Bilah Abyssos, Final Fantasy XIV: Cara Mendapatkan Bilah Abyssos Unsung

Final Fantasy XIV: Cara Mendapatkan Bilah Abyssos Unsung

Untuk ladang bilah abyssos di Final Fantasy XIV , Pemain mesti mengambil bahagian dan menyelesaikan Abyssos: Lingkaran Kelapan, serbuan pandaemonium di dunia yang tidak diasingkan . Serbuan ini diperkenalkan dalam patch 6.2 dengan seluruh kandungan yang dikemas kini untuk Endwalker .

Bilah abyssos yang tidak dikenali

ffxiv bilah abyssos

Ikon item

Bilah Abyssos yang tidak dikenali adalah token serbuan khas di FFXIV. Ia berkesan sejenis mata wang yang boleh didagangkan kepada salah satu daripada dua NPC: Mylenie dalam Labyrinthos (x: 8.3, Y: 27.6) atau Djole dalam Radz-at-han (x: 10.3, y: 9.6). Tujuh Secara keseluruhan akan membelikan anda Ultralight Tomestone.

Tomestone khas ini boleh diperdagangkan Cihanti dalam Radz-at-han (x: 10.8, Y: 10.4) – Bersama 500 Tomestones Allagan Kausalitas (atau 350 untuk Pedang Paladin) – untuk membeli satu senjata duta lunar. Anda hanya boleh mendapatkan Satu bilah Abyssos yang tidak dikenali setiap minggu Dengan melengkapkan Abyssos: Bulatan Kelapan. Oleh itu, ia mengambil masa tujuh minggu untuk memperoleh senjata duta lunar tunggal.

Walau bagaimanapun, perlu diperhatikan bahawa bilah abyssos yang tidak dikenali adalah Dijamin Drop untuk semua pemain menamatkan bahagian RAID biasa ini. Sedangkan token lain adalah titisan separa rawak Setiap pemain mesti melancarkan keperluan atau ketamakan terhadap satu sama lain.

Anda boleh mencari pilihan untuk membeli tomestone ultralight di bahagian bawah Mana -mana Relik Unsung of Abyssos Exchange Opsyen (Dow I, Dow II, dan/atau DOM) ketika bercakap dengan NPC Exchange Relic yang sesuai.

Peninggalan Abyssos lain termasuk:

Mengenai Pengarang

Editor Pengurusan Kanan Fanbyte.com dan pengasas bersama laman web. Semua orang harus mendengar pendapat dan cadangan mereka lebih awal.

Final Fantasy XIV: Cara Mendapatkan Bilah Abyssos Unsung

Senjata utusan bulan yang diperoleh dari bilah abyssos yang tidak dikenali di Final Fantasy XIV

Bilah abyssos yang tidak dikenali adalah token serbuan di Final Fantasy XIV Digunakan untuk mendapatkan Tomestone Ultralight, mata wang yang digunakan untuk membeli Siri Senjata Lunar Envoy. Sebagai persenjataan tahap 620 item, bukan sahaja senjata ini kuat dan sesuai untuk kandungan endgame, tetapi estetika bergaya mereka sangat indah. Sehubungan itu, ini adalah barang -barang yang setiap pahlawan cahaya akan mahu ada dalam senjata mereka. Walau bagaimanapun, sesetengah pemain mungkin tidak tahu bagaimana untuk mendapatkan bilah abyssos yang tidak dikenali. Seperti token serbuan lain, bilah -bilah ini tidak boleh dijual atau didagangkan, menjadikannya dapat diperoleh melalui usaha individu.

Cara Memanis Bilah Abyssos di Final Fantasy XIV

Abyssos the Eighth Circle Raid di Final Fantasy XIV

Untuk ladang bilah abyssos di Final Fantasy XIV , Pemain mesti mengambil bahagian dan menyelesaikan Abyssos: Lingkaran Kelapan, serbuan pandaemonium di dunia yang tidak diasingkan . Serbuan ini diperkenalkan dalam patch 6.2 dengan seluruh kandungan yang dikemas kini untuk Endwalker .

Berkaitan:

Final Fantasy XIV: Cara Mendapatkan Lynx of Wind Mount Imperious

Satu hasrat akhir ,”Pencarian kesepuluh di Pandaemonium Questline. Sememangnya, ini bermakna bahawa semua pencarian terdahulu dan serbuan yang berkorelasi mesti dipenuhi sebelum ” Satu hasrat akhir “Menjadi tersedia. Untuk memulakan misi, Warriors of Light mesti bercakap dengan Lahabrea, yang boleh ditemui di pintu pandaemonium di koordinat (x: 21.5, y: 19.0).

Menurut Fanbyte, bilah Abyssos yang tidak dikenali di Final Fantasy XIV Adakah kejatuhan dijamin untuk semua peserta di Abyssos: Lingkaran Kelapan. Walaupun kebanyakan ganjaran token serbuan melibatkan RNG, bilah -bilah ini akan jatuh untuk semua pemain yang melengkapkan serbuan. Selepas mengumpul pelbagai bilah Abyssos, pemain boleh mengambil token mereka ke Djole di Radz-at-han di (x: 10.3, y: 9.6) atau mylenie di labyrinthos di (x: 8.3, Y: 27.5). Pedagang ini akan menyediakan satu tomestone ultralight tunggal sebagai pertukaran untuk tujuh bilah. Penjual yang sama ini juga akan menjual siri senjata lunar duta lunar untuk tomestone ultralight dan 500 tomestone allagan kausalitas, tomestones yang jatuh dari tahap 90 penjara bawah tanah, percubaan, atau serbuan. Harga 500-Tomestone ini adalah malar untuk semua senjata kecuali untuk longsword duta lunar Paladin, yang hanya berharga 350.

Final Fantasy XIV boleh didapati di PC, PlayStation 4, dan PlayStation 5.