Best UGM -8 Loadout untuk Warzone Pacific Season 5 Reloaded – Charlie Intel, UGM 8 Warzone Loadout Terbaik Lampiran dan Persediaan Kelas | Beban

UGM 8 Warzone Loadout Terbaik dan Persediaan Kelas

Akhirnya, untuk peralatan, kami mengesyorkan Semtex dan Stims. Bom Stun juga berguna, tetapi senjata ini tidak dibina untuk menolak musuh – sebanyak Blog Call of Duty ingin memberitahu kami. Bagus untuk mengeluarkannya, itu pasti, tetapi ada banyak senjata yang lebih cepat di luar sana.

Loadout UGM-8 Terbaik untuk Warzone Pacific Season 5 Reloaded

UGM-8 LMG masih merupakan pilihan yang baik dalam Warzone Pacific Season 5 Reloaded, jadi kami akan meneruskan cara membuka kunci potensi penuh dengan membina beban UGM-8 yang terbaik dengan lampiran, faedah, dan peralatan yang sempurna.

Setiap kemas kini utama baru membawa pelbagai kandungan baru ke Warzone Pacific, dan Kemas Kini Reloaded Musim 5 menambah banyak penggemar serta nerfs yang telah mengubah sepenuhnya meta.

. Kami telah mengumpulkan beban UGM-8 terbaik untuk musim 5 yang dimuat semula, lengkap dengan lampiran, faedah, dan peralatan yang optimum.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Lampiran Loadout UGM-8 Terbaik UGM-8
 • Faedah terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone UGM-8
 • Cara Membuka Kunci UGM-8 di Warzone
 • Warzone UGM-8 yang paling terkini dan Nerfs

Lampiran Loadout UGM-8 Terbaik UGM-8

Pemain menembak UGM-8 LMG di Warzone dan Vanguard

 • Muncung: MX Silencer
 • Barrel:
 • Optik: 1229/Slate 3.25x adat
 • Stok:
 • Persengketaan M1930 bersudut
 • Majalah: 6.
 • Jenis Ammo: Dipanjangkan
 • Cengkaman polimer
 • Perk:
 • Perk 2:

Menyikat , Bernard XL214 736mm Barrel, Mercier wt Ancre Stok, Cengkaman polimer, dan . Ini membolehkan anda menggunakan kadar kebakaran LMG yang melepuh dengan lebih tepat, menjadikannya laser dengan TTK yang cepat.

The 6.5mm Sakura 125 Box Round juga membantu dalam jabatan ketepatan dan menjadikan UGM lebih memaafkan terima kasih kepada peluru tambahan. Kami memuatkannya dengan Dipanjangkan .

Optik sebahagian besarnya turun ke keutamaan peribadi, tetapi kami telah pergi untuk 1229/Slate 3.25x adat untuk kawalan mundur tambahan yang disediakannya. Akhirnya, dari segi faedah, kami mendapat Cengkaman yang ketat untuk satu penggemar akhir untuk mengawal kawalan, dan Dalam tangan membolehkan anda menarik pistol kembali lebih cepat setelah menggunakan maut atau taktikal.

Artikel berterusan selepas iklan

Semua dalam semua, dengan menggunakan lampiran ini, UGM-8 LMG anda akan memancarkan musuh yang cukup dari seluruh peta untuk menyaingi senapang serangan terbaik Warzone.

Artikel berterusan selepas iklan

TERS dan peralatan terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone UGM-8

UGM-8 di Jadual Poker di Warzone

 • Perk 1: E.O.D
 • Perk 2: Berlebihan
 • Perk 3: Amped
 • Semtex
 • Peralatan Taktikal: Stim

Letupan cenderung terbang melintasi kaldera, jadi kami mengesyorkan menggunakan E.O.D . Berlebihan membolehkan anda memasangkan UGM-8 dengan pilihan jarak dekat seperti SMG atau senapang. akhir sekali, Amped .

.

Ketika datang ke peralatan, sukar untuk pergi Semtex untuk maut yang mudah digunakan, dan Stim boleh menawarkan kesihatan dan pergerakan yang mengalu -alukan untuk melarikan diri dari keadaan yang sukar.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Membuka Kunci UGM-8 di Warzone

Pemain Vanguard menggunakan UGM-8

Walaupun UGM-8 sebelum ini dibuka di Laluan Pertempuran Musim 4, anda kini perlu Dapatkan 15 Penembusan Peluru Membunuh .

Ini sangat mudah diselesaikan di Vanguard tetapi dinding Caldera adalah kertas tipis, jadi melengkapkan pengakap pertempuran dan fmj harus menjatuhkan anda membunuh jika anda bermain cukup lama.

Warzone UGM-8 yang paling terkini dan Nerfs

Kemas kini Musim 5 Reloaded menampilkan banyak buffs dan nerfs ke banyak senjata Warzone Pacific yang ada. UGM-8 akhirnya menerima kerosakan dan lampiran juga.

Artikel berterusan selepas iklan

Artikel berterusan selepas iklan

UGM-8 (VG)

 • Kerosakan min menurun kepada 22, turun dari 23
 • Headshot Kerosakan Multiplier menurun kepada 1.5, turun dari 1.
 • Multiplier kerosakan leher menurun kepada 1..3
 • Intensiti mundur meningkat
 • Bernard XL214 736mm
  • Bonus halaju muncung menurun hingga 30%, turun dari 35%
  • Bonus halaju muncung meningkat kepada 15%, naik dari 10%
  • Kawalan mundur menurun kepada 12.5% turun dari 15%

  Alternatif UGM-8 terbaik

  Jika UGM-8 tidak memotongnya untuk anda, anda mungkin mahu beralih ke salah satu senapang serangan terbaik seperti STG44 atau Cooper Carbine.

  UGM 8 Warzone Loadout Terbaik dan Persediaan Kelas

  UGM 8 Warzone Loadout: Imej LMG pada latar belakang hitam

  Call of Duty Warzone Season 4 ada di sini dan jika anda tertanya -tanya sama ada anda perlu menyemak UGM 8 LMG yang baru, kami di sini untuk memberitahu anda bahawa anda sepatutnya. Sedikit kasar di sekeliling tepi sekarang, tetapi loadout Warzone UGM 8 yang betul bukanlah sesuatu yang harus anda ketinggalan. Ia mencecah keras dan menawarkan lebih banyak pergerakan daripada pistol mesin ringan purata anda. Jadi, apa yang tidak disukai?

  UGM 8 Warzone Loadout. Seperti biasa, lampiran bermaksud segala -galanya – mereka boleh mengubah senjata biasa menjadi binatang mutlak pada masa -masa dan LMG ini tidak berbeza. Raven Software’s Season 4 Weapon Balancing Sweep telah mengguncang meta Warzone sekali lagi dan UGM 8 melambatkan mencari tempatnya dan di antara beberapa senjata perang terbaik yang ada.

  Dalam Blog Call of Duty, ia diperkenalkan sebagai “kadar kebakaran yang tinggi, LMG mudah alih yang cemerlang dalam membuat penindasan api dan menolak kedudukan musuh”. Sekiranya kedengarannya baik kepada anda, maka terus membaca dan kami akan melalui semua yang anda perlu tahu tentang membina versi terbaik senjata ini.

  UGM 8 Warzone Loadout

  ‘Hero’, Pencipta Kandungan Call of Duty dengan bakat untuk membuang beberapa beban Warzone Terbaik yang tersedia, telah memberi sedikit gambaran tentang apa yang perlu dilihat oleh pemain ketika datang ke UGM 8 – dan kami fikir mereka membina adalah salah satu yang terbaik di luar sana.

  Loadout Warzone UGM 8 terbaik Terdapat:

  Perkara pertama yang pertama, anda akan mahu meningkatkan kadar kebakaran dengan lampiran muncung booster recoil dan jumlah peluru dengan .303 kotak pusingan British 75.

  Kemudian, anda ingin memanfaatkan kekuatan semulajadi LMG ini dengan stok Mercier WT Ancre, yang meningkatkan ketepatan dan kawalan mundur semasa kebakaran yang berterusan, dan barel Bernard XL214 736mm, yang juga meningkatkan statistik ini bersama -sama dengan halaju peluru.

  . Cengkaman yang ketat akan memastikan bahawa senjata ini mengekalkan ketepatan yang baik semasa menembak dan di tangan harus menafikan kesan negatif senjata yang lebih berat ini menggunakan peralatan dan peningkatan medan. Ini bukan senjata terpantas, tetapi ia akan memukul keras – dan anda tidak boleh meminta lebih daripada itu dengan LMG.

  Thumbnail YouTube

  UGM 8 Warzone memuatkan senjata sekunder

  Hakikat bahawa senjata ini .

  Itulah sebabnya kami mengesyorkan Loadout Warzone Marco 5 ini atau Owen Gun Warzone Loadout. H4 Blixen juga merupakan pilihan yang bagus jika anda membuka kunci, jadi lihat beban H4 Blixen Warzone terbaik kami di sini.

  UGM 8 Warzone Loadout Perks dan Peralatan

  . Masa dua kali, overkill, dan pengakap pertempuran adalah apa yang anda mahu lihat. Ia juga bernilai menyemak Serpentine jika anda mahukan perlindungan yang lebih sedikit, tetapi LMG ini berat dan dua kali perlu mengurangkan beberapa mobiliti rendah tekanan yang membawa.

  Akhirnya, untuk peralatan, kami mengesyorkan Semtex dan Stims. . Bagus untuk mengeluarkannya, itu pasti, tetapi ada banyak senjata yang lebih cepat di luar sana.

  . Adakah ini akan menjadi ujian masa dan menjadi salah satu yang terbaik? .

  Lebih banyak dari beban

  . Dia merangkumi segala -galanya dari Call of Duty dan Apex Legends ke Assassin’s Creed and Starfield. . Walau bagaimanapun, dia juga melompat peluang untuk bercakap mengenai siaran yang akan datang seperti Alan Wake 2 dan Star Wars Outlaws. .

  Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.