Best Warzone 2 Sniper Rifle untuk Musim 2 Reloaded | PCGamesn, Best Warzone Sniper – Musim 4 Panduan | VGC

Sniper Warzone Terbaik – Panduan Musim 4

Sniper Warzone 2 Terbaik ialah MCPR-300. Semua penembak tepat, mengikut definisi, mempunyai julat yang sangat baik dan menangani kerosakan yang tinggi, jadi statistik terbaik untuk memperbaiki ketika membina senapang anda adalah pengendalian, mobiliti, dan kadar kebakaran. Tidak seperti Warzone 1, satu pukulan membunuh tidak selalu mungkin dalam permainan PC percuma, dan bahkan headshot jarak dekat tidak akan menjatuhkan musuh jika mereka mempunyai tiga plat perisai yang dilengkapi, jadi lebih cepat membuat semua perbezaan. Inilah semua yang anda perlu tahu mengenai Sniper Warzone 2 Terbaik.

Warzone terbaik 2 senapang sniper untuk musim 2 dimuat semula

Melengkapkan salah satu senapang sniper Warzone 2 terbaik adalah penting ketika jatuh ke Al Mazrah, peta terbesar lagi dalam Call of Duty Battle Royale.

Best Warzone 2 Sniper: Loadout MCPR-300 dengan Camo Hijau

Diterbitkan: 30 Mac, 2023

Tiada beban teratas yang lengkap tanpa senapang sniper 2 sniper. Sniper terbaik adalah penting jika anda akan menguasai melintasi expans yang panjang dan terbuka yang ditawarkan oleh peta baru. .

Sniper Warzone 2 Terbaik ialah MCPR-300. Semua penembak tepat, mengikut definisi, mempunyai julat yang sangat baik dan menangani kerosakan yang tinggi, jadi statistik terbaik untuk memperbaiki ketika membina senapang anda adalah pengendalian, mobiliti, dan kadar kebakaran. . .

Sniper Warzone 2 Terbaik

Berikut adalah pilihan kami untuk Sniper Warzone 2 Terbaik:

Best Warzone 2 Sniper: Saham MCPR-300 Dilihat dari sisi

MCPR-300

. . Walaupun tidak mematikan jarak yang melampau sebagai isyarat 50 atau Victus XMR, MCPR-300 mempunyai mobiliti dan pengendalian statistik yang baik secara lalai, yang bermaksud banyak usaha yang kurang dalam senjata api yang cuba mencukur berat badan. Selain itu, anda mendapat 10 pusingan sebagai standard, yang bermaksud lebih sedikit masa memuatkan semula dalam pergaduhan penembak curi yang tegang.

Melengkapkan lampiran seperti laser fss ole-v, stok merc fss, dan cengkaman kronen cheetah untuk menjadikannya lebih cepat, atau periksa beban terbaik kami 2 mcpr-300 untuk persediaan hebat.

Victus xmr

Ini .Sniper 50 Cal Meningkatkan Kuasa Berhenti Signal 50 yang mengagumkan dengan statistik pengendalian yang lebih baik. Kelemahannya adalah bahawa anda tidak boleh menggulung pusingan di mana-mana berhampiran dengan cepat, tetapi sebagai Warzone 2 adalah semua tentang masa yang tepat dan sudut pandai, itu hampir tidak menjadi faktor.

Kerana kerosakan itu begitu hebat dari kotak, anda hanya perlu memberi tumpuan kepada meningkatkan halaju peluru, mobiliti, dan pengendalian statistik anda. Kami mencadangkan lampiran seperti .50 Cal High Velocity Ammo, XRK Rise 50 Stock, VLK LZR 7MW Laser, dan Bruen Q900 Grip – Sebagai alternatif, lihat Warzone Best Warzone 2 Victus XMR kami untuk mengiringi pakej Perk dan peralatan yang disertakan.

SP-X 80

. SP-X 80 mempunyai pengendalian terbaik dari mana-mana penembak tepat dalam permainan, jadi anda boleh skop masuk, menyampaikan pukulan yang merosakkan, dan pecut untuk menuntut pembunuhan dengan mudah.

Seperti yang anda harapkan, kelemahan SP-X 80 adalah kerosakan dan julat yang berkesan. Meningkatkan kelemahan ini dengan penindas 90 nilsound dan .300 peluru halaju tinggi, sambil memperkuat pengendalian yang baik dengan lampiran seperti laser FSS OLE-V dan stok TAC PVZ-890. Lihat Loadout Warzone 2 SP-X 80 Terbaik kami untuk lebih banyak lagi.

Best Warzone 2 Sniper: Isyarat Stok 50 Dilihat dari sisi

Isyarat 50

Semi-auto ini .50 Cal mempunyai pergerakan yang mengejutkan tinggi memandangkan betapa besarnya ia kelihatan, tetapi kelemahan utama adalah pengendaliannya: ia mendapat penglihatan yang paling lambat dan kelajuan pecut-api dari mana-mana penembak curi dalam permainan. Sangat sukar untuk memperbaiki tanpa merosakkan kestabilan atau kerosakan yang bertujuan, jadi isyarat Warzone 2 Best kami 50 akan membuatnya menangani kerosakan yang paling banyak pada julat terpanjang, membantu setiap lima peluru dalam klip standard anda melakukan yang paling teruk. Untuk penambahbaikan pengendalian terbaik yang tidak benar-benar merosakkan isyarat 50, ambil FSS OLE-V Laser dan SA Finesse Grip.

Best Warzone 2 Sniper: Stock LA-B 330 Dilihat dari sisi

LA-B 330

LA-B 330 mendapati dirinya dengan selesa di bahagian bawah longgokan kerana ia tidak mempunyai kekuatan tertentu dan beberapa kelemahan besar. Ia kira-kira sama kuatnya dengan SP-X 80, tetapi mempunyai pergerakan dan pengendalian statistik yang jauh lebih teruk. Sekiranya anda berterusan, maka Warzone Best 2 La-B 330 Loadout kami menggilap sniper ini sehingga masih dapat bersaing dengan yang terbaik.

Oleh itu, ini adalah pilihan kami untuk senapang sniper Warzone 2 terbaik ketika jatuh ke Al Mazrah atau Pulau Ashika. Sudah tentu, anda perlu melengkapkan mana -mana ini dengan senjata sokongan Sniper yang sempurna, jadi pertimbangkan Rapp H Loadout ini, atau mungkin Lachmann Sub MP5 Loadout terbaik ketika menubuhkan Loadout Sniper anda. Akhirnya, pastikan anda menyemak gambaran utama kami mengenai titisan beban Warzone 2 Terbaik sehingga anda dapat memulakan permulaan yang terbaik dalam kerjaya Battle Royale anda.

Paul Kelly seorang penulis panduan di PCGamesn, PK biasanya ditemui menunggu pemasa respawn di League of Legends, yang berkeliaran di sebuah bar di Baldur’s Gate 3, atau melawan melalui sistem yang diselesaikan di Starfield. Dia suka roti bakar, walaupun ia membuatnya berasa agak sakit. Kebaikan Buttery Menegaskan Jumlah Berat, Yang Dia Sanggup Bayar.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Sniper Warzone Terbaik – Panduan Musim 4

Sniper Warzone Terbaik - Panduan Musim 4

Dalam panduan kami untuk Sniper Warzone Terbaik beban untuk Musim 4 Kami akan menunjukkan kepada anda bagaimana membina senapang panjang yang terbaik dan menguasai perlawanan dalam Call of Duty dan Black Ops War.

Sejak beberapa bulan kebelakangan ini, pemaju Raven Software telah mengimbangi banyak senjata di Call of Duty Warzone, tetapi banyak penembak tepat terbaik telah bersyukur tetap konsisten sepanjang musim.

Namun, sementara terdapat banyak pilihan yang sesuai untuk pemain sniping di luar sana, beberapa senapang lebih baik daripada yang lain. Ini adalah senjata “meta”, atau senjata yang kemungkinan besar akan membawa anda memenangi perlawanan.

Berikut adalah senarai yang terbaik Warzone Sniper terbaik beban untuk Musim 4 bersama -sama dengan membina yang disyorkan untuk masing -masing.

Lebih banyak panggilan tugas:

Warzone Sniper Terbaik Musim 4

The Loadouts Sniper Warzone Terbaik untuk Musim 4 adalah:

Kar98k (penembak jitu)

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Barrel: Singuard Custom 27.6 “”
 • Laser: TAC Laser
 • Optik: Skop sniper
 • Cengkaman belakang: Pita cengkaman granulasi

Mempunyai senapang yang dapat dengan cepat menurunkan musuh dalam jarak jauh sangat disyorkan dalam Warzone. Untuk itu, kami mengesyorkan Kar98k, senapang penembak jitu yang mempunyai kerosakan yang tinggi, kelajuan cepat ke bawah (iklan), dan banyak mobiliti.

Anda akan mendapati ia sangat berkesan sebagai senjata utama, sambil menggunakan sesuatu seperti SMG untuk situasi dekat. Dengan KAR, anda akan dapat menurunkan pemain dengan serta -merta dengan kepala, dan boleh retak (hancurkan semua perisai) dengan pukulan dada.

Ia tidak berfungsi juga dalam senario jarak jauh, tetapi sekitar 100 meter atau kurang, anda akan berbuat baik dengan KAR. Berikutan kemas kini musim 4, Kar98k kekal sebagai raja sniping pantas.

HDR (zum tinggi)

 • Muncung: Penindas monolitik
 • Barrel: 26.9 “HDR Pro
 • Laser: TAC Laser
 • Stok:
 • Underbarrel: Bipod

Walaupun Kar98k adalah senapang yang sangat baik untuk digunakan untuk pemain pantas, jika anda ingin meluangkan masa anda dengan tembakan yang lebih disengajakan, maka HDR harus menjadi pilihan anda.

Ia mempunyai halaju peluru yang luar biasa, kerosakan yang tinggi, dan berfungsi untuk menghapuskan pemain yang beberapa ratus meter jauhnya, dengan kelajuan iklan yang boleh diurus. Zum tinggi sehingga 12.6x menjadikannya lebih baik untuk pembesaran.

Anda akan mendapati bahawa banyak pemain tidak menggunakan HDR banyak kerana Kar98k lebih cepat, yang mempunyai faedahnya. Tetapi terdapat banyak situasi di mana HDR lebih mudah digunakan – seperti menembak dari bumbung hospital sepanjang jalan ke stesen TV. Halaju peluru lebih cepat bermakna anda tidak perlu memimpin tembakan anda sebanyak. Syukurlah, HDR tidak disentuh berikutan kemas kini musim 4.

ZRG 20mm (Velocity and ADS)

 • Muncung:
 • Barrel: 43.9 “Recon Combat
 • Optik:
 • Peluru: 5 Rnd
 • Cengkaman belakang: Bungkus Ular

Berikutan kemas kini Warzone baru -baru ini, ZRG 20mm perlahan -lahan masuk ke meta. Pada pandangan pertama, ia mungkin tidak kelihatan menarik kerana kiraan peluru asasnya sebanyak 3, tetapi dalam hampir setiap perkara penembak tepat ini mempunyai statistik akhir atas. Sebagai permulaan, ia mempunyai halaju peluru terbaik dari semua penembak tepat kuasa tinggi, malah mengalahkan HDR.

Di samping itu, kelajuan iklannya lebih baik daripada HDR juga. Sekiranya anda menggunakan optik Royal & Kross 4x seperti yang dicadangkan di atas, anda boleh mendapatkan pembesaran yang tinggi tanpa penembak tepat, yang lain ditambah. Satu -satunya perkara yang menahannya adalah kiraan peluru yang rendah (yang boleh ditingkatkan), dan zumnya. Namun, ZRG adalah senapang sniper praktikal yang sangat diabaikan.