Best VEL 46 LOADOUT DAN KELAS KELAS DI MW2 | Lampiran Terbaik Untuk Vel 46 – Dot Esports, Best Vel 46 Modern Warfare 2 Loadout: Lampiran, Perks, Tuning – Dexerto

Best Vel 46 Modern Warfare 2 Loadout: Lampiran, faedah, penalaan

 • Barrel: LM Series-7
 • Laser: 1mw laser api cepat
 • Stok: Saham Demo RXT
 • Underbarrel: Pengendali forerip
 • Cengkaman belakang: Genggaman askar Schlager

Loadout Vel 46 Terbaik dan Persediaan Kelas dalam Modern Warfare 2

Diterangkan dalam permainan sebagai “pistol submachine yang boleh dikendalikan dengan mundur sederhana,” Vel 46 adalah salah satu SMG pertama yang disediakan untuk pemain ketika mereka memulakannya MW2 perjalanan berbilang pemain, dan ia menyeronokkan.

Vel 46 adalah MP7 klasik Cod permainan di bawah nama baru, Oleh itu, peminat senjata itu akan merasa betul di rumah dengan pemandangan besi yang biasa dan maklum balas mundur. Walaupun ia adalah senjata permulaan, ia masih Salah satu pilihan yang lebih baik untuk pemain SMG dan pelari dan penembak untuk digunakan dalam slot beban utama mereka.

Inilah yang beban terbaik untuk digunakan dengan vel 46 inci MW2.

Loadout Vel 46 terbaik dan persediaan kelas di MW2

Tangkapan skrin loadout Vel 46 terbaik di MW2

 • Barrel: LM Series-7
 • Laser: 1mw laser api cepat
 • Stok: Saham Demo RXT
 • Underbarrel: Pengendali forerip
 • Cengkaman belakang: Genggaman askar Schlager

Sekunder: Pistol pilihan
Taktikal: Stun bom tangan
Membunuh: Semtex
Pakej Perk: Pertempuran keras dan dua kali, tangan cepat, hantu
Menaik taraf lapangan: Keheningan mati dan kemarahan pertempuran

The Vel 46 benar -benar tidak memerlukan terlalu banyak bantuan dalam cara lampiran. Ia sudah cukup kuat di dekat pertengahan, menawarkan majalah asas 40 pusingan, dan tidak banyak mundur untuk bercakap. Isu terbesarnya adalah kekurangan julat, tetapi itu diharapkan ketika datang ke SMG.

Set lampiran ini untuk Vel 46 akan menimbulkan ketepatan dan pengendaliannya, menjaga anda dalam perjuangan dengan hipfire yang kuat. Ini adalah membina yang sangat baik untuk berlari dan menembak dalam mod permainan berasaskan objektif seperti Hardpoint, Ibu Pejabat, atau Penguasaan.

Tangkapan tangkapan yang kuat untuk Vel 46 di MW2

 • Muncung: XTEN RR-40
 • Barrel: Tango 228 Barrel
 • Laser: VLK LZR 7MW
 • Underbarrel: FSS Sharkfin 90
 • Cengkaman belakang: Genggaman pertempuran ZLR

Sekunder: Pistol pilihan
Taktikal: Stun bom tangan
Membunuh: Semtex
Pakej Perk: Pertempuran keras dan dua kali, tangan cepat, hantu
Menaik taraf lapangan: Keheningan mati dan kemarahan pertempuran

Persediaan ini lebih daripada serangan seimbang ketika datang ke Vel 46, Menawarkan peningkatan kepada statistik di seluruh lembaga untuk kerosakan, julat, dan ketepatan, Walaupun hanya menafikan jumlah pengendalian yang sangat diabaikan.

Pada peta seperti rumah menembak atau penghantaran, persediaan ini akan mengekalkan kebolehgunaan dan kelajuan anda sementara juga membantu mengandungi beberapa mundur kuat SMG. Anda boleh menggunakannya untuk mendapatkan hipfire mudah membunuh sehingga jarak sederhana sambil memegang sendiri sambil mensasarkan pemandangan.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.

Best Vel 46 Modern Warfare 2 Loadout: Lampiran, faedah, penalaan

Vel 46 SMG dalam Call of Duty: Modern Warfare 2

Selepas beberapa penggemar, VEL 46 telah muncul sebagai senapang submachine meta yang menawarkan SMG yang sangat mudah alih dengan kawalan mundur yang hebat. Untuk membantu anda memanfaatkan sepenuhnya SMG ini, kami telah mengumpulkan Loadout Vel 46 Terbaik ini untuk Modern Warfare 2.

Berdasarkan dunia sebenar MP7, Vel 46 adalah senjata pertahanan peribadi yang kompak yang direka untuk pergerakan dan pertunangan dekat.

Ia telah tersedia di MW2 sejak dilancarkan tetapi sementara Vel 46 bermula sebagai pilihan yang kurang dihargai dan niche sejak itu telah meningkat menjadi terkenal berikutan siri penggemar. Sekarang ketika kita mendekati akhir jangka hayat permainan ini, ia mudah menjadi salah satu SMG terbaik di MW2.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk memanfaatkan buffs tersebut dan menguasai dengan SMG ini, anda akan mahu menggunakan beban terbaik kami dalam peperangan moden 2.

Kandungan

 • Lampiran beban vel 46 mw2 terbaik
 • Kelas 46 mw2 terbaik: Perks & peralatan
 • Cara Membuka Kunci Vel 46 dalam Modern Warfare 2
 • Alternatif Vel 46 Terbaik dalam Peperangan Moden 2

Lampiran beban vel 46 mw2 terbaik

 • Muncung: Forge DX90-F (-1.40, +0.58)
 • Laser: 1mw laser api cepat (+0.23, -34.85)
 • Underbarrel: FTAC Ripper 56 (-0.44, -0.34)
 • Majalah: 50 pusingan mag
 • Cengkaman belakang: Genggaman pertempuran ZLR (+1.00, -0.45)

Loadout ini direka untuk digunakan sebagai SMG tradisional, dengan itu mendapat manfaat dari playstyle yang agresif dan menjaga pertarungan sama ada dekat atau berada di jarak sederhana. Lampiran yang paling berkesan untuk ini adalah Forge DX90-F, satu -satunya penindas yang tidak menjejaskan pergerakan atau pengendalian secara negatif.

Oleh kerana kita tidak menggunakan muncung yang mengurangkan mundur, penting untuk membuatnya di tempat lain. Menggabungkan Genggaman pertempuran ZLR dan FTAC RIPPER 56 Memberi faedah yang setanding dengan muncung yang berdedikasi sementara juga meningkatkan kestabilan yang mensasarkan dengan ketara.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

The Vel 46’s 50 pusingan mag adalah salah satu lampiran majalah terbaik dalam peperangan moden 2. Walaupun menyediakan 20 pusingan tambahan sebelum perlu memuat semula ia tidak menjejaskan pengendalian atau mobiliti. Satu-satunya kelemahan adalah masa tambah nilai yang lebih perlahan tetapi itu lebih bernilai daripada perdagangan.

Akhirnya, kami suka 1mw laser api cepat kerana ia memberikan rangsangan besar kepada kelajuan iklan tanpa sebarang keburukan yang ketara. Pemain yang tidak keberatan menggunakan laser yang kelihatan sepatutnya memilih laser 5MW Accu-shot.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Vel 46 yang disyorkan untuk digunakan dalam MW2 Musim 5

The Vel 46 Submachine Gun di Modern Warfare 2.

Kelas 46 mw2 terbaik: Perks & peralatan

Ketika datang ke faedah, kami mengesyorkan Pelacak di slot pertama supaya anda dapat memburu musuh dengan mengikuti jejak mereka. Maka anda harus pergi Masa dua kali untuk peningkatan tempoh pecut taktikal dan kelajuan pergerakan yang merebak.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Mag 50 pusingan meningkatkan masa tambah nilai secara keseluruhan sehingga menggunakan tangan cepat adalah cara yang hebat untuk mengurangkannya. Terakhir adalah perkhemahan muktamad, dan kami telah pergi Hantu Untuk menghalang anda dari radar yang mempunyai rakan kongsi dengan penindas Forge DX-90 F.

Artikel berterusan selepas iklan

Peralatan-bijak, Semtex adalah maut yang mudah digunakan yang menangani kerosakan besar dan bahkan dapat membunuh melalui bom dquad di tongkat langsung. Sementara itu, a Stim hebat untuk penyembuhan segera ketika dalam keadaan rumit.

Cara Membuka Kunci Vel 46 dalam Modern Warfare 2

Vel 46 adalah Dibuka dari awal dalam peperangan moden 2, jadi tidak perlu melakukan apa -apa pengisaran untuk mendapatkan tangan anda.

Artikel berterusan selepas iklan

Ini bermaksud semua yang anda perlu lakukan ialah mencapai tahap 4 untuk membuka kunci beban tersuai dan mula bermain -main dengan lampiran. Walaupun anda perlu mencapai tahap senjata 29 untuk mengakses semua lampiran yang unik.

Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif Vel 46 Terbaik dalam Peperangan Moden 2

Jika Vel 46 tidak berfungsi, kami akan menasihatkan anda untuk beralih ke taufan FSS. Sama seperti vel, taufan adalah SMG yang sangat tepat yang dapat melanjutkan pertarungan ke jarak sederhana.

Untuk sesuatu yang lebih tradisional ISO 45 ditambah pada musim 4 adalah pilihan yang hebat. Ia berfungsi dengan sangat dekat dan menawarkan beberapa pengendalian senjata terbaik dalam kategori pistol submachine.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut mengenai Modern Warfare 2, pastikan anda menyemak panduan kami yang lain:

Peperangan moden terbaik 2 vel 46 loadout

Sekiranya anda sibuk mengisar XP Senjata dan mempunyai lebih banyak lampiran daripada yang anda tahu apa yang perlu dilakukan dengan kemudian baca beban terbaik kami untuk peperangan moden 2.

Best Vel 46 Loadout Modern Warfare 2: Senjata Memeriksa Pandangan Vel 46

Diterbitkan: 2 Mei 2023

Mencari Loadout Vel 46 Terbaik untuk Multiplayer Modern Warfare 2? The Vel 46 mungkin tidak mempunyai nama yang biasa di MW2 2022, tetapi telah dalam siri ini banyak kali di bawah nama MP7, yang telah menjadi ruji COD selama bertahun -tahun.

Ini mudah salah satu SMG terbaik dalam peperangan moden 2, yang membanggakan kadar api yang sangat tinggi, mundur mudah belajar, pemandangan besi yang luar biasa, dan mobiliti yang sangat tinggi. Faktor -faktor ini semua bergabung untuk menjadikannya salah satu senjata peperangan moden terbaik untuk gaya bermain yang agresif.

Dengan 29 tahap senjata, terdapat banyak XP yang anda perlukan untuk membuat loadout Vel 46 yang terbaik, tetapi sebaik sahaja anda mendapatnya, anda akan menjadi ancaman dalam pertempuran dekat. Kami telah menetapkan ini sehingga ia mendapat peningkatan kerosakan dan halaju peluru, sementara masih cepat dan lincah cukup untuk permainan multiplayer yang terpantas.

LOADOUT VEL 46 terbaik dalam peperangan moden 2

The Best 46 Modern Warfare 2 Loadout adalah:

MKV Singuard melancarkan mundur, buffs kerosakan dan halaju sehingga anda lebih berkesan dalam pergaduhan jarak pertengahan, dan menyimpan semua tembakan anda dari radar. Barrel Tango 228 melakukan pekerjaan yang sama dari segi memanjangkan julat berkesan anda, tetapi juga menjadikan api pinggul anda lebih tepat – kedua -duanya datang dengan skor negatif untuk mobiliti.

Kami telah memilih cengkaman askar Schlager untuk cengkaman belakang kami sebagai menyediakan beberapa penggemar berguna untuk kelajuan pecut dan mensasarkan kelajuan penglihatan. Kapasiti majalah yang lebih tinggi adalah jelas-ia meluaskan berapa lama anda boleh aktif dalam senjata api tanpa perlu berehat dan tambah nilai. Ia melambatkan anda sedikit, tetapi tidak sebanyak versi 60 pusingan. Akhir sekali, stok ini mempercepatkan untuk kelajuan pecut, mensasarkan kelajuan penglihatan, dan kelajuan gerakan merangkak, semuanya dengan ketukan kecil untuk mengawal kawalan.

Dan di sana anda memilikinya: beban terbaik kami 46 dalam peperangan moden 2. Lihatlah Roundup kami mengenai Perks Peperangan Moden yang terbaik untuk menggabungkan SMG ini dan anda harus bersedia untuk merobek musuh dalam mod permainan teras MW2. Kami pasti akan memberi nasihat terhadap menjalankan ini dalam mod pencerobohan Modern Warfare 2 melainkan jika anda memasangkannya dengan salah satu senapang Sniper Warfare 2 yang terbaik – terdapat beberapa garis penglihatan yang sangat panjang di peta yang lebih besar.

Jordan Maju Bekas Timbalan Editor PCGamesn, Jordan sejak ditinggalkan untuk padang rumput baru. Ketika dia tidak bermain Rainbow Six Siege, anda akan mendapati dia menyakitkan atas reka bentuk senapang patah dalam permainan fps atau replaying fallout 4.