Best Warzone Swiss K31 Loadout Kelas: Lampiran, Perks, Persediaan – Dexerto, Loadout Swiss K31 Terbaik di Warzone – Dot Esports

Loadout Swiss K31 terbaik di Warzone

Seterusnya ialah SWAT 5MW laser Penglihatan dan Ular Bungkus. Kedua-dua lampiran ini secara drastik mempercepatkan matlamat K31 ke arah penglihatan, menjadikannya lebih mudah untuk cepat zap ke kepala sasaran anda untuk orang-orang yang menghancurkan kranium yang penting.

Loadout Kelas Terbaik Warzone Swiss K31: Lampiran, Perks, Persediaan

Loadout Warzone Swiss K31

Activision

Di Warzone Season 4 Reloaded, Sniper Rifles telah diserang, dan kami mempunyai beban Swiss K31 terbaik untuk menjadikannya senjata teratas sekali lagi.

Raven mengikat pada senapang sniper di Warzone Pacific Season 3 yang mengakhiri kezaliman Kar98k dan Swiss K31. Walau bagaimanapun, musim 4 buffs dan nerfs semula telah mengubah meta sekali lagi, menjadikan Swiss lebih berdaya maju daripada sebelumnya.

Rifle Sniper Rapid tidak lagi berbahaya kerana pernah terima kasih kepada Nerfs, tetapi pemain masih cenderung memihak kepada keupayaan kelajuan dan ketepatannya. Untuk benar -benar memanfaatkan sepenuhnya senapang yang mematikan ini, anda akan mahu memilih lampiran yang betul.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Semak di bawah untuk gambaran lengkap mengenai beban muktamad K31 Ultimate kami untuk Warzone Season 4 Reloaded.

Kandungan

 • Loadout Swiss K31 terbaik untuk Warzone
 • Persediaan Swiss K31 Terbaik (Perks & Peralatan)
 • Cara Membuka Kunci K31 Swiss di Warzone
 • Petua Warzone Loadout Swiss K31 Terbaik
 • Alternatif kepada beban Swiss K31

Loadout Swiss K31 terbaik untuk Warzone

Bestt Swiss K31 Loadout

Build Swiss K31 menampilkan semua lampiran standard yang anda harapkan.

Lampiran

 • Muncung: Penindas Gru
 • Barrel: 24.9 “Recon Combat
 • Laser: Penglihatan laser 5mw
 • Stok: SAS Combat Stock
 • Cengkaman belakang: Bungkus Ular

Seperti mana -mana senapang sniper dalam permainan, anda perlu menjalankan Penindas Gru Muncung. Lampiran ini menawarkan halaju peluru tambahan dan jarak kerosakan menjadikannya suatu keharusan bagi mereka yang ingin meningkatkan potensi membunuh Swiss K31 di jauh. Sekiranya itu tidak mencukupi, penindasan bunyi tambahan akan membantu anda tidak dapat ditempatkan dengan mudah ketika menembak.

Artikel berterusan selepas iklan

The 24.9 “Recon Combat Barrel juga merupakan lampiran penting yang harus diprioritaskan. Barel ini meningkatkan halaju peluru K31 Swiss, yang membolehkan memukul pertengahan hingga musuh jarak jauh lebih mudah-kawasan yang sangat penting jika anda ingin menuntut lebih banyak membunuh.

Artikel berterusan selepas iklan

Swiss K31 Sniper Rifle Warzone

K31 Switzerland bukanlah apa yang ada di Warzone Pacific, tetapi masih boleh mematikan.

Seterusnya ialah SWAT 5MW laser Penglihatan dan Ular Bungkus. Kedua-dua lampiran ini secara drastik mempercepatkan matlamat K31 ke arah penglihatan, menjadikannya lebih mudah untuk cepat zap ke kepala sasaran anda untuk orang-orang yang menghancurkan kranium yang penting.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Akhir sekali, sementara kebanyakan pemain memilih untuk mengambil cengkaman Bruiser, kami mencadangkan anda mencuba SAS Combat Stock untuk kelajuan pergerakan berjalan kaki dan kelajuan pergerakan yang menembak iklan. Ini membolehkan anda untuk memuncak penembak tepat musuh dan mendapat kelebihan dalam pertarungan selagi anda mendarat pukulan pertama anda.

Persediaan Swiss K31 Terbaik (Perks & Peralatan)

Persediaan Swiss K31

Pastikan anda memasangkan K31 Swiss dengan meta SMG untuk menampung semua senario.

 • Perk 1: E.O.D.
 • Perk 2: Berlebihan
 • Perk 3: Amped
 • Menengah: MP40
 • Maut: Semtex
 • Taktikal: Sensor denyutan jantung

Kelas K31 Swiss kami menggunakan EOD dan Amped Faedah . EOD sangat mengurangkan kerosakan dari bahan peledak dan api yang tidak dibebaskan, sementara Amped memberi anda swap senjata dan kelajuan peralatan yang lebih cepat.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

The Berlebihan Perk membolehkan penggunaan beban mp40 kami, yang kekal sebagai salah satu SMG terbaik di Warzone Pacific. Jika itu tidak sesuai dengan playstyle anda, pertimbangkan untuk menjalankan pistol Owen atau bahkan Mac-10 klasik.

Walaupun Overkill membuat anda bersaing di semua julat pertunangan, anda masih mahu mengambil hantu sebaik sahaja anda boleh.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Terakhir, kedua -duanya Semtex dan Sensor denyutan jantung Bantu mengesan musuh berdekatan dan memberi anda alat yang diperlukan untuk melepaskan berkemah berdekatan.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Membuka Kunci K31 Swiss di Warzone

Loadout Swiss K31 ini benar -benar membungkus pukulan di pacific warzone.

Untuk membuka kunci K31 Swiss, anda mesti menyelesaikan cabaran berikut: Menggunakan senapang sniper, Dapatkan 2 Headshot Membunuh dalam 15 perlawanan yang lengkap.

Artikel berterusan selepas iklan

Mereka yang suka menggunakan senapang Kar98k Marksman pasti ingin menambah sniper Swiss ini ke senjata mereka. Cukup mengisar sama ada Warzone atau Black Ops Perang Multiplayer Perlawanan untuk menambahkannya ke Arsenal anda.

Petua Warzone Loadout Swiss K31 Terbaik

Sekiranya anda ingin memanfaatkan sepenuhnya senjata ini di Warzone, berikut adalah beberapa petua yang harus anda ketahui:

Artikel berterusan selepas iklan

 • Menjalankan senjata ini tanpa senjata menengah yang mampu berbahaya. Walaupun ia meliputi anda di julat sederhana hingga panjang, anda akan terdedah. Untuk menyelesaikan beban ini, pastikan anda menjalankan sama ada SMG seperti PPSH-41 atau a senapang serangan yang kuat.
 • Penggunaan perkampungan Amped membolehkan anda menukar antara senjata lebih cepat. Sekiranya anda memerlukan senjata yang berbeza dalam senario melekit, ini akan membantu anda.

Alternatif kepada beban Swiss K31

Kar98k

Kar98k sangat bagus untuk pemain yang ingin mencampurkan tembakan penembak curi yang mematikan dengan lebih banyak mobiliti.

Jika anda sedang mencari alternatif kepada Swiss K31, maka pertimbangkan untuk menggunakan beban Kar98k ini . Walaupun ia tidak boleh diklasifikasikan sebagai penembak curi, senapang Marksman WWII yang ikonik ini benar -benar membungkus pukulan.

Kar98k juga mempunyai playstyle yang sama kerana ia mempunyai kadar api yang tinggi, animasi rektum yang cepat, dan pelbagai kerosakan yang baik. Ini menjadikannya pilihan yang sempurna untuk mereka yang menikmati playstyle dari Swiss K31 tetapi mahukan sedikit lebih cepat.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Atau, anda boleh menjalankan lebih banyak lagi ‘Meta’ Sniper Rifles di HDR atau ZRG 20mm.

Pastikan untuk menyemak panduan Warzone kami yang lain dan senarai seperti:

Sekiranya anda mengklik pautan produk di halaman ini, kami boleh mendapatkan komisen afiliasi kecil.

Loadout Swiss K31 terbaik di Warzone

Senapang sniper kesembilan untuk menyertai Call of Duty: Warzone Adakah kemunculan semula ke Perang Dunia II.

Swiss K31, atau Kar31 seperti yang diketahui di dunia nyata, adalah senapang sniper yang digunakan oleh angkatan bersenjata Switzerland antara 1933 dan 1958. Ia menyertai barisan senjata di Verdansk ’84, dan ia masih merupakan pilihan yang cukup baik setahun kemudian di Caldera atau Rebirth Island sebagai sebahagian daripada Warzone Pacific.

Dalam permainan, ia digambarkan sebagai penembak tepat tindakan dengan “ketepatan yang lebih baik dengan mundur sederhana” dan “Rechamber cepat dan mensasarkan kelajuan dengan kapasiti peluru yang lebih besar.”Bagi peminat sniper, ia adalah satu lagi pilihan dalam Warzone’s Katalog senjata yang semakin berkembang, dan itu tidak pernah menjadi perkara yang buruk, terutamanya apabila mereka semua boleh memegang mereka sendiri dalam senario tertentu.

Inilah beban terbaik untuk salah satu Warzone’s penembak tepat yang paling dipercayai.

Loadout Swiss K31 terbaik di Warzone

 • Muncung: Penindas Gru
 • Barrel: 24.9 ″ Recon Combat
 • Laser: Penglihatan laser 5mw
 • Underbarrel: Genggaman Bruiser
 • Cengkaman belakang: Bungkus Ular

Lampiran di atas akan membantu mengasah ketepatan, julat, mobiliti, dan kawalan Switzerland, sambil mengekalkan skop lalai pepejalnya. Anda boleh menukar skop jika anda mahu, tetapi mengorbankan salah satu lampiran yang dipilih yang lain akan menjadikannya goyah di kawasan lain, jadi mungkin tidak berbaloi.

Ketika datang ke sniping dalam ini Warzone Meta, ini semua tentang kelajuan, terutamanya untuk perlawanan Pulau Rebirth sebagai musuh payung terjun kembali ke dalam permainan di sekeliling anda. Dengan lampiran ini, buffing julat dan pergerakannya, anda harus berada di tangan yang baik selagi anda memukul tembakan anda.

Switzerland Falters berbanding dengan penembak tepat lain di Warzone, seperti ZRG 20mm atau bahkan kar98k. Tetapi ia adalah pilihan yang menyeronokkan untuk digunakan di Pulau Caldera atau Rebirth jika anda ingin menggoncang meta jarak jauh anda.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.