Bilakah Fortnite Bab 3 Musim 4 Akhir? Bab 4 Tarikh Mula – Dexerto, Fortnite Bab 3 Musim 4: Tarikh Siaran dan Apa yang Kita Ketahui Mengenai Syurga | PC Gamer

Fortnite Bab 3 Musim 4: Tarikh Siaran dan Apa Yang Kita Ketahui Mengenai Syurga

Semua orang ingin tahu bila Fortnite Bab 3 Musim 4 ditetapkan untuk dibebaskan, dan oleh semua orang, maksud saya orang yang bermain Fortnite. Musim masa lalu Vibin ini telah menjadi masa yang cukup sejuk, dengan beberapa persimpangan yang menyeronokkan dengan bola naga dan baru -baru ini dengan Takdir 2. Tetapi dengan sedikit masa yang tersisa sehingga musim baru, pemain tertanya -tanya apa yang ada di kedai.

Bilakah Fortnite Bab 3 Musim 4 Akhir? Bab 4 Tarikh Mula

Fortnite the Herald Boss

Fortnite Bab 3 Musim 4 sekali lagi meletakkan putaran unik pada Battle Royale yang terkenal di dunia, kali ini dalam bentuk Chrome. Dalam musim yang dijuluki syurga, keadaan yang semakin merosot di pulau itu bukanlah resort berbanding dengan keseronokan yang bergaya musim 3.

Tetapi dengan senjata yang menaik taraf diri dan keupayaan untuk menjadi gumpalan amorf, musim ini Fortnite turun ke permulaan yang menarik. Bahawa dikatakan, beberapa pemain mungkin ingin tahu bila Herald merancang untuk meninggalkan pulau itu atau berapa lama mereka harus membuka kunci Spider-Gwen.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Inilah segala yang kita ketahui mengenai Fortnite Bab 3 Musim 4 Tarikh Akhir serta Masa Mula Bab 4.

Kandungan

kulit tengkorak fortnite meow

  • Bilakah Fortnite Bab 3 Musim 4 Akhir?
  • Bilakah Fortnite Bab 4 bermula?
  • Adakah akan ada acara langsung di Fortnite Season 4?

Bilakah Fortnite Bab 3 Musim 4 Akhir?

Ia telah disahkan bahawa Fortnite Bab 3 Musim 4 akan berakhir Sabtu, 3 Disember 2022, Pada pukul 1 petang pt / 4pm ET / 9pm GMT.

Kami tahu ini kerana itulah ketika acara hidup yang berakhir bermula.

Seperti biasa, tarikh dan masa ini tertakluk kepada perubahan kerana permainan epik telah meluaskan musim pada masa lalu. Kami akan mengemas kini artikel ini jika itu berlaku, tetapi nampaknya tidak mungkin pada ketika ini.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Fortnite Battle Bus Musim 4

Bilakah Fortnite Bab 4 bermula?

Tarikh permulaan tentatif untuk Fortnite Bab 4 adalah Ahad, 4 Disember 2022. Sekiranya ia mengikuti corak musim sebelumnya, downtime mungkin akan berakhir di sekitar 8 pagi atau 9 pagi ET.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebelum ini dipercayai bahawa Fortnite akan menuju ke Bab 3 Musim 5 Seterusnya, tetapi kini telah disahkan bahawa kita akan mendapat bab baru sebaliknya!

Adakah terdapat acara langsung di Fortnite Bab 3 Musim 4?

Di sana akan menjadi acara langsung Untuk menandakan akhir Bab 3 Musim 4. Ia dipanggil patah dan akan bermula pada hari Sabtu, 3 Disember 2022, pada 4 pagi ET.

Fortnite Bab 3 Musim 4: Tarikh Siaran dan Apa Yang Kita Ketahui Mengenai Syurga

Ketahui lebih lanjut mengenai musim keempat Fortnite yang akan datang.

Fortnite Paradise - Paradigma

(Kredit Imej: Permainan Epik)

Semua orang ingin tahu bila Fortnite Bab 3 Musim 4 ditetapkan untuk dibebaskan, dan oleh semua orang, maksud saya orang yang bermain Fortnite. Musim masa lalu Vibin ini telah menjadi masa yang cukup sejuk, dengan beberapa persimpangan yang menyeronokkan dengan bola naga dan baru -baru ini dengan Takdir 2. Tetapi dengan sedikit masa yang tersisa sehingga musim baru, pemain tertanya -tanya apa yang ada di kedai.

Fortnite “Paradise” adalah nama rasmi untuk musim 4, tetapi dari apa yang kita lihat ia akan menjadi apa -apa tetapi itu. Teasers menampilkan watak-watak yang ditelan oleh beberapa jenis goo yang kelihatan logam, sementara akaun Twitter Fortnite rasmi menyiarkan beberapa barangan yang sedikit mengerikan. Sama ada cara, inilah yang kita ketahui mengenai Fortnite Paradise, apa yang mungkin dalam perjalanan, dan ketika musim 4 dijangka dibebaskan.

Berapakah Fortnite Bab 3 Musim 4 Tarikh Siaran?

Tarikh pelepasan Fortnite Season 4 adalah 18 September. Ini pada asalnya adalah pelepasan spekulasi kerana ketika Pass Battle semasa menyimpulkan, tetapi kemudiannya disahkan oleh laman web Fortnite Paradise, yang mendedahkan nama musim baru serta tarikh ia ditetapkan untuk tiba.

Epic Games juga mengeluarkan jawatan rasmi yang mengatakan apa yang harus anda selesaikan sebelum musim baru bermula, dan juga menyatakan bahawa downtime rasmi harus bermula sekitar 2 pagi ET.

Fortnite Paradise: Apa Yang Harapkan Dalam Musim 4

Butiran rasmi agak nipis untuk musim 4. Laman web Fortnite Paradise adalah penggoda yang pertama, memberikan nama dan tarikh pelepasan kami. Satu lagi penggoda, dikongsi oleh Ifiremonkey, datang dalam bentuk imej promo yang ditambah ke versi eshop Fortnite, menunjukkan tangan yang menjangkau beberapa jenis cecair logam. Ifiremonkey mengesahkan di bawah tweet awal bahawa tangan itu nampaknya tergolong dalam versi remixed watak paradigma -salah satu daripada tujuh yang identitasnya sebahagian besarnya kekal sebagai misteri.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson diturunkan sebagai yang pertama dari tujuh, Yayasan, dan ia telah dikhabarkan bahawa Brie Larson mungkin muncul sebagai paradigma, meminjamkan rupa dan suara kepada watak dengan cara yang sama. Memandangkan musim ini juga dipanggil syurga, penampilan watak itu mungkin. Akaun Twitter Fortnite juga telah berkongsi beberapa penggoda cryptic, yang nampaknya mengesahkan bahawa kita berada dalam masa yang menyeramkan pada musim 4.

Dari segi kulit baru, menurut pelbagai bocor, Spider-Gwen akan datang ke Musim 4 Battle Pass. Ia masuk akal memandangkan Marvel X Fortnite baru -baru ini: Siri Buku Komik Perang Zero dan Crossovers yang berterusan yang mereka bekerjasama bersama. Rupa -rupanya, Miles Morales juga akan tersedia pada musim ini. Mudah -mudahan, dia membawa teman kucing jingga kecilnya dengannya.

Ifiremonkey juga menyatakan bahawa setiap kedai platform untuk Fortnite nampaknya mempunyai tangan yang berbeza yang menjangkau cecair logam, menggoda kulit musim 4 yang akan datang. Nintendo Eshop menunjukkan tangan paradigma (di suis), kedai PlayStation menunjukkan tangan Spider-Gwen, kedai epik nampaknya menunjukkan versi goth Meowscles, dan Microsoft Store menunjukkan tangan krom yang berspekulasi sebagai sebahagian daripada kulit asal.

Akhirnya, ada khabar angin bahawa konsert Lady Gaga dalam permainan sedang dalam perjalanan. Spekulasi bermula lama ketika kembali kerana dokumen mahkamah yang bocor yang mendedahkan Ariana Grande, Naruto, dan Lady Gaga datang ke permainan. Desas desus telah muncul semula kerana kebocoran emote yang disegerakkan baru yang memaparkan wajah poker lagunya yang ditambah dalam patch masa depan. Lady Gaga dipaparkan sebagai sebahagian daripada acara Rainbow Royale LGBTQIA+, dengan lagu-lagunya bermain di radio dalam permainan. Konsert masa depan mungkin tiba di musim 4, tetapi tidak ada cara untuk memastikan sekarang.

“Emote yang disegerakkan” baru yang menampilkan “Poker Face” Lady Gaga akan ditambah ke Fortnite dalam patch yang akan datang. gambar.Twitter.com/ie9vneaswnaugust 30, 2022

Buletin PC Gamer

Daftar untuk mendapatkan kandungan terbaik minggu ini, dan tawaran permainan hebat, seperti yang dipilih oleh editor.

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Sean Martin

Permainan PC pertama Sean adalah pendikit penuh dan penghapusan total dan citarasa beliau telah tetap sama sejak. Ketika tidak menjelajahi permainan untuk rahsia atau memukul kepalanya terhadap teka -teki, anda akan mendapati dia meninjau kembali kempen perang total lama, menyakitkan atas Destiny 2 Fit, atau masih berusaha menyelesaikan Horus Heresy. Sean juga telah ditulis untuk Edge, Eurogamer, PCGamesn, Wireframe, Egmnow, dan songsang.

Cyberpunk 2077: Cara Memulakan Phantom Liberty

Cyberpunk 2077 Cheats belum wujud untuk 2.0 Kemas kini atau Phantom Liberty