Beta Street Fighter 6 Ditutup Ditutup pada bulan Disember (Kemas kini) – Destructoid, Street Fighter 6 Beta Tertutup: Semua yang anda perlu ketahui – Komputer Sejarah

Street Fighter 6 Ditutup Beta: Semua yang Anda Perlu Tahu

Street Fighter 6, kemasukan terbaru ke siri Street Fighter yang legenda, ditetapkan untuk dibebaskan pada 1 Jun, 2023. . Tetapi akan ada beta tertutup ketiga?

Beta Street Fighter 6 Ditutup Ditutup pada bulan Disember (Kemas kini)

Street Fighter 6 Kedua Ujian Beta Tertutup Disember

Capcom telah mengumumkan bahawa ia akan memegang beta tertutup kedua akhir bulan ini untuk pelepasan yang sangat dinanti -nantikan Street Fighter 6 -Sekali lagi, ujian jemputan sahaja akan dibuka kepada pemain PS5, PC, dan Xbox Series X, dan akan berlangsung dari 16 Disember hingga 19 Disember.

. Capcom telah menetapkan bahawa, kerana penjualan kod yang tidak berlesen dari beta Oktober, semua peserta mesti mempunyai platform dan ID Capcom yang dikaitkan untuk menerima akses langsung ke beta ujian. Peserta yang dipilih akan dipilih oleh loteri rawak, bukan pada asas pertama, yang pertama dilayan.

Semua pemain yang mengambil bahagian dalam beta awal secara automatik layak untuk yang kedua, tidak perlu memohon semula.

Ujian beta kedua akan merangkumi semua mod, ciri, dan aksara dari demo Oktober, walaupun tweak baki baru telah digunakan dari kedua-dua permainan dan u.I. perspektif. Crossplay akan diaktifkan, seperti pelbagai mod termasuk latihan, pusat permainan, pertempuran melampau, hab pertempuran, dan kejohanan. Ciri baru akan membolehkan pemain untuk tweak kelewatan input sesuai dengan paparan mereka.

Seperti yang dilaporkan sebelum ini, beta tertutup pertama adalah kejayaan besar, menyediakan jam selepas jam permainan licin dan membolehkan pengguna dapat mengatasi Street Fighter 6Mekanik baru yang kompleks, tetapi difahami. Mudah -mudahan, tindakan pugilistik baru ini akan membolehkan lebih banyak pemain di seluruh dunia peluang untuk menyemak entri baru ini dalam francais ikonik – sudah membentuk sesuatu yang sangat istimewa.

Street Fighter 6 . Pastikan untuk menyemak laporan kami yang lain mengenai permainan dalam keadaan semasa, 50 perkara yang saya sayangi tentang beta, serta pengalaman CJ Andriessen dengan sistem kawalan moden, dan senarai DO dan tidak lakukan untuk sekuel baru.

Editor Kanan – Chris telah bermain permainan video sejak tahun 1980 -an dan menulis tentang mereka sejak tahun 1880 -an. Lulus dari Galaxy High dengan Kepujian. Twitter: @chrisxmoyse

Street Fighter 6 Ditutup Beta: Semua yang Anda Perlu Tahu

Beta Street Fighter 6 ditutup

Street Fighter 6 dijadualkan untuk dibebaskan pada tahun 2023. Itu mungkin jauh jauh, tetapi masih ada cara untuk bermain permainan ini pada Oktober ini. Capcom menawarkan pemain peluang untuk mengambil bahagian dalam ujian beta permainan tertutup dari 7 Oktober – ke -10 .

Ini adalah beta tertutup sehingga anda perlu mendaftar untuk masuk. Pendaftaran dibuka menjelang akhir bulan September jadi ada sedikit masa.

Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai apa yang dimasukkan dalam beta tertutup dan cara mendaftar.

Cara mendaftar

Prosesnya mudah, tetapi ada beberapa perkara yang anda perlukan sebelum memulakan. Pertama, anda memerlukan ID Capcom. Mendaftar kerana ia mudah dan tidak boleh mengambil masa lebih lama daripada 5 minit.

Hanya pergi ke halaman pendaftaran, klik Daftar, dan anda akan diminta untuk membuat ID. Dari sana, anda hanya perlu memilih nama pengguna dan kata laluan, kemudian sahkan e -mel anda dan anda pergi ke kaum (atau pergaduhan, lebih mungkin.)

Perkara lain yang anda perlukan adalah konsol yang anda rancangkan untuk digunakan. Beta Tertutup Street Fighter 6 hanya tersedia untuk Xbox Series X/S, PS5, dan Steam. Nampaknya PS4 mesti duduk ini. Untuk menunjukkan mana yang akan anda gunakan, anda hanya perlu memilih konsol di halaman pendaftaran.

Ia kemudian akan meminta anda membaca beberapa perjanjian pengguna. Ia adalah EULA standard ditambah perjanjian dasar privasi; Barang -barang yang cukup mudah. Selepas anda bersetuju, anda akan didaftarkan dan itu sahaja. Semudah itu!

Apa yang ada di Beta Street Fighter 6

Beta Street Fighter 6 ditutup

Beta tertutup akan memberi pemain akses kepada permainan dengan jadual terhad selama 4 hari. Senarai itu akan merangkumi 8 aksara. Terdapat siri utama seperti Ryu, Chun-Li, Ken, Guile, Luke, dan Juri, ditambah dengan watak-watak baru Jamie dan Kimberly.

Jenis perlawanan termasuk perlawanan ranking, perlawanan kasual, pertempuran melampau, pertandingan terbuka, pertandingan hub pertempuran, dan mod latihan. Di samping itu, pemain boleh mengakses pusat permainan untuk mengambil bahagian dalam perlawanan klasik. Akan ada cabaran harian dan pemilihan pusingan di kedai barang hub. Plus, Capcom telah menyebut gerai DJ! Kami pasti teruja melihat apa yang sedang berlaku di sana.

Hub dan Acara Pertempuran

Tidak ada banyak maklumat mengenai jenis perlawanan, tetapi terdapat beberapa yang patut digali. Perlawanan Hub Pertempuran berlangsung di dunia hab yang direka untuk pemain bertemu dan bercakap. Semasa memasuki hab pertempuran, pemain akan duduk di kabinet sebagai beban perlawanan.

Semasa menunggu pusingan mereka, pemain boleh terlibat dalam mod latihan atau membaca kedai. Pemain juga boleh memasuki pertempuran melampau yang mengubah peraturan perlawanan dan gimik setiap hari.

The Hab Battle juga termasuk banyak perkara lain yang perlu dilakukan, seperti pusat permainan dan gerai DJ yang sangat menarik (kita tidak dapat mengatasi gerai ini, ya.) Beta juga akan membolehkan pemain mengambil bahagian dalam acara seperti pertandingan terbuka dan cabaran harian. Pertandingan berkala dan anda boleh memasuki mereka melalui kaunter acara di hab pertempuran.

Street Fighter 6 Ditutup Beta: Tahap Dimainkan

Street Fighter v PS4

Peserta di Beta Street Fighter 6 ditutup juga akan mendapat akses ke 6 peringkat yang berbeza. . Sedikit diketahui mengenai peringkat ini secara individu.

Metro City Downtown kemungkinan besar akan bermain pada unsur -unsur dari permainan masa lalu, tetapi sedikit yang diketahui selain rakaman yang dikeluarkan oleh Capcom.

Ciri -ciri lain

Beta Tertutup Street Fighter 6 juga akan merangkumi fungsi pencipta watak. Tidak banyak yang diketahui mengenai perkara ini sekarang, tetapi kemungkinan akan terhad dalam skop. Capcom telah memberi amaran.

Cross-play adalah satu lagi ciri yang dijanjikan Capcom untuk beta tertutup. Ia akan tersedia untuk pemain yang mempunyai akses kepada beta dari mana -mana tiga platform: Xbox, PS5, atau Steam.

Street Fighter 6 Ditutup Beta: Pengalaman Pemain mungkin berbeza -beza

Oleh kerana ini adalah ujian pemain permainan sebenar, Capcom telah membuat kenyataan mengenai pengalaman pemain. Mereka telah berkata, “Tujuan beta tertutup adalah untuk kita memantau pengalaman bermain peserta.”Sebagai sebahagian daripada ini, mereka memberi amaran bahawa pemain tidak menjamin pengalaman” lancar “ketika bermain permainan.

Akibatnya, pemain yang bersemangat mungkin tidak mendapat pengalaman seperti demo yang mereka harapkan. Namun, ia akan menarik untuk melihat apa bentuk permainan untuk ujian ini. .

Pendaftaran ditutup pada akhir bulan September dan Capcom belum mengumumkan sebarang peristiwa yang membawa kepada pelancaran.

Seterusnya…

  • Alienware vs. MSI: Bagaimana mereka membandingkan?
  • Paramount+ adalah tambahan terbaru ke saluran roku

Street Fighter 6 Ditutup Beta: Semua yang Anda Perlu Tahu Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Pemain apa yang disertakan dalam beta tertutup Street Fighter 6?

Terdapat 8 aksara yang termasuk dalam beta. Ryu, Chun-Li, Ken, Guile, Juri, Luke, Jamie, dan Kimberly semuanya akan tersedia untuk pemain. Jamie dan Kimberly adalah sebahagian daripada jadual baru, yang bermaksud bahawa beta tertutup akan menjadi debut mereka.

Adakah kos untuk memasuki beta tertutup?

Tidak, percuma. Walau bagaimanapun, anda memerlukan ID Capcom dan konsol gen semasa. PS4, Xbox One, dan Switch dikecualikan dari acara tersebut.

Adakah beta tertutup akan menjimatkan kemajuan?

Tidak, beta tertutup hanya dimaksudkan sebagai ujian. . Yang mengatakan, ada pencipta watak yang boleh anda gunakan untuk membuat satu watak baru. Watak ini tidak akan diselamatkan apabila beta berakhir.

Adakah Crossplay Sokongan Beta Tertutup?

Ya, sesiapa yang bermain di Xbox Series X/S, PS5, atau Steam boleh bermain dengan rakan -rakan di platform yang bertentangan.

Berapa banyak peringkat dimainkan yang akan dimainkan oleh beta tertutup?

Sekarang ini terdapat 6 peringkat untuk pemain memilih. Metro City Downtown, Kuil Genbu, pembawa Byron Taylor, Tian Hong Yuan, cincin macho, dan bilik latihan semuanya boleh didapati semasa beta tertutup.

Jake Thebeau, pengarang untuk Komputer Sejarah

Jake Thebeau adalah penulis lepas dari ST. Louis, MO. Nerd Tech yang membawa kad, Jake merangkumi pelbagai topik termasuk permainan video, VR/AR, perkakasan komputer, teknologi peribadi, fiksyen sains, etika dalam teknologi, dan sejarah teknologi. Dia berminat dengan bagaimana teknologi memberi kesan kepada dunia di sekeliling kita dari inovasi terkini ke telefon pintar di poket kita. . @Lethebeau di Twitter

Artikel popular

Pemacu keadaan pepejal SSD

Jenis SSD: Perbandingan dan Jenis Sambungan

Polestar 4 vs Hyundai Kona

Polestar 4 vs. Volvo XC40 Recharge: Perbandingan Penuh, yang mana satu menang?

5 set pemutar skru ketepatan terbaik untuk 2023

5 set pemutar skru ketepatan terbaik untuk 2023

.

Sebagai rakan sekutu Amazon yang saya peroleh dari pembelian yang layak. Ketahui lebih lanjut mengenai kami & baca pendedahan gabungan kami.

Adakah akan ada ujian beta tertutup jalan 6 Street Fighter 6?

Adakah akan ada ujian beta tertutup Street Fighter 6? Imej penutup

Street Fighter 6 mempunyai dua ujian beta tertutup setakat ini, akan ada yang ketiga?

Street Fighter 6, kemasukan terbaru ke siri Street Fighter yang legenda, ditetapkan untuk dibebaskan pada 1 Jun, 2023. Walau bagaimanapun, bagi peminat yang tidak sabar -sabar untuk mendapatkan tangan mereka pada permainan, ujian beta tertutup 1 dan ujian beta tertutup 2 telah menjadi cara yang baik untuk mengalami generasi akan datang permainan awal awal. Tetapi akan ada beta tertutup ketiga?

Street Fighter 6 Ujian beta tertutup 2 berlari dari dec. 16 hingga Disember. 19, memberi pemain yang bersemangat hujung minggu tindakan permainan pertempuran yang marah. Begitu juga hujung minggu lagi di masa depan?

Street Fighter 6 Ujian beta tertutup 3 tarikh dan butiran

. .

Street Fighter 6 Ujian Beta Tertutup 2 Butiran (Imej melalui Capcom)

Street Fighter 6 Ujian Beta Tertutup 2 Butiran (Imej melalui Capcom)

Lebih -lebih lagi, terdapat khabar angin dan tuduhan bahawa permainan telah retak selepas ujian beta tertutup 1, dan pemain dari beta pertama bermain permainan di luar talian dalam mod latihan. Ini memberi mereka lebih banyak bulan latihan tambahan, dan jujur, dari bermain dalam talian semasa beta, terdapat beberapa pemain yang mencurigakan yang baik untuk orang yang hanya mempunyai permainan selama empat hari. Ini mungkin bermaksud Capcom teragak -agak untuk membiarkan beta tertutup yang lain berlaku

Beta Terbuka Street Fighter 6?

Pada 5 April, Eiko Kano nampaknya bocor bahawa Beta Terbuka Street Fighter 6 dijadualkan dilancarkan pada akhir April.

Ini mungkin akan mengesahkan bahawa tidak ada ujian beta tertutup 3, dan sebaliknya, beta terbuka untuk orang awam akan dibebaskan. Ini kelihatan seperti tindakan yang paling mungkin, memandangkan pelancaran permainan kini hanya dua bulan lagi.

ESports.gg tangan dengan sf6

ESports.. . Kadang -kadang kami merasakan bahawa permainan berjalan lebih perlahan dan memakan kuasa pemprosesan pada pelantar dengan GeForce RTX 3080 dan AMD Ryzen 7. Kami menganggap bahawa versi akhir akan berjalan lancar.

Pemain Street Fighter mempunyai lebih dari tiga dekad untuk mengembangkan masa dan kemahiran mereka, dan banyak permainan teras belum berubah. Ia masih merupakan input butang yang sama untuk Hadoken tiga puluh tahun kemudian, dan sementara kaki -kaki merasa lebih berat (dengan cara yang baik), terasa baik bahawa dekad ingatan otot diberi ganjaran, tetapi kaunter menghukum baru, kesan memandu, dan ciri -ciri lain Pastikan ia segar.

Street Fighter 6 pasti ada dalam senarai permainan kami yang paling dinanti-nantikan untuk 2023. Baca lebih lanjut mengenainya di bahagian pejuang jalanan kami.