Best Taq-M Loadout untuk Modern Warfare 2 Season 4 Reloaded: Persediaan Kelas, Lampiran, dan banyak lagi, Peperangan Moden Terbaik 2 Taq-M Loadout | Senapang patah kertas batu

Peperangan moden terbaik 2 Taq-M Loadout: Persediaan dan Lampiran Kelas Taq-M Terbaik

Demo Cleanshot Grip meningkatkan kelajuan pecut-api dan kelajuan penglihatan tujuan. Ini akan membolehkan anda bermain secara agresif.

Beban Taq-M Terbaik Untuk Modern Warfare 2 Season 4 Reloaded: Persediaan Kelas, Lampiran, dan Lagi

Taq-M adalah senapang penembak jitu dalam Call of Duty: Modern Warfare 2. Senjata ini sesuai untuk pertengahan dan jarak jauh dan boleh mematikan dalam julat tersebut. Ia dapat menghilangkan musuh dengan hanya dua tembakan di julat sehingga 100 meter dengan masa yang berkesan hingga 250 ms, yang layak untuk kelasnya. Ia juga merupakan salah satu senapang yang paling tepat dalam permainan, dan di tangan kanan, ia boleh menjadi kekuatan yang harus diperhitungkan.

. Mereka perlu melengkapkan faedah, peralatan, dan lampiran yang betul yang membantu mereka memanfaatkan kekuatan senapang penembak jitu ini dan secara serentak menafikan kelemahannya.

Oleh itu, panduan ini akan melihat beban Taq-M terbaik dalam Modern Warfare 2 untuk membantu pemain dalam memenangi lebih banyak senjata api dan, akhirnya, perlawanan.

Persediaan Kelas Taq-M Terbaik di Modern Warfare 2

Oleh kerana Taq-M adalah senapang penembak jitu di Modern Warfare 2, ia bukan yang terbaik untuk pergaduhan rapat. Untuk senario sedemikian, senjata seperti X13 Auto atau pengepungan FTAC akan lebih berdaya maju. Mereka sangat kuat dan digunakan sebagai SMG juga. Selain itu, sebagai pistol, mereka akan bekerja di bawah air juga, tidak seperti senapang submachine.

Ketika datang ke keputusan memilih faedah, anda harus memilih masa berganda, pertempuran keras, tangan cepat, dan hantu/cepat. Untuk peralatan, biasanya disyorkan untuk pergi dengan bom tangan dan semtex, kerana mereka berdaya maju untuk semua peta dan mod permainan. Walau bagaimanapun, anda harus memilih peralatan yang sesuai dengan PlayStyle anda.

Lampiran terbaik untuk taq-m dalam peperangan moden 2

Taq-M dalam Modern Warfare 2 sudah menjadi senapang berat dan mudah digunakan. Statistik pergerakan dan pengendaliannya juga baik dan lebih baik daripada kebanyakan senapang penembak dalam permainan. Walau bagaimanapun, kiraan peluru yang rendah bagi setiap majalah serta kadar kebakarannya, boleh menyebabkan senjata lemah dalam keadaan tertentu. Oleh itu, dengan mengingati kebaikan dan keburukan senapang, lampiran berikut disyorkan:

 • Muncung: Polarfire-s
 • Underbarrel: FSS Sharkfin 90
 • Majalah: 15 pusingan mag
 • Cengkaman belakang: Demo Cleanshot Grip
 • Stok: TV XLINE PRO

Polarfire-s adalah penindas yang bukan sahaja membungkam tembakan tetapi juga meningkatkan jarak kerosakan dan halaju peluru dan melicinkan mundur.

FSS Sharkfin 90 menstabilkan matlamat terbiar dan menjadikannya lebih mudah untuk memukul sasaran pada julat yang lebih panjang.

15 pusingan mag meningkatkan kiraan majalah kepada 15 dari 10, membolehkan anda mengeluarkan lebih banyak musuh tanpa memuatkan semula.

Demo Cleanshot Grip meningkatkan kelajuan pecut-api dan kelajuan penglihatan tujuan. .

. Ia juga meningkatkan kelajuan pecut watak dan kelajuan pergerakan dengan senjata yang dilengkapi.

Cara Membuka Taq-M dalam Modern Warfare 2

Membuka kunci Taq-M dalam Modern Warfare 2 boleh memakan masa yang sedikit. Oleh kerana ia tergolong dalam platform Taktik Verte, anda perlu menggunakan senjata lain dari platform untuk dapat membukanya. Yang berkata, inilah caranya anda boleh membuka kunci senjata di MW2:

 • Pertama, sampai ke peringkat ketenteraan tahap 19 untuk membuka kunci TAQ-56.
 • Tahap Taq-56 ke Tahap 20.

Ini akan membuka kunci senapang penembak jitu. Setelah diperoleh, dinasihatkan untuk memainkan beberapa perlawanan dengan senapang untuk mengukur dan membuka kunci pelbagai slot lampiran dan lampiran untuk mereka yang dicadangkan dalam panduan ini.

Ikuti bahagian Call of Duty Sportskeeda untuk berita terkini mengenai Call of Duty: MW2 dan Warzone 2.

Peperangan moden terbaik 2 Taq-M Loadout: Persediaan dan Lampiran Kelas Taq-M Terbaik

Tutup hantu yang bertujuan untuk sisi dalam peperangan moden 2

Mencari beban taq-m terbaik dalam peperangan moden 2? Pendaratan di tengah-tengah senarai senapang penembak terbaik kami dalam Call of Duty: Modern Warfare 2, Taq-M adalah senjata jarak jauh yang kuat. Ia juga agak serba boleh, dengan julat yang tinggi, ketepatan, dan kadar kebakaran yang membolehkan anda memecahkan tengkorak dari jauh atau menjatuhkan musuh berdekatan dengan mudah.

Dalam panduan ini, kami akan memecahkan beban Taq-M terbaik dalam Modern Warfare 2, menerangkan lampiran terbaik, senjata sekunder, faedah, dan peralatan yang anda perlukan dalam persediaan kelas MW2 Taq-M anda.

Penutupan senapang Marksman Taq-M di skrin Gunsmith Modern Warfare 2

Lampiran utama dalam beban taq-m mw2 ini adalah LR1: 7 20., kerana ia menimbulkan pelbagai kerosakan dan halaju peluru. Ini sedikit mengurangkan kelajuan iklan anda, tetapi anda boleh membongkoknya semula dan bahkan melalui stat lalai dengan menggunakan FSS OLE-V LASER, TV XLINE PRO, dan Demo Cleanshot Grip.

Untuk lampiran akhir anda, gunakan optik untuk memudahkan untuk merapatkan musuh. The HMW-20 Optik Adakah pekerjaan yang hebat untuk Taq-M, tetapi berasa bebas untuk menggunakan skop mana yang anda suka secara peribadi.

Senjata menengah terbaik

Oleh kerana Taq-M adalah yang terbaik dari jauh, kami mengesyorkan menggunakan salah satu SMG terbaik dalam Modern Warfare 2 sebagai sekunder anda. Panduan kami pada beban MP5 terbaik dan beban taufan FSS terbaik akan membuatkan anda akan menghancurkan musuh pada kelajuan kilat, kerana mereka adalah beberapa senjata terbaik dalam peperangan moden 2 sekarang.

Faedah dan peralatan terbaik

Untuk slot pertama anda, gunakan . Ini adalah salah satu faedah terbaik dalam peperangan moden 2, kerana ia membolehkan anda melengkapkan dua senjata utama sekaligus. Masa dua kali adalah satu lagi perkhemahan yang sangat baik, membolehkan anda untuk pecut taktikal lebih lama. adalah percikan bonus yang hebat, kerana ia membolehkan anda menukar antara senjata lebih cepat. untuk mengelakkan muncul di radar musuh ketika menggunakan UAV.

Sekiranya anda terkena dan perlu kembali dalam perjuangan dengan cepat, gunakan a Stim Shot untuk menjana semula kesihatan penuh dalam masa dua saat. Sekiranya musuh anda berada di sampul dan anda perlu memaksanya, tuangkan a Thermite bom tangan ke arah mereka dan kemudian duduk dan snipe ketika mereka mula berlari.

Untuk melihat kandungan ini sila dapatkan penargetan kuki. Urus tetapan kuki

Yang membungkus panduan kami mengenai beban taq-m terbaik dalam peperangan moden 2, tetapi terdapat banyak senapang lain untuk dicuba. Loadout Lockwood Mk2 kami dan Loadout SP-R 208 adalah luar biasa untuk menjatuhkan musuh dari jauh, dan mereka pasti akan bertahan di meta apabila mod Hardcore Warfare 2 Modern tiba tidak lama lagi.

Activision Blizzard kini menjadi subjek beberapa tindakan undang -undang, pertikaian buruh dan tuduhan gangguan di tempat kerja. Senapang patah kertas rock akan terus menulis tentang isu -isu ini, serta meliputi permainan Blizzard Activision sebagai sebahagian daripada komitmen kami untuk menampung subjek yang menarik kepada pembaca kami. Berita terkini selalu dapat dijumpai di bawah tag Activision Blizzard kami.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Log masuk dengan Google Log masuk dengan Facebook Log masuk dengan Twitter Log masuk dengan Reddit
Topik dalam artikel ini

Ikuti topik dan kami akan menghantar e -mel kepada anda apabila kami menerbitkan sesuatu yang baru mengenai mereka. Urus Tetapan Pemberitahuan Anda.

 • Activision Ikut
 • Blockbuster Ikut
 • Call of Duty: Modern Warfare II (2022) Ikuti
 • Infinity Ward Ikut
 • Penembak Ikut

Tahniah atas ikut pertama anda!

Kami akan menghantar e -mel kepada anda setiap kali kami (atau salah satu laman kakak kami) menerbitkan artikel mengenai topik ini.

Langgan Surat Berita Harian Senapang Senapang Rock Paper

Dapatkan kisah permainan PC terbesar setiap hari dihantar terus ke peti masuk anda.

Hayden adalah penulis panduan untuk RPS, setelah menyertai pasukan pada September 2021 selepas beberapa bulan bebas untuk thegamer. Mereka adalah peminat besar permainan survival, terutama yang memberi tumpuan kepada undead. Zombi. Pejalan kaki. Shamblers. Apa sahaja yang anda panggil mereka, Hayden pasti peminat.