Biarkan S bercakap tentang bayang -bayang perubahan DLC – Total War, сррацц. контенola в Steam: Total War: Warhammer III

Warhammer 3 DLC

Untuk berkongsi lebih lanjut mengenai Warhammer III secara khusus, ini adalah kemas kini dari , Pengarah Permainan Kanan:

Mari bercakap mengenai Shadows of Change DLC

Hai semua. Saya Rob Bartholomew, Ketua Pegawai Produk di sini di Perhimpunan Kreatif.

Mula -mula, saya ingin mengucapkan terima kasih kerana membuat suara anda didengar sepanjang minggu lalu. Mudah-mudahan peminat perang jangka panjang tahu bahawa walaupun kita diam, kita sentiasa mendengar semua yang anda katakan kepada kami. Kami mempunyai banyak perbualan mengenainya secara dalaman dan ingin memberi gambaran mengenai keadaan.

Minggu lalu, kami mendedahkan DLC terkini untuk Perang Jumlah: Warhammer III – Shadows of Change, Membawa The Changeling, Yuan Bo, Ibu Ostankya dan banyak lagi kepada permainan. .

. Malangnya, ini bermakna bahawa harga mesti meningkat. Kami tahu apa -apa kenaikan akan menjadi sukar, itulah sebabnya harga kami tetap stabil sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Kelemahannya ialah peningkatan hari ini akan lebih ketara.

Tidak ada masa yang baik untuk menaikkan harga, dan kami tidak mengambil langkah ini dengan ringan. Walau bagaimanapun, ini adalah realiti perniagaan menyokong Warhammer III dan memastikan kami dapat menawarkan tahun -tahun kandungan tambahan yang sedang dirancang.

Yang mengatakan, kita perlu mencabar diri kita untuk memastikan bahawa kos ini masih menawarkan nilai yang baik. Akhirnya, itu terpulang kepada anda masing -masing untuk membuat keputusan dan kami akan terus berusaha untuk mengimbanginya. Sudah tentu, kami mahu lebih ramai orang bermain, kami ingin terus menyampaikan kandungan yang anda teruja untuk melihat, dan kami mahu melakukannya selama kami dapat.

Untuk berkongsi lebih lanjut mengenai Warhammer III secara khusus, ini adalah kemas kini dari Rich Aldridge, Pengarah Permainan Kanan:

“Dengan bayang -bayang perubahan, kami ingin memecahkan acuan DLC yang lalu untuk memastikan kami dapat membawa anda sebanyak mungkin kandungan. Anda semua mempunyai tuan, wira dan kaum kegemaran anda untuk bermain, dan menyekat produk kami untuk satu perlumbaan atau puak tunggal tidak selalu memenuhi jangkaan anda. Kami juga berharap ini akan meningkatkan kadar di mana kami dapat mendapatkan kandungan kepada anda, yang menjadi cabaran.

“Saya sangat teruja dengan apa yang telah kami buat dalam Shadows of Change dan Update 4.0. The Changeling bermain seperti tidak ada yang lain dalam siri ini. Menggalakkan dan menipu musuh -musuh anda menjadi konflik antara satu sama lain sambil menghancurkan penempatan lain terasa hebat dan kami sangat berharap ia membuka peluang permainan baru.

“Saya sama -sama gatal untuk melihat bagaimana anda meneruskan dengan Yuan Bo the Jade Dragon dan Ibu Ostankya, dua watak baru untuk siri dan Warhammer World, yang kedua -duanya mempunyai agenda mereka sendiri dan kejam dalam tindakan mereka.

“Bercakap tentang patch itu, ia menawarkan pelbagai perbaikan seperti yang anda harapkan, termasuk Nakai sekali lagi dapat menggunakan kroksigornya, sumpah Bretonnian kini berjalan dengan betul dalam kempen untuk damsels, unit berkisar tidak lagi berjalan ke dalam huru -hara ketika keluar dari peluru , dan tuan -tuan legenda Cathay kini mempunyai barang ajaib. Tetapi itu hanya beberapa perubahan. Perhatikan nota patch penuh kami lebih dekat untuk dibebaskan.

“Untuk membungkus, saya tidak dapat menekankan cukup banyak pasukan dan saya mahukan yang terbaik untuk permainan, dan untuk memberi anda pengalaman yang menyeronokkan dan tidak dapat dilupakan. Mengubah formula kandungan, dan membuat penambahbaikan lain di belakang tabir, direka untuk membantu kita melakukannya dengan tepat. Kami akan terus menilai dan melancarkan ketika kami berada di jalan ini.

“Terima kasih seperti biasa atas sokongan anda dan menyuarakan kebimbangan anda. . Saya harap anda menikmati bayang -bayang perubahan setelah berada di tangan anda.”

Jadi, untuk rekap – kita tahu ini adalah perubahan yang sukar bagi beberapa pemain kita. Kami tahu ini mungkin bermaksud sebahagian daripada anda menunggu diskaun atau jualan masa depan. Dan kita tahu bahawa penjelasan ini tidak menjadikan keadaan lebih mudah. Tetapi penting bagi anda untuk mendengar daripada kami dan kami berharap bahawa, jika tidak ada yang lain, ini membantu menjelaskan mengapa keputusan ini telah dibuat.

Akhirnya, kami perlu meminta anda sekali lagi untuk berhenti mengarahkan penyalahgunaan pada ahli pasukan individu. Kecewa seperti yang anda dapat, ini adalah manusia yang menghabiskan berjam -jam mewakili anda dan suara anda di studio. Semua kerja kita menjadi lebih mudah apabila mereka dirawat dengan hormat.

– Rob Bartholomew, Ketua Pegawai Produk (Perhimpunan Kreatif)

Warhammer 3 DLC

В подиах подеатьs Julai

С bahawa

Д ketika ы у ка: 31 OG. 2023

«The Shadows of Change Pack memperkenalkan 3 Lords Legenda Baru untuk Tzeentch, Grand Cathay, dan Kislev, yang boleh digunakan dalam kedua -dua alam kekacauan dan kempen empayar abadi.»

Да mengubah: 23 OG. 2022

«The Champions of Chaos Lords Pack memperkenalkan empat tuan -tuan legenda yang boleh dimainkan baru untuk Perang Total: Warhammer III, boleh digunakan dalam kedua -dua kempen Empayar Kekacauan dan Abadi.»

Да mengubah: 24 фtre. 2022

«Первый коima р ры робавлod в Total War: Warhammer III OG. Ж жтокие, з ketika,, нычайно прожора п ноааххооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооodunya, и аетитного, вкнн с с с м м »» »