Best Elden Ring Builds | GamesRadar, yang terbaik dibina di Elden Ring untuk setiap stat | Senapang patah kertas batu

Yang terbaik dibina di cincin elden untuk setiap statistik

Contents

Untuk membina ini, kami mengesyorkan menggunakan Pedang yang tidak dapat dipisahkan di tangan utama anda dan Bolt Gransax di luar negara anda. Anda boleh bertukar antara bolt gransax dan meterai anda apabila anda perlu membuang mantera, tetapi pedang yang tidak dapat dipisahkan adalah pilihan huru -hara yang sangat baik yang skala dengan kekuatan, iman, dan ketangkasan. Sekiranya anda ingin menambah bakat kilat tambahan, anda boleh menggunakan Vyke’s Dragonbolt mantera untuk melapisi senjata dan badan anda dengan kilat juga.

Cincin elden terbaik membina untuk menakluki tanah antara

Elden Ring

Cincin Elden terbaik membina berbeza dari pemain ke pemain, tetapi akhirnya tentang memilih arah dan memberi tumpuan kepada kesannya yang dahsyat. Sekiranya anda keluar untuk menakluki brutes dan bos yang paling sukar di Elden Ring, binaan yang difokuskan di sekitar senjata yang hebat, ejaan atau bahkan satu atribut dapat mengubah kesusahan anda menjadi keganasan total. Kami mempunyai binaan berdarah, membina sihir, membina kekuatan dan lebih banyak lagi – apa sahaja yang anda cari, kami mempunyai sesuatu yang diharapkan atau bertujuan, dengan semua binaan terbaik di Elden Ring yang dibentangkan dengan jelas di bawah.

Sudah tentu, jika anda secara khusus keluar untuk menaklukkan pemain lain di Colosseum atau melalui pencerobohan, kami mengesyorkan untuk menyemak halaman khusus kami kepada Elden Ring Pvp dibina di sini!

Cincin Elden Terbaik Membina

Kami telah bereksperimen dan menguji yang terbaik membina orang yang kini boleh mencuba di Elden Ring untuk melihat bagaimana mereka membandingkan. Sebahagian daripadanya didasarkan pada statistik, beberapa di antara mereka di sekitar senjata tertentu yang dapat disembuhkan ke tahap yang luar biasa. Inilah caranya sehingga ke tahap Tuhan.

Perlu diingat bahawa kita hanya menyebut peralatan dan senjata yang kita fikir adalah relevan – jika kita tidak membawa senjata atau senjata di luar tangan, itu bukan kerana mereka bukan bahagian yang bermakna. Yang dikatakan, itu juga peluang anda untuk bereksperimen – meletakkan apa sahaja yang anda mahukan di dalamnya dan melihat bagaimana anda dapat memperbaiki apa yang ada di sini!

Ketangkasan/Arcane Membina: Sungai Katana Darah dan Kerosakan Berdarah

Arcane adalah salah satu statistik yang rumit yang tidak relevan sehingga tiba -tiba perkara yang paling penting di dunia – seperti sekarang. Sungai Katana Darah adalah salah satu senjata paling kuat dalam permainan pada masa ini jika digunakan dengan betul, katana merah licin yang boleh menyebabkan status “pendarahan” (atau berdarah kepada kebanyakan orang) dengan setiap mogok.

Ia juga mendapat kemahiran yang sangat kuat yang dipanggil The Corpse Piler, urutan pesat yang cepat yang melakukan kerosakan yang lebih lama. Anda boleh meletakkan katana lain di tangan anda untuk memaksimumkan pendarahan dengan dwi-menggunakan, tetapi terus terang dua tangan sungai darah sepatutnya cukup, terutamanya memandangkan ia meninggalkan anda terbuka untuk menggunakan serangan mayat mayat. Sementara itu, topeng putih dan keberanian Lord of Blood kedua.

 • Stat utama: Ketangkasan, Arcane
 • Stat sekunder (s): Semangat, ketahanan, fikiran
 • Senjata utama: Sungai darah
 • Senjata luar: Uchigatana (Affinity Darah)
 • Perisai: Topeng putih (helm) atau topeng keyakinan (helm)
 • Talisman (s): Lord of Blood’s Gegaran, Insignia Pedang Bersayap, Carian Filigreed Crest

Membina Perisikan: Sorcery dan Komet High-Rose Azur

Sihir adalah jenis kuasa yang berfungsi dengan baik bagi mereka yang mahukan kekuatan tinggi kekuatan yang dapat membunuh musuh dalam satu letupan tenaga kosmik biru berair. Ini adalah binaan yang cemerlang dalam mengambil bos, dengan berkesan meletakkan segala -galanya ke arah satu bolt tenaga ajaib yang melakukan kerosakan yang besar.

Bolt itu adalah komet azur, mantra yang sangat kuat sehingga ia membuatnya ke senarai mantra elden cincin terbaik kami. Masukkan perjuangan bos, menunggangnya, dan cincang bar kesihatan mereka seperti salad. Anda mungkin tidak membunuh pada letupan pertama, tetapi medali dan bilah glintstone akan memastikan anda mempunyai FP untuk membuangnya beberapa kali. Kami juga hanya menyenaraikan komet untuk mantra anda (itu adalah wajib), tetapi kami mengesyorkan mengisi yang lain dengan pelbagai pilihan untuk membantu anda melalui situasi lain.

Kami juga memilih kakitangan Lusat atas yang anda turun dari Rennala kerana pada masa penulisan, sedikit lebih baik jika anda memaksanya keluar dan meningkatkan kecerdasan anda. Dengan kedua -duanya di +10 dan dengan kecerdasan tinggi, kakitangan Lusat keluar sebagai model unggul – saya rasa Rennala tidak begitu kuat seorang ahli sihir yang mendakwa?

 • Stat utama: Kecerdasan, fikiran
 • Stat sekunder (s): Semangat, ketahanan
 • Senjata utama: Kakitangan Glintstone Lusat
 • Mahkota Glintstone Lusat (Helm) atau Crown Crescent Queen (Helm)
 • Talisman (s): Graven School Talisman, Cerulean Amber Medallion +2, Primal Glintstone Blade, Graven Mass Talisman
 • Ejaan: Komet Azur

Mahukan iman alternatif membina?

Selain dari sabit bersayap, Elden Ring Relic Sword Sacred tetap menjadi salah satu kepercayaan yang paling kuat yang dibina di luar sana. Lihat panduan kami tentang cara mendapatkannya dan buat binaan anda sendiri di sekitar bilah mitos ini!

Ini adalah binaan yang agresif berdasarkan taktik dan sihir yang menyinggung perasaan, bukannya kuasa yang lebih pasif atau menyokong yang banyak dikaitkan dengan ulama dan paladin suci. Pergi dengan keras dan gunakan sabit bersayap elden cincin untuk memotong musuh, disokong oleh sihir gelap yang kuat. Kemahiran Scythe, sayap malaikat, juga menghalang sasaran yang terkena penyembuhan dengan potongan, juga menjadikannya cukup mematikan terhadap lawan PvP atau yang lain yang terancam (walaupun mereka masih dapat sembuh dengan mantra dan serupa).

. Kami juga memilih Talismans yang memberi ganjaran Rapid Combos dengan Scythe, menyembuhkan anda dan menyakiti musuh lebih banyak.

 • Stat utama: Iman, fikiran
 • Stat sekunder (s): Ketangkasan, kekuatan, semangat, ketahanan
 • Senjata utama: Scythe bersayap, Greatsword Godslayer
 • Senjata luar:
 • Perisai: Haligtree Knight Helm
 • Talisman (s): Talisman Kanvas Setia, kain swaddling Godskin, lencana pedang bersayap
 • Ejaan: Api hitam, pisau api hitam

Sama dengan binaan komet, di sini kita meletakkan segala -galanya ke arah satu mogok huru -hara yang mematikan. Bagi mereka yang hanya mahu membawa setengah tan besi di setiap tangan dan memukul musuh, kekuatan membina seperti ini akan membuat anda merasa seperti Hulk, menggunakan serangan melompat untuk menghancurkan musuh dengan buaian overhead besar -besaran. Penghancur gergasi adalah senjata yang akan digunakan di sini (gunakan dua jika anda telah memukul NG+), kerana ia mempunyai kekuatan terbaik secara keseluruhan.

. Perlu diingat bahawa anda perlu mencapai 60 kekuatan untuk menggunakan penghancur, tetapi ini adalah binaan yang kemudiannya dapat beralih ke arah agama multiclassing supaya anda dapat meningkatkan serangan anda lebih banyak lagi. Kami juga meletakkan kemahiran menyelesaikan Royal Knight pada mereka, yang meningkatkan serangan seterusnya yang anda lakukan dengan jumlah besar. Sediakan kemahiran, lakukan serangan berat lompat dengan kedua -dua senjata sekaligus, dan tonton kesihatan musuh lenyap.

 • Stat utama:
 • Stat sekunder (s): Semangat, ketahanan, ketangkasan
 • Senjata utama: Giant-Crusher (Royal Knight’s Resolve Skill/Heavy Affinity)
 • Senjata luar:
 • Perisai: Omensmirk Mask
 • Talisman (s): Talisman pedang ritual, pusaka starscourge, Scarseal Radagon, Arsenal Great Jar

Ketangkasan/Perisikan Membina: Moonveil Katana dan Sorcery Slinging

Ya, itu satu lagi katana, dan ya, ia adalah satu lagi pembentukan yang bergantung kepada atribut sekunder untuk mengukuhkannya, tetapi semua senjata Dex terbaik dan membina sekarang nampaknya mempunyai satu lagi jenis yang berskala untuk bekerja juga juga. The Moonveil Katana baru -baru ini, tetapi masih menjadi pilihan yang sangat kuat untuk bermain umum di Elden Ring, terutama ketika dipasangkan dengan set mantra yang baik.

Selain daripada kerosakan yang berdarah, moonveil berskala dengan baik untuk ketangkasan dan kecerdasan, serta mempunyai kemahiran khas yang dipanggil cahaya bulan sementara, di mana pemain tidak menghiraukan bilah untuk menghasilkan gelombang kerosakan peringkat tinggi di hadapan. Gunakan kakitangan Glintstone Lusat di tangan anda untuk berperang di jauh, kemudian dua tangan bulan ketika anda mendekati. Dengan cara ini, ini adalah membina yang lebih serba boleh, elastik daripada model Azur Comet, bekerja lebih baik pada musuh umum daripada khusus untuk bos, terutamanya memandangkan Talismans kedua -duanya memulihkan FP untuk membunuh atau menimpa musuh.

 • Ketangkasan, kecerdasan, fikiran
 • Stat sekunder (s): Ketahanan, semangat
 • Moonveil
 • Senjata luar: Kakitangan Glintstone Lusat
 • Perisai: Crown Crescent Queen (Helm)
 • Talisman (s): Tanduk semangat nenek moyang, pembongkaran cerulean pembunuh
 • Ejaan: Glintstone Pebble, Carian Longsword, Comet Azur, Loretta’s Greatbow

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.

Yang terbaik dibina di cincin elden untuk setiap statistik

Tangkapan skrin dari Elden Ring yang menunjukkan ksatria menunggang kuda mereka di Limgrave

Mencari cincin elden terbaik yang dibina? Huru -hara dan sihir, pedang dan sihir – tidak kira gaya tempur yang anda sukai, terdapat banyak binaan yang kuat di Elden Ring. .

Dalam panduan ini, kita akan memecahkan cincin Elden terbaik yang dibina untuk setiap atribut utama, termasuk kekuatan, ketangkasan, kecerdasan, iman, dan Arcane. Kami juga mempunyai sekumpulan binaan yang menggabungkan statistik ini dan menggunakan beberapa senjata unik yang sangat kuat, seperti sungai kita darah dan bilah yang menghujat membina. Untuk setiap cincin Elden terbaik kami membina, kami akan memecahkannya untuk menerangkan senjata utama, statistik, mantra, dan barang yang anda perlukan.

Pemain cincin elden memegang bilah yang menghujat di bawah langit berbintang

 • Kekuatan & Iman Membina: Blade menghujat
 • Kekuatan & Kecerdasan Membina: Sword of Night and Flame Build
 • Iman & Ketangkasan Membina: Pedang Relik Suci
 • Arcane & Ketangkasan Membina: Sungai Darah
 • Kekuatan Cincin Elden Terbaik: Penghancur Giant
 • Ketangkasan Cincin Elden Terbaik: Bloodhound
 • Perisikan Elden Ring Terbaik: Battlemage
 • Elden Ring Faith Build: Lord of Lightning
 • Elden Ring Arcane Terbaik: Tuan Darah
 • Binaan PvP Terbaik: Elden Ring Mech

Kekuatan & Iman Membina: Blade menghujat

 • Pengakuan
 • Atribut yang diperlukan: 22 Kekuatan, 15 Ketangkasan, dan 21 Iman
 • Atribut utama: Kekuatan dan iman
 • Senjata: Blade Blasphemous

The adalah pemain hebat dengan kemahiran yang luar biasa. Semasa anda menggunakan , Ia membolehkan anda mendapatkan semula kesihatan dengan setiap hit, memastikan bahawa anda sentiasa boleh bangkit semasa bertarung. Sama ada anda berada dalam pertemuan bos yang melelahkan atau membersihkan perusuh di penjara bawah tanah, api pengambil akan membawa anda kembali ke kesihatan penuh dengan mudah dan menangani banyak kerosakan kepada musuh di sekelilingnya. Skala bilah yang menghujat dengan Kekuatan dan iman, Oleh itu, anda harus memberi tumpuan kepada atribut ini semasa anda naik.

Kekuatan dan iman adalah gabungan ganjil yang mungkin tidak sering anda lihat, tetapi mereka bekerja bersama dengan sempurna untuk membina ini. Oleh kerana skala bilah yang menghujat dengan kedua -duanya, anda dapat dengan cepat meningkatkan kerosakan anda dan mula menangani kerosakan besar -besaran dengan setiap mogok huru -hara. Untuk mendapatkan headstart pada binaan ini, kami mengesyorkan menggunakan Pengakuan, Semasa mereka bermula dengan penyebaran mata yang baik antara kekuatan dan iman.

Oleh kerana binaan ini berdasarkan kemahiran senjata, kami mengesyorkan menggunakan dan Shard of Alexander Untuk menurunkan kos FP api pengambilan dan menjadikannya lebih banyak kerosakan.

.

Elden Ring Player Blasting Comet Azur dari Sword of Night and Flames

Kekuatan & Kecerdasan Membina: Pedang malam dan api

 • Kelas permulaan yang disyorkan: Pengakuan
 • Atribut yang diperlukan: 12 Kekuatan, 12 Ketangkasan, 24 Kecerdasan, dan 24 Iman
 • Atribut utama: Kekuatan dan kecerdasan
 • Senjata: Blade Blasphemous

Sekiranya anda mencari binaan huru -hara lain yang menggabungkan dengan sihir, fokus pada Kekuatan dan kecerdasan akan membolehkan anda membuka kunci potensi kuat Pedang malam dan api. Ini adalah senjata yang boleh anda gunakan untuk membuang dua mantra: Menyapu api. . Ia meletupkan tenaga kosmik dari hujung bilah, yang akan dengan mudah dibuang melalui kebanyakan bos.

Untuk menggunakan senjata ini, anda perlu mencapai 12 dengan kekuatan dan ketangkasan dan 24 dengan kecerdasan dan iman. Walau bagaimanapun, setelah mencapai keperluan minimum ini, kami mengesyorkan memberi tumpuan semata.

Apabila anda memasangkan pedang malam dan komet api Azur dengan Carian Filigreed Crest, jimat yang mengurangkan kos kemahiran senjata FP, anda boleh menggunakan ejaan secara konsisten tanpa membakar dengan cepat melalui kolam mana anda. Ini bermakna anda boleh menangani banyak kerosakan sebelum memerlukan ramuan FP dan membuktikan menghancurkan hampir setiap bos.

Kiri: Ilustrasi Relik Suci dari Elden Ring. Kanan: Watak pemain memegang senjata yang sama terhadap latar belakang limgrave

Iman & Ketangkasan Membina: Pedang Relik Suci

 • Pengakuan
 • Atribut yang diperlukan: 14 Kekuatan, 24 Ketangkasan, dan 22 Iman
 • Atribut utama: Ketangkasan, iman
 • Senjata: Pedang relik suci

Bos terakhir di Elden Ring adalah sukar, tetapi ia juga memberikan ganjaran yang luar biasa. Sekiranya anda mengambil Elden Remembrance ke Enia di Hold Meja Bulat, anda boleh menukarnya untuk Pedang relik suci. Ini adalah pemain hebat yang datang dengan kemahiran senjata yang luar biasa: Gelombang emas.

. Memandangkan gelombang ini bergerak, ia berkembang untuk menangkap lebih banyak musuh, jadi ia akan merobek kumpulan musuh dengan mudah. Kemahiran ini menjadi lebih baik dalam patch 1.04, kerana sekarang mempunyai kos FP yang lebih rendah dan lebih cepat. .

Memberi tumpuan Ketangkasan dan iman akan meningkatkan kerosakan serangan pedang anda dan gelombang emas, tetapi anda boleh membuat ini lebih baik dengan barang -barang tertentu. The Carian Filigreed Crest jimat dan Ash-of-war sarab Helmet akan menurunkan kos FP gelombang emas lebih jauh, menjadikannya sangat murah untuk dibuang. Shard of Alexander Talisman, yang meningkatkan kerosakan kemahiran senjata, untuk mewujudkan ketangkasan/iman yang dominan membina yang mudah dicucuk bahkan musuh yang paling sukar di tanah antara.

Pemain cincin elden mengayunkan sungai katana darah di atas bukit Erdtree

Arcane & Ketangkasan Membina: Sungai Darah

 • Atribut yang diperlukan: 12 Kekuatan, 18 Ketangkasan, dan 20 Arcane
 • Atribut utama: Ketangkasan dan Arcane
 • Sungai darah

Sungai darah , PILER CORPSE, membolehkan anda melepaskan kepalanya yang cepat menimbulkan kesan pendarahan pada musuh. Dengan potensi kerosakan besar kemahiran ini, sungai darah telah menjadi senjata terkenal yang muncul di hampir setiap pertarungan pvp.

Arcane dan ketangkasan . Apabila kerosakan huru -hara anda meningkat, anda akan mendapati bahawa sungai -sungai irisan darah melalui musuh dengan kemudahan yang luar biasa. Satu-satunya kelemahan untuk membina ini adalah lokasi sungai-sungai darah, seperti yang terdapat di Gereja Repose, sebuah kawasan di puncak-puncak permainan di rantau Giants.

Oleh kerana corpse piler menangani rentetan hits huru -hara, anda boleh menggunakan Lencana pedang bersayap busuk jimat untuk membuat ini membina dengan kuat. Ini menjadikan setiap hit dengan corpse piler perjanjian lebih banyak kerosakan, memastikan mudah membunuh pada kebanyakan musuh.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai binaan ini dengan Panduan Pembina Darah Sungai kami yang berdedikasi.

Elden Ring Screenshot Menunjukkan pemain yang menggunakan senjata raksasa-Crusher semasa berdiri di sebelah

Kekuatan Cincin Elden Terbaik: Penghancur Giant

 • Kelas permulaan yang disyorkan: Wira
 • Atribut yang diperlukan: 60 Kekuatan, 60 Endurance, 15 Iman
 • Atribut utama: Kekuatan, ketahanan
 • Senjata: Giant-Crusher

The Giant-Crusher adalah senjata besar yang besar yang melakukan kerosakan besar. Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk membina kekuatan dan, dengan pelbagai penggemar yang tersedia dari mantera dan kebolehan lain, anda akan mendapati bahawa ia dapat dengan mudah membunuh kebanyakan musuh dalam beberapa hits. . Gandakan kerosakan, dua kali ganda potensi raksasa yang menghancurkan.

Penghancur gergasi memerlukan kekuatan 60, tetapi anda juga memerlukan ketahanan yang tinggi kerana ia mempunyai berat 26.5. Kecuali anda pergi untuk membina gaya barbar yang tidak bertenaga, anda perlu meningkatkan ketahanan yang cukup untuk dapat menggunakan gergasi dan perisai gergasi bersama. .

. The Api memberi saya kekuatan Incantation adalah Elden Ring Classic yang meningkatkan kuasa serangan fizikal, jadi ia adalah titik permulaan yang jelas untuk meningkatkan kerosakan. Ini bermakna anda memerlukan meterai di luar negeri anda. Sekiranya anda menggunakan dua penghibur gergasi, cepat gunakan meterai untuk membuang mantera dan kemudian bertukar kembali ke senjata anda.

Royal Knight’s Resolve adalah satu lagi penggemar utama yang akan menjadikan gergasi ini membina Excel. . .

. Apabila semua rangsangan ini bersatu, anda akan mempunyai kekuatan yang tidak dapat dihalang membina yang melepaskan neraka dengan setiap hit. Lebih baik lagi, penghancur gergasi hebat pada musuh yang mengejutkan, menjadikan mereka terdedah kepada serangan susulan yang mudah yang akan memberi anda kelebihan yang besar.

Kiri: Ilustrasi Bloodhound

Ketangkasan Cincin Elden Terbaik: Bloodhound

 • Samurai
 • Atribut yang diperlukan: 18 Kekuatan, 17 Ketangkasan
 • Atribut utama: Ketangkasan
 • Senjata: Cakar Bloodhound’s Fang dan Bloodhound

Seperti kekuatan yang dibina di atas, binaan darah ini memberi tumpuan kepada meningkatkan atribut utama anda, , dan memohon pelbagai penggemar dari talismans dan mantra untuk menangani kerosakan yang tidak masuk akal dengan setiap hit. Untuk membina ini, anda harus menggunakan dwi Fang Bloodhound bilah dengan Cakar darah Jadi anda mempunyai keseimbangan antara serangan pantas dan kuat. Walaupun senjata ini kedua -duanya memerlukan kekuatan untuk digunakan, kami mengesyorkan memberi tumpuan kepada ketangkasan setelah memenuhi keperluan yang dinyatakan di atas, kerana mereka lebih baik dan akan menangani lebih banyak kerosakan dengan ketangkasan.

Untuk membangkitkan ini lebih jauh, anda harus melengkapkan Cakar talisman . Talismans ini akan meningkatkan serangan melompat dan kerosakan hit berturut -turut, yang benar -benar menjadikan ini membina Excel. Anda juga mahu menjejaki Api memberi saya kekuatan supaya anda dapat dengan cepat membuangnya dari luar biasa untuk meningkatkan kerosakan fizikal sebelum bertukar ke cakar darah anda.

Dengan semua perkara di atas, anda boleh berlari ke mana -mana perjuangan dan menutup jarak dengan serangan melompat yang kuat dari fang Bloodhound, selepas selepas beberapa serangan cepat dari cakar Bloodhound. .

Elden Ring Sorcerer berjuang melawan troll dan beberapa askar di Stormgate

Perisikan Elden Ring Terbaik: Battlemage

 • Kelas permulaan yang disyorkan: Astrologer
 • Atribut yang diperlukan: 10 Kekuatan, 17 Ketangkasan, 52 Perisikan
 • Atribut utama: Kecerdasan, fikiran
 • Senjata: Wing of Astel, kakitangan Glintstone Lusat

Apabila anda berfikir sihir, anda mungkin memikirkan penyihir kaca-kannon yang mati dalam beberapa hits. Di Elden Ring, itu tidak perlu berlaku. Dengan Elden Ring Battlemage ini, kami akan menawarkan pembentukan kecerdasan berat Dengan yang luar biasa Sayap Astel Pedang untuk menangani jumlah kerosakan yang dahsyat di mana -mana julat.

Dengan binaan ini, Kecerdasan Stat akan menjadi tumpuan utama anda, tetapi anda memerlukan 10 mata dalam kekuatan dan 17 dalam ketangkasan untuk menggunakan senjata yang disebutkan di atas. Selepas ini, anda boleh membuang mata ke dalam kecerdasan dan meningkatkan kerosakan dengan kedua -dua senjata.

Oleh kerana kedua -dua senjata menangani kerosakan sihir, anda kemudiannya boleh memohon pelbagai penggemar sihir untuk memperbaiki kedua -dua pilihan huru -hara dan jarak jauh anda. Ini termasuk Terra Magica sihir, yang menempatkan rune di lantai yang anda boleh tahan untuk meningkatkan kerosakan sihir, dan , yang menimbulkan kecerdasan anda dengan 5 peringkat (serta iman, fikiran, dan arcane). Anda boleh meningkatkan mantra anda dengan lebih jauh dengan Talisman massa graven dan Ikon radagon, .

Untuk mantra sebenar yang perlu anda pelengkap, terdapat banyak pilihan yang tersedia. Moonblade Adula adalah mantra huru -hara yang sangat baik yang menimbulkan radang dingin, sementara Komet Azur dan Sling batu kedua -dua pilihan berkisar yang kuat. Comet Azur sangat baik untuk merobek bos, manakala tawaran sling rock menyerang kerosakan yang akan menjejaskan kebanyakan musuh. .

Elden Ring Faith Build: Lord of Lightning

 • Kelas permulaan yang disyorkan: Nabi
 • Atribut yang diperlukan: 40 Iman, 40 Ketangkasan, 20 Kekuatan
 • Atribut utama: Iman, ketangkasan, semangat
 • Pedang yang tidak dapat dipisahkan, bolt gransax

Sekiranya anda mahu menggunakan a . Banyak mantera terbaik di Elden Ring akan menangani kerosakan kilat, dan menggabungkan mereka semua ke dalam satu binaan pasti membuat anda tidak boleh dihalang. Sudah tentu, mantra tidak akan membuat anda hidup bersendirian, jadi kami juga mempunyai beberapa senjata huru-hara yang boleh anda harapkan.

Mari kita mulakan dengan mantra, kerana itulah sebabnya kita semua di sini. Mantra terbaik anda untuk membina kilat ini adalah Strike Lightning Dragon Purba, yang benar -benar akan menghancurkan bos. Ia tidak akan membuktikan berkesan terhadap musuh tunggal kerana ia mengambil sedikit masa untuk mengenakan bayaran, tetapi avatar Erdtree yang bersemangat yang tersebar di sekitar peta tidak akan tahu apa yang melanda. Untuk memberi tumpuan kepada musuh yang lebih kecil, Tombak kilat . Di situlah senjata huru -hara anda masuk.

Untuk membina ini, kami mengesyorkan menggunakan Pedang yang tidak dapat dipisahkan di tangan utama anda dan Bolt Gransax . Anda boleh bertukar antara bolt gransax dan meterai anda apabila anda perlu membuang mantera, tetapi pedang yang tidak dapat dipisahkan adalah pilihan huru -hara yang sangat baik yang skala dengan kekuatan, iman, dan ketangkasan. Sekiranya anda ingin menambah bakat kilat tambahan, anda boleh menggunakan Vyke’s Dragonbolt mantera untuk melapisi senjata dan badan anda dengan kilat juga.

Akhirnya, penggemar. Ini membina sudah banyak kerosakan, tetapi sedikit tambahan tidak akan menyakitkan sesiapa pun. Baiklah, ia akan menyakitkan musuh anda, tetapi itulah maksudnya. Sumpah Emas dan Api, memberi saya kekuatan Adakah pilihan yang jelas di sini – Vow Golden meningkatkan kerosakan anda sebanyak 15%, dan api, memberi saya kekuatan akan meningkatkan serangan fizikal anda lebih jauh lagi. Untuk meningkatkan kerosakan mantra kilat anda, Pesona Scorpion Kilat dan Talisman kanvas Flock harus melakukan silap mata.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Elden Ring Faith Build ini, lihat Panduan Pembina Lord Build Lightning kami.

Elden Ring Arcane Terbaik: Tuan Darah

 • Kelas permulaan yang disyorkan: Bandit
 • 24 Kekuatan, 14 Ketangkasan, 27 Arcane
 • Arcane, Kekuatan, Ketangkasan
 • Senjata: Spear Sacred Mohgwyn

Seperti yang anda boleh katakan dari nama, Elden Ring Blood Lord membina sekali lagi menggunakan kesan berdarah untuk mencairkan musuh. Walau bagaimanapun, berbanding dengan darah yang berasaskan ketangkasan dan sungai darah yang dibina di atas, binaan ini memberi tumpuan hampir sepenuhnya Arcane, Memerlukan hanya 24 kekuatan dan 14 ketangkasan. Spear suci Mohgwyn, Senjata yang boleh anda dapatkan setelah mengalahkan Mohg, Lord of Blood.

Oleh kerana skala Spear Sacred Mohgwyn dengan Arcane, itu harus menjadi statistik utama anda untuk membina ini. Meningkatkan statistik Arcane semasa menggunakan lembing suci Mohgwyn juga meningkatkan kelajuan yang akan memohon kesan berdarah, yang bermaksud mereka yang mempunyai statistik yang tinggi akan menyebabkan musuh berdarah hampir seketika.

Walau bagaimanapun, itu adalah Kemahiran Senjata yang Membuat Ini Membina Benar -benar Dipimpin. . Sekiranya anda menggunakan kemahiran ini setelah memakan sebotol fisik yang mengagumkan yang merangkumi , Ia tidak akan membebankan mana -mana FP, yang membolehkan anda menimbulkan pendarahan di mana -mana musuh di sekeliling anda dan menangani kerosakan besar -besaran tanpa membuang satu mata.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Build Lord Blood kami, lihatlah Panduan Pembina Elden Ring Arcane kami yang berdedikasi.

Pemain cincin elden meletupkan api yang tidak dapat dielakkan dari mata mereka berhampiran sungai lava

Binaan PvP Terbaik: Elden Ring Mech

 • Kelas permulaan yang disyorkan: Nabi
 • Atribut yang diperlukan: 31 Iman
 • Atribut utama: Iman, ketahanan, semangat
 • Incantation kegilaan yang tidak dapat dipertahankan

. Dengan binaan ini, anda mengubah diri anda menjadi gaya logam Mario yang tercemar dan melepaskan peluru berpandu yang berapi-api dari bola mata anda. .

Binaan ini memerlukan 31 iman untuk menggunakan Kegilaan yang tidak dapat dielakkan mantera, tetapi anda juga perlu mengumpul pelbagai item. Ini termasuk Cerulean tersembunyi air mata CrimsonWhorl Bubbletear, yang boleh anda campurkan di Sebotol physick yang mengagumkan Untuk sementara menghapuskan semua kos FP dan menyerap sebarang kerosakan sihir yang masuk untuk menjadikannya kembali ke kesihatan. Yang paling penting, anda perlu membuat kraf Ironjar Aromatik, yang memerlukan Buku Masakan Perfumer (3).

Apabila anda menggabungkan barang-barang ini, anda akan menjadi binatang seperti metallic mech yang dapat melepaskan peluru berpandu tanpa henti dari wajah anda sendiri. Walaupun barang -barang ini tidak akan kekal selama -lamanya, anda akan mendapati bahawa ini membina malapetaka pada pemain musuh, jadi anda mungkin akan memenangi pertarungan sebelum kesan mech haus.

Sekiranya anda ingin mengetahui di mana untuk mencari barang -barang ini dan lihat bagaimana binaan ini berfungsi apabila ia bersama -sama, lihatlah Panduan Membina Elden Ring Mech kami yang berdedikasi untuk Pecahan Penuh.

Yang merangkumi 10 binaan terbaik di cincin elden. Sekiranya anda hilang di tanah di antara dan tidak pasti ke mana hendak pergi seterusnya, lihatlah Walkthrough Elden Ring kami untuk pecahan setiap rantau, bos utama, dan penjara Legacy. Sudah tentu, ada banyak lagi yang dapat ditemui semasa anda meneroka, jadi lihat Panduan SideQuest Elden Ring kami untuk mengetahui lebih lanjut mengenai setiap NPC dan bagaimana menyelesaikan pencarian mereka. Kebanyakan ini akan melibatkan pergaduhan yang sukar, jadi pastikan anda bersiap sedia dengan perisai cincin elden terbaik.

SHOTGUN PAPER ROCK adalah rumah permainan PC

Log masuk dan sertai kami dalam perjalanan kami untuk menemui permainan PC yang pelik dan menarik.

Yang terbaik dibina di Elden Ring

Dapatkan persembahan anda yang terancam di puncak mereka dengan elden cincin ini membina idea.

(Kredit Imej: Tyler C. / FromSoftware)

 • Dex/Iman: Deathblight
 • Str: Flame of the Redmanes
 • Int/Dex: Greatsword Bulan Gelap
 • Dex/Arc: Sungai Darah
 • Int/iman: pedang malam dan api
 • Dex/int: binaan moonveil
 • Lebih banyak binaan untuk dicuba

RPG dari ofsoftware selalu memberi saya lumpuh pilihan. . Cincin Elden terbaik yang dibina akan memastikan bahawa apa sahaja senjata yang anda pilih untuk berpegang teguh, ia akan menjadi menyeronokkan untuk digunakan memberi anda kaki di atas rentak tanah antara. Setiap binaan bermula dengan senjata.

. Senjata ini mentakrifkan bagaimana anda bermain Elden Ring; Sekiranya anda sedang mencari binaan PvP yang kuat atau yang memberi tumpuan kepada menghiris bar -bar bos yang hebat, ada alat yang berbeza yang sesuai untuk setiap pekerjaan.

Berikut adalah cincin elden terbaik yang telah kita mainkan dengan diri kita sendiri atau dilihat di komuniti cincin elden yang lebih luas. Satu perkara penting yang perlu diingat: Keputusan ini tidak pernah kekal. Anda sentiasa boleh mencuba gaya bermain sepenuhnya, dan di Elden Ring tidak terlalu sukar untuk mendapatkan bahan peningkatan yang anda perlukan untuk membawa senjata baru sehingga paras.

Sebahagian daripada binaan ini berdaya maju untuk PvP dan yang lain sangat bagus untuk bos PVE. Kesemua mereka menyingkirkan satu tan kerosakan atau menjadikan anda ancaman yang menakutkan.

Tips membina watak

Cara Menyatukan Elden Ring Build

. . Itu tidak begitu penting di Elden Ring, walaupun, dan dalam setiap binaan kami di bawah kami telah mencadangkan kelas permulaan dengan spesifikasi yang masuk akal untuk PlayStyle.

Wretch adalah yang paling fleksibel dari kelas cincin elden jika anda tidak keberatan permulaan yang lebih sukar.

Bertahan di tanah antara dengan panduan cincin elden ini

Panduan Elden Ring:
Bos Elden Ring: Cara mengalahkan mereka
Elden Ring Dungeons: Cara mengalahkan mereka
: Penyelesaian dan lokasi
: Mendedahkan dunia
Elden Ring Co-op: Cara Squad Up Online

Salah satu perkara terbaik mengenai Elden Ring adalah bahawa anda boleh mengharamkan jauh lebih mudah daripada permainan jiwa yang lebih tua. Seperti yang dapat anda lihat dalam Panduan Respec Elden kami, anda merebut air mata larva dan mengagihkan semula atribut anda berdasarkan kelas permulaan anda. .

Sekiranya anda ingin bermain sebagai pahlawan huru -hara yang tulen, pengedaran stat tidak sukar, kerana ia bergantung sepenuhnya pada penskalaan senjata yang anda inginkan. Anda sama ada mengepam mata menjadi kekuatan atau ketangkasan, kemungkinan besar.

Tetapi jika anda ingin menjadi hibrida huru -hara/spellcaster – pengalaman hebat di Elden Ring, kerana ada tan kebolehan ajaib yang sejuk – anda ingin memfokuskan membina senjata yang mempunyai skala yang baik dengan, katakan, iman atau kecerdasan. Tetapi anda tidak perlu risau tentang perkara itu, sama ada, terima kasih kepada abu perang yang membolehkan anda tweak pertalian unsur kebanyakan senjata.

Beberapa contoh binaan hibrid yang baik: skala besar Darkmoon sangat baik dengan kecerdasan, namun tidak mempunyai kekuatan tinggi atau keperluan dex, menjadikannya pilihan yang hebat untuk ahli sihir. Sekiranya anda lebih berminat dengan mantera, kakitangan avatar sangat mengagumkan untuk kepercayaan dan kekuatan skala. Anda boleh bereksperimen dengan mantra dan mantera untuk mencari yang anda suka sebelum mengatur keseluruhan membina satu jenis sihir.

Baiklah, nasihat umum yang cukup: mari kita melompat ke dalam cincin elden tertentu yang dibina sekarang.

Cincin Elden terbaik dibina sekarang

. Kami juga telah mengeluarkan satu dari senarai sama sekali yang berdasarkan eksploitasi dariSoftware tetap. Walaupun terdapat beberapa patch keseimbangan yang menjejaskan penyakit status seperti berdarah, banyak kemahiran dan senjata tetap sangat kuat, jadi mereka masih berada di antara binaan terbaik di Elden Ring.

Anti-Malenia

��dex/arc: biarkan saya solo binaannya

 • Kelas permulaan yang sesuai:
 • Senjata yang berdaya maju:
 • Perisai: Tiada, kecuali Jar Helm
 • Keutamaan stat: Ketangkasan, Arcane, Stamina
 • Abu perang: Hoarfrost stomp

Pemain legenda pertama Elden Ring memperoleh kemasyhuran Reddit pada bulan April dengan mengalahkan Malenia, bos yang paling sengit permainan, dalam serangan 1v1. Biarkan saya solo pemainnya Kleintsuboiow menyiarkan asas -asas binaan mereka di Reddit, yang boleh anda lihat di atas. Malangnya peralatan ini tidak akan memberi anda kemahiran preternatural yang diperlukan untuk mengalahkan solo Malenia dalam multiplayer, di mana dia mempunyai kolam kesihatan yang sangat meningkat.

Biarkan saya solo dia tidak menentukan statistik mereka yang tepat, tetapi dengan dua katanas yang mampu menangani kerosakan pendarahan, ketangkasan dan arcane akan menjadi yang paling penting. Biarkan saya solo dia mempunyai bar stamina yang besar untuk pelbagai mengelak. Mereka juga mungkin mempunyai beberapa perkara yang dibuang ke dalam kecerdasan untuk menangani lebih banyak kerosakan beku.

Deathblight

��‍♂️��dex/Faith: Eclipse Shotel Deathblight Build

 • Kelas permulaan yang sesuai: Nabi
 • Senjata yang berdaya maju: Eclipse Shotel (Late-Game), Erdtree GreatShield (pertengahan permainan, membantah mantra)
 • Taker’s Cameo, Blessed Dew Talisman, Sacred Scorpion Charm
 • Statistik minimum: 10 Kekuatan �� / 25 Ketangkasan ��‍ei / 30 Faith ��
 • Keutamaan stat: 55 Kekuatan �� / 55 Faith �� / 50 Endurance ��
 • Mantra: Dosa maut api

Pembentukan Deathblight yang terkenal tidak di mana -mana sahaja yang pecah seperti sebelum patch 1.03. Anda tidak lagi boleh melengkapkan Shotel Eclipse dan menggunakan dosa maut api untuk menimbulkan status kematian pada musuh berhampiran anda, tetapi itu tidak bermakna Shotel Eclipse dan Erdtree Greatshield masih belum menjadi pilihan yang kuat untuk PvP. Anda boleh menutup jarak atau membunuh orang dengan perisai yang dilengkapi dan kemudian anda boleh menyebarkan kematian ke mereka dengan kemahiran suar kematian.

Redmane Greatsword

��str: Flame of the Redmanes Greatsword Build

 • Kelas permulaan yang sesuai: Wira
 • Greatsword, Twinblade Gargoyle, atau senjata skala kekuatan
 • Perisai: Ketua Imp (Fanged) untuk Kekuatan +2, Set Umum Radahn
 • Talismans: Starscourge pusaka, soreseal radagon, senjata besar-jar
 • Statistik minimum: 31 Kekuatan �� / 12 Ketangkasan ��‍♂️
 • Keutamaan stat: 80 Kekuatan ��
 • Abu perang: Flame of the Redmanes

Flame of the Redmanes adalah abu perang yang tidur untuk membina kekuatan. Serangan ini melepaskan arka api di hadapan anda yang menangani kerosakan yang besar; 2-3 hits boleh mengejutkan beberapa bos Elden Ring yang paling sengit. Binaan ini adalah mengenai memanfaatkan output kerosakan Redmanes dengan menumpuk lebih banyak kekuatan.

Walaupun menjadi serangan api, Flame of the Redmanes skala pada tahap senjata anda dan kekuatan total anda, itulah sebabnya anda akan mengepam titik ke statistik itu lebih daripada yang lain. Kerosakannya tidak Dipengaruhi oleh kekuatan skala kekuatan senjata anda, tetapi untuk memaksimumkan manfaat stat kekuatan anda, anda akan ingin memilih senjata yang berskala dengan kekuatan dengan kekuatan. The Greatsword adalah yang baik, tetapi anda boleh memohon api Redmanes ke mana -mana senjata huru -hara, selagi ia dapat menerima abu perang.

Sekiranya anda memutuskan untuk membuang sihir ke dalam campuran, gunakan meterai clawmark, kerana ia bersesuaian dengan stat kekuatan anda sebagai tambahan kepada iman.

Dark Moon Spellblade

����‍♂️Inint/Dex: Dark Moon Greatsword Spellblade Build

 • Kelas permulaan yang sesuai: Astrologer
 • Senjata yang berdaya maju: Dark Moon Greatsword (pertengahan permainan), kakitangan Carian Glintblade (permainan awal), Moonveil (permainan awal), Meteoric Ore Blade (permainan awal)
 • Perisai: Topi Besar Preceptor (Meningkatkan Minda, Pertengahan Permainan)
 • Talismans: Ikon Godfrey, ikon Radagan, pusaka Stargazer, Talisman Penyu Hijau
 • Statistik minimum: 16 Kekuatan �� / 11 Ketangkasan ��‍♂️ / 38 Kecerdasan ��
 • Keutamaan stat: 60 Kecerdasan �� / 55 Ketangkasan ��‍ei / 55 Minda ��‍�� / 55 Kekuatan �� / 50 Endurance ��
 • Glinstone Pebble, Magic Glintblade, Glintblade Phalanx, Loretta’s Great Bow

Sekiranya anda ingin menggunakan salah satu pedang yang paling disayangi dalam permainan dari ofsoftware, binaan besar bulan gelap adalah untuk anda. Binaan ini telah anda gunakan kakitangan Glintblade Carian untuk Glintblade Magic Pra-Cast dan kemudian pergi untuk serangan berat yang besar. Ini dapat berulang kali menimbulkan musuh dan menangani kerosakan besar -besaran. Glintblade Phalanx juga bagus untuk ditambahkan jika anda mahu lagi terhenti. Dan jika anda memerlukan beberapa jarak, anda boleh menggunakan Glinstone Pebbles.

Sungai darah

��‍♂��dex/arka: sungai darah dual katanas membina

 • Samurai
 • Senjata yang berdaya maju: Uchigatana (permainan awal), Nagakiba (permainan pertengahan), Serpentbone Blade (pertengahan permainan), sungai darah (permainan lewat)
 • Perisai: Topeng Tear Silver (Arcane Boost) atau Topeng Putih (Serangan Serangan)
 • Talismans: Lencana pedang bersayap, keberanian tuan darah
 • Statistik minimum:
 • Keutamaan stat:
 • Abu perang: PILER CORPSE (unik ke sungai darah), Seppuku, Bloody Slash

Berdarah adalah baik. Di Elden Ring, Bleed bukan sekadar cara untuk mengganas pemain lain di PvP: musuh dan bos biasa sepanjang permainan mencairkan di bawah kesan status pendarahan, dan dengan hak membina anda benar -benar boleh menumpuk pada pembentukan berdarah untuk melepaskan gergasi potongan-potongan lifebar yang mengisi skrin itu. Apa yang membuat berdarah begitu berkesan terhadap bos adalah bahawa ia sebenarnya mengambil peratusan jumlah kesihatan mereka, jadi mereka yang mempunyai rizab yang mendalam akan turun dengan cepat.

Anda boleh menggunakan pendarahan pada pelbagai senjata (pisau dan cakar adalah alternatif yang sangat baik), tetapi katanas adalah yang pergi ke cincin Elden untuk kebolehan mereka yang berdarah dan julat yang sangat baik. Sebagai kelas samurai yang anda mulakan dengan Uchigatana, bilah yang kuat yang dapat melekat dengan anda melalui banyak permainan, tetapi idealnya untuk membina ini, anda akan menggunakan dwi Sungai darah untuk abu perang yang sangat baik dan Nagakiba Sebagai pemukul luar biasa yang kuat.

Gunakan Ash of Blood of War Affinity di Nagakiba atau Uchigatana untuk menambah Arcane Scaling, yang secara dramatik akan meningkatkan pembentukan berdarah anda. Rivers of Blood’s Unik Skill Corpse Piler Multi-Slash Attack akan menjadi sumber kerosakan utama anda, tetapi anda juga boleh menggunakan Ash of War Seppuku di atas senjata di luar tangan anda untuk menumpuk lebih banyak berdarah. Pastikan untuk menaik taraf katanas anda, kerana itulah cara utama untuk meningkatkan pembentukan berdarah mereka. Sekiranya anda bosan dengan pendarahan lurus, pertimbangkan untuk menggunakan pisau Serpentbone sebagai katana kedua anda: ia juga menimbulkan kerosakan racun yang teruk.

����int/Faith: Pedang Malam dan Flame Spellblade Membina

 • Kelas permulaan yang sesuai: Astrologer
 • Senjata yang berdaya maju: . Off-Hand: Kakitangan Astrologer atau Staf Meteorite (Permainan Awal), Kakitangan Prince of Death (pertengahan permainan), Golden Order Seal (pertengahan permainan)
 • Perisai: Mahkota Mahkota Glintstone atau Queen’s Crescent (Boost Intelligence)
 • Talismans: Carian Filigreed Crest, Marika’s Scarseal, Heirloom Stargazer, Two Fingers pusaka
 • 12 Kekuatan ��/ 12 Ketangkasan ��‍ei/ 24 Kecerdasan ��/ 24 Faith ��
 • Keutamaan stat: 60 Kecerdasan ��/ 60 Faith ��/ Mind ��‍��
 • Mantra: Rancorcall, Kematian Kuno Rancor, Deaeth of Ghostflame, Flame Grant Me Strength (Encantation)

Pedang malam dan api mungkin bilah paling unik di Elden Ring: Ia memerlukan pelaburan yang besar dalam kedua -dua kecerdasan iman, tetapi memberi ganjaran kepada statistik anda dengan sepasang kebolehan ajaib yang sangat kuat. Sekiranya anda menyukai idea playstyle hibrid, ini adalah binaan untuk anda: anda akan menggunakan pedang sihir ini dalam satu tangan sambil melemparkan mantra atau mantera dengan yang lain. (Selalunya anda boleh menggunakan perisai, tetapi pedang ini benar -benar cemerlang apabila anda kebanyakannya menjaga musuh di julat). Kerosakannya ditingkatkan dalam 1.03 patch, tetapi ia tetap menjadi senjata yang hebat.

Pedang malam dan abu perang unik Flame membolehkan anda meletupkan serangan rasuk ajaib atau ayunan di hadapan anda untuk menyalakan segala yang terbakar. . Cabaran dengan binaan ini adalah bagaimana squishy anda akan berada di awal permainan, kerana anda perlu membuang begitu banyak tahap ke dalam kepercayaan dan kecerdasan hanya untuk menggunakan pedang, dan lebih banyak lagi fikiran untuk mempunyai kolam FP yang baik. Talisman Scarseal Marika dapat membantu anda meningkatkan statistik tersebut sedikit. Anda ingin mengekalkan jarak anda sebanyak mungkin, di mana kakitangan atau meterai di luar negeri berguna.

dan kecerdasan seperti pedang. Terdapat beberapa mantra pesanan emas dan mantra kematian yang memerlukan kedua -dua statistik, yang mungkin tidak akan anda gunakan dalam binaan yang lebih konvensional. Api, memberi saya kekuatan juga boleh menyerang serangan api pedang anda.

Moonveil

����dex/int: Moonveil katana membina

 • Kelas permulaan yang sesuai: Banduan
 • Senjata yang berdaya maju: Moonveil (permainan awal/pertengahan). Off-Hand: Magic/Cold Uchigatana, Kakitangan Glintstone Akademi, Horn Bow
 • Perisai: Haima Glintstone Crown
 • Talismans: Talisman Turtle Hijau, Pembongkaran Cerulean Assassin, Carian Filigreed Crest
 • Statistik minimum: 12 Kekuatan ��/ 18 Ketangkasan ��‍ei/ 23 Kecerdasan ��
 • Keutamaan stat: 60 Ketangkasan ��‍♂️ / 60 Kecerdasan �� ��
 • Mantra: Glintblade Phalanx, Glintstone Pebble, Great Glinstone Shard

Pembentukan Moonveil Ketangkutan dan Perisikan cukup mudah. Ini semua tentang melengkapkan apa sahaja yang meningkatkan keupayaan anda untuk membuang kemahiran projektil cahaya bulan sementara. Ia menggunakan kedua -dua FP dan Stamina, jadi sebab itu anda harus melengkapkan Talisman Turtle Hijau bersama -sama dengan keragaman cerulean pembunuh dan carian filigreed crest. Semua yang lain, seperti perisai, tidak begitu penting.

Untuk kebanyakan pergaduhan, anda mahu melepaskan cahaya bulan sementara yang anda boleh. Sekiranya musuh terlalu jauh, anda boleh menggunakan kakitangan atau tunduk untuk mengeluarkannya, tetapi secara amnya ini adalah binaan jarak jauh untuk menangani kerosakan berat dan menyampaikan stagger yang konsisten.

Cincin elden tematik membina

Lebih banyak binaan kegemaran kami

Berikut adalah beberapa binaan tematik yang menyeronokkan yang telah kami sampaikan. Jika seseorang tidak sesuai dengan apa yang anda jalani, semoga mereka dapat memberi anda beberapa idea untuk anda sendiri:

Builder Confessor Elden Ring Terbaik

Kapten Knight Crucible

 • Kelas permulaan: Pengakuan
 • Senjata: Siluria’s Tree, Golden Halberd, Kakitangan Avatar, Epitaph Emas, Greatsword Ordovis, Blackblade Gargoyle
 • Casting: Seal Clawmark
 • Perisai: Pokok yang boleh dipulihkan atau set kapak yang boleh dipulihkan
 • Keutamaan atribut:
 • Abu perang: Bilah suci, sumpah emas, sumpah yang tidak dapat diperoleh (jika menggunakan perisai)
 • Mantra: Aspek -aspek yang boleh dikendalikan: ekor, aspek yang boleh dikendalikan: tanduk, aspek yang boleh dikendalikan: nafas, cakar binatang, sling bestial

Ksatria Crucible adalah salah satu bos mini yang paling keren Elden Ring. Mereka adalah pahlawan yang taat yang boleh menggunakan aspek -aspek mantera yang boleh dipisahkan untuk tumbuh ekor gergasi dan memukul lawan dengan, terbang ke udara, atau musuh tongkang bahu dari jauh. .

Perkara yang paling penting ialah anda memilih senjata yang juga berskala dengan iman. Dari segi pemutus, skala Seal Clawmark dengan kekuatan dan iman, dan meningkatkan mantera terbaik. . . Yang mengatakan, anda boleh mendapatkan aspek -aspek crucible yang sangat awal, dengan mantera ekor yang terletak di Stormhill Evergaol.

Tahanan tahanan cincin elden terbaik

Battlemage Carian

 • Kelas permulaan: Banduan
 • Senjata: Darkmoon Greatsword, Moonveil, Pedang Troll Knight, Sword of Night and Flame, Crystal Sword
 • Casting: Kakitangan Meteorit, kakitangan Glintstone Carian
 • Perisai: Set Battlemage
 • Keutamaan atribut: Kekuatan/kecerdasan/minda/ketangkasan
 • Mantra: Caring Piercer, Carian Greatsword, Glintstone Pebble

Ini adalah membina pedang-dan-tudung anda, sangat mirip dengan ksatria yang boleh dilepaskan di atas, tetapi dengan penskalaan kecerdasan dan sedikit penekanan pada pemutus. Terdapat banyak senjata kecerdasan yang sangat baik di Elden Ring, dan mereka adalah yang terbaik dalam permainan. Sebagai contoh, Moonveil katana dapat melepaskan gelombang sihir, sementara pedang malam dan api telah menjadi popular untuk serangan rasuknya.

Dari segi pemutus, anda akan mahukan kakitangan meteorit Elden Ring untuk skala kecerdasannya yang tidak masuk akal, dan ahli sihir jarak dekat seperti Greatsword Carian dan Piercer. Glintstone Pebble juga merupakan ejaan yang sangat cekap untuk jangkauan yang lebih panjang. Untuk perisai, set battlemage anda boleh masuk ke dataran tinggi Altus benar.

Hero Elden Ring Terbaik Membina

Berserk-er

 • Kelas permulaan: Wira
 • Senjata: Greatsword atau mana-mana senjata skala kekuatan anda boleh melengkapkan perang menangis
 • Perisai: Set blaidd atau apa sahaja yang akan membuatkan anda berada di medium equip beban
 • Keutamaan atribut: Kekuatan/ketahanan/tenaga
 • Talismans: Roar Medallion, Ax Talisman
 • Abu perang: Perang menangis

Ini adalah membina kekuatan tipikal dan semua tentang menggunakan perang menangis perang untuk meningkatkan kekuatan serangan yang dikenakan. Anda boleh menolak ini lebih jauh lagi dengan medali roar yang anda dapatkan dari troll stonedigger di penjara bawah tanah limgrave, dan jimat kapak yang anda dapatkan dari ruang bawah tanah runtuhan kayu di Limgrave timur. Oleh kerana kedua -dua talismans boleh didapati awal, dan anda boleh membeli perang menangis dari The Warmaster di Storm Hill, ini adalah binaan yang mungkin dari permainan awal.

Anda mahukan senjata skala kekuatan yang berat, seperti Greatsword ikonik yang anda dapat dari kafilah yang dipecahkan di jalan ke Caelid. Dari segi pilihan permainan awal yang lain, anda boleh merebut Greataxe dari konvoi di jalan selatan Agheel Lake North Site of Grace. The Battle Hammer dari Murkwater Catacombs Dungeon juga akan berfungsi, seperti yang akan dilakukan oleh Brickhammer di laluan belakang ke Stormveil Castle. . Untuk perisai, pakai yang paling berat yang anda dapat sambil mengekalkan beban peralatan sederhana. Kami pergi dengan set Blaidd agar sesuai dengan getaran bersebelahan.

Elden Ring Bandit terbaik dibina

Black Knife Assassin

 • Kelas permulaan: Bandit
 • Senjata: Misericorde, Reduvia, Stinger Scorpion
 • Perisai: Set pisau hitam
 • Keutamaan atribut: Ketangkasan/Kekuatan/Arcane/Endurance
 • Abu perang: Bilah darah, slash berdarah, penerbangan racun racun, kabut beracun, slash berputar, cepat, teras, mengulangi teras, parry

Ini lebih banyak membangun dagang berasaskan dex klasik anda, tetapi dengan berdarah sebaiknya di Elden Ring, pisau sangat kuat dalam permainan awal. Anda boleh mendapatkan Reduvia hampir langsung oleh penjara gua Murkwater, dan ia adalah senjata hebat terhadap banyak bos Elden Ring. Misericorde juga sangat baik dan mempunyai statistik kritikan yang tinggi. Anda boleh menemuinya di gudang senjata Stormveil Castle.

Perkara terbaik mengenai binaan ini adalah anda boleh menolaknya dengan cara yang anda mahukan dari segi abu perang, memihak kepada pendarahan, racun, dex tulen, atau bahkan sesuatu seperti membusuk merah jika anda memutuskan untuk menggunakan alat stinger scorpion. Sama ada cara, intipati adalah serangan yang sama -cepat yang membina status untuk menangani kerosakan. Sekiranya anda memihak kepada Dex, Bleed, dan Racun, terdapat juga banyak katanas yang hebat, anda boleh beralih, seperti sungai darah dan pisau Serpentbone. Anda tidak boleh mendapatkan set perisai pisau hitam sehingga kemudian dalam permainan, tetapi terdapat banyak set ringan yang lain untuk digunakan sebelum itu.

Pemburu leluhur

 • Kelas permulaan: Bandit
 • Senjata: Longbow, Shortbow, Pulley Bow, Horn Bow, Ular Bow, Erdtree Bow, Spear, Pike
 • Perisai: Bersinar ikat kepala bertanduk, pengendalian bulu
 • Keutamaan atribut: Ketangkasan/Kekuatan/Fikiran
 • Abu perang: Tembakan besar, barrage

Mampu menggunakan busur pada kuda telah mengubah sepenuhnya permainan untuk pemanah: ia menjadikan mereka kelas yang cukup baik untuk menghadapi banyak bos terbuka dunia. Terdapat pelbagai busur dengan skala yang berbeza, yang agak membuat fakta bahawa kebanyakan abu perang tidak dapat digunakan dengan mereka. Erdtree bow misalnya, menambah skala iman, sementara busur ular menambah satu untuk arcane. Anda juga boleh menangani kerosakan sihir dengan busur tanduk.

Kunci binaan ini adalah ketangkasan dan kekuatan untuk meningkatkan kerosakan, dan minda untuk meningkatkan bilangan kali anda dapat melepaskan kemahiran anda. Anda mungkin mahu lulus ke Greatbow kemudian, seperti Lionbow Radahn, tetapi ini tidak boleh digunakan pada menunggang kuda. Terdapat juga beberapa pilihan yang menyeronokkan di meriam balang dan ballista tangan, walaupun mereka memerlukan banyak kekuatan untuk digunakan.

Untuk pilihan huru -hara anda, saya cadangkan tombak atau pike supaya anda dapat mengekalkan jarak. Dari segi atau perisai, apa-apa cahaya berfungsi, tetapi untuk rasa pemburu itu, saya pergi dengan ikat kepala bertanduk dan bulu yang anda dapatkan dari pahlawan nenek moyang di Sungai Siofra.

Tuan darah

 • Kelas permulaan: Bandit
 • Senjata: Reduvia, scythe bersayap, helice berdarah, sungai darah, roda Ghiza, bintang hebat
 • Casting: Meterai api yang penuh kegilaan, meterai jari
 • Perisai: Set Sanguine Noble
 • Keutamaan atribut: Ketangkasan/Arcane/Iman/Minda
 • Abu perang: Bilah darah, slash berdarah
 • Mantra: Swarm of Flies, Bloodflame Talons, Bloodboon, Bloodflame Blade

Terdapat banyak senjata berdarah yang hebat di Elden Ring, sama ada anda ingin pergi dengan kekuatan atau ketangkasan. Reduvia, helice berdarah, dan sungai darah adalah semua senjata dex pepejal, tetapi untuk kekuatan, terdapat juga bintang -bintang yang hebat, dan roda Ghiza, yang tidak dapat membantu tetapi mengingatkan saw dari Bloodborne dari Bloodborne.

Sebilangan besar mantera berdarah tidak tersedia sehingga kemudian dalam permainan, jadi tumpuan pertama anda akan membina kerosakan dengan senjata anda. Saya cadangkan senjata dex untuk berdarah kerana mereka lebih cepat dan membina status berdarah lebih cepat daripada senjata kekuatan perlahan. Reduvia adalah pilihan permainan awal yang hebat, seperti yang dilakukan oleh Hookclaws atau Lidah Lidah Imp, jika anda cukup bernasib baik kerana ia akan jatuh. Anda juga boleh mendapatkan perisai yang berurusan dengan berdarah jika anda mahukan pertahanan yang lebih sedikit, seperti perisai kayu yang dicemarkan di Stormveil dan perisai Palisade yang berduri di Caelid.

Sekiranya anda ingin membuang mantera berasaskan darah kemudian dalam permainan, anda juga ingin membina beberapa kepercayaan. Sekiranya anda berbuat demikian, saya cadangkan menggunakan sabit bersayap dari Semenanjung Tenun, kerana ia adalah salah satu daripada beberapa senjata berdarah dalam permainan dalam permainan. Membina iman juga akan membolehkan anda membuang beberapa mantera lain ke dalam binaan anda, seperti penyembuhan atau penyembuhan status.