Best Vaznev -9k Modern Warfare 2 Loadout: Persediaan Kelas, Lampiran & Perks – Dexerto, Best Vaznev -9K Loadout untuk Modern Warfare 2 Season 5 – Charlie Intel

Loadout Vaznev-9K Terbaik untuk Modern Warfare 2 Musim 5

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Vaznev-9k Modern Warfare 2 Terbaik: Persediaan Kelas, Lampiran & Perks

Loadout Vaznev-9K Terbaik dalam Peperangan Moden 2

Activision

Vaznev adalah SMG terbaik di MW2 sekarang.

Vasnev-9K Modern Warfare 2 adalah salah satu SMG terbaik dalam permainan, ia juga merupakan salah satu senjata yang paling mudah disesuaikan kerana ia dapat berubah menjadi senapang pertengahan dengan beban yang betul. Ini adalah meta vaznev-9k terbaik kami untuk MW2 Musim 3 dimuat semula termasuk lampiran, persediaan, dan faedah.

The Vaznev-9k menerima sedikit pun dari Nerfs dalam Kemas Kini Musim 3 yang dimuat semula, tetapi ia pasti tidak mencukupi untuk membuangnya sebagai salah satu senjata terbaik dalam permainan.

Artikel berterusan selepas iklan

Modern Warfare 2 dipenuhi dengan penembak tepat, LMG, senapang serangan dan banyak lagi. Salah satu senjata paling popular adalah Vaznev-9k, yang mempunyai julat yang lebih pendek tetapi masih SMG berkuasa tinggi.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, kuasa tinggi itu hanya dapat dicapai dengan beban vaznev-9k terbaik dalam peperangan moden 2. Oleh itu, kami telah mengumpulkan semua faedah, peralatan, dan lampiran terbaik untuk Vaznev-9k untuk membawa anda kembali ke bahagian atas papan pendahulu.

Artikel berterusan selepas iklan

Sebagai alternatif, jika anda sedang mencari beban Warzone 2 Vaznev-9K yang kuat, kami mempunyai pilihan yang sempurna.

Kandungan

 • Vaznev-9k Modern Warfare 2 Terbaik
 • Kelas & Peralatan & Peralatan Modern Warfare Modern Terbaik: Perks & Peralatan
 • Cara Membuka Kunci Vaznev-9K dalam Modern Warfare 2
 • Alternatif Vaznev-9K Terbaik dalam Peperangan Moden 2

Vaznev-9k Modern Warfare 2 Terbaik

 • Muncung: Bruen Pendulum
 • Laser: Schlager Peq Box IV
 • Optik: Cronen Mini Red Dot
 • Stok: Saham Otrezat
 • Cengkaman belakang: Cengkaman True-Tac

Kami memulakan beban vaznev-9k terbaik kami dengan Bruen Pendulum Yang menawarkan rangsangan besar untuk kawalan mundur mendatar dan menegak, membantu anda menyimpan tembakan anda pada sasaran. Kemudian kami pergi untuk Schlager Peq Box IV Laser, kelajuan iklan buffing untuk memastikan anda sentiasa mendapat pukulan pertama di.

Artikel berterusan selepas iklan

Pergerakan sangat penting apabila menggunakan SMG di MW2, jadi Saham Otrezat adalah pilihan yang baik untuk meningkatkan kelajuan pecut dan seberapa cepat anda bergerak semasa mensasarkan. Pasangan ini dengan baik dengan Cengkaman True-Tac, yang mengurangkan iklan dan kelajuan pecut-api.

Berkaitan:

Permainan percuma terbaik untuk memuat turun & bermain di PC, PS5, Xbox, atau Nintendo Switch

Artikel berterusan selepas iklan

Bertahan adalah Cronen Mini Red Dot, optik bersih yang menjadikan Vaznev-9k jauh lebih tepat tanpa mengaitkan skrin.

Vaznev-9k dalam MW2

Kelas & Peralatan & Peralatan Modern Warfare Modern Terbaik: Perks & Peralatan

Oleh kerana anda akan berjalan di sekitar peta dengan Vaznev-9k, Pemulung adalah perceraian yang ideal kerana ia membolehkan anda mengembalikan semula peluru dengan cepat. Kemudian kami mengesyorkan Skuad bom untuk menyerap kerosakan dari mana -mana bahan peledak yang datang dengan cara anda.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Untuk perkembangan bonus anda tidak boleh salah dengan Garis keras, mengurangkan kos pembunuh yang boleh menjadi penting menjelang akhir perlawanan. Anda juga mahu tetap tersembunyi semasa bergerak di sekitar peta, jadi Hantu akan menghalang anda dari UAV musuh.

Artikel berterusan selepas iklan

Ketika datang ke peralatan, Semtex adalah maut yang mudah untuk membersihkan objektif dengan cepat, sementara Stim boleh menawarkan rangsangan kesihatan apabila masa sukar.

Cara Membuka Kunci Vaznev-9K dalam Modern Warfare 2

Vaznev-9k dibuka dalam Modern Warfare 2 melalui platform Kastov oleh Mendapatkan Kastov-74U ke Tahap 15.

Melakukan ini secara automatik akan membuka kunci penerima Vaznev-9k, jadi anda boleh mula meratakan SMG dan membina beban yang ideal.

Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif Vaznev-9K Terbaik dalam Peperangan Moden 2

Terdapat banyak SMG lain yang kuat dalam peperangan moden 2, seperti PDSW 528 (p90) atau VEL 46 (MP7).

Artikel berterusan selepas iklan

Tetapi jika anda menginginkan sesuatu yang lebih serba boleh, maka anda boleh untuk senapang serangan seperti STB 556 atau Lachmann-556.

Untuk lebih lanjut mengenai Modern Warfare 2, pastikan anda menyemak panduan kami yang lain:

Loadout Vaznev-9K Terbaik untuk Modern Warfare 2 Musim 5

VAZNEV-9K SMG dalam Peperangan Moden 2

Activision

Selepas kejatuhan ISO-45, populariti Vaznev-9K telah berkembang, menjadikannya salah satu SMG yang paling popular dalam peperangan moden 2. Inilah beban Vaznev-9K terbaik untuk menguasai musuh anda dalam Call of Duty Modern Warfare 2 Musim 5.

Modern Warfare 2 Season 5 telah menyampaikan beberapa senjata baru yang kuat seperti FR Avancer, dan Carrack .300, dan mereka sudah bermain di bahagian atas meta semasa. Walau bagaimanapun, selepas Nerfs diberikan kepada ISO 45 semasa Musim 4, Vaznev-9K dan Fennec 45 adalah pilihan senjata terbaik untuk pemain SMG.

Artikel berterusan selepas iklan

Vaznev-9k Modern Warfare 2 akan mengambil sedikit pengisaran untuk membuka kunci, tetapi sebaik sahaja anda melakukannya, anda akan mempunyai salah satu senjata terbaik di tangan anda. Berikut adalah senarai lampiran, peralatan, dan faedah untuk membantu anda membina beban vaznev-9k terbaik dalam peperangan moden 2.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Peperangan moden terbaik 2 lampiran beban vaznev-9k
 • Peperangan moden terbaik 2 Vaznev-9k Loadout Perks & Peralatan
 • Cara Membuka Kunci Vaznev-9K dalam Modern Warfare 2
 • Alternatif Terbaik ke Vaznev-9K dalam Modern Warfare 2

Peperangan moden terbaik 2 lampiran beban vaznev-9k

Vaznev 9k dalam peperangan moden 2

Vaznev-9k adalah salah satu senjata paling dahsyat Modern Warfare 2.

 • Laser: FSS OLE-V LASER
 • Muncung: Bruen Pendulum
 • Underbarrel: Komando foregrip
 • Stok: Saham Otrezat
 • Cengkaman belakang: Cengkaman True-Tac

Dengan lampiran ini, kami ingin menjinakkan mundur Vaznev-9k Loadout yang terbaik, semuanya sambil mengekalkan pengurangan iklan dan kelajuan pergerakan minimum. Sebagai permulaan, Bruen Pendulum dan Komando foregrip akan meningkatkan kawalan mundur dan mensasarkan kestabilan.

Artikel berterusan selepas iklan

Seterusnya, kami mempunyai FSS OLE-V LASER. Lampiran ini akan membantu anda meningkatkan kestabilan dan kelajuan yang lebih bertujuan, serta kelajuan pecut-ke-api menjadikan Vaznev anda lebih mematikan dalam pertempuran jarak jauh hingga sederhana.

Untuk melengkapkan beban, Cengkaman True-Tac dan Saham Otrezat akan memberikan peningkatan yang berharga kepada kelajuan iklan dan kelajuan pergerakan, yang penting untuk penyokong SMG.

Artikel berterusan selepas iklan

Peperangan moden terbaik 2 Vaznev-9k Loadout Perks & Peralatan

 • Asas Perk 1: Skuad bom
 • Asas PERK 2: Masa dua kali
 • Bonus Perk: Tangan cepat
 • Perkhemahan muktamad: Pembaikan segera
 • Peralatan maut: Caj Bor
 • Peralatan Taktikal: Bomej Flash
 • Peningkatan Lapangan: Kesunyian mati

Skuad bom dan Masa dua kali adalah tandem yang sempurna dari faedah asas yang akan mengehadkan kesan peralatan yang paling mematikan dan membolehkan anda memaksimumkan kelajuan anda dalam peperangan moden 2. Kami tidak memilih lampiran majalah, oleh itu Tangan cepat akan berguna untuk membantu anda memuat semula lebih cepat.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

Artikel berterusan selepas iklan

Walaupun hantu adalah perkhemahan muktamad yang sangat baik, kami rasa seperti Pembaikan segera Memadankan gaya agresif Vaznev-9k dengan sempurna. Semasa anda mengambil senjata api, cepat akan membantu anda menyembuhkan lebih cepat dan sedikit menentang TTK yang sangat cepat dalam peperangan moden 2.

Dalam Musim 4 Reloaded, Charge Drill kekal sebagai salah satu penambahan baru terbaik untuk COD dalam beberapa tahun, dan dipasangkan dengan yang dikuasai Bomej Flash, anda tidak akan menghadapi masalah membersihkan objektif. Kesunyian mati akan membolehkan anda mengambil sayap yang licik dan mendapatkan kejatuhan musuh anda.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Cara Membuka Kunci Vaznev-9K dalam Modern Warfare 2

Vaznev-9k adalah milik platform senjata Kastovia dalam peperangan moden 2.

Membuka kunci Vaznev-9k dalam Modern Warfare 2 bukanlah tugas mudah, seperti yang anda perlukan Dapatkan Kastov-74U ke Tahap 15. Berikut adalah cara membuka kunci senjata di platform Kastovia dalam langkah mudah:

 1. Buka kunci Kastov 762 pada tahap 23
 2. Jangkau Kastov 762 Tahap 13 untuk membuka kunci Kastov 545
 3. Jangkau Kastov 545 Tahap 13 untuk membuka kunci Kastov-74U
 4. Jangkau Kastov-74U Tahap 15 untuk membuka kunci Vaznev-9k

Laluan ini akan membentangkan pemain dengan cukup mengisar kerana anda perlu bekerja melalui tiga senjata sebelum mencapai Vaznev-9k.

Alternatif Terbaik ke Vaznev-9K dalam Modern Warfare 2

Kastov-74U adalah alternatif yang hebat untuk Vaznev-9k. The Assault Rifle adalah pilihan jarak dekat yang sangat baik dari platform senjata yang sama sehingga ia akan merasa sedikit serupa.

Artikel berterusan selepas iklan

Jika tidak, anda boleh mencuba sub Lachmann atau Vel 46, yang merupakan dua SMG yang mudah digunakan dan masih membungkus pukulan.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak peperangan moden 2, lihat beberapa panduan kami yang lain: