Bilakah Diablo 3 Musim 27 Akhir? 19 Februari!, Diablo 3 Musim 27 bermula pada 26 Ogos, membiarkan kami menguduskan gear kami dengan kuasa malaikat

Diablo 3 Musim 27 bermula pada 26 Ogos, membiarkan kami menguduskan gear kami dengan kuasa malaikat

Tetapi buat masa ini, anda hanya mempunyai beberapa hari untuk menyelesaikan perjalanan musim untuk musim 27, jadi pergi ke sana dan dapatkan diri anda dengan anjing zombie yang menakutkan, lengan, ya?

? 19 Februari!

Malaikat Emas

Diablo 3 Musim 27: Panggilan Light berakhir hujung minggu ini, dan semoga anda menikmati mengumpul crucibles malaikat untuk menggerakkan gear anda. Tetapi sama ada musim ini sesuai dengan keinginan anda atau tidak, musim depan selalu sekitar sudut. Jadi berapa lama kita perlu menikmati musim 27 sebelum berakhir? . Sekarang bahawa patch 2.7.5 PTR telah selesai kami mempunyai tarikh akhir rasmi kami: Diablo 3 Musim 27 akan selesai Ahad, 19 Februari 2023, Dengan Musim 28 bermula minggu berikutnya, pada hari Jumaat, 24 Februari.

Yang menjadikan musim 27 salah satu musim terpanjang Diablo 3 pernah ada, bertahan hanya malu selama enam bulan – lebih mirip dengan yang asal Diablo 2 kitaran tangga daripada sebelumnya Diablo 3 musim! Musim 18 minggu telah menjadi norma baru. Ada kemungkinan bahawa musim -musim yang panjang ini akan menjadi Diablo 3 norma baru – dengan asumsi permainan berterusan dengan musim sama sekali. Dengan Diablo 4 Pelancaran pada 4 Jun 2023, permainan baru mungkin akan menguasai perhatian kami. Diablo 4 akan mempunyai musim sendiri, dan masing -masing dijangka menjadi kemas kini permainan yang penting termasuk zon baru dan kandungan lain di atas perjalanan musim dan ciri -ciri bermusim yang kami lihat Diablo 3. Mungkin badai salji akan memutuskan bahawa berterusan Diablo 3 Pembangunan hanya tidak berbaloi, dan meninggalkan Musim 28 sebagai permainan terakhir. Tetapi Blizzard terus Diablo 2 Musim tangga berjalan selama 20 tahun sehingga Diablo 2: Dibangkitkan dilancarkan (dan kini mempunyai musim tangga sendiri), jadi mungkin D3 akan berterusan juga. Tetapi jika ia berlaku, kami akan mengharapkan musim yang lebih lama dan kurang rumit pada masa akan datang.

Tetapi buat masa ini, anda hanya mempunyai beberapa hari untuk menyelesaikan perjalanan musim untuk musim 27, jadi pergi ke sana dan dapatkan diri anda dengan anjing zombie yang menakutkan, lengan, ya?

Asalnya diterbitkan pada 12 September 2022, dikemas kini 17 Februari 2023

Diablo 3 Musim 27 bermula pada 26 Ogos, membiarkan kami menguduskan gear kami dengan kuasa malaikat

Diablo 3 Musim 26 mempunyai tarikh akhir yang diumumkan, jadi sekarang kita mula mengemukakan soalan yang tidak dapat dielakkan: Bilakah kita dapat mengharapkan musim depan? Pasukan Diablo secara rasmi mengumumkan bahawa Diablo 3 Musim 27 bermula Jumaat, 26 Ogos, 2022.

Musim 26 berlangsung selama 18 minggu, yang hampir rata -rata untuk Diablo 3 Musim, walaupun masa ujian PTR yang dilanjutkan, dan Musim 27 akan berikutan panas pada tumitnya, dilancarkan kurang dari seminggu kemudian. Sekiranya anda belum menyelesaikan perjalanan musim untuk musim 26 untuk mendapatkan syaitan yang memakai lollipop sedikit, anda kini hanya mempunyai dua minggu untuk membungkusnya dan bersiap sedia untuk pengembaraan baru.

Musim 27 akan membawa malaikat crucibles ke permainan, membolehkan pemain memanfaatkan kuasa malaikat untuk menguduskan gear mereka. Gear Suci mempunyai statistik sempurna legenda kuno dan mengekalkan kuasa legendanya sambil juga menambah kuasa yang dikuduskan baru, khusus untuk musim ini. Dan kerana pemain di PTR mengadu tentang jarangnya crucibles malaikat, devs telah menggandakan kadar penurunan, jadi harus ada banyak gear yang dikuduskan untuk pergi.

Terdapat tiga kuasa yang dikuduskan setiap kelas, dan mereka pasti membawa kepada beberapa kombinasi kuasa yang menarik:

Blizzard Entertainment (Jawatan rasmi)

Barbarian

 • Angin badai menarik masuk dan memegang semua musuh dalam jarak 25 meter.
 • Hammer of the Choncients hits di semua arah di sekitar barbar. .
 • Memukul musuh menjana susunan irama Tempest. Mengaktifkan Wrath of the Berserker menggunakan 50 susunan irama Tempest dan menghidupkan musuh dalam jarak 16 meter, menyebabkan mereka mengambil 2% peningkatan kerosakan setiap timbunan selama 20 saat. Max 50 Stacks.

Tentara Salib

 • Hammer yang diberkati kini berkerut dengan tenaga, merosakkan musuh dalam jarak 15 meter dari jalannya. Semua runes tetapi Dominion kini membuang tukul di jalan langsung di hadapan Tentara Salib.
 • Setiap dua saat, panggil penumbuk langit di musuh berdekatan secara rawak. Setelah membuat caj Steed, kesan ini berlaku lebih cepat selama lima saat.
 • Selepas melemparkan pedang jatuh, anda turun dari langit dengan dua arkangel yang dapat membuang dan mengutuk.

Pemburu syaitan

 • Strafe kini membuang kebolehan perbelanjaan kebencian yang terakhir.
 • Pembuangan membalas dendam melepaskan roket yang menangani kerosakan yang sama dengan peratusan musuh hidup maksimum. Bilangan roket yang dipecat meningkat lebih dari 30 saat. Elit dan bos menerima kurang kerosakan setiap roket.
 • Anak panah kelompok menembak tidak lagi menjatuhkan ordinan letupan. Sebaliknya, ia menumpukan kekuatan letupannya ke dalam sinar cahaya yang menusuk.

Biarawan

 • Casting Wave of Light Now memanggil loceng di lokasi sasaran yang menangani kerosakan apabila mana -mana pemain menyerang loceng. Sehingga lima loceng boleh aktif pada satu masa
 • Semua Cara Seratus Fists Combo Punches Gunakan pukulan kombo peringkat kedua. Hits berturut -turut dari seratus penumbuk meningkatkan kerosakannya sebanyak 2%. Max 350 Stacks.
 • Sasaran mogok tujuh sisi anda dilanggar dengan pukulan rohani selama 15 saat. Ini hanya dapat mempengaruhi satu musuh pada satu masa.

Necromancer

 • Golem anda kini mengambil mayat dalam jarak 20 meter. Setiap kedai mayatnya membolehkan anda membuang sebarang keupayaan perbelanjaan mayat dengan bilangan maksimum mayat yang digunakan setiap pelakon. Sehingga 30 mayat boleh disimpan.
 • .
 • Memukul musuh dengan kematian Nova lima kali berturut -turut menambah semangat yang menimpa musuh setiap pemain kelima kematian Nova. Sehingga tiga roh boleh dihantar pada satu masa.

Bomoh

 • Musuh yang terjejas oleh kawanan belalang juga dihantui. Apabila anda membuang piranhas, semua musuh berhantu dalam jarak 60 meter ditarik ke kolam renang. Musuh yang lebih rendah yang terkejut oleh Bogadile dibunuh dengan serta -merta. Elit dan bos terkejut dengan Bogadile mengambil kerosakan besar -besaran.
 • Mengerikan menjadi aura yang menyebabkan musuh menerima 100% lebih banyak kerosakan dan menangani 15% kurang kerosakan selain kesannya yang lain.
 • Anda memanggil dua Gargantuans dan tiga anjing zombie secara berkala. Gargantuans mendapat kesan rune gergasi yang gelisah. Anjing Zombie mendapat kesan semua rune. Musuh yang dipukul oleh pengorbanan dilepaskan, menyebabkan mereka mengambil 100% lebih banyak kerosakan dari haiwan kesayangan anda.

 • Perisai ribut anda mengenakan lebih dari 30 saat. Casting Storm Armor dengan Caj Penuh mengeluarkan petir kuat yang kuat, dengan serta -merta membunuh musuh rawak dalam jarak 30 meter. .
 • Arcane Orb kini secara berkala menanam sehingga empat caj yang mengorbit yang akan menjana orb tambahan apabila dibuang. Semua caj dari rune orbit arcane kini meletup pada masa yang sama.
 • Peluru berpandu sihir 10 peluru berpandu dan memperoleh kesan rune pencari.

Ia seperti Musim 25, ketika kami mengumpul Soul Shards untuk mengikat senjata kami dengan kuasa -kuasa Demon Lords, tetapi dalam hal ini hanya ada tujuh Kuasa Jumlah untuk dipilih, sedangkan sekarang terdapat tiga pilihan setiap Kelas. Yang mungkin memberi lebih banyak bakat kelas musim ini. Anda boleh menyemak semua butiran mengenai Musim 27 dalam pratonton Blizzard untuk musim yang akan datang.

Asalnya diterbitkan pada 5 Mei 2022, dikemas kini 15 Ogos 2022