Bab 2 Musim 8 Akhir?

Bilakah Foritite Musim 8 berakhir

Permainan epik

Fortnite Bab 2 Musim 8 telah lama wujud, dan ramai pemain mula tertanya -tanya apabila ia akan berakhir, dan ketika musim depan akan bermula. Inilah segala yang kita tahu setakat ini.

Musim terbaru Fortnite, hanya berjudul Cubed, menyaksikan kembalinya Kevin the Cube misteri dan fenomena baru yang dipanggil The SIGRAWAY, dimensi alternatif yang dipenuhi dengan raksasa kiub yang pemain perlu mengalahkan untuk mendapatkan senjata yang kuat.

Artikel berterusan selepas iklan

Terdapat banyak kandungan baru untuk pemain untuk terjebak, termasuk kembalinya punchcards, tetapi berapa lama untuk menikmati semua musim 8 yang ditawarkan sebelum berakhir? Dan apa perjanjian dengan Musim 9? Adakah akan ada satu?

Artikel berterusan selepas iklan

Kami akan menjawab semua soalan itu dan lebih banyak di bawah, jadi baca terus untuk mengetahui semua yang anda perlu ketahui mengenai masa depan Fortnite.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

  • Bilakah musim 8 berakhir?
  • Adakah akan ada musim 9?
  • Bilakah Bab 3 bermula?

Fortnite Season 8

Fortnite Season 8 menandakan kembalinya Kevin the Cube.

Bilakah Fortnite Bab 2 Musim 8 Akhir?

Fortnite Season 8 dijangka berakhir Sabtu, 4 Disember 2021, pukul 1 petang pt.

Walaupun Pass Battle musim kini dijadualkan tamat pada 5 Disember, acara live yang berakhir dengan bab yang dikenali sebagai akhir telah diumumkan untuk hari sebelumnya, yang bermaksud tarikh ini tidak lagi relevan.

Sudah tentu, ada kemungkinan permainan epik akan melambatkan tarikh akhir ini jika mereka tidak mempunyai segala -galanya untuk musim berikutnya, tetapi itu tidak berlaku dalam beberapa ketika, jadi jari -jari melintasi mereka tetap mengikut jadual.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Adakah akan ada fortnite bab 2 musim 9?

Walaupun masuk akal untuk Bab 2 Musim 8 untuk masuk ke Bab 2 Musim 9, yang berlaku dalam Bab 1, Epic Games telah mengesahkan bahawa kita sebenarnya akan terus ke Bab 3 Seterusnya.

Ini bermaksud Tidak akan ada Bab 2 Musim 9 – Sebaliknya, kami akan mempunyai bab yang baru untuk diingati, mudah -mudahan dengan peta yang sama sekali baru!

Oleh itu, Bilakah Fortnite Bab 3 bermula?

Fortnite Bab 3 dijangka bermula Selasa, 7 Disember 2021.

Memandangkan acara akhir Bab 2 Musim 8 berlangsung pada 4 Disember, nampaknya akan ada beberapa hari dari downtime di antara bab-bab, yang boleh menjadi satu lagi ‘Black Hole’-gaya senario.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Anda boleh mengetahui semua yang kami tahu mengenai Bab 3 setakat ini di sini, dan lawati halaman rumah Fortnite kami untuk kebocoran, berita, dan panduan terkini.

Tamat akan berlaku untuk Fortnite (Lagi)

Fortnite Bab 2 The End Teaser Art

Fortnite Musim 8 akhirnya hampir berakhir, Dan yang mungkin bermaksud acara langsung yang akan datang akan menghapuskan Pulau Battle Royale. Epic telah mengumumkan ini bukan sekadar pengalaman musim yang lama, kerana ia dapat menandakan akhir bab 2 seperti yang kita tahu. Inilah segala yang kita tahu mengenai “The End.”

Bilakah Fortnite Acara Langsung Musim 8 “The End”?

Menurut catatan blog rasmi dari Epic Games, acara akhir langsung untuk Fortnite Musim 8 dijangka berlangsung pada sebelah petang Sabtu, 4 Disember pukul 4 p.m. Timur.

Kebocoran dari Hypex menuntut permainan akan pergi ke luar talian sehingga pagi 7 Disember. Bahawa dikatakan, kerana Hypex sebelum ini meramalkan acara langsung akan diadakan pada 5 Disember, kemungkinan pelayan akan kembali sehari sebelumnya pada 6 Disember.

Anda dapat melihat tarikh dan masa yang disebutkan di atas lobi dan berhampiran piramid kiub di tengah peta.

Anda dapat melihat undur di lobi dan perlawanan ke arah pusat pulau.

Terlepas dari masa, nampaknya “Blackhole” terkenal yang berakhir Bab 1 akan kembali pada saat -saat akhir Bab 2. Peminat perlu bertahan beberapa hari tanpa Fortnite, Tetapi apa yang akan datang sepatutnya bernilai menunggu.

Adakah terdapat treler untuk acara Live Musim 8?

Yup! Di samping pengumuman rasmi, Epic juga mengeluarkan penggoda video pendek ini dari skuad empat orang yang bersiap untuk berperang melawan Ratu Cube. Anda boleh menonton klip di bawah.

Penggoda untuk Fortnite Musim 8 Acara Langsung Akhir

Apakah Fortnite Musim 8 Kebocoran Acara Langsung?

Tidak banyak maklumat kukuh di luar sana pada masa ini. Terdapat beberapa berita yang kelihatan cukup diramalkan. Sebagai peminat yang telah mengikuti Musim 8 yang rapat akan tahu, kiub telah menyerang Fortnite, Dan kekacauan itu akan berkembang menjadi beberapa minggu akan datang.

Seperti yang dapat kita lihat dari imej ini muncul oleh Leakers Zatheo dan Pequ, pencerobohan kubus akan mula kelihatan sangat buruk ke hadapan.

Pencerobohan kubus kelihatan sangat mengerikan pada akhir musim 8.

Kekuatan ini dalam nombor adalah hasil dari Cube Queen Summoning Power dari piramidnya yang terdapat di tengah peta.

Piramid Cube mungkin akan menjadi faktor utama dalam acara Langsung Musim 8.

Jalankan bunyi dan ketawa ratu melalui spektrogram, dan anda akan melihat imej ini yang digariskan oleh Hypex. Nampaknya piramid dikelilingi oleh arus elektrik dan menembak bolt ke pulau. Adakah ini cara untuk memecahkan tanah untuk memusnahkan titik sifar yang mengekalkan realiti di dalam arena? Itu pasti kemungkinan. Jika tidak, sesuatu seperti ini hampir pasti akan menjadi faktor utama untuk acara tersebut.

Adakah ratu kiub akan mengejutkan pulau itu?

Memandangkan Musim 8 dikatakan akhir Bab 2, nampaknya kiub dan kiub ratu sekurang -kurangnya akan berjaya dalam misi mereka untuk mengganggu realiti. Apabila dibentangkan, kekuatan yang dilepaskannya akan cukup kuat untuk diturunkan FortnitePelayan S. Treler Pelancaran Musim 8 memaparkan sekilas asas Yayasan, jadi mungkin dia bertanggungjawab untuk menyelamatkan pulau di ambang kepupusan? Yang sememangnya terdengar munasabah kepada kami. Leaker Ifiremonkey mencadangkan asas akan mempunyai garis suara semasa acara.

Untuk memerangi orang yang baik apabila tindakan itu berlaku, dikatakan bahawa realiti terakhir akan dapat menghapuskan pemain dan bahawa ratu kiub sendiri akan berfungsi sebagai NPC. Sama seperti perjuangan sebelumnya terhadap makhluk asing, ia pasti terdengar seperti Fortnite Komuniti akan berhadapan dengan kiub untuk menghilangkan musim 8. Lagipun, pangkalan IO baru, menara, dan mechs telah muncul di peta sejak beberapa hari yang lalu, yang menunjukkan pemain akan mempunyai banyak mainan baru dan kembali untuk membantu memastikan vicory.

Fortnite Kemas kini 18.40 diterbitkan pada 16 November akan menjadi kemas kini utama terakhir untuk Pass Battle Musim 8. Dengan itu, kita mungkin tidak dapat melihat banyak lagi kebocoran.