Bilakah Diablo 3 Musim 28 Akhir? | Ginx Esports TV, Diablo 3 Season 28 Times End – Icy Veins

Diablo 3 Musim 28 Times Akhir

Jika anda ingin tahu, berikut adalah senarai semua Diablo 3 musim, termasuk tarikh permulaan dan akhir mereka.

Bilakah Diablo 3 Musim 28 Akhir?

James Wright

Panduan EA FC24

Ok, kita tahu bahawa musim semasa mungkin hanya bermula, tetapi beberapa peminat sudah ingin tahu tepat berapa lama mereka perlu menunggu sebelum mereka boleh mencuba sesuatu yang baru di Sanctuary dengan Diablo 3 Musim 29.

Mungkin anda salah satu daripada orang-orang yang tidak berpuas hati dengan tema bermusim semasa, atau mungkin anda mahukan satu lagi goncangan senarai Diablo 3 yang ada sehingga anda boleh mencuba binaan baru.

Apa pun alasan anda, kami faham bahawa tidak selalu begitu mudah untuk mengetahui dengan tepat berapa lama anda perlu menunggu sebelum anda boleh mula bermain musim baru di Diablo 3.

Jadi duduk sebentar dan dengar, jadi kami dapat memberitahu anda semua yang perlu anda ketahui Semasa Diablo 3 Musim 28 berakhir.

Kemas kini pada 11 September 2023: Artikel ini telah dikemas kini untuk mencerminkan berita terkini mengenai musim semasa Diablo 3 yang berakhir.

Diablo 3 Musim 28 Tarikh Keluaran Masa Mula Kandungan Musim Tema Kandungan

Berapa lama musim Diablo 3 berlangsung

Setiap musim Diablo 3 biasanya akan berlangsung 12 minggu sebagai minimum, dengan musim yang lebih baru bertahan lebih lama.

Kami mempunyai carta lebih jauh ke halaman dengan setiap tarikh permulaan dan tamat untuk permainan, dan seperti yang anda lihat, sejak 2020, Diablo 3 musim biasanya telah berlangsung lebih hampir dengan 17 hingga 19 minggu. Adalah adil untuk mengatakan mana-mana musim yang akan datang mungkin akan lebih dekat dengan tanda 18 minggu ini.

Diablo 3 Musim 27 Musim Journey Tugas Ganjaran Penaklukan Lengkap

Bilakah Diablo 3 Musim 29 Spekulasi Akhir

Kemas kini: Diablo 3 Musim 29 akan datang tidak lama lagi!

Seasons Diablo biasanya berakhir pada hari Ahad, dengan musim baru selalu dilancarkan pada hari Jumaat. Dengan ini, kami membuat spekulasi Diablo 3 Musim 28 mempunyai tarikh akhir Jumaat, 15 September 2023.

Masa pelepasan yang tepat untuk Diablo 3 Musim 29 adalah 5 p.m. PST/CET/KST.

Semua tarikh permulaan dan akhir Diablo 3

Jika anda ingin tahu, berikut adalah senarai semua Diablo 3 musim, termasuk tarikh permulaan dan akhir mereka.

Tempoh dalam beberapa hari

James Wright

Ditulis oleh James Wright

James adalah bekas editor Gfinityesports dan Turtle Beach. Suatu ketika dahulu, dia berjaya menjadikan The Daily Star menjadi kedai permainan yang dihormati yang dipercayai berada di panel hakim untuk Anugerah Permainan dan E3 Expo. Anda juga mungkin melihat kerja bebasnya di majalah seperti Little White Lies, 360 Gamer, dan Majalah Zoo. Ketika dia tidak bermain sebagai pemburu di Destiny 2, atau menyelinap dalam pusingan Marvel Snap, anda mungkin akan mendapati dia bermain beberapa pengembaraan PlayStation tunggal seperti Horizon atau God of War. Dia dulu terobsesi dengan Pokemon Go, tetapi kemudian menyedari bahawa dia mempunyai dua anak untuk menaikkan. Dia sentiasa keliru dengan permainan Gacha seperti Genshin Impact dan Honkai: Star Rail, tetapi tidak keberatan mencuba sesuatu yang baru jika anda menggugurkannya e -mel.

Diablo 3 Musim 28 Times Akhir

Diablo3-News-Season-28

Blizzard telah mengumumkan tarikh akhir dan masa untuk musim terakhirnya, 10 September. Anda boleh menyemak masa penutupan wilayah individu di bawah. Kami sudah melihat apa yang akan datang dalam Musim 29, yang terakhir untuk Diablo 3, dan anda boleh menyemak nota PTRnya di sini.

Logo Blizzard

Musim 28 akan berakhir. Berikut adalah masa ketika musim 28 akan berakhir untuk setiap wilayah.

Amerika Utara – 10 September pukul 5 petang PDT
Eropah – 10 September pukul 5 petang CEST
Asia – 10 September pukul 5 petang KST

Kami akan menyediakan pratonton musim 29 tidak lama lagi yang akan merangkumi masa permulaan untuk musim depan. Tinggal!

Anda boleh membaca keseluruhan catatan berita rasmi di sini