Bilakah Diablo 3 Musim 26 Akhir?, Diablo 3 Musim 26 berakhir 21 Ogos – Berita – urat berais

D3 Diablo 3 Musim 26 berakhir pada 21 Ogos

Komplot yang jahat dari Hells Burning telah meresap setiap sudut tempat perlindungan, melengkapkan realiti dalam proses. Gangguan ini telah memberi laluan kepada penglihatan permusuhan, dimensi poket yang diakses dengan melangkah melalui fissures jahat.

Bilakah Diablo 3 Musim 26 Akhir?

Diablo 3 Musim 26 Portal Nightmare

Diablo 3 Musim 26 bermula 15 April, memperkenalkan aktiviti endgame baru untuk tema musim – The Echoing Nightmare – yang akan berterusan berikutan akhir Musim 26. . Oleh itu, kita beralih kepada soalan abadi – bilakah musim 26 berakhir?

Kami sekarang mempunyai jawapan kami! Ahad, 21 Ogos, 2022.

Panjang musim cenderung berbeza -beza, dengan musim 1 menjadi yang terpanjang (22.5 minggu!) dan musim 2 yang paling singkat (lebih dari 7 minggu). Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, kami telah beralih ke tempat kerja dari rumah dalam menghadapi peristiwa kesihatan global, yang mempunyai kesan menstabilkan yang mengejutkan pada D3 Tempoh bermusim! Jadi, mari kita lihat lima musim terakhir:

  • Musim 21 – Bermula Jul 3, 2020, berakhir 8 November 2020. Runtime? 18 minggu, 2 hari
  • Musim 22 – Bermula 20 Nov, 2020, berakhir 28 Mac, 2021. Runtime? 18 minggu, 2 hari
  • Musim 23 – Bermula 2 Apr, 2021, berakhir 18 Julai 2021. Runtime? 15 minggu, 2 hari
  • Musim 24 – Bermula 23 Jul, 2021, berakhir 5 Disember 2021. Runtime? 19 minggu, 2 hari
  • Musim 25 – Bermula 10 Dis, 2021, berakhir 10 April 2022. Runtime? 17 minggu, 2 hari
  • Musim 26 – Bermula 15 April 2022, berakhir 21 Ogos 2022. Runtime? 18 minggu, 2 hari

Julat minggu 17-18 itu kelihatan cukup mantap, betul? Dan selepas PTR yang dilanjutkan, pasti ada ketidakpastian tentang ketika kita melihat akhir musim 26! Tetapi Blizzard mengumumkan akhir Musim 26 di kedua -dua forum dan media sosial, mengesahkan tekaan kami pada 21 Ogos selepas berakhirnya 2 lanjutan.7.4 ujian PTR. Itu memberi kita musim yang disebutkan di atas selama 18 minggu (dan dua hari wajib) dan mengesahkan tekaan asal saya pada hari Ahad, 21 Ogos.

Kami memulakan yang pertama Diablo 2 dibangkitkan tangga pada 28 April dan belum mempunyai tarikh akhir, sementara Diablo Immortal Musim 3 bermula Khamis, 4 Ogos jadi tidak seperti masyarakat tidak mempunyai Diablo aktiviti. Masa untuk mengetuk perjalanan musim untuk mendapatkan rakan setan anda dengan senjata lollipop yang sangat cerah sebelum terlambat!

Asalnya diterbitkan pada 6 Mei 2022, dikemas kini 5 Ogos 2021

D3 Diablo 3 Musim 26 berakhir pada 21 Ogos

Kakitangan

Anda boleh menghantar sekarang dan mendaftar kemudian. Sekiranya anda mempunyai akaun, log masuk sekarang untuk menghantar dengan akaun anda.
Catatan: Catatan anda akan memerlukan kelulusan moderator sebelum dapat dilihat.

Baru -baru ini melayari 0 ahli

Tiada pengguna berdaftar melihat halaman ini.

Kandungan serupa

Kakitangan

Musim baru Diablo 3 telah bermula dan kami mempunyai semua panduan kelas kami untuk anda periksa! Solo Self Found, Fissure Dungeon Musim Permusuhan Membawa Banyak ke Meja dan terdapat banyak perubahan kelas juga. Anda boleh menyemak pratonton musim penuh dengan nota di sini.

Barbarian:
Panduan meratakan dan segar 70
Boulder Toss Build dengan Raekor Set (atas) Sokongan GR Membina dengan Raekor dan Hotns Sets (atas) Rend Build dengan Wrath Of The Wastes Set (Tinggi) Build dengan Gerombolan Sembilan Savages Set (Tinggi) Hammer of the Ancients GR GR GR GR Membina dengan Lod (Tinggi) Slam Seismik Membina dengan May of the Earth Set (Mid) Leap/Gempa Bina Membina dengan May of the Earth Set (Mid) Furious Charge membina dengan abadi raja dan Raekor menetapkan tukul dari orang dahulu

Tentara Salib:
Panduan meratakan dan segar 70
Fist of the Heavens membina dengan Aegis of Valor Set (atas) mengutuk binaan dengan Akkhan Set (atas) Fury Syurga membina dengan aegis valor set (tinggi) duri dibina dengan set invoker (tinggi) bombardment binaan dengan warisan mimpi set (tinggi) Diberkati Hammer (Hammerdin) Membina dengan pencari set cahaya (pertengahan) serangan menyapu dengan set Roland’s (pertengahan) Shield diberkati dengan Legacy of Dreams (pertengahan) pengebom Dengan set Roland mengutuk membina dengan warisan impian

Pemburu syaitan:
Panduan meratakan dan segar 70
Sokongan Membina dengan Gears of Dreadlands/Marauder (atas) Perangkap Spike Build dengan Natalya (Top) Multishot Build dengan Marauder Set (High) Cluster Arrow Build dengan Marauder Set (High) Multishot Build dengan Set Essence (Tinggi) Arrow Build dengan Gears Dreadlands (pertengahan) Impale membina dengan mantel Shadow’s (pertengahan) Rapid Fire binaan dengan Legacy of Dreams (Mid) Chakram membina dengan bom tangan set intipati yang tidak dibiayai dengan set intipati yang tidak disengajakan

Monk:
Panduan meratakan dan segar 70
Mystic Ally Build with Inna’s Mantra Set (atas) Gelombang Cahaya Membina Dengan Legacy of Dreams (atas) Sokongan Membina dengan Mantra Set (atas) Gelombang Cahaya Membina Dengan Sunwuko Set (Tinggi) Tempest Rush Build dengan Sunwuko Set (Tinggi) Rush membina dengan corak keadilan set keadilan (tinggi) tendangan ekor lashing binaan dengan set sunwuko (pertengahan) lumpuh gelombang binaan dengan gigih dan set shenlong (pertengahan) gelombang lumpuh membina dengan riim dan set shenlong menendang tendangan ekor membina dengan warisan mimpi tujuh- Strike Sided Build dengan set Stratagem Uliana

Necromancer:
Panduan meratakan dan segar 70
Darah Nova Membina dengan Legacy of Dreams (atas) Kematian Nova Membina dengan Trag’oul (atas) Sokongan Necromancer Membina Dengan Set Pestilence Set (Top) Tentera Dead Build dengan Rathma Set (Tinggi) Mayat Mayat Membina Dengan Legacy of Dreams (Tinggi) Tela tulang membina dengan set penyamaran (tinggi) yang dibina dengan rahmat Inarius set (pertengahan) letupan mayat membina dengan Inarius set (pertengahan) racun sabit dengan Legacy of Dreams (Mid) Corpse Lance Build dengan Legacy of Dreams Set (pertengahan) Skeleton Thorns dibina dengan Legacy of Dreams Corpse Letupan Membina dengan Trag’oul dan Jesseth menetapkan Corpse Lance membina dengan wabak atau trag’oul set mage singularity “tikus” membina dengan warisan mimpi

Bomoh:
Panduan meratakan dan segar 70
Carnevil racun dart membina dengan set zunimassa set (atas) bina ayam marah dengan semangat arachyr set (atas) carnevil pisau anak panah yang dibina dengan warisan mayat mimpi (tinggi) Regalia Set (Tinggi) Firebats Membina Dengan Roh Arachyr Set (Mid) Soul Harvest Build dengan Jade Harvester Set (Mid) Zombie Bears Build dengan Helltooth Set (Mid) Spirit Barrage Membina dengan Legacy of Dreams (Mid) Gargantuan Membina dengan Helltooth Set Gargantuan Bina dengan Zunimassa set pemahaman binaan mati dengan set helltooth (rendah)

Panduan meratakan dan segar 70
Meteor membina dengan Tal Rasha (atas) Meteor membina dengan Legacy of Dreams (atas) Mammoth Hydra membina dengan Legacy of Dreams (tinggi) Tenaga Twister Build dengan Legacy of Dreams (High) Letupan Letupan Membina dengan Firebird Set (Tinggi) Flame Blades Membina Dengan Dengan Dengan Bina Dengan Firebird set (tinggi) Frost Hydra membina dengan Typhon’s Veil (Mid) Archon membina dengan Vyr dan Chantodo Sets (Mid) Tenaga Twister membina dengan set dmo (pertengahan) orb beku membina dengan warisan mimpi (pertengahan) bozen orb membina dengan set dmo (set dmo ( Pertengahan) orb beku bina dengan tal rasha arcane orbit membina dengan dmo menetapkan pertanian letupan letupan membina dengan tal rasha set
Anda boleh mendapatkan gambaran hebat tentang musim baru dengan Compendium Musim 29 di sini! Anda juga boleh menyemak kedudukan binaan kami untuk:
Solo push solo speed gr gred solo speed t16 rankings meta Group rgk rankings Group Group rankings Group Group XP Farming

Kakitangan

Masa telah tiba! Musim kandungan baru Diablo 3 telah bermula! Solo-Self-Diri, Paragon Level Cap, New Monster Affix, Penambahbaikan Komuniti dan Musim Kisah Fissure ada di sini dan Blizzard mempunyai semua butiran untuknya!
Musim 29 (sumber)
Masa membongkar sebelum mata anda dalam Musim 29 Visions of Enmity, yang berjalan secara langsung pada 15 September pukul 5 p.m. PDT/CET/KST. .
Apa masa depan: Mesej dari pasukan Diablo III
Valiant Nephalem mempunyai gerombolan hack-and-slashed melalui musim yang memperkenalkan tema permainan-alerting, kemas kini kualiti hidup yang menentukan pengalaman, dan peristiwa Hellastik selama 11 tahun yang lalu. Diablo III akan terus membakar Bright pada musim 29 dan seterusnya-musim ini menetapkan batuan dasar untuk masa depan permainan dan memperkenalkan tema baru kami yang baru.
Musim 30 akan membawa baki permainan segar dan perbaikan pepijat untuk menghidupkan semula pengembaraan anda tetapi tidak memperkenalkan tema baru. Sebaliknya, musim ini akan membawa kembali tema kegemaran komuniti, Ritus Sanctuary, yang akan dimainkan di semua mod. Berikutan musim 30, tema dan ciri -ciri ikonik dari musim lalu akan diperkenalkan semula kira -kira setiap 3 bulan, memastikan tidak akan ada kekurangan halangan yang dipintal untuk mengatasi dan menafikan darah untuk menumpahkan.

Perjalanan bermusim
Musim 29 Tema
Ganjaran Kosmetik Musim
Ganjaran Perjalanan Musim
Penaklukan bermusim
Hadiah Haedrig
Nota patch
Perubahan yang dipimpin oleh komuniti
Perubahan keseimbangan kelas
Pembetulan pepijat
Musim 29 Tema
Ada. Keluar dari udara nipis ia muncul, berkelip -kelip renang yang mengalu -alukan yang disertai dengan hum. namun ia hilang secepat yang tiba. Ini bukan portal pertama yang pernah anda hadapi sebelum ini, Nephalem, tetapi adakah ia tidak berbahaya atau taktik oleh musuh anda? Hanya ada satu cara untuk memastikan: mengumpulkan keberanian untuk melangkah ke yang tidak diketahui. Marah kedua -dua badan dan minda anda untuk berkembang menjadi kekuatan yang tidak henti -henti.
Musim 29 Memperkenalkan Visi Tema Baru Permusuhan. Portal yang ingin tahu yang dikenali sebagai fissures jahat telah muncul di padang gurun Sanctuary, dan memasuki mereka mencetuskan kenangan berbahaya dari masa lalu anda, dan lebih banyak utusan neraka untuk menyembelih.
Kembali ke atas
Ganjaran Kosmetik Musim
Khazanah yang dilupakan lama melihat siang sekali lagi dalam musim 29. Biarkan haiwan peliharaan pertumbuhan lama memanjangkan cabang ketabahan dalam masa -masa yang tidak menentu ini, menunggang kosmos menggunakan sayap galaksi, dan curam diri anda dalam mitos dengan potret greyhollow.
Dua penghujung New Journey Cosmetic Rewards akan jatuh ke tempat kudus dengan Musim 29 juga. .

Kembali ke atas
Ganjaran Perjalanan Musim
Sekiranya anda telah membunuh syaitan -syaitan selama beberapa musim yang lalu dan mencapai penakluk dalam perjalanan musim setiap kali, anda pasti telah mengaktifkan beberapa tab stash tambahan. Anda akan mendapat satu tab tambahan setiap musim dengan menamatkan peringkat penakluk, sehingga maksimum lima:
Guardian of Sanctuary: Selesaikan Tahap 70 Nephalem Rift pada Siksaan XIII dalam masa lima minit. Permata Hidup Saya: Tahap Tiga Permata Legenda ke Tahap 55. Yang saya lakukan ialah menang: Lengkapkan dua penaklukan musim ini. Tunjukkan kepada saya apa yang anda dapat: Bunuh Diablo pada tahap 70 di bawah 1 minit dan 30 saat pada kesukaran siksaan xiii. Wang Bukan Tang: Slay Greed On Siksaan XIII Kesukaran. Bawa anda ke sana: Jangkau Greater Rift Level 60 Solo. Penguatan Kuasa: Gunakan kiub Kanai untuk menambah item legenda kuno dengan permata tahap 50+. Konfigurasi semula padu: Gunakan kiub kanai untuk membiayai item legenda. Kembali ke atas
Penaklukan bermusim
Pergesatkan mata anda untuk kembali cabaran penaklukan bermusim! Adakah anda mempunyai cukup api di hati anda untuk menyelesaikannya?
Avarice: Lengkapkan coretan emas 50 juta di luar peti besi dan sanctum dalaman. Avaritia: Lengkapkan coretan emas 50 juta di luar peti besi dan sanctum dalaman dalam mod tegar. Dinasti: Jangkau Greater Rift Level 55 Solo dengan bonus penuh enam set kelas berikut dalam mod tegar. Sarjana Set: Master 8 dari Dungeons Set berikut dalam Mod Tegar. Sarjana Alam Semesta: Master 8 dari Dungeons Set berikut. Racer Speed: Tindakan Lengkap I melalui V pada tahap Max di bawah 1 jam dalam mod tegar. Sprinter: Tindakan Lengkap I melalui V pada tahap Max di bawah 1 jam. Super Manusia: Jangkau Greater Rift Level 45 Solo tanpa apa -apa item yang dilengkapi dalam mod tegar. . Tahun Perang: Jangkau Greater Rift 55 Solo dengan Bonus Penuh Enam dari Set Kelas berikut. Kembali ke atas
Hadiah Haedrig
Sudah tiba masanya! Set kelas yang diberi ganjaran untuk menyelesaikan bab -bab tertentu dalam perjalanan musim ini, dengan ihsan hadiah Haedrig, telah diputar sekali lagi.
Melengkapkan Bab II, III, dan IV Perjalanan Musim akan memberi ganjaran kepada anda dengan tiga hadiah Haedrig. Setiap hadiah mengandungi beberapa keping dari salah satu set kelas anda. Pemain hanya boleh membuka kunci 1 kelas yang ditetapkan dengan cara ini setiap musim merentasi tegar dan tidak keras, jadi pilih dengan bijak.
Set yang anda terima bergantung pada kelas watak yang anda mainkan semasa anda membuka hadiah Haedrig. Untuk mengumpul set kelas penuh, anda perlu membuka ketiga -tiga watak yang sama.
Set yang diberikan oleh hadiah Haedrig dalam Musim 29 adalah:
Barbarian: Might of the Earth Crusader: Thorns of the Invoker Demon Hunter: The Shadow’s Mantle Monk: Monkey King’s Garb Necromancer: Grace of Inarius Witch Doctor: Gagasan Jade Harvester Wizard: Firebird’s Firebird
Kembali ke atas
Nota patch
Di bawah ini anda akan menemui nota patch untuk kemas kini yang akan datang ke Diablo III: Patch 2.7.6. Ia berjalan secara langsung pada 12 September.
Nota: Semua perubahan dikenakan kepada semua versi Diablo III, termasuk PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch, dan PC melainkan dinyatakan sebaliknya.
Solo Diri dijumpai

Pembunuh Demon Mencari Keamatan Perjalanan Mereka Melalui Sanctuary Boleh Mencuba Mod Diri Solo Baru Baru. Dalam mod ini, anda hanya akan bergantung kepada diri sendiri untuk mengatasi gerombolan dari neraka. Betul, ini pengalaman pemain tunggal. Sekiranya anda ingin menaikkan ante, versi tegar mod ini tersedia.
Kami memutuskan untuk membawa Solo Diri dijumpai, mod pemain tunggal yang disokong secara rasmi, ke Diablo III. Tanpa Bonus Pengalaman dari berada di pesta, atau pemain lain untuk melindungi punggung anda ketika anda mengukir melalui Legiun Demonik, mod ini akan menguji anda. Untuk meraikan pencapaian orang -orang yang cukup berani untuk menggulung watak dalam mod ini, kami juga telah mencipta papan pendahulu tertentu untuk diri sendiri yang dijumpai, yang berfungsi seperti yang ada untuk mod lain.
Untuk mencipta watak dalam diri solo yang dijumpai, pilih pilihan Solo Hero dalam skrin Penciptaan Watak. Anda masih dapat memainkan mod kempen dan pengembaraan seperti yang anda lakukan dalam mod lain, tetapi hanya pilihan permainan peribadi yang boleh digunakan untuk digunakan. Cabaran cabaran dapat diselesaikan dengan pesta sementara modnya bermusim. Solo Self Found adalah perjalanan bersendirian, jadi anda tidak dapat memulakan mod ini semasa dalam aspek parti atau akses multiplayer dari Diablo III, seperti perdagangan. Rebirthing disediakan untuk Solo Diri dijumpai.
Musim 29 penglihatan tema permusuhan dan komponen lain patch 2.7.6 direka dengan diri solo yang terdapat dalam fikiran. Tolong beritahu kami fikiran anda – kami menggalakkan maklum balas mengenai pengalaman anda.
Musim 29 Visi Permusuhan

Komplot yang jahat dari Hells Burning telah meresap setiap sudut tempat perlindungan, melengkapkan realiti dalam proses. Gangguan ini telah memberi laluan kepada penglihatan permusuhan, dimensi poket yang diakses dengan melangkah melalui fissures jahat.

Nephalem Level 1 atau lebih tinggi berpeluang menghadapi fisur jahat dengan membunuh syaitan di dunia terbuka. Sekiranya anda menghancurkan Hellspawn yang mencetuskan fissure, tekan terus ke dalam visi permusuhan -apa kengerian menanti di sisi lain tidak diketahui, tetapi keadaan ini kaya dengan ganjaran. Visions agak tidak stabil dan berpotensi untuk menghasilkan celah tambahan selepas musuh dihantar ke dalam -menjaga peluang untuk memaksimumkan peluang anda untuk mendapatkan gear berguna.
Affix Monster Baru
Tonton Kesihatan Anda, Nephalem! Kuasa baru yang berasal dari neraka yang terbakar telah diberikan kepada semua musuh di dalam visi, menjadikannya lebih mematikan daripada sebelumnya. Affix ini hanya tersedia dalam penglihatan permusuhan.
Enervating: Mewujudkan kawasan kesan di sekitar raksasa yang mengurangkan kelajuan pergerakan pemain sebanyak 65% dan pengurangan cooldown sebanyak 50% jika pemain berada di sekitar raksasa. Nekrotik: Penyembuhan pemain dikurangkan sebanyak 65%. Monsters mempunyai kesan kerosakan pada masa yang menangani 180% daripada kesihatan maksimum pemain lebih dari 30 saat. Kesan ini dikeluarkan jika pemain sembuh melebihi 95%. Siling paragon
Kami memperkenalkan perubahan kepada titik paragon untuk bekerja selaras dengan solo diri yang dijumpai dan tema musim 29. Anda kini boleh memberikan sejumlah 800 mata paragon kepada watak solo anda yang dijumpai. . Setiap kategori hanya boleh mempunyai 200 mata paragon yang dimasukkan ke dalamnya.
Perubahan ini eksklusif untuk musim 29 dan terpakai untuk semua mod.

Kembali ke atas
Perubahan yang dipimpin oleh komuniti
Dengan setiap patch dan musim, komuniti telah menyampaikan peningkatan kualiti hidup yang mereka ingin lihat ditambah kepada Diablo III. Kami sentiasa meluangkan masa untuk mengkaji dan menilai maklum balas yang kami terima, dan melaksanakan perubahan yang sejajar dengan prinsip reka bentuk kami untuk permainan. Berikut adalah satu siri kemas kini kualiti hidup yang sangat diminta yang dimasukkan ke dalam patch 2.7.6 ptr. Terima kasih atas maklum balas anda yang berterusan selama bertahun -tahun!
Impian Orek
Dark Berserker (Monster Set 1) dan Lurker Toksik (Monster Set ? telah dikeluarkan. Hellion (Monster Set 19), Swarm Vile (Monster Set 23), dan Savage Beast (Monster Set 33) telah ditambah di tempat mereka. Biarawan
Tambah ikon buff semasa memasuki item legenda Flying Dragon. Menggerakkan tetikus anda di bawah watak semasa pemutus tumpukan tergesa -gesa Tempest Rush tidak boleh ditetapkan semula secara rawak. Necromancer
Visi berhantu yang digunakan untuk menghilangkan mage rangka dari simulacrums hanya jika pemain telah suram sabit di bar tindakan mereka, kini ia akan menghilangkan mages rangka tanpa mengira. Cereplate Requiem tidak mengira jumlah intipati yang betul dan menambahkan terlalu banyak limpahan intipati yang berlebihan setiap tanda. Ini telah diperbaiki. Pelbagai
Dikeluarkan dalang dari bahagian juara perjalanan bermusim. Ini bermaksud anda tidak lagi perlu menguasai penjara bawah tanah. Sebaliknya, ia telah diganti dengan mengatasi percubaan, yang meminta anda menyelesaikan mimpi ngeri yang bergema. Oleh kerana animasi unik bagaimana Hamelin mati, terdapat banyak masalah dengan bagaimana ia memberi ganjaran membunuh kredit. Hamelin kini memberi ganjaran membunuh kredit kepada pemain terdekat pada kematian. Malaikat yang rosak dan semua variasi kadang -kadang akan melakukan serangan yang melakukan kerosakan berganda tanpa sebarang petunjuk bahawa ia adalah langkah yang unik. Ini telah ditukar untuk menangani kerosakan yang sama seperti serangan biasa. Menambah titik pemeriksaan peta rift yang lebih besar ke medan perang dan boneka. Corvus, gua ais, dan peta gua labah -labah tidak lagi dapat bertelur dalam keretakan yang lebih besar. Versi impian Orek dari pasir yang sepi dan anak -anak yang diselubungi telah mengalami ketumpatan raksasa mereka. Kembali ke atas
Perubahan keseimbangan kelas
Patch 2.7.6 PTR memperkenalkan pelbagai perubahan keseimbangan untuk kelas Tentara Salib, Demon, dan Kelas Doktor Penyihir. Kami tidak sabar untuk melihat bagaimana perubahan tertentu membina untuk setiap kelas kerana penyesuaian ini. Untuk rujukan, teks dalam fon merah menandakan penerangan kesan lama, manakala fon hijau menandakan penerangan kesan baru.
Tentara Salib
Leniency Akkhan: Setiap musuh yang dilanda perisai anda yang diberkati meningkatkan kerosakan perisai yang diberkati sebanyak 35-40% selama 3 saat. Setiap musuh yang dilanda perisai diberkati anda meningkatkan kerosakan perisai anda yang diberkati sebanyak 35-40% selama 6 saat. Tumpukan sehingga 100 kali (tidak ada lagi susunan individu). Vigilante Belt: Tiada Bonus Sebelumnya. Semasa menunggang kuda perang anda, penumbuk langit berurusan meningkat sama dengan kelajuan pergerakan anda, dan secara automatik dipanggil ke atas musuh berdekatan secara rawak pada selang berdasarkan kelajuan serangan anda jika ada di bar tindakan anda. Pemburu syaitan
Gears of Dreadlands: Dapatkan 4 saat momentum ketika menyerang dengan kemahiran utama, pada tempoh maksimum 20 saat. Kemahiran utama anda menangani 10% peningkatan kerosakan sesaat momentum. Dapatkan 4 saat momentum ketika menyerang dengan kemahiran utama, pada tempoh maksimum 20 saat. Tempoh ini bermula menghitung selepas kelewatan 5 saat selepas setiap permohonan. Kemahiran utama anda menangani 10% peningkatan kerosakan sesaat momentum. Bomoh
Cluckeye: 25-50% peluang untuk melengkung ketika menyerang. Casting Hex – Ayam marah mengubah semua haiwan kesayangan anda menjadi ayam yang meletup. Ayam berurusan dengan 150-200% peningkatan kerosakan, dan tawaran ayam marah 50% lebih banyak kerosakan setiap ayam yang meletup. Cluckeye kini hanya jatuh untuk doktor penyihir. Akibatnya, Cluckeye tidak lagi menanam dengan atribut sekunder disiplin maksimum. Cluckeye telah dikemas kini dalam beg item pengikut Djank Mi’em. Cara Manajuma: Hex Anda – Ayam Marah Bertahan 15 Saat dan Kelajuan Pergerakan sebagai Ayam Meningkatkan Dengan Tambahan 100%. Walaupun anda adalah ayam yang marah, anda menanam ayam setiap saat yang mencari musuh dan menangani 25% daripada kerosakan letupan ayam anda yang marah. Ayam Hex anda – Angry Ayam berlangsung 15 saat dan kelajuan pergerakan apabila ayam meningkat sebanyak 100% tambahan ketika memperoleh pengurangan kerosakan 75% dan selama 5 saat selepas. Walaupun anda adalah ayam yang marah, anda menanam ayam setiap setengah saat yang mencari musuh dan menangani 100% daripada kerosakan letupan ayam marah anda. Kembali ke atas
Pembetulan pepijat
Fissures diabolik
. Fissures diabolik tidak lagi dapat bertelur di alam tamak. Teks pemegang tempat untuk dada di hujung fisur jahat telah diganti dengan nama. Sedikit meningkat bilangan kekunci rift yang lebih besar yang berpotensi jatuh ke dalam fisur jahat. Memperbaiki perlanggaran pada dada jahat dan mengeluarkan perlanggaran yang hadir setelah membukanya. Permainan
Memperbaiki masalah di mana kemahiran ayam marah doktor penyihir tidak menangani banyak kerosakan seperti yang ditunjukkan dalam keterangan. Kestabilan
Memperbaiki kemalangan yang boleh berlaku apabila pemain membuka pencapaian. Memperbaiki masalah di mana berinteraksi dengan mel pada akhir musim berpotensi menyebabkan kemalangan. Memperbaiki kemalangan permainan yang berlaku ketika pemburu setan menggunakan gabungan item dan kemahiran tertentu. Ui
Memperbaiki masalah di mana bilangan imej cermin wizard hampir tidak dapat dilihat pada ikon permainan. Memperbaiki masalah dengan beberapa ikon di mezbah upacara yang mempunyai tepi keras. Semoga fissures jahat memberikan anda boons yang kuat!
-Pasukan Pembangunan Diablo III
Kembali ke atas

Kakitangan

Musim baru Diablo 3 adalah ketua kami, yang akan datang pada 15 September dan kami mempunyai semua butiran untuknya! Dari tema bermusim baru ke set hadiah Haedrig, ganjaran perjalanan musim dan penaklukan, nota patch penuh dan banyak lagi, mari kita lihat apa yang akan datang, termasuk melihat masa depan permainan.
Musim 29 (sumber)
Masa membongkar sebelum mata anda dalam Musim 29 Visions of Enmity, yang berjalan secara langsung pada 15 September pukul 5 p.m. . Untuk melihat secara mendalam pada tema bermusim, penambahan mod pemain tunggal yang dijumpai solo, perubahan siling paragon, dan kemas kini kualiti hidup, ambil gander di bawah. Apa masa depan: Mesej dari pasukan Diablo III
Valiant Nephalem mempunyai gerombolan hack-and-slashed melalui musim yang memperkenalkan tema permainan-alerting, kemas kini kualiti hidup yang menentukan pengalaman, dan peristiwa Hellastik selama 11 tahun yang lalu. Diablo III akan terus membakar Bright pada musim 29 dan seterusnya-musim ini menetapkan batuan dasar untuk masa depan permainan dan memperkenalkan tema baru kami yang baru.
Musim 30 akan membawa baki permainan segar dan perbaikan pepijat untuk menghidupkan semula pengembaraan anda tetapi tidak memperkenalkan tema baru. Sebaliknya, musim ini akan membawa kembali tema kegemaran komuniti, Ritus Sanctuary, yang akan dimainkan di semua mod. .

Perjalanan bermusim

Ganjaran Kosmetik Musim
Ganjaran Perjalanan Musim
Penaklukan bermusim
Hadiah Haedrig
Nota patch
Perubahan yang dipimpin oleh komuniti
Perubahan keseimbangan kelas
Pembetulan pepijat
Musim 29 Tema
Ada. Keluar dari udara nipis ia muncul, berkelip -kelip renang yang mengalu -alukan yang disertai dengan hum. namun ia hilang secepat yang tiba. Ini bukan portal pertama yang pernah anda hadapi sebelum ini, Nephalem, tetapi adakah ia tidak berbahaya atau taktik oleh musuh anda? Hanya ada satu cara untuk memastikan: mengumpulkan keberanian untuk melangkah ke yang tidak diketahui. Marah kedua -dua badan dan minda anda untuk berkembang menjadi kekuatan yang tidak henti -henti.
Musim 29 Memperkenalkan Visi Tema Baru Permusuhan. Portal yang ingin tahu yang dikenali sebagai fissures jahat telah muncul di padang gurun Sanctuary, dan memasuki mereka mencetuskan kenangan berbahaya dari masa lalu anda, dan lebih banyak utusan neraka untuk menyembelih.
Kembali ke atas
Ganjaran Kosmetik Musim
Khazanah yang dilupakan lama melihat siang sekali lagi dalam musim 29. Biarkan haiwan peliharaan pertumbuhan lama memanjangkan cabang ketabahan dalam masa -masa yang tidak menentu ini, menunggang kosmos menggunakan sayap galaksi, dan curam diri anda dalam mitos dengan potret greyhollow.
. Melambung melalui kegelapan dengan haiwan kesayangan yang megah di sisinya, dan dengan bangga memaparkan kesetiaan anda kepada Leoric dengan potret nikmat Mad King.

Kembali ke atas
Ganjaran Perjalanan Musim
Sekiranya anda telah membunuh syaitan -syaitan selama beberapa musim yang lalu dan mencapai penakluk dalam perjalanan musim setiap kali, anda pasti telah mengaktifkan beberapa tab stash tambahan. Anda akan mendapat satu tab tambahan setiap musim dengan menamatkan peringkat penakluk, sehingga maksimum lima:
Guardian of Sanctuary: Selesaikan Tahap 70 Nephalem Rift pada Siksaan XIII dalam masa lima minit. Permata Hidup Saya: Tahap Tiga Permata Legenda ke Tahap 55. Yang saya lakukan ialah menang: Lengkapkan dua penaklukan musim ini. Tunjukkan kepada saya apa yang anda dapat: Bunuh Diablo pada tahap 70 di bawah 1 minit dan 30 saat pada kesukaran siksaan xiii. Wang Bukan Tang: Slay Greed On Siksaan XIII Kesukaran. Bawa anda ke sana: Jangkau Greater Rift Level 60 Solo. Penguatan Kuasa: Gunakan kiub Kanai untuk menambah item legenda kuno dengan permata tahap 50+. Konfigurasi semula padu: Gunakan kiub kanai untuk membiayai item legenda. Kembali ke atas
Penaklukan bermusim
Pergesatkan mata anda untuk kembali cabaran penaklukan bermusim! Adakah anda mempunyai cukup api di hati anda untuk menyelesaikannya?
Avarice: Lengkapkan coretan emas 50 juta di luar peti besi dan sanctum dalaman. Avaritia: Lengkapkan coretan emas 50 juta di luar peti besi dan sanctum dalaman dalam mod tegar. Dinasti: Jangkau Greater Rift Level 55 Solo dengan bonus penuh enam set kelas berikut dalam mod tegar. Sarjana Set: Master 8 dari Dungeons Set berikut dalam Mod Tegar. Sarjana Alam Semesta: Master 8 dari Dungeons Set berikut. Racer Speed: Tindakan Lengkap I melalui V pada tahap Max di bawah 1 jam dalam mod tegar. Sprinter: Tindakan Lengkap I melalui V pada tahap Max di bawah 1 jam. Super Manusia: Jangkau Greater Rift Level 45 Solo tanpa apa -apa item yang dilengkapi dalam mod tegar. . Tahun Perang: Jangkau Greater Rift 55 Solo dengan Bonus Penuh Enam dari Set Kelas berikut. Kembali ke atas
Hadiah Haedrig
Sudah tiba masanya! Set kelas yang diberi ganjaran untuk menyelesaikan bab -bab tertentu dalam perjalanan musim ini, dengan ihsan hadiah Haedrig, telah diputar sekali lagi.
. Setiap hadiah mengandungi beberapa keping dari salah satu set kelas anda. Pemain hanya boleh membuka kunci 1 kelas yang ditetapkan dengan cara ini setiap musim merentasi tegar dan tidak keras, jadi pilih dengan bijak.
Set yang anda terima bergantung pada kelas watak yang anda mainkan semasa anda membuka hadiah Haedrig. Untuk mengumpul set kelas penuh, anda perlu membuka ketiga -tiga watak yang sama.
Set yang diberikan oleh hadiah Haedrig dalam Musim 29 adalah:
Barbarian: Might of the Earth Crusader: Thorns of the Invoker Demon Hunter: The Shadow’s Mantle Monk: Monkey King’s Garb Necromancer: Grace of Inarius Witch Doctor: Gagasan Jade Harvester Wizard: Firebird’s Firebird
Kembali ke atas
Nota patch
Di bawah ini anda akan menemui nota patch untuk kemas kini yang akan datang ke Diablo III: Patch 2.7.6. Ia berjalan secara langsung pada 12 September.
Nota: Semua perubahan dikenakan kepada semua versi Diablo III, termasuk PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch, dan PC melainkan dinyatakan sebaliknya.
Solo Diri dijumpai

Pembunuh Demon Mencari Keamatan Perjalanan Mereka Melalui Sanctuary Boleh Mencuba Mod Diri Solo Baru Baru. Dalam mod ini, anda hanya akan bergantung kepada diri sendiri untuk mengatasi gerombolan dari neraka. Betul, ini pengalaman pemain tunggal. Sekiranya anda ingin menaikkan ante, versi tegar mod ini tersedia.
Kami memutuskan untuk membawa Solo Diri dijumpai, mod pemain tunggal yang disokong secara rasmi, ke Diablo III. Tanpa Bonus Pengalaman dari berada di pesta, atau pemain lain untuk melindungi punggung anda ketika anda mengukir melalui Legiun Demonik, mod ini akan menguji anda. .
Untuk mencipta watak dalam diri solo yang dijumpai, pilih pilihan Solo Hero dalam skrin Penciptaan Watak. Anda masih dapat memainkan mod kempen dan pengembaraan seperti yang anda lakukan dalam mod lain, tetapi hanya pilihan permainan peribadi yang boleh digunakan untuk digunakan. Cabaran cabaran dapat diselesaikan dengan pesta sementara modnya bermusim. Solo Self Found adalah perjalanan bersendirian, jadi anda tidak dapat memulakan mod ini semasa dalam aspek parti atau akses multiplayer dari Diablo III, seperti perdagangan. Rebirthing disediakan untuk Solo Diri dijumpai.
Musim 29 penglihatan tema permusuhan dan komponen lain patch 2.7.6 direka dengan diri solo yang terdapat dalam fikiran. Tolong beritahu kami fikiran anda – kami menggalakkan maklum balas mengenai pengalaman anda.
Musim 29 Visi Permusuhan

Komplot yang jahat dari Hells Burning telah meresap setiap sudut tempat perlindungan, melengkapkan realiti dalam proses. Gangguan ini telah memberi laluan kepada penglihatan permusuhan, dimensi poket yang diakses dengan melangkah melalui fissures jahat.

Nephalem Level 1 atau lebih tinggi berpeluang menghadapi fisur jahat dengan membunuh syaitan di dunia terbuka. Sekiranya anda menghancurkan Hellspawn yang mencetuskan fissure, tekan terus ke dalam visi permusuhan -apa kengerian menanti di sisi lain tidak diketahui, tetapi keadaan ini kaya dengan ganjaran. Visions agak tidak stabil dan berpotensi untuk menghasilkan celah tambahan selepas musuh dihantar ke dalam -menjaga peluang untuk memaksimumkan peluang anda untuk mendapatkan gear berguna.
Affix Monster Baru
Tonton Kesihatan Anda, Nephalem! Kuasa baru yang berasal dari neraka yang terbakar telah diberikan kepada semua musuh di dalam visi, menjadikannya lebih mematikan daripada sebelumnya. Affix ini hanya tersedia dalam penglihatan permusuhan.
Enervating: Mewujudkan kawasan kesan di sekitar raksasa yang mengurangkan kelajuan pergerakan pemain sebanyak 65% dan pengurangan cooldown sebanyak 50% jika pemain berada di sekitar raksasa. Nekrotik: Penyembuhan pemain dikurangkan sebanyak 65%. Monsters mempunyai kesan kerosakan pada masa yang menangani 180% daripada kesihatan maksimum pemain lebih dari 30 saat. Kesan ini dikeluarkan jika pemain sembuh melebihi 95%. Siling paragon
Kami memperkenalkan perubahan kepada titik paragon untuk bekerja selaras dengan solo diri yang dijumpai dan tema musim 29. Anda kini boleh memberikan sejumlah 800 mata paragon kepada watak solo anda yang dijumpai. . Setiap kategori hanya boleh mempunyai 200 mata paragon yang dimasukkan ke dalamnya.
Perubahan ini eksklusif untuk musim 29 dan terpakai untuk semua mod.

Dengan setiap patch dan musim, komuniti telah menyampaikan peningkatan kualiti hidup yang mereka ingin lihat ditambah kepada Diablo III. Kami sentiasa meluangkan masa untuk mengkaji dan menilai maklum balas yang kami terima, dan melaksanakan perubahan yang sejajar dengan prinsip reka bentuk kami untuk permainan. Berikut adalah satu siri kemas kini kualiti hidup yang sangat diminta yang dimasukkan ke dalam patch 2.7.. !
Impian Orek
Dark Berserker (Monster Set 1) dan Lurker Toksik (Monster Set ? telah dikeluarkan. . Biarawan
Tambah ikon buff semasa memasuki item legenda Flying Dragon. Menggerakkan tetikus anda di bawah watak semasa pemutus tumpukan tergesa -gesa Tempest Rush tidak boleh ditetapkan semula secara rawak. Necromancer
Visi berhantu yang digunakan untuk menghilangkan mage rangka dari simulacrums hanya jika pemain telah suram sabit di bar tindakan mereka, kini ia akan menghilangkan mages rangka tanpa mengira. Cereplate Requiem tidak mengira jumlah intipati yang betul dan menambahkan terlalu banyak limpahan intipati yang berlebihan setiap tanda. Ini telah diperbaiki. Pelbagai
Dikeluarkan dalang dari bahagian juara perjalanan bermusim. Ini bermaksud anda tidak lagi perlu menguasai penjara bawah tanah. Sebaliknya, ia telah diganti dengan mengatasi percubaan, yang meminta anda menyelesaikan mimpi ngeri yang bergema. Oleh kerana animasi unik bagaimana Hamelin mati, terdapat banyak masalah dengan bagaimana ia memberi ganjaran membunuh kredit. Hamelin kini memberi ganjaran membunuh kredit kepada pemain terdekat pada kematian. Malaikat yang rosak dan semua variasi kadang -kadang akan melakukan serangan yang melakukan kerosakan berganda tanpa sebarang petunjuk bahawa ia adalah langkah yang unik. Ini telah ditukar untuk menangani kerosakan yang sama seperti serangan biasa. . Corvus, gua ais, dan peta gua labah -labah tidak lagi dapat bertelur dalam keretakan yang lebih besar. Versi impian Orek dari pasir yang sepi dan anak -anak yang diselubungi telah mengalami ketumpatan raksasa mereka. Kembali ke atas

Patch 2.7.6 PTR memperkenalkan pelbagai perubahan keseimbangan untuk kelas Tentara Salib, Demon, dan Kelas Doktor Penyihir. Kami tidak sabar untuk melihat bagaimana perubahan tertentu membina untuk setiap kelas kerana penyesuaian ini. Untuk rujukan, teks dalam fon merah menandakan penerangan kesan lama, manakala fon hijau menandakan penerangan kesan baru.
Tentara Salib
Leniency Akkhan: Setiap musuh yang dilanda perisai anda yang diberkati meningkatkan kerosakan perisai yang diberkati sebanyak 35-40% selama 3 saat. Setiap musuh yang dilanda perisai diberkati anda meningkatkan kerosakan perisai anda yang diberkati sebanyak 35-40% selama 6 saat. Tumpukan sehingga 100 kali (tidak ada lagi susunan individu). Vigilante Belt: Tiada Bonus Sebelumnya. Semasa menunggang kuda perang anda, penumbuk langit berurusan meningkat sama dengan kelajuan pergerakan anda, dan secara automatik dipanggil ke atas musuh berdekatan secara rawak pada selang berdasarkan kelajuan serangan anda jika ada di bar tindakan anda. Pemburu syaitan
Gears of Dreadlands: Dapatkan 4 saat momentum ketika menyerang dengan kemahiran utama, pada tempoh maksimum 20 saat. Kemahiran utama anda menangani 10% peningkatan kerosakan sesaat momentum. Dapatkan 4 saat momentum ketika menyerang dengan kemahiran utama, pada tempoh maksimum 20 saat. Tempoh ini bermula menghitung selepas kelewatan 5 saat selepas setiap permohonan. Kemahiran utama anda menangani 10% peningkatan kerosakan sesaat momentum. Bomoh
Cluckeye: 25-50% peluang untuk melengkung ketika menyerang. Casting Hex – Ayam marah mengubah semua haiwan kesayangan anda menjadi ayam yang meletup. Ayam berurusan dengan 150-200% peningkatan kerosakan, dan tawaran ayam marah 50% lebih banyak kerosakan setiap ayam yang meletup. Cluckeye kini hanya jatuh untuk doktor penyihir. . Cluckeye telah dikemas kini dalam beg item pengikut Djank Mi’em. Cara Manajuma: Hex Anda – Ayam Marah Bertahan 15 Saat dan Kelajuan Pergerakan sebagai Ayam Meningkatkan Dengan Tambahan 100%. Walaupun anda adalah ayam yang marah, anda menanam ayam setiap saat yang mencari musuh dan menangani 25% daripada kerosakan letupan ayam anda yang marah. . Walaupun anda adalah ayam yang marah, anda menanam ayam setiap setengah saat yang mencari musuh dan menangani 100% daripada kerosakan letupan ayam marah anda. Kembali ke atas
Pembetulan pepijat
Fissures diabolik
Fissures diabolik kini menunjukkan skrin dan di dalam kotak sembang pernah melahirkan. Fissures diabolik tidak lagi dapat bertelur di alam tamak. Teks pemegang tempat untuk dada di hujung fisur jahat telah diganti dengan nama. Sedikit meningkat bilangan kekunci rift yang lebih besar yang berpotensi jatuh ke dalam fisur jahat. Memperbaiki perlanggaran pada dada jahat dan mengeluarkan perlanggaran yang hadir setelah membukanya.
Memperbaiki masalah di mana kemahiran ayam marah doktor penyihir tidak menangani banyak kerosakan seperti yang ditunjukkan dalam keterangan. Kestabilan
Memperbaiki kemalangan yang boleh berlaku apabila pemain membuka pencapaian. Memperbaiki masalah di mana berinteraksi dengan mel pada akhir musim berpotensi menyebabkan kemalangan. . Ui
Memperbaiki masalah di mana bilangan imej cermin wizard hampir tidak dapat dilihat pada ikon permainan. Memperbaiki masalah dengan beberapa ikon di mezbah upacara yang mempunyai tepi keras. !

Kembali ke atas

Kakitangan

Mezbah upacara yang diperkenalkan di Diablo 3 Musim 28 akan menjadi ciri tetap permainan dalam Musim 30.
Sekiranya anda menikmati mezbah mekanik ritus pada musim 28, kami mendapat berita baik untuk anda! Blizzard mengesahkan ia akan kembali secara kekal, tetapi tidak pada musim 29 yang akan datang, tetapi pada musim itu selepas itu.
Pemegang tempat untuk Tweet 1690055379869454336

Kakitangan

Musim terbaru Diablo 3 telah tiba! Lihat semua yang boleh dimainkan sekarang dalam nota di bawah.
(Sumber)
Kuasa dari zaman dahulu terletak diam -diam di tempat perlindungan, menunggu untuk ditemui sekali lagi. Untuk apa yang berakhir adalah untuk anda membuat keputusan, Nephalem. Untuk melihat secara mendalam pada tema bermusim, ganjaran, dan perubahan keseimbangan yang dibuat antara akhir patch 2..5 PTR dan sekarang, ambil gander di bawah.

Perjalanan bermusim

Ganjaran Kosmetik Musim
Ganjaran Perjalanan Musim

Hadiah Haedrig

Ciri abu primordial
Pembetulan pepijat
Perubahan kemahiran biarawan
Perubahan item
Tema Musim 28
“Oh, mengejar duit syiling membuat anda melakukan perkara yang paling bodoh, tetapi perlombongan menguntungkan. Pencarian kami untuk artifak Nephalem kuno memaksa kami untuk memasuki jisim dedaunan yang merosakkan dan membusuk flora. . Pelombong lain membantu saya menggali artifak terbesar yang pernah saya lihat-mezbah yang kelihatan tidak menyenangkan. . Itu bukan satu suara, tetapi kolektif. Siapa mereka saya tidak pasti, tetapi saya pasti bahawa kita mesti berkongsi penemuan kita dengan orang lain. Kami memulakan jarak jauh kembali ke New Tristram dengan penemuan berharga kami. Beberapa hari berlalu, banyak penduduk bandar datang untuk melihat mezbah dan kiri. Kemudian, Nephalem berarak ke bandar dan meminta untuk melihat mezbah. . .”

Musim 28 memperkenalkan upacara tempat perlindungan, tema bermusim baru kami. Menggunakan mezbah kuno upacara, nephalem yang ingin tahu dapat mengikuti arahan, mengorbankan pelbagai bahan untuk kuasa yang tidak terkatakan yang berlangsung sepanjang musim.
Kembali ke atas
Ganjaran Kosmetik Musim
Bermula dengan Musim 17, kami mula memperkenalkan semula ganjaran sebelumnya untuk menjadikannya tersedia untuk pemain yang mungkin merindui mereka buat kali pertama. Untuk Musim 28, ini bermakna ganjaran pada asalnya boleh didapati dari musim 16 akan kembali. Sebagai tambahan kepada slot helm dan bahu set penakluk eksklusif, pemain boleh mendapatkan siri bingkai potret baru yang bertemakan di sekitar Clarion Call of Adventure. Untuk pengumpul kosmetik yang paling setia, kami mempunyai sepasang sayap yang sesuai untuk raja. Wings of Lempo menarik inspirasi dari beberapa makhluk paling mulia di tempat kudus, dan selain dari kejatuhan yang jarang berlaku, beberapa sayap lain cukup indah.

Seperti pada musim yang lalu, dua penghujung Ganjaran Kosmetik Perjalanan baru akan diperoleh pada musim 28. Menatap Taennin haiwan kesayangan kecil ketika dia berkilau di antara bintang -bintang, meninggalkan riak cahaya yang paling murni di belakang, dan masuk ke sisi liar anda dengan potret pemburu primal.
Kembali ke atas
Ganjaran Perjalanan Musim
. Anda akan mendapat satu tab tambahan setiap musim dengan menamatkan tier penakluk, sehingga maksimum lima:
Guardian of Sanctuary: Selesaikan tahap 70 Nephalem Rift atas Kesukaran XIII Siksaan dalam masa lima minit. Permata Hidup Saya: Tahap Tiga Permata Legenda ke Tahap 55. Yang saya lakukan ialah menang: Lengkapkan dua penaklukan musim ini. In For the Kill: Bunuh Azmodan di Tahap 70 di bawah 30 saat pada Kesukaran X Siksaan. Wang Bukan Tahap: Slay Greed On Siksaan X Kesukaran. Goblin harta karun di luar keretakan Nephalem kadang -kadang akan membuka portal ke domain tamak, peti besi. . Batu kunci Rift yang lebih besar boleh didapati dari mana -mana Guardian Rift Nephalem. Penguatan Kuasa: Gunakan kiub Kanai untuk menambah item legenda kuno dengan permata tahap 50+. Konfigurasi semula padu: Gunakan kiub kanai untuk membiayai item legenda.
Penaklukan bermusim
Bercakap tentang penaklukan, kami juga berputar! Inilah semua penaklukan yang kembali untuk Musim 28:
Demon Kelajuan dan Keperluan Untuk Kelajuan (Tegar) – Lengkapkan Rift Nephalem pada tahap maksimum pada siksaan x dalam masa 2 minit. Pada hari yang baik dan saya tidak dapat berhenti (tegar) – Tahap tiga permata legenda ke tahap 65. Mod Boss dan Dunia Terlepas (Tegar) – Bunuh bos berikut pada tahap Max pada Tomba X dalam masa 20 minit dari permulaan permainan. ! dan bintang sejajar (tegar) – membunuh 350 atau lebih raksasa dalam acara dada yang terkutuk pada tahap 70 pada kesukaran siksaan x. . Kembali ke atas
Hadiah Haedrig

Akhir. Kami telah menyenaraikan set yang ada di bawah. Bagi mereka yang baru hingga musim, inilah cara ia berfungsi:
. Ini mengandungi beberapa keping dari salah satu set kelas anda. Pemain hanya boleh membuka kunci satu kelas yang ditetapkan dengan cara ini setiap musim merentasi tegar dan tidak keras, jadi pilih dengan bijak!
. Untuk mengumpul set kelas penuh, anda perlu membuka ketiga -tiga watak yang sama.

Barbarian – Gerombolan Sembilan Savages Salib Salib – Aegis Valor Demon Hunter – Gears of Dreadlands Monk – Corak Keadilan Doktor Witch – Wizard Regalia Mundunugu – Typhon’s Veil Necromancer – Masalah Karnival Pembakaran
Nota patch
Di bawah ini anda akan menemui nota patch untuk kemas kini yang akan datang ke Diablo III: Patch 2.7.. Patch ini berjalan secara langsung pada 21 Februari jam 11:30 a.. .
.

Untuk Musim 28, Ritus Sanctuary, kami bergerak jauh ke dalam reruntuhan misteri hutan yang memusnahkan. Di tengah -tengah ekspedisi perlombongan, rakyat yang berasal dari Tristram baru tersandung di atas mezbah yang mengasyik. .
. . .Selepas pengorbanan ditawarkan. Anda boleh mula berinteraksi dengan mezbah upacara pada tahap satu.
Apabila tiba di mezbah upacara, pemain akan melihat 26 ikon yang dipanggil Seals dan Tiga Kuasa Ramuan Legenda. Luangkan masa untuk membiasakan diri dengan unsur -unsur di bawah.

Kekuatan Potion Meterai dan Legenda
Meterai kuasa a anda membunuh tempoh pemasa dan bonus ganjaran dua kali ganda. B kolam refleksi terakhir untuk sepanjang musim dan tidak dikeluarkan oleh kematian. Item C tidak mempunyai keperluan tahap. D +200 Kerosakan E +25% Pengurangan Kerosakan Rudal F +25% Kelajuan Pergerakan (Uncapped) G Meningkatkan Kerosakan Terhadap Elite sebanyak 15%. H Memilih Globe Health memberikan perisai untuk 5% kesihatan maksimum anda selama 7 saat. Max Stacks 5. I +25% pengurangan kerosakan huru -hara. . . . N Sumber Hibah Kritikal: Mana: 15, Kebencian: 5, Wrath: 5, Arcane Power: 3, Fury: 3, Roh: 5, Inti: 5. . .
Orbs kemajuan dari Nephalem dan keretakan yang lebih besar secara automatik dijemput dalam jarak 60 meter. . R 15% Kerosakan +30% Kerosakan S GAIN IMMUNITY UN. T mendapatkan kebolehgunaan. . V Elite pek menjatuhkan satu kemajuan tambahan orb. W Meningkatkan kerosakan yang dilakukan kepada bos sebanyak 25%. X haiwan peliharaan mengambil dan menyelamatkan barang -barang yang biasa, sihir, dan jarang. Y meningkatkan peluang anda untuk mengelak sebanyak 15%. Z menggandakan peluang untuk mencari barang legenda yang dibeli dari Kadala. Ramuan AA Apabila anda minum ramuan kesihatan anda, anda menunjukkan salah satu daripada tiga kalangan runik di atas tanah yang memberikan kerosakan yang meningkat, peningkatan pengurangan cooldown, atau peningkatan pengurangan kos sumber. . Ramuan AC Apabila anda minum ramuan kesihatan anda, dapatkan kesan kuil atau pylon secara rawak.
Apabila anda minum ramuan kesihatan anda, dapatkan kuil rawak atau kesan pylon kuasa dimensi. Iklan Apabila item primal jatuh, item primal rawak kedua juga jatuh. Bagaimana meterai dan ramuan berfungsi
. . Semua meterai dan ramuan boleh dikunci oleh pemain dan kuasa yang dikenakan untuk semua watak anda -kuasa ini bertahan untuk keseluruhan Musim 28.

Cara membuka kunci anjing laut dan ramuan
Membuka kunci meterai dan ramuan akan menjadi satu prestasi yang mudah, terutamanya selepas banyak pengorbanan -anda akan mendapati diri anda merenung di seluruh tempat perlindungan suci syaitan -syaitan neraka untuk menghalang anda daripada memperoleh mezbah kuasa penuh upacara.
Pemain mesti mengumpulkan bahan -bahan yang disenaraikan di menu mezbah ritus dan mengorbankan mereka untuk mendapatkan kuasa meterai atau ramuan. Di samping menerima kuasa selepas membuka kunci, anda akan melihat teks generik yang telah dipaparkan sebelum ini telah ditukar dengan sekerap cerita kecil mengenai masa lalu Sanctuary yang teruk.
Untuk membuka kunci meterai, yang sebelum ini mesti dikunci terlebih dahulu (ini tidak terpakai untuk meterai r, s, dan t kerana bagaimana mereka berada di dalam mezbah). Contohnya, jika anda ingin membuka kunci Seal B atau C, meterai A mesti dibuka. Tidak ada batasan berapa banyak anjing laut atau ramuan yang dapat dikunci dalam tempoh masa tertentu, jika anda mempunyai bahan yang diperlukan untuk dikorbankan ke mezbah. Tidak kira susunan di mana anda membuka kunci anjing laut dan ramuan, kos akan meningkat seperti yang ditunjukkan di bawah.
Kaji kos setiap pengorbanan dan berteori di mana di dalam tempat perlindungan anda dapat menemui beberapa bahan yang jarang berlaku ini.

# Kos 1 10 bahagian yang boleh diguna semula 2 1 berlian sempurna (atau lebih besar), 15 debu arcane, 20 bahagian yang boleh dibiayai 3 1 kekunci rift yang lebih besar, 10 nafas kematian 4 mana -mana kelas khusus set helm 5 20 jiwa yang dilupakan, 10 khanduran runes, 10 caldeum nightshade, 10 Tapestry Perang Arreat, 10 daging malaikat yang rosak, 10 Westmarch Holy Water 6 1 penyesalan Leoric, 1 botol putridness, 1 idola keganasan, 1 heart of fright 7 reaper’s wraps 8 30 forgotten souls 9 1,100 Bloodshards 10 1 Raby Royal Royal, 20 Nafas Kematian, Ring of Royal Grandeur 11 1 Emerald Royal Unffless, 30 Khanduran Runes, 30 Caldeum Nightshade, 30 Tapestry Perang Arreat, 30 Daging Malaikat yang Rusak, 30 Westmarch Holy Water 12 20 Greater Rift Keys, 1 Ramaladni’s Gift 13 1,300 Dasar 15 Cabaran Rift Cache 16 250 Jiwa Terlupa 17 1,400 Bloodshards 18 Purba Hellfire Amulet 19 One Never Ending Soalan
Empat Tome of Set Dungeon Pages dari kelas anda. . 20 cincin teka -teki kuno, 50 khanduran runes, 50 caldeum nightshade, 50 permaidani perang arus, 50 daging malaikat yang rosak, 50 Westmarch Holy Water 21 500 Nafas Kematian, 300 Jiwa Terlupa 22 1,500 Darah Darah 23 Whisper of Penebusan 125 24 daripada penggembalaan 26 1,600 Ramuan Bloodshards 1 55 Primordial Ashes Potion 2 110 Primordial Ashes Potion 3 165 Primordial Ashes Melengkapkan Pengorbanan Ini Adakah Untuk Semua Kelas Karakter Lain Di Akaun Anda.
Barbarian: 12, 14, 18, 22 Crusader: 31, 35, 37, 40 Demon Hunter: 52, 56, 60, 63 Monk: 71, 74, 78, 83 Necromancer: 85, 86, 90, 92 Witch Doctor: 93 , 97, 101, 106 Wizard: 112, 121, 126, 130 Membongkar legenda kuno -Unlock All Seals

Setelah anda menakluki tentera neraka dan memperoleh bahan yang diperlukan untuk membuka kunci semua 26 meterai dan tiga ramuan, anda akan menerima ganjaran yang benar -benar sesuai dengan kekuatan yang tidak dapat dihalang – sayap keganasan kosmetik, iklan meterai. Kami mengesyorkan anda membuka kunci semua anjing laut dan ramuan di dalam mezbah upacara, bukan hanya untuk memberi inspirasi.

Ciri abu primordial

Memperoleh barang primal bukan tugas kecil. Itulah sebabnya kami menambah ciri abu primordial baru dengan patch ini untuk membantu dalam usaha anda. Di tukang besi, kini anda boleh menyelamatkan item primal untuk 55 abu primordial.
Kami juga telah menambah resipi item primal ke Kanai’s Cube, yang membolehkan anda menaik taraf item legenda yang tidak direka untuk item primal untuk 100 abu primordial. . Affix baru dilancarkan untuk semua item primal yang dinaik taraf.
Kembali ke atas

Mezbah upacara
Keterangan kuasa untuk meterai n telah dikemas kini untuk peningkatan kejelasan. . Memperbaiki masalah di mana meterai v menyebabkan lebih banyak kemajuan orbs jatuh daripada yang dimaksudkan. Kembali ke atas
Perubahan kemahiran biarawan
Keterangan Pasif Kombinasi: Setiap Penjana Roh yang anda gunakan meningkatkan kerosakan penjana roh anda yang lain sebanyak 100% selama 10 saat. Kemahiran Gelombang Lumpuh: Setiap hit ketiga juga menjejaskan musuh dalam jarak 11 meter, memperlahankan kelajuan pergerakan mereka sebanyak 30% dan kelajuan serangan sebanyak 20% selama 10 saat. Rune gegaran: musuh yang dilanggar oleh perjanjian gelombang melumpuhkan 20% kurang kerosakan selama 10 saat. . Kemahiran jangkauan yang mematikan: Rune Foresight: Setiap hit ketiga juga meningkatkan kerosakan semua serangan anda sebanyak 15% selama 10 saat. Way of the Hundred Fists: Asimilation Rune: Setiap musuh melanda dengan hit ketiga meningkatkan kerosakan anda sebanyak 5% selama 10 saat. Kembali ke atas
Perubahan item

Gerombolan Sembilan Puluh Savages (Bonus 6-Piece): Gila berurusan 2,000% Peningkatan kerosakan setiap timbunan. Pemburu syaitan
Chanon Bolter: Perangkap spike anda memikat musuh kepada mereka dan berurusan 150-200% peningkatan kerosakan. Musuh mungkin dihina sekali setiap 10 saat. Kematian Demon: Setiap letupan dari perangkap lonjakan akan merosakkan semua musuh sekali lagi selepas 1 saat dan menangani 150-200% peningkatan kerosakan. . Vengeance Natalya (Bonus 2-Piece): Memukul Saman Musuh Perangkap Spike Jika ada di bar tindakan anda. Setiap letupan perangkap spike mengembalikan 1 disiplin. Perangkap Spike Tawaran 100% Peningkatan kerosakan terhadap musuh yang terjejas oleh Caltrops. Perangkap Spike kini menyegarkan semula caj penggunaan, tidak lagi kos, dan setiap letupan mengembalikan 2 disiplin. Vengeance Natalya (Bonus 4-Piece): Meletakkan Perangkap Spike Grants 60% Kerosakan Pengurangan. Tempoh bonus ini selalu sama dengan bilangan perangkap yang sudah diletakkan dalam beberapa saat. Ledakan perangkap spike akan meletupkan musuh yang terjejas ke arah caltrops yang terdekat. Meletakkan perangkap spike geran pengurangan kerosakan sebanyak 75%. Tempoh bonus ini selalu sama dengan bilangan perangkap yang sudah diletakkan dalam beberapa saat. Vengeance Natalya (Bonus 6-Piece): Perangkap Spike menangani 10,000% peningkatan kerosakan, dan setiap letupan berturut-turut dari tindak balas rantai letupan akan menangani 10% lebih banyak kerosakan daripada letupan sebelumnya. . Gears of Dreadlands: Kemahiran utama anda berurusan 15,000% peningkatan kerosakan. Perjanjian Kemahiran Utama Anda 27,500% Peningkatan Kerosakan. The Shadow’s Mantle (Bonus 2-Piece): Semasa dilengkapi dengan senjata huru-hara, kerosakan bolas, chakram, peminat pisau, dan impale meningkat sebanyak 6,000%. Bonus Mantle 2-Piece Shadow tidak lagi memberi manfaat kepada perangkap spike. Trag’oul Coils: Spike Traps Dapatkan The Rune Scatter, dikerahkan dua kali lebih cepat, dan berurusan 150-200% peningkatan kerosakan. Essence yang tidak disengajakan (bonus 6-keping): penjana kebencian, serangan balas dendam, dan perjanjian multishot 1700% peningkatan kerosakan setiap titik disiplin pemburu setan yang ada sekarang. Biarawan
Corak Keadilan (Bonus 6-Piece): Memukul dengan tergesa-gesa sementara angin menyapu aktif meningkatkan saiz angin menyapu dan meningkatkan semua kerosakan yang ditangani sebanyak 20,000. RAUMENT OF SIMBER RIBU (BONUS 4 PIECE): Dashing Strike membelanjakan 25 semangat tetapi mengembalikan caj apabila ia berlaku. Necromancer
Penyamaran Karnival Pembakaran (Bonus 6-Piece): Tela tulang menangani 9,000% peningkatan kerosakan. Simulacrums mendapat tiga bonus ini. Bomoh
. Wizard
Tudung Typhon (6-piece-Bonus): Hydras berurusan 4,000% peningkatan kerosakan bagi setiap kepala hidra hidup. Kembali ke atas