Best SP -R 208 Warzone 2 Loadout: Persediaan Kelas, Lampiran, Perks – Dexerto, Best SP -R 208 Loadout untuk Cod: Warzone Musim 5 – Charlie Intel

Loadout SP-R 208 Terbaik untuk COD: Warzone Musim 5

Untuk lebih lanjut mengenai Warzone 2, pastikan anda menyemak panduan kami yang lain:

LOADOUT SP-R 208 WARZONE terbaik: Persediaan Kelas, Lampiran, Perks

Loadout SP-R 208 Terbaik di Warzone 2

Activision

SP-R 208 adalah senapang penembak jitu yang lain.

SP-R 208 selalu menjadi senapang penembak jitu yang popular dan mempertimbangkan kekuatannya, ia dapat dengan mudah menguasai meta Warzone 2 Awal. Jadi, inilah loadout SP-R 208 terbaik di Warzone 2 bersama-sama dengan lampiran dan faedah yang ideal.

Warzone 2 akhirnya kepada kami dan ditetapkan untuk mencipta pengalaman Battle Royale yang baru untuk pemain di seluruh dunia. Walaupun terdapat sekumpulan ciri baru yang telah memulakan debutnya dengan sekuel, akhirnya ia menjadi fakta yang mana pistol yang anda gunakan.

Artikel berterusan selepas iklan

SP-R 208 adalah salah satu senjata sedemikian yang cukup popular di Warzone dan Modern Warfare 2. .

Artikel berterusan selepas iklan

Oleh itu, inilah loadout SP-R 208 terbaik kami di Warzone 2 di bawah, bersama-sama dengan kombinasi yang ideal dari lampiran, faedah, dan peralatan.

 • Loadout SP-R 208 Warzone 2 Terbaik
 • Kelas SP-R 208 Warzone 2 terbaik: Perks & Peralatan
 • Alternatif SP-R 208 Terbaik di Warzone 2

Loadout SP-R 208 Warzone 2 Terbaik

 • Muncung: ZLR Talon 5
 • Barrel: 12.5 ″ Barrel Karbon
 • Optik: HMW-20 Optik
 • Stok: Lanjutan pad ZRL T70
 • Peluru: 7.

Oleh kerana Warzone 2 masih berada di peringkat awal, mengetahui meta loadout yang agak jauh. Walau bagaimanapun, memandangkan fakta bahawa SP-R 208 kebanyakannya digunakan untuk pertarungan jarak jauh dalam permainan, beban yang menyediakan kerosakan yang mencukupi dan halaju peluru akan menjadi ideal.

Artikel berterusan selepas iklan

Lampiran pertama kami memulakan loadout SP-R 208 terbaik kami adalah dengan Zlr talon 5 muncung. Ia meningkatkan halaju peluru dan kerosakan peluru senapang sambil menekan bunyi pada masa yang sama. Ini bermaksud lawan akan mengalami kesukaran mencari kedudukan anda. Di samping itu, laras yang kami pilih adalah 12.5 ″ Barrel Karbon kerana ia meningkatkan kelajuan pergerakan dan kelajuan iklan.

Artikel berterusan selepas iklan

Semasa memilih optik datang ke keutamaan peribadi, kami memilih untuk HMW-20 Optik di sini. . The Stok sambungan pad ZRL T70 Membantu meningkatkan kelajuan iklan dan pecut, menjadikannya lebih selaras dengan beban pemuat sniper yang begitu popular di Warzone 1. akhir sekali, 7.62 halaju tinggi Peluru Membantu peluru bergerak lebih cepat, yang bermaksud sedikit pengukuran yang diperlukan untuk mendapatkan downs jarak jauh.

Berkaitan:

Artikel berterusan selepas iklan

SP-R 208 WARZONE 2 LOADOUT

.

Kelas SP-R 208 Warzone 2 terbaik: Perks & Peralatan

Ketika datang ke faedah di Warzone 2, kami akan mengesyorkan melengkapkan Berlebihan untuk membawa senjata utama yang lain. SP-R 208 dominan pada pertengahan hingga jarak jauh, jadi menambah senapang serangan seperti M4 akan memberi anda kelebihan dekat dengan pertarungan pertengahan.

Artikel berterusan selepas iklan

Perkembangan seterusnya yang kami cadangkan adalah Skuad bom kerana ia melindungi anda dari bahan peledak yang masuk, yang selalu memainkan peranan besar dalam royale pertempuran cod.

Memandangkan Bonus Perk memberikan anda pilihan untuk memuatkan semula dan menukar antara dua senjata anda dengan cepat, sama dengan amped yang pernah popular dari Warzone 1.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Hantu telah menjadi salah satu faedah meta di Warzone asal dan kami akan mengesyorkan sama di Warzone 2 juga. Perkim ini membuat anda tidak disedari dalam radar musuh dan membuka kemungkinan menyerang dari sudut yang berbeza.

Gabungan dan akan membantu anda memindahkan dan membingungkan pemain sebelum anda menuju ke Gulag.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Membuka SP-R 208 di Warzone 2

Untuk membuka kunci dan menggunakan SP-R 208 di Warzone 2, anda perlu mencapai . Cuba bertahan untuk tempoh yang berpanjangan kerana ia akan memberi ganjaran kepada anda dengan cukup XP untuk membuka kunci senjata dalam beberapa perlawanan.

Artikel berterusan selepas iklan

Anda juga boleh membuka kunci senjata ini dengan bermain beberapa permainan berbilang pemain dalam Modern Warfare 2 dan mencapai pangkat 7. Sama ada cara, kerana ia begitu awal, anda tidak perlu menunggu lama untuk bermain dengan SP-R.

Memilih senjata jarak jauh yang sempurna mungkin memerlukan satu ton eksperimen. Jadi, jika anda merasakan SP-R 208 tidak berfungsi untuk anda, anda boleh memilih untuk beralih ke senapang sniper MCPR-300.

Artikel berterusan selepas iklan

Walau bagaimanapun, jika anda mahukan senjata yang menyediakan lebih banyak mobiliti, EBR-14 boleh menjadi cara untuk pergi.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih lanjut mengenai Warzone 2, pastikan anda menyemak panduan kami yang lain:

Loadout SP-R 208 Terbaik untuk COD: Warzone Musim 5

Loadout SPR Warzone Terbaik

.

Penembak tepat peperangan moden dibahagikan kepada dua kategori, senapang sniper, dan senapang penembak jitu. SP-R 208 jatuh di bawah kategori Rifle Marksman dan merupakan salah satu yang terbaik dalam Warzone Musim 5.

. Anda akan dapat mengeluarkan pasukan sebelum mereka mengetahuinya. Berikut adalah beban SP-R Warzone Terbaik dalam Musim 5.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

 • Loadout Warzone SP-R 208 Terbaik
 • Loadout Warzone SP-R 208 Terbaik
 • Faedah terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone SP-R 208
 • SP-R 208 Buffs dan Nerfs paling terkini di Warzone
 • Cara Membuka SP-R 208
 • Alternatif terbaik

Loadout Warzone SP-R 208 Terbaik

Lampiran Beban SPR Warzone Terbaik

Lampiran beban SP-R Terbaik SP-R

 • Muncung:
 • Barrel: SP-R 26 ″
 • Laser: TAC Laser
 • Optik:
 • Peluru: .338 Lapua Mag 5-R Mag

. Penindas monolitik Untuk menyembunyikan tembakan anda dari radar dan meningkatkan jarak kerosakan senjata.

 • Baca lebih lanjut:Tetapan Audio Terbaik untuk COD: Warzone Musim 5

SP-R 26 “Barrel . Penembak tepat perlu tidak dapat diramalkan dan bergerak semasa pertunangan, dan TAC Laser lampiran akan menjadikan ini lebih mudah.

Artikel berterusan selepas iklan

Warzone SP-R

Kami sangat mengesyorkan melengkapkan Solozero SP-R 28mm skop kerana ia menyediakan senjata dengan pembesaran 7x, membiarkan anda menjaringkan kepala dengan lebih mudah.

Artikel berterusan selepas iklan

Akhirnya, anda harus menggunakan 338 Lapua Mag 5-R Mags Oleh kerana mereka akan memastikan bahawa anda hampir tidak perlu mengimbangi penurunan peluru atau masa perjalanan. Dan sebagai manfaat tambahan, tembakan badan atas hampir selalu retak perisai.

 • Cara Melengkapkan Warzone Musim 5 Telur Easter Door Red Red

Untuk mengimbangi zoom senjata, kami mengesyorkan memasangkan SP-R 208 ini membina dengan senjata jarak dekat seperti Mac-10 atau FFAR. Ini akan memastikan bahawa anda dapat mengendalikan diri anda pada jarak yang lebih pendek.

Daftar ke Dexerto secara percuma dan terima
Lebih sedikit iklan | Mod gelap | Tawaran dalam permainan, TV dan filem, dan teknologi
Artikel berterusan selepas iklan

Faedah terbaik untuk digunakan dengan kelas Warzone SP-R 208

Time Time Perkongs dalam Kelas Loadout SP-R Warzone

 • Berdarah sejuk
 • Perk 2: Overkill kemudian hantu
 • Perk 3: Amped

Sekiranya anda ingin mengelakkan ditemui oleh musuh dengan optik terma semasa berkhemah, maka kami mengesyorkan agar anda melengkapkan Berdarah sejuk .

Anda harus memilih Berlebihan dari drop loadout pertama anda supaya anda boleh membawa dua senjata utama dengan senapang penembak jitu ini. Kemudian anda boleh memilih Hantu dari drop loadout kedua anda untuk bersembunyi dari UAV.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:Perang Dingin terbaik AK-47 Loadout untuk COD: Warzone Musim 5

Akhirnya, Amped akan membolehkan anda beralih antara kedua -dua senjata utama pada sepeser pun, yang membolehkan anda kekal dalam pertarungan tidak kira keadaannya.

Artikel berterusan selepas iklan

SP-R 208 Buffs dan Nerfs paling terkini di Warzone

Perisian Raven tidak membuat sebarang perubahan besar pada senapang penanda ini dalam beberapa waktu, tetapi kami akan mengemas kini bahagian ini dengan sebarang perubahan jika ia digunakan untuk SP-R 208.

Cara Membuka SP-R 208

spr

Jika anda ingin membuka kunci senapang penembak jubah SP-R 208 di Warzone, anda perlu mendapatkan 2 Longshot Kills yang merupakan kepala kepala dalam 5 perlawanan yang berbeza menggunakan senapang sniper atau penembak jitu.

Sebaik sahaja cabaran membuka kunci telah selesai, anda akan dapat membuat Warzone Terbaik SP-R Loadout untuk memilih musuh anda semasa berkhemah jauh.

Artikel berterusan selepas iklan

Alternatif terbaik

Sekiranya anda ingin mencuba senjata alternatif ke SP-R, maka kami cadangkan pergi dengan Kar98k. Kelajuan iklan pantas menjadikannya sempurna untuk cepat dan memukul tembakan yang mengagumkan, tetapi ia juga dapat menangani lawan lebih jauh.

 • : Pelington terbaik 703 Loadout untuk COD: Warzone Musim 5

Swiss K31 dilengkapi dengan kelajuan iklan dan masa bolt yang cepat, menjadikannya senjata yang menyeronokkan dan berkesan untuk mendorong pemain pada jarak dekat. Anda boleh memanfaatkan pemandangan besi yang bersih dan halaju peluru yang cepat.

Artikel berterusan selepas iklan

Kredit Imej: Activision