Bilakah Diablo abadi keluar? Tarikh & Masa Siaran, Treler, Platform – Dexerto, Diablo Masa Pelepasan Abadi: Berikut adalah apabila anda boleh bermain di PC | Pcgamesn

Diablo Time Release Immortal: Inilah ketika anda boleh bermain di PC

Berikut adalah spesifikasi teknologi yang tepat yang anda perlukan untuk bermain permainan di telefon atau tablet anda.

Bilakah Diablo abadi keluar? Tarikh & Masa Siaran, Treler, Platform

Wizard Diablo Abadi Melemparkan Mantra di Sebilangan Buku

Blizzard Entertainment

Diablo Immortal Membawa ARPG Blizzard Ikon ke Mudah Alih. Inilah segala yang kita tahu mengenai tarikh & masa pelepasan, treler, dan platformnya.

Sekiranya anda tidak sanggup mengeluarkan sejumlah besar wang untuk bermain Diablo 2 yang dibangkitkan atau Diablo 4 pada PC dan konsol gen semasa, Diablo Immortal berjanji untuk memberi anda dos semua perkara yang setan di telefon bimbit anda.

Mengubah francais ikonik menjadi versi yang boleh dimainkan dari poket anda, inovatif ini mengambil hack dan slash raksasa akan membolehkan anda bekerjasama dengan orang lain untuk meneroka setiap sudut dataran berdebu Sanctuary.

Artikel berterusan selepas iklan

Teruja untuk akhirnya melihat Diablo datang ke telefon bimbit? Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Diablo Immortal.

Artikel berterusan selepas iklan

Kandungan

 • Tetingkap pelepasan
 • Adalah Diablo abadi percuma?
 • Keperluan Platform & Sistem
 • Treler
  • Treler Cinematic

  Diablo Immortal Demon Hunter dengan dua silang silang bersedia untuk berperang

  Tajuk mudah alih melihat beberapa kelas kegemaran Sanctuary kembali ke pergaduhan.

  Diablo Immortal: Tarikh & Masa Siaran

  Diablo Immortal akhirnya akan tiba 2 Jun 2022 pada 10am PST / 1PM EST / 6PM BST / 7PM CEST. Awak boleh Preload permainan pada kedua -duanya PC dan mudah alih mulai sekarang, tetapi sedar ia memerlukan kekalahan 26GB ruang; Oleh itu, beri masa untuk memuat turunnya!

  • Baca lebih lanjut:Diablo 4: Tarikh Siaran & Semua yang Kami Tahu

  Pada 28 Mac, kebocoran muncul di Apple App Store yang menunjukkan tarikh pelepasan “dijangkakan” pada 30 Jun, yang akan menjadi hari terakhir Q2, tetapi ini dibantah dan ia juga – kami akan bermain lebih awal lagi.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Adalah Diablo abadi percuma? Harga & kos yang berpotensi

  Pendek kata ya, Diablo Immortal adalah permainan percuma untuk bermain, Jadi tidak ada kos pendahuluan yang berkaitan dengan bermain.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Yang penting, terdapat microtransactions dalam permainan, tetapi sama ada atau tidak anda memilih untuk membeli ini sepenuhnya terpulang kepada anda.

  Keperluan & Platform Sistem

  Walaupun kita tahu sebentar bahawa Diablo Immortal akan tiba Peranti Android dan iOS, Blizzard juga mengesahkan bahawa permainan akan datang ke PC dalam beta terbuka pada masa yang sama.

  Berikut adalah spesifikasi teknologi yang tepat yang anda perlukan untuk bermain permainan di telefon atau tablet anda.

  Artikel berterusan selepas iklan

  “>

  Android iOS
  Android OS 5.0 (lollipop) dan lebih tinggi iPhone 8 atau lebih tinggi
  Snapdragon 710 / Hisilicon Kirin 810 iOS 12 atau lebih baru
  4GB ruang dalaman 4.5GB ruang dalaman
  2GB RAM

  Jika anda ingin menyelam di PC, inilah yang anda perlukan:

  “>

  Perkakasan Keperluan
  GPU NVIDIA® GEFORCE® GTX 460, ATI Radeon ™ HD 6850 atau Intel® HD Graphics 530
  CPU AMD FX-8100 atau Intel Core i3
  Ram 4GB
  OS Windows® 7 / Windows® 8 / Windows® 10 / Windows® 11 (64-bit)
  Penyimpanan 24GB

  Diablo Immortal: Treler

  Treler Cinematic

  Pertama diumumkan di Blizzcon pada tahun 2018, treler sinematik Diablo Immortal menunjukkan beberapa kelas permainan, termasuk Wizard dan Barbarian.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Dengan Tyrael dianggap mati dan Worldstone yang patah merosakkan tempat perlindungan dengan kejahatannya, wira -wira perlu melengkapkan perisai mereka sekali lagi untuk melawan gerombolan neraka.

  Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

  Diablo Immortal: Kelas

  Beberapa wajah yang biasa akan kembali ke Diablo abadi. Sebilangan besar kelas Diablo 3 membuat pulangan, dengan doktor penyihir misteri kini bersedia sebagai satu -satunya watak yang tetap unik untuk Diablo 3.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Abadi enam kelas yang disahkan adalah:

  • Barbarian
  • Tentara Salib
  • Pemburu syaitan
  • Biarawan
  • Necromancer
  • Wizard

  Diablo Immortal Classes berdiri di atas syaitan -syaitan mati dan barbar menaikkan senjatanya

  Wira Diablo Immortal mungkin kelihatan cukup akrab ..

  Permainan

  Sudah tentu, Diablo akan kelihatan berbeza di telefon bimbit. Walaupun sokongan pengawal ditambah, majoriti pemain akan menggunakan, dengan baik, hujung jari mereka.

  Artikel berterusan selepas iklan

  • Baca lebih lanjut:Kajian Diablo 2 Dibangkitkan

  Dengan pemain dapat menubuhkan kedai di pusat bandar seperti Westmarch, anda akan dapat membentuk pesta, mengambil penjara bawah tanah, dan menjual rampasan anda, mewujudkan persekitaran komuniti seperti tidak pernah.

  Penjahat ikonik seperti Leoric The Skeleton King dan Baal, Lord of Destruction, kembali ke permainan, pemain perlu menurunkan musuh -musuh yang biasa ini, serta makhluk baru seperti Manoruk dan Glasifikasi Colossus.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Diablo Tentara Salib Abadi Menunggang Kuda

  Tentara Salib anda mempunyai keupayaan yang membolehkan mereka menunggang kuda, dan kami menyukainya!

  Cerita

  Diablo Immortal berlaku antara peristiwa pengembangan Diablo 2, Lord of Destruction, dan Diablo 3. Dengan Archangel of Justice, Tyrael, dianggap mati, serpihan Worldstone merosakkan tempat perlindungan dari dalam ke luar.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Bertugas untuk menghilangkan dunia syaitan setan ini, watak anda akan dapat meneroka bahaya yang bersembunyi di dalam kayu gelap Diablo 2, misteri Tanah Perkuburan Ashwold, dan juga mengambil jalan -jalan di Metropolis yang ramai, Westmarch, Westmarch, Westmarch, Westmarch, Westmarch, Westmarch, Westmarch, Westmarch.

  Artikel berterusan selepas iklan

  Jadi itulah yang perlu anda ketahui mengenai Diablo Immortal, permainan mudah alih pertama untuk debut sebagai sebahagian daripada francais setan.

  Mencari beberapa permainan untuk dimainkan sementara itu, walaupun? Lihat hab pelepasan kami:

  Diablo Time Release Immortal: Inilah ketika anda boleh bermain di PC

  Diablo Time Release Immortal: Barbarian yang memegang kapak pertempuran setan bersayap ungu di puncak gunung bersalji

  Masa pelepasan Diablo abadi hampir sama dengan kita. Permainan RPG Tindakan pada mulanya dirancang sebagai entri mudah alih dalam siri Diablo yang dihormati, tetapi Blizzard mengumumkan pada bulan April bahawa beta terbuka PC juga akan datang-dan ia akan dilancarkan bersama versi mudah alih.

  Sekarang bahawa tarikh pelepasan Diablo abadi sudah dekat, Blizzard telah mengumumkan masa pelancaran global juga. Kerana cara permainan mudah alih diterbitkan dan disediakan di pelbagai pasaran platform, sesetengah pengguna sudah dapat bermain di telefon mereka. Kebanyakan, bagaimanapun, akan melihatnya tiba pada satu ketika pada 2 Jun, walaupun untuk zon waktu tertentu di Asia dan Australia, yang akan diterjemahkan hingga 3 Jun.

  Anda boleh pramuat Diablo abadi sekarang. Di PC, anda akan dapati dalam pertempuran.aplikasi bersih. Anda mungkin akan melihat skrin percikan muncul apabila anda melancarkan aplikasi yang membawa anda terus ke halaman Diablo Immortal, tetapi jika itu tidak berlaku atas sebab tertentu, pilih tab ‘Games’, kemudian cari jubin Diablo abadi, dan klik butang Pasang.

  Diablo masa pelepasan abadi

  Masa pelepasan Diablo abadi ditetapkan untuk 2 Jun pukul 10 pagi PDT / 1PM EDT / 6PM BST. Itu berjaya 3 Jun pukul 2 pagi KST / 3AM AEST, Sekiranya anda tinggal di zon waktu Seoul atau Sydney.

  Beberapa wilayah di Asia perlu menunggu beberapa minggu lagi untuk bermain Diablo Immortal. Ini termasuk Hong Kong, Indonesia, Macao, Malaysia, Filipina, Singapura, Taiwan, dan Thailand. Pemain di wilayah ini akan dapat bermain Diablo abadi bermula pada 22 Jun (PDT).

  Beta PC untuk Diablo Immortal mempunyai tiga skim kawalan yang berbeza, termasuk antara muka WASD baru. Walaupun terdapat microtransactions yang terdapat dalam permainan percuma untuk bermain, Blizzard telah memberitahu kami bahawa mereka tidak “mengelilingi permainan teras” dan bahawa keseluruhan permainan tersedia secara percuma.

  Ian Boudreau PC Gamer Sejak tahun 1980 -an, Ian menikmati permainan strategi, RPG, dan klasik FPS seperti Unreal and Quake. Dia adalah orcs yang paling bahagia dalam perang total: warhammer atau mengasingkan perjalanannya dalam jiwa gelap. Sebelum menyertai PCGamesn sepenuh masa, beliau menyumbang esei dan ulasan kepada Informer Game, Naib, IGN, PC Gamer, Paste, dan lain -lain.

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

  Diablo Immortal mendapat tarikh pelancaran dan versi PC dengan sokongan pengawal

  Diablo Immortal mendapat tarikh pelancaran dan versi PC dengan sokongan pengawal

  Seperti yang ternyata, tidak kira jika anda memiliki telefon lagi.

  25 April 2022 11:20 pagi

  Ketika Blizzard mengumumkan bahawa ia memulakan pembangunan di Diablo Immortal, mudah alih mengambil francais, persoalannya dengan jelas diminta oleh penontonnya, “Tidakkah anda mempunyai telefon?”Baiklah, ternyata, itu tidak penting lagi. Pada hari Isnin, Diablo Immortal mendapat tarikh pelepasan untuk peranti mudah alih, tetapi Blizzard kini juga kelihatan berfungsi pada versi PC.

  Versi iOS dan Android dari Diablo Immortal ditetapkan untuk dibebaskan 2 Jun. Ia akan dibebaskan sebagai tajuk percuma untuk bermain di seluruh wilayah dengan pengecualian Asia-Pasifik, yang akan menerima versinya beberapa minggu kemudian. Walau bagaimanapun, Blizzard juga akan melepaskan beta terbuka PC pada hari yang sama. Sebarang kemajuan yang dibuat pada beta terbuka akan disimpan untuk pelancaran penuh. Di samping itu, silang bermain dan silang silang akan disokong di semua platform. Ini bermakna anda boleh mengukur watak anda sambil menunggu di DMV atau di pejabat doktor, kemudian pulang ke rumah dan mengambil tempat anda berhenti di komputer anda.

  Kebanyakan peminat Diablo harus tahu apa yang mereka ada pada ketika ini. Bagi mereka yang tidak tahu, Diablo abadi secara kanonik berlaku di antara peristiwa Diablo 2 dan 3, dan mempunyai banyak gaya hack-and-slash gaya francais. Terdapat lapan zon yang berbeza untuk diterokai, ketika pemain mencari kepingan -kepingan Worldstone yang rosak, mengambil kekuatan neraka di sepanjang jalan. Terdapat enam kelas yang boleh dimainkan: Barbarian, Tentara Salib, Demon Hunter, Monk, Necromancer, dan Wizard.

  Perbezaan utama dari pendahulunya ialah abadi mencapai lebih jauh dengan estetika MMO, yang membolehkan pemain berkongsi tempat kudus dengan berjuta -juta pemain lain. Sehingga 150 pemain boleh membentuk puak, yang membawa kepada persediaan PVP yang bercita -cita tinggi. Mereka yang mencari cabaran PVE boleh mengambil bos-bos Helliquary yang kuat, sama ada bersendirian atau dengan tujuh rakan lain.

  Diablo Immortal Controller

  Memandangkan betapa tegasnya Blizzard mengenai Diablo Immortal sebagai pengalaman mudah alih eksklusif, yang dibina dari bawah untuk iOS dan Android, penampilan tiba -tiba versi PC mengejutkan. Walau bagaimanapun, ia kelihatan seperti versi baru ini termasuk salah satu ciri yang paling diminta permainan: sokongan pengawal. Ini adalah berhampiran bahagian atas senarai hajat pemain yang keluar dari Alphas dan Betas yang boleh dimainkan Diablo Immortal, sesuatu yang Blizzard telah disiasat secara aktif selama lebih setahun. Penyelesaiannya nampaknya menjadi versi PC yang penuh sesak, terutamanya memandangkan versi mudah alih masih belum kelihatan mempunyai sokongan gamepad. Mereka yang ingin pra-pendaftaran dapat melompat ke laman web Diablo Immortal.

  Diablo Immortal Akan Memukul IOS dan Android pada 2 Jun. Beta Terbuka PC ditetapkan untuk bermula pada hari yang sama, tetapi tidak ada jadual untuk permainan 1.0 versi. Tidak semestinya terlalu penting, memandangkan silang platform dan silang silang akan disokong. Versi PC baru ini menjadikan Diablo abadi sedikit lebih menarik, jadi simpan di sini di ShackNews. Kami akan terus menonton tajuk ini kerana ia lebih dekat untuk melepaskan.

  Ozzie telah bermain permainan video sejak mengambil pengawal NES pertamanya pada usia 5 tahun. Dia telah masuk ke dalam permainan sejak itu, hanya secara ringkas melangkah ke tahun -tahun kolejnya. Tetapi dia ditarik balik selepas menghabiskan beberapa tahun di kalangan QA untuk kedua -dua THQ dan Activision, kebanyakannya menghabiskan masa membantu untuk meneruskan siri Hero Guitar di puncaknya. Ozzie telah menjadi peminat besar platformer, permainan teka -teki, penembak, dan RPG, hanya untuk menamakan beberapa genre, tetapi dia juga penyedut besar untuk apa -apa dengan naratif yang baik dan menarik di belakangnya. Kerana apa permainan video jika anda tidak dapat menikmati cerita yang baik dengan Coke Cerry Segar?

  • Blizzard Entertainment
  • Siri Diablo
  • Berita
  • Modojo @ shacknews
  • Diablo abadi