Bilakah Fortnite Bab 4 Musim 4 bermula? Bab 4 Musim 3 Tarikh Akhir & Kebocoran – Charlie Intel, Bilakah Fortnite Bab 5 Musim 1 Bermula? Tarikh & Masa | Ginx Esports TV

Bilakah Fortnite Bab 5 Musim 1 bermula? Tarikh & Masa

Pemain boleh mengharapkan untuk mengalami downtime pelayan selepas acara langsung (dengan mengandaikan ada satu), mengakibatkan pembuatan jodoh yang dilumpuhkan sementara dan pelayan Fortnite tidak bertindak balas selama beberapa jam; Ini biasanya berlaku dari 2 a.m. hingga 6 a.m. Et (8 a.m. hingga 11 a.m. UTC), tetapi mungkin bermula lebih awal atau lebih lambat untuk beberapa sebab.

Bilakah Fortnite Bab 4 Musim 4 bermula? Bab 4 Musim 3 Tarikh Akhir & Kebocoran

Fortnite Bab 4 Musim 3: Wilds

Permainan epik

Fortnite Bab 4 Musim 3 akhirnya berakhir. Walau bagaimanapun, ramai peminat masih tertanya-tanya apabila permainan epik akan menyambut musim 4 dengan pencarian baru dan pas pertempuran yang dirombak. Berikut adalah semua maklumat yang kita ada setakat ini ketika Fortnite Bab 4 Musim 4 akan bermula.

Fortnite Bab 4 Musim 3 membawa kejatuhan kandungan yang besar untuk Battle Royale yang lama. Dari Pass Battle baru yang penuh dengan kulit, termasuk crossover Transformers, hingga pembaikan peta, terdapat banyak peminat untuk teruja.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun Musim 3 masih berjalan, peminat sudah menantikan apa yang akan dibawa oleh kemas kini utama seterusnya. Inilah segala yang kita tahu mengenai akhir Bab 4 Musim 3, dan permulaan Fortnite Bab 4 Musim 4.

Artikel berterusan selepas iklan

  • Fortnite Bab 4 Musim 3 Tarikh Akhir
  • Fortnite Bab 4 Musim 4 Tarikh Mula
  • Adakah Acara Akhir Langsung Bab 4, Musim 3 Musim 3?
  • Fortnite Bab 4 Musim 4 Kandungan yang diharapkan

Bilakah Fortnite Bab 4 Musim 3 berakhir?

Fortnite Bab 4, Musim 3 kini dijadualkan berakhir pada hari Jumaat, 25 Ogos, 2023.

Pemasa Pass Battle yang dipaparkan dalam permainan mengatakan bahawa pemain mempunyai sehingga tarikh ini membuka kunci semua ganjaran, jadi ketika downtime mungkin bermula. Perlu diingat bahawa tarikh ini mungkin berubah jika permainan epik memerlukan sedikit masa untuk mendapatkan segala -galanya untuk musim depan. Kami akan mengemas kini artikel ini jika tarikh berubah.

Artikel berterusan selepas iklan

Optimus Prime di Fortnite

Fortnite Bab 4 Musim 3 menampilkan Crossover Transformers.

Bab 4 Musim 1 dan Musim 2 tidak memaparkan Grand Final sama ada, jadi pemain mula berfikir akan ada acara langsung hanya apabila bab berakhir. Diharapkan Musim 4 akan menutup Bab 4 untuk kebaikan, jadi kami akhirnya akan menerima acara. Leakers telah menemui petunjuk pada acara khas, tetapi mereka tidak dijangka untuk musim 3 yang terakhir.

Artikel berterusan selepas iklan

Fortnite Bab 4 Musim 4 Kandungan yang diharapkan

Oleh kerana Fortnite Bab 4 Musim 3 masih melepaskan kandungan yang menarik dan crossover baru, awalnya tahu apa yang akan dibawa musim depan ke Royale Battle.

Kami sentiasa boleh mengharapkan perubahan peta besar, lulus pertempuran baru yang penuh dengan watak, senjata baru, dan crossover dengan francais besar lain. Walau bagaimanapun, dari segi plot dan jalan cerita, belum ada butiran untuk berkongsi. Kembalinya Dr. Slone dalam Musim 3 mungkin membawa perjalanan multiversal baru, tetapi terlalu awal untuk memberitahu.

Bilakah Fortnite Bab 5 Musim 1 bermula? – Tarikh & Masa

Chadley Kemp

Panduan EA FC24

Bersedia untuk satu lagi musim yang menarik dari Battle Royale yang popular Epic! Inilah tarikh dan masa untuk permulaan Fortnite Bab 5 Musim 1.

Bilakah Fortnite Bab 5 Musim 1 bermula? - Tarikh & Masa

Epic Games tahu bagaimana untuk menjaga royale pertempuran popularnya hidup, terus membawa kandungan dan ciri -ciri baru yang menarik untuk kemas kini seterusnya ke Fortnite. Penambahan ini termasuk peta baru, titik minat, senjata, kulit, dan banyak lagi. Akibatnya, tidak mengejutkan pemain terus kembali ke permainan Battle Royale yang popular.

Walau bagaimanapun, dengan Fortnite Bab 4, Musim 4 kini penuh dengan penuh, ramai pemain tertanya -tanya apa kemas kini bermusim yang akan datang. Tetapi yang lebih penting, pemain ditinggalkan dengan soalan pembakaran: “Bilakah Fortnite Bab 5 Musim 1 bermula?” Nasib baik, kami mempunyai jawapan.

Dikemas kini pada 14 September 2023: Patch Fortnite seterusnya (v26.20) kemungkinan akan berada pada 26 September 2023. Akan ada downtime pelayan, dengan pembuatan jodoh menjadi dilumpuhkan 30 minit sebelum kemas kini dilancarkan.

Bilakah Fortnite Bab 5 Musim 1 Bermula?

Permainan epik suka mengekalkan tarikh dan masa musim Fortnite seterusnya mengejutkan. Walau bagaimanapun, mengikut tarikh yang ditunjukkan pada pas pertempuran, Fortnite Bab 4 Musim 4 akan masuk ke downtime pada 2 November 2023 pada 3 a.m. Et, bermaksud musim akan berlangsung selama kira -kira dua bulan (atau 70 hari).

Ini standard untuk musim depan untuk memulakan beberapa jam selepas downtime bermula, yang bermaksud bahawa Fortnite Bab 5 Musim 1 akan tersedia untuk dimainkan pada 2 November 2023 sekitar 6-8 a.m. Et.

Fortnite Bab 5 Musim 1 akan bermula

Pemain boleh mengharapkan untuk mengalami downtime pelayan selepas acara langsung (dengan mengandaikan ada satu), mengakibatkan pembuatan jodoh yang dilumpuhkan sementara dan pelayan Fortnite tidak bertindak balas selama beberapa jam; Ini biasanya berlaku dari 2 a.m. hingga 6 a.m. Et (8 a.m. hingga 11 a.m. UTC), tetapi mungkin bermula lebih awal atau lebih lambat untuk beberapa sebab.

Walau bagaimanapun, apabila tempoh penyelenggaraan pelayan berakhir, musim depan Fortnite akan hidup untuk dimainkan. Sila ambil perhatian bahawa permainan epik dapat mengubah tarikh permulaan dan masa Fortnite Bab 5 Musim 1 pada bila -bila masa; Sehubungan ini, kami akan mengemas kini artikel ini dengan perubahan yang sesuai.

Dan itu sahaja, saya fikir. Kami akan mengemas kini artikel ini dengan maklumat baru mengenai tarikh dan masa permulaan Fortnite musim yang akan datang, jadi anda mungkin ingin menanda artikel ini untuk rujukan masa depan yang mudah (anda dialu -alukan).