Best Warzone 2 MP5 Loadout (Lachmann Sub) | Senapang patah kertas rock, peperangan moden 2 mp5 loadout, binaan kelas terbaik dan bagaimana untuk membuka kunci Lachmann Sub |

Modern Warfare 2 Mp5 Loadout, Best Class Build dan Cara Membuka Lachmann Sub

Sebaliknya, Pembaikan segera menyembuhkan anda setelah membunuh pemain musuh yang menjadi kunci untuk menghadapi pelbagai sasaran dalam urutan.

Best Warzone 2 MP5 Loadout: Persediaan dan Lampiran Kelas Lachmann Terbaik

Seorang askar yang menggunakan senapang serangan Kastov 762 di belakang beberapa penutup di luar di Warzone 2.0

Mencari Loadout MP5 Terbaik di Warzone 2? Ya, Pistol Submachine MP5 Kegemaran Lama dan Pernah Dihormati adalah sebahagian daripada Warzone 2 – hanya kali ini ia dikenali sebagai Sub Lachmann. Jangan dimatikan dengan nama yang tidak biasa. Itu adalah pistol yang sama, dan ia (hampir) sama kuat seperti biasa. Ini sememangnya salah satu SMG terbaik di Warzone 2 sekarang, jadi tidak hairanlah semua orang mahu kit mereka Lachmann sub keluar dengan berkesan mungkin bersedia untuk perjuangan seterusnya di kawasan maut Al Mazrah.

Dalam panduan ini, kami akan membimbing anda melalui lampiran yang tepat yang anda perlukan untuk membuat beban mp5 terbaik di Warzone 2. Kami akan menjelaskan mengapa kami telah memilih setiap lima lampiran di bawah dan mengapa mereka bekerja dengan baik dengan sub Lachmann; Dan kami juga akan meneroka alternatif senjata dan pilihan senjata menengah bagi mereka yang mahukan Warzone 2 MP5 yang baik untuk pertandingan seterusnya.

Imej WarZone 2 menunjukkan beban MP5 kami, dengan AVR-T90 Comp, Fasa-3 Grip, VLK LZR 7MW, 40 pusingan MAG, dan stok mudah alih FT

Lampiran yang paling penting dalam beban MP5 terbaik kami ialah AVR-T90 COMP Mod muncung, yang membuat perbezaan yang sangat ketara kepada corak mundur Lachmann sub. Kami kemudian menggabungkannya dengan kesan Cengkaman fasa-3 Di bawah bawah, dan tiba-tiba anda mendapat versi MP5 dengan mundur yang lebih kurang lurus ke atas, dengan lantunan yang sangat sedikit ke sisi.

The 40 pusingan mag adalah pilihan yang sangat cerdik untuk Warzone 2, dengan permainan berasaskan skuad dan kolam kesihatannya yang tinggi. Dengan 40 pusingan setiap tambah nilai, anda mempunyai beberapa fleksibiliti tambahan ketika datang untuk berjuang di beberapa bidang sekaligus.

Semua ini menimbang MP5 sedikit, tetapi itu mudah diatasi dengan VLK LZR 7MW dan juga Stok mudah alih FT, Kedua -duanya mempercepat masa iklan pistol dan pelbagai statistik pengendalian dan mobiliti lain.

Gabungan lampiran ini meninggalkan anda, pada pendapat kami, MP5 yang terbaik membina yang terdapat di Warzone 2 sekarang. Ia dikawal dengan baik sambil menunjuk dan ketika menembak dari pinggul; Ia mendapat kelajuan pengendalian yang sangat tajam dan responsif; Dan mag yang dilanjutkan membantu anda menangani bahkan yang paling banyak berperisai dan banyak ancaman.

Senjata menengah mp5 terbaik

Pemain di Warzone 2.0 memeriksa senjata mereka, STB 556

MP5 adalah senjata yang fenomenal untuk pertunangan rapat dan pembersihan bilik dalaman, tetapi keberkesanannya jelas mula jatuh ketika anda menuju ke luar dan mula berjuang melawan jarak jauh. Oleh itu, kami sangat mengesyorkan anda memasangkan sub Lachmann dengan STB 556, pistol sehingga laser-tepat di atas julat panjang yang kami menamakannya sebagai senapang serangan terbaik di Warzone 2. Bersama-sama kedua-dua senjata ini akan memberikan persediaan penuh auto yang sangat serba boleh di mana-mana julat.

Sudah tentu, anda boleh pergi dalam jarak jauh dan mengambil salah satu senapang sniper terbaik di Warzone 2. The Victus XMR mempunyai kerosakan yang tidak dapat ditandingi ke atas julat terpanjang, jadi ia adalah pilihan yang hebat untuk berjuang melintasi bukit -bukit Al Mazrah. Atau, untuk alternatif yang lebih cepat, anda boleh memilih isyarat 50 yang boleh dipercayai dan boleh dipercayai untuk pergi bersama MP5 anda.

Persediaan Kelas MP5 Terbaik: Perks dan Peralatan

Tiga askar di Warzone 2.0 Crouch di atas bukit dan berpose di hadapan kamera

Sekiranya anda dapat menjatuhkan loadout di Warzone 2, maka anda akan dapat mendapat manfaat daripada faedah dan peralatan. Sekiranya anda ingin mendapat kelebihan yang ketara, anda perlu mempunyai persediaan kelas MP5 yang sempurna.

Untuk faedah anda, kami cadangkan mengambil Pakej perkhemahan spek (Ghost, Double Time, Tracker, Spotter), yang mempunyai pelbagai faedah yang sangat baik yang membantu anda mengelakkan pengawasan musuh sambil mudah menjejaki lokasi mereka.

Hantu akan membantu anda menyembunyikan dari UAV yang menjengkelkan, menjadikannya lebih mudah untuk disembunyikan dari musuh. Pakej Perk ini bukanlah untuk bersembunyi, walaupun, sebagai Tracker juga akan membolehkan anda melihat jejak kaki musuh, membantu dengan mereka yang lebih agresif. Masa berganda akan membuatnya lebih ganas, kerana ia memanjangkan tempoh pecut taktikal anda. Akhirnya, Spotter membolehkan anda melihat peralatan musuh melalui dinding, membantu anda mengelakkan Claymores, C4, dan gear berbahaya yang lain ketika anda tergesa -gesa masuk atau keluar dari bahaya. Ini adalah kesedaran yang lebih baik untuk sebarang keadaan, sebenarnya.

Dalam slot peralatan taktikal anda, kami mengesyorkan menggunakan Sensor denyutan jantung. Ini adalah satu lagi cara mudah untuk melihat musuh berdekatan tanpa mendedahkan diri anda, memberi anda kelebihan ketika cuba menyapu pembunuhan di Al Mazrah. Walau bagaimanapun, sensor degupan jantung mempunyai bateri terhad di Warzone 2, jadi pastikan anda menyimpannya sehingga detik -detik penting. Sekiranya anda melihat beberapa penjahat di bangunan berdekatan (atau mempercepatkan di dalam kenderaan), maka tuangkan beberapa C4 cara mereka untuk membunuh beberapa pembunuhan yang mudah.

Alternatif Warzone 2 MP5

Sub Lachmann adalah pistol yang hebat, tetapi tidak ada senjata di Warzone 2 adalah untuk semua orang. Mungkin anda merasa sedikit terlalu tidak tepat di rentang yang lebih lama? Kemudian anda akan jauh lebih baik dengan taufan FSS, pesaing lain untuk SMG terbaik di Warzone 2 dengan mundur seterusnya. Atau untuk lebih banyak kuasa berhenti, anda boleh memintas kelas SMG sepenuhnya dan mengambil Kastov-74U, senapang serangan yang cepat mengendarai yang jauh, jauh lebih sukar daripada MP5 yang dapat dicapai.

Sudah tentu, untuk kuasa berhenti maksimum, cuma ambil Expdite 12 atau yang lain dari senapang yang terbaik di Warzone 2. Selagi anda berada dalam pertempuran yang sangat dekat, satu pukulan adalah semua yang anda perlukan untuk menjatuhkan walaupun musuh 250hp perisai sepenuhnya.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Yang membungkus panduan kami mengenai cara membina beban mp5 terbaik di Warzone 2. Sub Lachmann pasti mendekati bahagian atas senarai peringkat Warzone 2 Best Guns kami, jadi ia bernilai baik dengan betul. Sekiranya anda mahukan idea yang lebih lengkap mengenai kekuatan dan kelemahan MP5 berbanding dengan pesaingnya, tidak ada cara yang lebih baik untuk melakukannya daripada dengan berunding dengan Jadual Statistik Senjata Warzone 2 kami.

Activision Blizzard kini menjadi subjek beberapa tindakan undang -undang, pertikaian buruh dan tuduhan gangguan di tempat kerja. Senapang patah kertas rock akan terus menulis tentang isu -isu ini, serta meliputi permainan Blizzard Activision sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk menampung subjek yang menarik kepada pembaca kami. Berita terkini selalu dapat dijumpai di bawah tag Activision Blizzard kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Battle Royale Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Call of Duty: Warzone 2.0 Ikuti
 • Free-to-Play Ikuti
 • Infinity Ward Ikut
 • Penembak Ikut

Ikuti semua topik Lihat 2 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Ollie adalah Sheriff of Guidestown di RPS, dan sejak menyertai pasukan pada tahun 2018, dia menulis lebih daripada 1,000 panduan untuk laman web ini. Dia suka bermain permainan yang kompetitif dan kilang Sims, mencederakan dirinya bermain badminton, dan menguburkan mukanya dalam bulu hangat dua kucingnya.

Modern Warfare 2 ‘MP5’ Loadout, Bangunan Kelas Terbaik dan Cara Membuka Kunci Lachmann Sub

The Lachmann Sub dalam Peperangan moden 2 – digambarkan sebagai MP5 oleh komuniti-adalah SMG kegemaran sepanjang masa untuk ramai pemain yang mencari gaya bermain berjalan-dan-senjata.

Dalam Modern Warfare 2, sementara beberapa perlawanan membolehkan pertempuran jarak jauh, mod lain akan memberi ganjaran kepada anda untuk berlari di sekitar peta untuk mencari musuh anda sebelum mereka menemui anda.

Antara senjata permainan, MP5 adalah salah satu senjata terbaik dalam Modern Warfare 2 untuk melakukannya.

Oleh itu, untuk memanfaatkan sepenuhnya sub lachmann, kami menyediakan penjelasan ini dengan Loadout MP5 terbaik, menggambarkan bukan sahaja faedah dan peralatan terbaik untuknya, tetapi juga Cara Membuka Kunci Sub Lachmann.

 • Cara Membuka Sub Lachmann ‘MP5’
 • Loadout dan Lampiran Terbaik ‘MP5’
 • ‘MP5’ Kelas Terbaik Membina, faedah, dan peralatan

Peperangan moden 2 ‘mp5’ beban terbaik dan lampiran

Ini adalah beban dan lampiran Modern Warfare 2 ‘MP5’ yang terbaik:

 • Barrel: L38 Falcon 226mm
 • Underbarrel: Lockgrip Precision-40
 • Cengkaman belakang: Lachmann TCG-10
 • Optik: SZ Mini
 • Stok: Mod tanpa stok

Lampiran ini meningkatkan prestasi anda dari segi berjalan di sekitar peta dan membunuh musuh dengan cepat.

The L38 Falcon 226mm Barrel adalah pilihan yang baik memandangkan ia meningkatkan pergerakan anda dan mensasarkan kelajuan penglihatan.

Untuk mengimbangi kesan mundur senjata, Lockgrip Precision-40 adalah pilihan yang kukuh. Ia juga menimbulkan ketepatan pistol dan statistik kawalan mundur.

Dengan menggunakan Lachmann TCG-10 cengkaman belakang, anda akan mendapat lebih banyak kawalan mundur, sementara dengan mempunyai SZ Mini optik anda mendapat sedikit ketepatan.

Dan kerana matlamat kami dengan ‘mp5’ adalah untuk mempunyai pendekatan pantas untuk setiap perlawanan, Mod tanpa stok berfungsi dengan sempurna untuk pistol ini. Lampiran ini meningkatkan tujuan anda, pecut ke api, dan kelajuan pergerakan.

Modern Warfare 2 ‘MP5’ Kelas Terbaik Membina, Perks, dan Peralatan

Pilihan kami untuk peperangan moden terbaik 2 Lachmann Sub menengah, faedah, dan peralatan adalah:

Matlamat dengan binaan ini adalah untuk membantu anda terus bergerak, mengumpul pembunuhan di sekitar peta.

The Masa dua kali Perkubai asas meningkatkan pecut taktikal anda dan pergerakan crouch anda, sementara klasik Pemulung menghalang anda daripada kehabisan peluru kerana anda boleh mendapatkannya dari tanah.

Oleh kerana idea di belakang menggunakan sub Lachmann adalah dengan cepat mencari musuh untuk membunuh, Garis keras Membantu anda memanfaatkan sepenuhnya strategi ini, mengurangkan dengan membunuh kos Killstreak.

Dari segi perkembangan yang paling utama, anda mempunyai dua pilihan pepejal untuk membina ini. Hantu menyembunyikan anda dari UAV musuh, radar mudah alih, dan sensor degupan jantung, menjadikannya lebih mudah bagi anda untuk mendekati dan menyelesaikannya.

Sebaliknya, Pembaikan segera menyembuhkan anda setelah membunuh pemain musuh yang menjadi kunci untuk menghadapi pelbagai sasaran dalam urutan.

The P890 berfungsi sebagai butang kecemasan anda. Ini adalah pistol separa auto yang boleh anda gunakan untuk mendarat pukulan pembunuhan jika anda kehabisan peluru dengan sebarang peluang.

Kerana anda akan berlari, memasuki bilik, dan sebagainya, Stun bom tangan dan juga Bom tangan frag adalah alat penting untuk memastikan anda selamat atau memukul sekumpulan musuh yang anda tidak mahu terlalu dekat.

Sama seperti taufan FSS, Kemarahan pertempuran adalah pilihan terbaik. Sebaik sahaja anda menggunakannya, peningkatan bidang ini akan meningkatkan pertumbuhan semula kesihatan anda sambil meningkatkan ketahanan anda terhadap peralatan taktikal dan menyegarkan musim bunga taktikal anda.

Mencari cadangan lain? Senjata Terbaik kami di halaman Modern Warfare 2 dapat membantu anda memutuskan apa yang akan digunakan seterusnya.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Dari Assassin’s Creed ke Zoo Tycoon, kami mengalu -alukan semua pemain

Eurogamer mengalu -alukan video dari semua jenis, jadi log masuk dan sertai komuniti kami!

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Call of Duty: Modern Warfare II (2022) Ikuti
 • PC Ikut
 • PS4 Ikuti
 • PS5 Ikuti
 • Penembak Ikut
 • Xbox One Ikuti
 • Xbox Series X/s Ikut

Ikuti semua topik Lihat 3 lagi

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Melanggan Eurogamer.Surat Berita Harian Bersih

Dapatkan hari yang paling banyak dibincangkan mengenai cerita terus ke peti masuk anda.