Betulkan Kesalahan Sosial Tidak Kerja Di Warzone 2 & MW2 (Jemput Kawan), Cara Mengundang Kawan di Warzone 2: Bug Menu Sosial Sekarang Tetap – Dexerto

Cara menjemput rakan di Warzone 2: Bug menu sosial sekarang diperbaiki

Activision Blizzard

Warzone 2 & Modern Warfare 2 Social Not Working Fix – Cara Mengundang Rakan

Inilah cara untuk memperbaiki sosial tidak berfungsi & menjemput rakan ke pesta anda di Warzone 2.

Oleh Shreyansh Shah Dikemas kini terakhir 9 Dis, 2022

Cara Memperbaiki Kesalahan Sosial Tidak Kerja Di Warzone 2 & MW2

Semasa Warzone 2.0 adalah permainan Battle Royale yang harus dinikmati dengan rakan -rakan, ia tidak dilancarkan seperti yang diharapkan. Beberapa kesilapan dan pepijat melanda permainan dan pemain tertanya -tanya bagaimana untuk memperbaikinya. Paling ketara adalah sosial yang tidak berfungsi di Warzone 2 & MW2 dan bagaimana menjemput rakan -rakannya. Oleh kerana pemain tidak dapat menyertai rakan mereka, mereka semakin kecewa dan mencari jalan untuk memperbaikinya. Sekiranya anda berada di sini untuk perkara yang sama, berita baiknya ialah anda dapat memperbaikinya dan mengerjakannya untuk menikmati bersama rakan anda. Dan dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda dengan tepat bagaimana untuk menyelesaikan kesilapan ini. Oleh itu, mari kita lihat panduan ini dan selesaikan Ralat Tab Sosial.

Cara Memperbaiki Sosial Tidak Berfungsi Di Warzone 2 & MW2

Warzone 2.0 menjemput rakan sosial yang tidak berfungsi

Oleh kerana anda berada di sini, anda telah terkena ralat yang tidak membenarkan pemain menikmati bersama rakan mereka. Dengan Sosial Bugged, menjadi sukar untuk menjemput rakan -rakan di Warzone 2. Setiap kali anda memilih tab Sosial, ia akan menghantar anda kembali ke menu utama. Walau bagaimanapun, penyelesaiannya agak mudah dan mujurlah, cara yang lebih mudah untuk menjemput rakan -rakan. Ia melibatkan menjemput mereka ke saluran anda dan membentuk pesta.

Sebelum kita masuk ke penyelesaian, tidak ada pembetulan rasmi untuk kesilapan sosial yang tidak berfungsi di Warzone 2. Walau bagaimanapun, itu tidak menghalang kita daripada menggunakan penyelesaian. Oleh itu, inilah cara menjemput rakan di Warzone 2.0 & MW2:

 • Menuju ke Tab Saluran dari menu di sudut kanan atas. Ini adalah satu dekat denganTab Sosial dan kelihatan seperti fon kepala.
 • Sebaik sahaja anda memilihnya dan membukanya, pergi ke Buat Saluran Anda Sendiri dan kemudian pilih saluran baru anda semasa anda menciptakannya.
 • Sekarang yang harus anda lakukan hanyalah membuka saluran dan kemudian Jemput rakan anda ke pesta anda di Warzone 2.0.

Semasa menunggu adalah satu -satunya pilihan, anda boleh cuba menghubungi Sokongan Warzone 2.

Sekiranya anda masih tidak pasti, kami mengesyorkan anda menyemak video kami di bawah dan dapatkan contoh.

. Semasa anda berada di sini, pastikan anda menyemak kami Warzone 2 seksyen untuk lebih banyak panduan dengan tweak gamer.

Cara menjemput rakan di Warzone 2: Bug menu sosial sekarang diperbaiki

Warzone 2 menjemput rakan

Activision Blizzard

Warzone 2 yang mula -mula patah menu sosial nampaknya telah ditetapkan kerana pemain kini boleh menjemput rakan untuk menyertai permainan mereka tanpa masalah. Begini bagaimana ia dilakukan.

Warzone 2 yang baru dikeluarkan selalu akan dilancarkan dengan beberapa masalah di belakangnya, seperti sifat permainan dalam talian.

Satu isu yang sangat mengganggu pengguna awal adalah menu sosial, yang membolehkan pemain memeriksa status rakan mereka dan menyertai permainan.

Sepanjang 24 jam pertama, klik pada tab Sosial menendang pengguna kembali ke menu utama Warzone 2. Walaupun ia sangat mengecewakan pada masa itu, pemain tidak lama lagi mendedahkan penyelesaian sebelum pemaju melancarkan pembetulan yang betul.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Cara menjemput rakan dalam Call of Duty: Warzone 2

Biasanya, menjemput rakan harus membuktikan proses yang agak mudah. Apabila perkara berfungsi seperti yang dimaksudkan, pemain harus membuka menu sosial di mana rakan -rakan akan muncul sebagai “rakan aktif” atau “rakan di platform anda sekarang.”

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Membawa rakan sepasukan yang disukai dari platform lain memerlukan pengguna untuk melaksanakan tugas -tugas berikut:

 • Buka tab Sosial
 • Klik Jemput rakan dari tab Kawan
 • Harus memasukkan akaun Activision untuk menghantar jemputan
 • Kemudian, masukkan ID Activision rakan

Cod Warzone menjemput rakan bagaimana

Menu Sosial Warzone 2 berada di Fritz selama 24 jam pertama.

Cara Memperbaiki Glitch Menu Sosial Warzone 2

Hashtag Warzone 2 di Twitter dipenuhi dengan laporan menu sosial yang tidak berfungsi sepanjang hari pelancaran. Walaupun masalah itu seolah -olah telah diselesaikan pada 17 November, sekiranya masalah timbul sekali lagi, ada masalah yang boleh digunakan oleh pemain untuk menyelesaikan masalah tersebut.

Artikel berterusan selepas iklan

Mereka yang ingin menjemput rakan mesti membuat pil “saluran” pilih, membuat saluran, kemudian minta orang menyertai.

Artikel berterusan selepas iklan

! https: // t.CO/QTQN83PWYF

– Perisian Raven (@Ravensoftware) 17 November 2022

Call of Duty: Warzone 2 kini hidup di seluruh PC, PS4, PS5, Xbox One, dan Xbox Series X | S Platform.

Call of Duty: Warzone 2 – Cara Memperbaiki Kesalahan “Sosial Tidak Bekerja”

Call of Duty: Pemain Warzone 2 mempunyai masalah dengan ciri-ciri dalam permainan sosial

Call of Duty: Warzone 2.0 baru -baru ini telah dibebaskan, dan ramai pemain tidak dapat beratur dengan rakan mereka. Anda tidak bersendirian jika ciri sosial anda tidak berfungsi dalam Call of Duty baru: Warzone 2.

Pada masa ini, pemain telah mencipta penyelesaian yang boleh anda gunakan sehingga Activision menyelesaikan masalah ini. .

Masalah sosial yang tidak berfungsi disebabkan oleh pepijat yang berhenti Pc pemain dari mengakses Call of Duty: Warzone’s 2.0 menu sosial untuk menjemput atau menyertai pemain lain. Bagi pemain tertentu, keupayaan sembang dan forum juga boleh berhenti berfungsi, dan anda tidak dapat menonton perbualan dalam permainan.

Inilah yang boleh anda lakukan untuk menjadikannya betul:

 • Lancarkan Steam atau Pertempuran.jaring
 • Jemput atau Sertai Pemain Menggunakan Ciri Rakan di mana-mana Aplikasi dan bukannya Menu Sosial dalam Permainan

Call of Duty: Warzone 2 – Cara Memperbaiki Kemalangan dan Pembekuan?

Pendekatan yang sama boleh digunakan untuk Xbox dan PlayStation Fungsi sosial, namun isu ini tidak muncul untuk pemain konsol. Sekiranya anda menghadapi masalah di konsol, hanya gunakan fungsi rakan konsol anda untuk membentuk pesta dengan Warzone 2.0 berjalan.

Berikut adalah cara lain bagaimana untuk menyelesaikan masalah ini jika yang sebelumnya tidak berfungsi:

 • Pelancaran Warzone 2.0
 • Klik pada ikon Headset di sudut kanan atas
 • Buat saluran baru
 • Namakan saluran dan simpan
 • Anda kini boleh menambah empat rakan untuk menyertai saluran anda

Pemain mengadu tentang tidak dapat menambah rakan

Pemain mengadu tentang tidak dapat menambah rakan

Trulli

Menu Sosial Glitch in Warzone 2.0 akan ditangani tidak lama lagi, dan anda akan dapat menambah rakan dan pesta sebaik sahaja patch yang dirancang diterbitkan.

Pemaju sudah mengusahakannya, dan kita harus mengemas kini dalam satu atau dua hari. Sementara itu, jika sosial anda tidak berfungsi, cubalah pembetulan ini sehingga mereka menyelesaikan masalah ini.