Bilakah Apex Legends Season 12 UPDATE? Waktu Siaran, Kandungan Baru – Dexerto, Apex Legends Season 12 Defiance: Tarikh Siaran, Mad Maggie, Kawalan LTM, Saboted Olympus, More – Charlie Intel

Apex Legends Season 12 Defiance: Tarikh Siaran, Mad Maggie, Kawalan LTM, Sabotaged Olympus, More

Loba mendapat pakaian legenda baru yang disebut Breaking the Law.

Bilakah Apex Legends Season 12 UPDATE? Masa pelepasan, kandungan baru

Waktu pelepasan Apex Musim 12

Logo Apex Legends Season 12

Apex Legends Season 12 adalah musim baru tahun 2022, yang dibebaskan pada bulan Februari dengan legenda baru Maggie, kemas kini peta Olympus, dan mod kawalan baru. Inilah ketika kemas kini baru akan jatuh dan apa yang akan mengandungi.

Apex Legends Season 11 akhirnya digulung dan pemain telah menikmati semua kandungan baru yang diperkenalkan dalam Kemas Kini Escape.

Musim kedua belas APEX dibebaskan hanya selepas ulang tahun ketiga pelepasan permainan, dan membawa watak ke -20 permainan – dan ia adalah wajah yang biasa.

Artikel berterusan selepas iklan

Kebanyakan legenda baru telah menjadi misteri sehingga mereka mendedahkan, tetapi ini telah berubah dengan Ash pada musim 11 dan kini gila Maggie dalam Musim 12. Maggie adalah kawan Fuse (Ex), dari hari Salvo – lihat semua yang anda perlu ketahui mengenai legenda baru di sini.

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, mari kita periksa semua yang kita tahu mengenai Apex Legends Musim 12 dan apabila kita boleh mengharapkan ia pergi secara langsung.

Kandungan

 • Apex Legends Musim 12 Masa Kemas kini
 • Apa yang akan datang dalam kemas kini Apex Legends Season 12?
 • Will Kings Canyon & Olympus kembali ke Apex Legends Musim 12?

Masa kemas kini legenda musim 12

Apex Legends Season 12 Control Dominaton Mode

Mad Maggie menjatuhkan permainan dalam Musim 12.

Apex Legends Season 12 akan bermula pada 8 Februari 2022. Ia adalah musim baru tahun ini, dan hanya beberapa hari selepas ulang tahun ke -3 Apex, pada 4 Februari.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Apex Legends Streamer Membuat Sejarah Dengan 200K Membunuh Pada Satu Legenda

Kemas kini Musim 12 baru untuk Apex akan dibebaskan di 10 pagi pt / 1pm ET / 6pm GMT pada 8 Februari, Oleh itu, cari muat turun baru di PC, Konsol atau Tukar kemudian.

Apa yang akan datang dalam kemas kini Apex Legends Season 12?

Mad Maggie Apex

Maggie diperkenalkan kepada legenda Apex bersama Fuse dalam Musim 8.

Mad Maggie akan menjadi legenda baru dalam Musim 12. Maggie adalah rakan zaman kanak -kanak Legend Fuse Musim 8, yang menampilkan dalam pengambilalihan cincin Fury (anda mungkin ingat suaranya sebagai penyiar).

Apex Legends Season 12 Defiance: Tarikh Siaran, Mad Maggie, Kawalan LTM, Sabotaged Olympus, More

Apex Legends Season 12 Defiance

Apex Legends akan sampai ke akhir musim yang lain, dan sementara pemain menikmati timbunan kandungan baru dalam Musim 11, termasuk peta baru, sudah tiba masanya untuk lebih banyak kandungan untuk tiba.

Banyak kebocoran telah mengusik Musim 12, tetapi akhirnya, maklumat rasmi telah dikeluarkan mengenai kandungan baru yang akan datang, termasuk Mad Maggie, perubahan kepada Olympus, LTM baru, dan lebih banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Apex Legends Musim 12 Tarikh Siaran
 • Musim 12 legenda Mad Maggie
 • LTM baru “Kawalan”
 • Olympus kembali dengan kemas kini
 • Acara Koleksi Apex Legends Season 12

Apex Legends Musim 12 Tarikh Siaran

Apex Legends Defiance Roadmap

Apex Legends Season 12 akan bermula 8 Februari 2022, Dan sebagai kemas kini cenderung tiba di sekitar 12 pagi PST/ 1 PM EST/ 6 PM BST, Ini adalah ketika kita mengharapkan kemas kini terus hidup.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Siapa watak legenda apex yang paling popular? Kadar Pilih Musim 11

Pelancaran musim baru bukan sahaja bermakna legenda baru, kemas kini peta, dan buffs dan nerfs, tetapi ia juga bermakna penetapan semula peringkat juga akan berlaku, jadi pastikan anda mendapatkan permainan anda semasa anda masih boleh untuk musim 11.

Apex Legends Season 12 Legend Mad Maggie

legenda baru Mad Maggie Season 12 Apex Legends

Legenda baru untuk Musim 12 akan menjadi Mad Maggie, sahabat lama Fuse yang terpaksa berpartisipasi dalam permainan Apex sebagai hukuman atas banyak kejahatannya di seluruh Outlands setelah ditembak jatuh dalam perjuangan anjing melawan sindiket.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Apex Legends Devs Menanggapi Permintaan Buffs Musim 12 Pathfinder

Mereka jatuh ke atas pilihan Fuse untuk menyertai Permainan Apex dan untuk Salvo (Fuse dan Planet Rumah Maggie) untuk menjadi dunia yang dimiliki oleh sindiket, yang juga di belakang permainan Apex.

Artikel berterusan selepas iklan

Nampaknya Maggie keluar untuk membalas dendam dan hubungannya dengan Fuse pasti akan meletup, menjadikan perkara yang menarik untuk peminat dari segi tradisi.

Sekiranya anda berminat dengan kebolehan dan kit Maggie, lihat sekeping kami mengenai MAGGIE MAD.

Artikel berterusan selepas iklan

Apex Legends New “Kawalan” LTM Baru

Apex Legends Kawalan LTM Baru

Apex Legends Season 12 juga akan membawa LTM baru ke permainan yang dipanggil “Kawalan.”Walaupun terdapat banyak khabar angin mengenai mod berasaskan pasukan yang lebih kecil yang datang ke legenda Apex selepas arena, pemain akhirnya akan mendapatnya dalam Musim 12.

 • Baca lebih lanjut:Cara Mencari Kepekaan Sempurna Anda dalam Legenda Apex

Kawalan akan tersedia untuk Tiga minggu pertama musim 12 dan mempunyai dua pasukan dari 9 di mana pemain akan memilih beban mereka-sama seperti bagaimana ia berfungsi dalam versi musim 11 Holo-Day Express LTM.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Lihat sekeping individu kami pada mod baru untuk panduan yang lebih mendalam mengenai kawalan.

Apex Legends Season 12 Putaran Peta

Untuk legenda puncak musim 12, Olympus, Storm Point, dan Kings Canyon Semua akan berputar untuk pub, meninggalkan kelebihan dunia dari putaran untuk sepanjang musim.

Sekiranya anda berminat dengan liga yang disenaraikan, dan apa peta akan berlaku untuk kedua -dua perpecahan, lihat hab kami pada musim 12 yang disenaraikan.

Olympus Apex Legends kembali dengan kemas kini

Pemain Legends Apex Berjuang di Olympus yang Saboted

Kemas kini peta telah digoda menjelang musim 12 tetapi sekarang kami mempunyai berita rasmi bahawa Olympus akan kembali dengan perubahan. Maklumat yang diberikan dalam blog EA pada Musim 12 menyatakan yang berikut: “Pandangan baru dari Olympus. Ada yang berbeza dengan bandar terapung … tetapi apa?”

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Pemain legenda apex memanggil respawn untuk menambah mod Call of Duty klasik

Ketika pemain melihat dari kedua -dua treler pelancaran dan treler permainan baru, Olympus telah ditelefon dan diubah. Acara ini menyebabkan Olympus jatuh ke arah bandar yang terapung di atas, serta “objek teleport dan bangunan di seluruh bandar.”

POI baru

Bahagian terbesar perubahan ini ialah POI baru yang ditunjukkan dalam treler, walaupun kami tidak mempunyai nama untuk POI ini, ia kelihatan sangat besar. Ia terletak bersebelahan dengan bonsai plaza, menduduki ruang baru di peta.

Artikel berterusan selepas iklan

Apex Legends Sabotaged Olympus Poi

Kami mungkin perlu menunggu sehingga Musim 12 secara rasmi bermula untuk mengetahui segala yang telah berubah dengan Olympus melainkan Respawn melepaskan jawatan blog lain dalam masa yang sama.

Artikel berterusan selepas iklan

Acara Koleksi Apex Legends Season 12

Musim 12 Apex akan membawa dua acara koleksi ke dalam permainan dan bukannya adat setiap musim. Yang pertama akan terikat dengan ulang tahun ketiga Apex Legends, yang juga akan datang dengan ganjaran log masuk untuk pemain.

 • Baca lebih lanjut:Apex Legends Season 12 membawa nerf besar ke kaustik

Yang kedua dipanggil acara Koleksi Warriors, dan akan datang kemudian pada musim ini. Acara ini kemungkinan besar akan membawa pusaka crypto, sementara acara ulang tahun akan membawa shards pushoom untuk pemain memilih dari pusaka yang ada.

Artikel berterusan selepas iklan

Itu semua untuk Apex Legends Season 12, kerana maklumat lanjut dikeluarkan pastikan untuk menyemak semula artikel ini untuk kemas kini. Buat masa ini, lihat berapa ramai orang yang bermain legenda puncak.

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit Imej: Hiburan Respawn

Apex Legends Waktu pelepasan musim 12 dan nota patch kemas kini baru

Apex Legends Season 12 Maggie Defiance

Apex Legends Musim 12 bermula 8 Februari, yang bermaksud kita berjam -jam dari debut Mad Maggie dan versi Olympus yang direka bentuk semula. Pada saat -saat akhir sebelum kemas kini utama berjalan secara langsung, inilah yang kita tahu Apex Legends Musim 12 termasuk masa pelepasan yang diharapkan dan rekap peminat tambahan baru dapat dilihat.

Apex Legends Masa Pelepasan Musim 12

Sementara Respawn belum secara rasmi mengumumkan masa pelepasan untuk Apex Legends Musim 12, kita pasti pasti bahawa irama debutnya akan mengikutinya dengan kebanyakan kemas kini bermusim baru -baru ini. Itu bermakna pemain boleh mengharapkan untuk mula memuat turun sekitar 1 ms.m. Timur pada 8 Februari.

Adakah Fuse dan Maggie Biarkan Batetan Betul dalam Permainan Apex? Musim 12 bermula 8 Februari pada 1 p.m. Timur.

Hiburan Respawn/EA

Respawn telah melekat pada masa pelepasan yang tepat selama hampir setahun, dengan sisihan terkini dari corak yang berlaku sebelum permulaan musim 7 pada April tahun lepas. Ketika datang ke Musim 8 dan yang lain untuk diikuti, semuanya telah diterbitkan dengan tepat pada waktu yang disenaraikan di atas. Di PlayStation, pemain harus mencari versi 1 yang dikemas kini.88 untuk mengetahui bahawa mereka memuat turun kandungan terkini. Kemas kini pada Xbox dan PC biasanya dilepaskan dengan lebih cepat pada 1 p.m. Timur, sementara patch PlayStation biasanya digunakan 15 hingga 20 minit kemudian.

Apex Legends Nota Patch Musim 12 dan maklumat kemas kini

Apex Legends Musim 12 penuh dengan kandungan baru yang menarik untuk peminat Battle Royale untuk dinikmati. Berikut adalah rekap penambahan utama, tetapi anda juga boleh membaca maklumat yang lebih terperinci mengenai Codex Codex musim 12 dan Mad Maggie Codex.

Loba mendapat pakaian legenda baru yang disebut Breaking the Law.

Hiburan Respawn/EA

Legenda Baru – Mad Maggie: Maggie telah menimbulkan malapetak. Inilah kebolehannya.

 • Gerudi rusuhan [keupayaan taktikal]: Api gerudi yang membakar musuh melalui halangan.
 • Warlord’s IRE [Keupayaan pasif]: sementara menyerlahkan musuh yang telah anda rosak dan bergerak lebih cepat dengan senapang.
 • Wrecking Ball [Keupayaan Ultimate]: Buang bola yang melepaskan pad yang meningkatkan laju dan meletupkan musuh berhampiran.

Kawalan LTM: Mod 9v9 ini dimainkan pada dua peta. Pasukan bersaing untuk memegang titik kawalan tertentu pada setiap peta dengan respon yang tidak terhingga. Pasukan dapat memilih seberapa banyak legenda yang mereka suka.

SABOTED Olympus: Olympus telah direka bentuk semula untuk meningkatkan putaran dan menjadikan keseluruhan peta lebih menarik untuk dimainkan. Pemandu Fasa adalah POI baru yang menjatuhkan rampasan tinggi dengan risiko mendedahkan lokasi anda. Terminal adalah hab baru yang mengarahkan pemain ke arah keseluruhan peta.

Olympus saboted meletakkan putaran yang lebih baru di peta yang cukup baru.

Hiburan Respawn/EA

Defiance Battle Pass: Pass Battle Terkini termasuk kulit tinggi Ace’s High Skin untuk Seer, Legendary Breaking the Law Skin untuk Loba, dan Item dan Trackers untuk dipadankan. Ash, Crypto, dan Lifeline Dapatkan Kulit Epik. Senjata Senjata termasuk Baller Gentleman dan Scream Machine Reactive Hemlocks. Pek muzik tambang standard, skrin pemuatan, pesona, dan emotes juga disertakan.

Perubahan keseimbangan: Perangkap Caustic kini boleh dimusnahkan oleh pemain lain, Crypto boleh membuang dronnya tanpa perlu mengawalnya, dan Hammerpoint Rounds kembali untuk membantu menjadikan Auto RE-45 lebih berdaya maju. Feeder kinetik yang baru hop-up untuk penjaga penjaga dan triple mengambil juga isi semula peluru semasa meluncur. Kami mungkin akan mengetahui lebih lanjut mengenai perubahan yang lebih baik apabila Respawn mengeluarkan nota patch penuh untuk kemas kini musim 12.