Best RPK Loadout Warzone 2 (S-tier): Panduan Musim 2 Dikemaskini, Modern Warfare 2 RPK Loadout Terbaik Lampiran dan Persediaan Kelas | Beban

Peperangan moden 2 RPK LOADOUT TERBAIK LAMPULAN DAN PENYEDIAAN KELAS

Teras untuk keberkesanan RPK adalah corak mundur hampir sifar dan saiz majalah lalai dan kelajuan tambah nilai. Cari nerfs ke atribut ini dari pemaju dalam siaran masa depan untuk menjadikan senjata lain lebih berdaya maju.

RPK Best Loadout Warzone 2 (S-tier): Panduan Musim 2 [Dikemaskini]

RPK kini senjata S-tier. Kami memecahkan beban RPK terbaik kami dan memberikan semua penalaan lampiran, faedah yang disyorkan, taktikal, dan maut.

RPK: Kunci Takeaways

 • Lampiran beban terbaik semasa untuk RPK adalah: ZLR Talon 5, Merc Foregrip, AIM OP-V4, 7.62 halaju tinggi, dan Genggaman Demo-X2
 • Untuk faedah tersuai, kami mengesyorkan Berlebihan, Masa dua kali, dan Tangan cepat
 • Walaupun RPK menerima sedikit nerf untuk musim 2, ia tidak merasa seperti sudah cukup untuk mengeluarkannya dari S-tier

Isi kandungan

Meta semasa RPK: S-tier

RPK kini adalah Warzone Top 2 kami.0 pistol yang kami cadangkan di Liga Z (lihat Warzone Penuh 2.0 Senarai Tahap Di Sini). Kami mengesyorkan memasangkan RPK dengan Fennec untuk mengoptimumkan TTK pada pertarungan pertengahan dan jarak dekat.

Warzone 2 Rpk

Ketidaksuburan RPK di meta dengan mudah dilihat sebagai ‘pecah’ dan banyak pemain sudah pun mengisytiharkan beban RPK sebagai pemilihan “dicuba dan benar” walaupun Warzone 2.0 menjadi permainan yang agak baru. RPK sangat mudah digunakan dan mempunyai salah satu TTK terpantas dalam permainan hari ini.

Pemain suka RPK untuk ketepatannya dan saiz majalah drum yang agak besar sebanyak 75 pusingan. Menggunakan lampiran meta, RPK mempunyai hampir sifar mundur dan kelajuan tambah nilai yang cepat. Sebagai LMG, ia juga sangat serba boleh untuk banyak situasi kerana ia mempunyai julat yang berkesan.

Kisah terus di bawah

Memandangkan RPK telah cukup dominan sejak pelancaran Warzone 2.0, sesetengah pemain mula merasakan bahawa pistol ini mula mendapat ‘membosankan’ dan menyeru untuk mengimbangi untuk membuat senjata lain lebih berdaya maju dalam permainan yang kompetitif.

RPK lampiran yang disyorkan

Cara membuka kunci RPK

 • Mencapai peringkat tentera tahap 23 untuk membuka kunci Kastov 762
 • Tahap Kastov 762 hingga tahap 16 untuk membuka kunci penerima RPK

Atribut RPK (Senjata Base)

Kelas Senjata Lmg
Keluarga Senjata Platform Kastovia
Berdasarkan (dalam kehidupan sebenar) Kalashnikov rpk
Kadar kebakaran 600 rpm
Halaju muncung 700 m/s
Kiraan peluru (asas)
Muat semula masa (separa) 3.08 s
Muat semula masa (kosong) 4.3 s
Masa iklan 430 ms

Carta Kerosakan RPK (Senjata Base)

Sasaran 0 – 34.3m 34.3 – 37.1m 37.1 – 58.7m 58.7m +
Kepala 52 49 48 45
Leher 38 36 35 33
Badan (atas) 38 36 35 33
Badan (lebih rendah) 36 34 33 31
Lengan (atas) 35 33 32
Lengan (lebih rendah) 35 33 32 30
Kaki (atas) 35 33 32 30
Kaki (lebih rendah) 35 33 32 30

Peralatan yang disyorkan RPK

 • Peralatan Taktikal:Bom tangan asap. Bom asap sangat berkesan dalam Warzone 2.0 Memandangkan TTK pendek permainan. Bom asap akan menghalang keupayaan lawan untuk memperoleh sasaran dan merupakan cara terbaik untuk melepaskan diri dari pertarungan ketika kad ditumpuk terhadap anda.
 • Peralatan maut:Caj Bor. Pada pendapat kami, ini adalah salah satu item yang paling ‘patah’ dalam Warzone semasa 2.0 meta kerana ia memberikan rangsangan besar kepada kesedaran pemain, yang berpasangan dengan kadar perlahan dan teratur permainan semasa.

RPK disyorkan faedah

Warzone 2 musim 2 faedah

 • Berlebihan: RPK akan dioptimumkan untuk jarak pertengahan, jadi anda memerlukan satu lagi utama untuk pertempuran jarak dekat
 • : Peningkatan kelajuan pergerakan akan menjadi kritikal diberikan TTK rendah, terutamanya untuk mendapatkan kelebihan dalam kebangkitan
 • Tangan cepat: Sekali lagi, kelajuan adalah nama permainan. Bertukar antara jarak jauh dan dekat, tambah nilai – ia tidak akan lebih baik
 • Makluman tinggi: Sentiasa tahu bila musuh mempunyai anda di silang mereka, walaupun anda tidak dapat melihatnya

Perubahan keseimbangan yang berpotensi pada masa depan untuk RPK

Bukan rahsia lagi bahawa RPK sangat popular dengan pemain hari ini. Anda akan berada dalam keadaan yang agak ketara jika anda tidak sekurang -kurangnya mempertimbangkan senjata ini dan lampiran meta.

Teras untuk keberkesanan RPK adalah corak mundur hampir sifar dan saiz majalah lalai dan kelajuan tambah nilai. Cari nerfs ke atribut ini dari pemaju dalam siaran masa depan untuk menjadikan senjata lain lebih berdaya maju.

Sebagai alternatif, nerfs ke mobiliti atau iklan (tujuan ke bawah) juga akan masuk akal kerana RPK harus berada di sisi yang lebih berat senapang dengan keterangan.

Kisah terus di bawah

Ingin menguji atau berkongsi beban Warzone anda?

Zleague.GG mempunyai salah satu komuniti pemain Warzone terbesar di aplikasi mudah alih kami. Muat turun aplikasi hari ini dan kongsi beban kegemaran anda dalam suapan untuk mendapatkan maklum balas daripada ahli komuniti lain. Anda boleh berkongsi klip untuk menunjukkan beban tersuai anda dalam tindakan dan mendapati diri anda beberapa pengikut baru. Semasa berada di sana, cubalah ciri Team Up untuk membentuk skuad baru dan periksa statistik prestasi setiap ahli.

Anda juga boleh menguji beban anda dalam permainan yang kompetitif dengan kejohanan Warzone Z League. Semua kejohanan Z League Leverage Algoritma Pembuatan Berbasis Kemahiran Berasaskan Proprietari (SBMM) untuk memastikan anda sentiasa diletakkan di bahagian dengan pemain yang berkemahiran tinggi.

Peperangan moden 2 RPK LOADOUT TERBAIK LAMPULAN DAN PENYEDIAAN KELAS

Sekiranya anda duduk di sana tertanya -tanya apa yang menjadikan muatan Modern Warfare 2 RPK yang terbaik sekarang, maka inilah semua yang anda perlu tahu untuk persediaan kelas LMG ini.

Diterbitkan: 14 Mac, 2023

Jika anda bermain Modern Warfare 2 dan tertanya -tanya apa senjata akan memberi anda senjata api tambahan untuk Weild, anda benar -benar harus mempertimbangkan RPK – penerima senjata mesin ringan dari platform senjata Kastovia. Sudah tentu, ketika menyatukan kelas, ada lebih sedikit daripada itu. Jadi, itulah sebabnya kita akan pergi Peperangan moden terbaik 2 rpk loadout di bawah.

Dengan lampiran yang betul, RPK boleh menjadi salah satu peperangan moden terbaik 2 lmgs. Ia akan mempunyai sedikit tendangan daripada senjata lain di kelas ini, tetapi itu boleh diuruskan dan dikurangkan – ia tidak semestinya perlu menjadi rasuk laser untuk menjadi salah satu senjata peperangan moden terbaik dalam permainan. Tetapi, tentu saja, itu sangat membantu – jadi, terus membaca untuk semua yang anda perlu tahu mengenai persediaan kelas RPK ini.

Betul, mari kita mulakan perkara dengan RPK yang terkenal itu sendiri. Inilah yang perlu anda ketahui mengenai Peperangan moden terbaik 2 rpk loadout – Dengan pembentukan calon Call of Duty Content Creator ‘Klay’:

. Maksudnya, seperti cadangan Klay, anda akan mahu memilih stok TL3 prolite – yang meningkatkan kelajuan penglihatan dan kelajuan pergerakan. Ini diperbaiki dengan tong barel yang disebutkan di atas – sesuatu yang juga membantu meningkatkan keupayaan hipfire senjata ini.

. Recoil Steadiness diperbaiki lebih jauh dengan lampiran bawah nanas VX. Kekurangan stabilty akan diuruskan dengan corio laz-44 v3 laser, walaupun. Jadi, anda tidak perlu bimbang tentang perkara itu.

Thumbnail YouTube

Nah, itu semua ada padanya ketika datang ke kelas RPK ini. Dengan lampiran yang betul, anda akan mempunyai salah satu beban Modern Warfare 2 terbaik di luar sana sekarang.

Persediaan Kelas RPK Modern Warfare 2 Terbaik

Ketika datang ke seluruh kelas RPK ini, perkara-perkara akan kelihatan agak lurus ke hadapan. Meta sudah ditubuhkan ketika datang kepada perkara -perkara seperti pilihan peralatan dan faedah – tetapi, ia masih patut dibincangkan.

. Pistol automatik ini akan menghancurkan musuh di jarak dekat dan mengeluarkan anda dari acar ketika datang untuk ditangkap semula. Sekiranya anda ingin mendapatkan tangan anda di Auto X13 yang lengkap, anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai cara untuk mendapatkan pelan kesan sampingan untuk senjata ini di sini.

Ketika datang ke faedah, kami mengesyorkan menggunakan skuad taktikal dan bom tambahan di slot asas. Taktikal tambahan akan membantu anda memanfaatkan peralatan dan skuad bom anda harus membantu melindungi anda dari peralatan orang lain – jadi, anda harus hidup lebih lama dan memanfaatkan sepenuhnya RPK ini.

Dalam slot Perkhemahan Bonus, kami mengesyorkan Hardline – atau tangan pantas jika anda mendapati diri anda ditangkap oleh kelajuan reload yang lebih perlahan senjata ini. Dan, akhirnya, dalam slot perkhemahan muktamad, hantu adalah pilihan terbaik. Walau bagaimanapun, pembaikan cepat juga merupakan idea yang baik jika anda merancang untuk menolak dengan RPK ini – dengan syarat anda boleh membunuh, tentu saja.

Di slot peralatan, bom tangan semtex dan stun adalah pilihan terbaik dan peningkatan medan sistem trofi adalah pertaruhan yang selamat. Pada asasnya, anda harus mencari survivabiliti kelas ini adalah melalui bumbung. Cuba, cuba mengelakkan tembakan musuh?

Jika anda mencari sesuatu yang lebih cepat, anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai SMG terbaik dalam Modern Warfare 2 di sini. .

Lebih banyak dari beban

Kyle Wilson Kyle adalah seorang penulis kakitangan di loadout dengan lebih dari dua tahun pengalaman dalam industri. Dia merangkumi segala -galanya dari Call of Duty dan Apex Legends ke Assassin’s Creed and Starfield. Dengan MA dalam penulisan kreatif, dia mempunyai lebih daripada cukup untuk mengatakan ketika datang ke siaran baru seperti Mortal Kombat 1 dan FC 24. Walau bagaimanapun, dia juga melompat peluang untuk bercakap mengenai siaran yang akan datang seperti Alan Wake 2 dan Star Wars Outlaws. Ketika dia tidak melakukan semua ini, dia hampir selalu berusaha untuk memikat watak terburuk yang objektif dalam setiap permainan video yang dimainkannya.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.