Bighorn Exotic Assault Rifle Senjata | Bahagian 2 |, Bighorn | Bahagian Wiki | Fandom

Bighorn

Dving – Bantuan dalam permainan dalam talian

Senjata senapang eksotik bighorn

Anda akan mendapat satu eksotik rawak tambahan jika anda memilih pilihan ini.

Anda bermain dengan pasukan kami dalam kumpulan tanpa berkongsi akaun anda. Anda mesti berada dalam talian 15 minit sebelum masa yang ditentukan oleh pengendali.

3.95 € akan dikreditkan ke akaun anda, anda akan menerima 5% daripada jumlah pesanan ke baki akaun. Baki akaun boleh digunakan untuk membayar perkhidmatan di laman web ini sepenuhnya. Anda dapat melihat baki anda dalam maklumat akaun peribadi anda (di sebelah kanan atas). Cashback, baki akaun dan operasi dengannya tersedia selepas pendaftaran di laman web tersebut.

Laman ini menggunakan protokol SSL, ia sepenuhnya melindungi data input dan maklumat. Kami juga menggunakan protokol HTTPS untuk menyulitkan data.

Kami menggunakan VPN negara anda untuk menyembunyikan tindakan kami di akaun. Ini sangat meningkatkan keselamatan akaun.

Semasa mengusahakan akaun, kami mematuhi semua langkah keselamatan. . Kami tidak menggunakan sembang dalam permainan. Juga, kami tidak membenarkan persimpangan alamat IP dan MAC.

Kami menambah 5% daripada jumlah pesanan ke baki anda ke akaun peribadi anda. Dana ini bersamaan dengan mata wang sebenar dan boleh digunakan untuk membayar sebarang perkhidmatan di laman web kami.

Pasukan kami bekerja 24 jam sehari. Sokongan pelanggan melalui sembang disediakan 24/7.

Kami memberikan bayaran balik penuh atau separa jika anda mengubah fikiran anda atau jika ada kemalangan. Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai perkara ini dari operator.

Senjata senapang eksotik bighorn

  • Anda akan mendapat senjata senapang eksotik bighorn
  • Anda akan mendapat banyak peralatan gear mewah semasa rangsangan

�� ETA: 1 – 2 hari.

�� Keperluan:

  • Accsharing. Jaminan.
  • Tahap 40 watak (anda boleh memesannya di sini).

�� Tanya pengendali jika anda mempunyai sebarang pertanyaan.

Tangkapan skrin dan video

Sering dibeli bersama

Senjata Rifle Assault Bearer Eagle Bearer

Senjata Rifle Assault Bearer Eagle Bearer

Regulus pistol eksotik

Regulus pistol eksotik

�� eta: dari 7 hingga 21 hari.

Senapang eksotik yang dahsyat

Senapang eksotik yang dahsyat

Bullet King Exotic LMG Senjata

Bullet King Exotic LMG Senjata

Apa yang dikatakan pelanggan mengenai kami

Soalan yang kerap

Keselamatan dan privasi. Apakah jaminan?

Kami menjamin tidak dikenali. Kami tidak menulis dari akaun dan tidak menjawab mesej.
Semua data akaun dan sembang dilindungi oleh penyulitan SSL, mekanisme pertahanan tapak yang kuat dan sistem SRM. Juga dilindungi oleh sumpah darah pengurus kami.
Kami bekerja sejak 2011. Kami tahu bagaimana untuk mengelakkan eula, perjanjian pengguna atau tuan permainan yang berjaga -jaga dalam permainan yang berbeza.
Kami tidak menggunakan cheat, bot, pepijat, eksploitasi atau kepekaan. Main adil sahaja.

Lihat, pilih dan baca tawaran dan/atau bersetuju dengan harga dengan pengendali.
Daftar di laman web ini untuk mendapatkan bonus. .
Bayar pesanan.
Hammer keluar butiran. Bekerja.

Apa maksud “akan dikreditkan ke akaun anda”?

Ini bermaksud bahawa anda akan dikreditkan ke “baki” anda dalam akaun peribadi anda. Dengan setiap pembelian, anda akan mendapat 5% dari jumlah pembelian, yang boleh anda gunakan selepas pesanan lain.
Anda boleh mendaftarkan akaun peribadi anda di sudut kanan di laman web ini.
Anda juga dapat melihat sejarah pembelian anda di akaun peribadi anda.

Kami berusaha mengekalkan harga yang paling berpatutan di pasaran, tetapi ada yang boleh dilepaskan.
!

Bagaimana saya tahu bahawa pesanan saya selesai?

Kami akan menghantar e -mel dengan arkib yang dilampirkan dengan tangkapan skrin (anda menentukan e -mel anda semasa anda membuat pesanan)

Bolehkah saya log masuk semasa pemain anda mengusahakan akaun saya?

Jangan log masuk semasa kami mengusahakan akaun anda. Ini dapat menyebabkan kita dan kesukaran tambahan. Kami juga tidak mengesyorkan anda untuk log masuk untuk mengelakkan tindakan serentak dengan akaun dari alamat IP dan MAC yang berbeza.

Apabila pesanan saya akan dimulakan?

Selepas anda membuat pembayaran, kami membincangkan semua butiran, maka kami mencari pemain yang ada, kami memberinya pesanan anda dan dia mula mengusahakannya. Sekiranya kami mengalami kelewatan – kami akan memberitahu anda.

Bighorn

The Tanduk besar adalah senapang serangan eksotik di Tom Clancy adalah bahagian 2Panglima perang dari New York.

Diperkenalkan dalam Pengembangan Tajuk 8, Bighorn adalah senjata eksklusif untuk versi kesukaran legenda Union Arena, Bangunan Capitol, Pulau Roosevelt dan Sidang Kemuncak Legendary.

Kandungan

Permainan []

Bighorn Mempersembahkan dirinya sebagai senjata yang dibuat untuk mengambil kesukaran yang paling sukar walaupun dalam serbuan kerana ia mempunyai kelajuan tambah nilai SMG dan ketepatan senapang serangan, walaupun anda harus sedar tentang mundur yang ketara dan kerosakan kepala yang tinggi kerana senjata ini telah output dmg yang lebih baik ketika datang ke headshots. Ejen yang mencari pilihan yang lebih pelbagai dalam pertunangan kemungkinan besar akan memilih senjata ini. Dengan bakatnya, Big Game Hunter. Pistol bertukar-tukar dari auto penuh hingga separuh auto ketika diikat, dengan kerosakan yang sangat meningkat sama seperti senapang \ Marksman senapang. Walau bagaimanapun, anda perlu memukul kepala untuk mempunyai output DMG yang lebih besar.

Bakat []

Big Game Hunter []

Semasa scoped, beralih ke mod api separa automatik, menangani kerosakan senjata sebanyak 450% dengan setiap pukulan.

Headshots Grant +2% Headshot Kerosakan yang disusun sehingga 50 kali, sekali pada susunan penuh, 10 susunan kerosakan setiap 4 saat sehingga semua susunan telah dikeluarkan, headshots melambatkan pembusukan susunan.

Penampilan []

Model Pangkalan Bighorn adalah Aug A2, walaupun senjata asas ini tidak dalam permainan, dilapisi dengan kayu yang diukir dan dengan tanduk grooved untuk foregripnya. Bahagian belakang pistol mempunyai haiwan yang diukir menyerupai ibex. Barrel pistol sangat lama untuk menyesuaikan peranannya sebagai senapang penembak, bersama dengan dua skop, satu di bahagian atas dan yang lain dipasang di keretapi sampingan.

Memperoleh []

Bighorn adalah eksklusif untuk versi kesukaran legenda dari tiga kubu asas permainan asas, Arena Union District, Capitol Building Roosevelt Island dan sidang kemuncak pada kadar penurunan sebanyak 5% dari bos akhir.