Best DP27 Loadout untuk COD: Warzone Pacific Season 1 – Charlie Intel, DP27 Warzone Loadout Terbaik dan Persediaan Kelas | Beban

DP27 Warzone Loadout Terbaik dan Persediaan Kelas

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Beban DP27 Terbaik untuk COD: Warzone Pacific Season 1

LMGs telah mendapat banyak perhatian di Warzone baru-baru ini dan DP27 boleh menjadi pilihan sebagai pilihan tinggi. Berikut adalah semua lampiran dan faedah yang anda perlukan untuk membuat beban DP27 terbaik di Warzone Pacific Season 1.

Kemas kini pertengahan musim Warzone Pacific Season 1 membawa beberapa penggemar meta-perubahan dan nerfs untuk mengimbangi senjata Warzone yang membawa kepada pemain mencari alternatif ke Bren.

Bren adalah senjata jarak jauh terbaik di Warzone Pacific untuk beberapa waktu tetapi nerf baru-baru ini menyamakan bidang permainan. Bren tetap menjadi pilihan yang sangat baik tetapi pemain telah menyukai apa yang ditawarkan oleh DP27.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Berikut adalah semua lampiran dan faedah yang anda perlukan untuk memanfaatkan sepenuhnya LMG yang unik ini.

 • Lampiran Loadout DP27 Terbaik DP27
 • Peralatan & Peralatan DP27 Terbaik DP27
 • Cara Membuka DP27 di Warzone Pacific
 • Alternatif terbaik untuk Warzone DP27

Lampiran Loadout DP27 Terbaik DP27

Loadout Warzone Lampiran DP27

 • Muncung: MX Silencer
 • Barrel: Kovalevskaya 680mm B02D
 • G16 2.5x
 • Stok: Zac S3 Tak
 • M1941 berhenti tangan
 • Majalah: 5mm sakura 47 kuali
 • Jenis Ammo: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman polimer
 • Perk: Hardscope
 • Perk: Dimuat sepenuhnya

LMGs telah hebat di kaldera berkat julat dan ketepatan mereka yang sangat baik, oleh itu beban ini akan memberi tumpuan kepada memaksimumkan unsur -unsur utama dengan kos mobiliti. Sebagai permulaan, M1941 berhenti tangan, Hardscope Perk, Cengkaman polimer, dan juga Kovalevskaya 680mm B02D Barrel semua menyumbang untuk menjadikan DP27 sebagai rasuk laser tanpa mundur.

Artikel berterusan selepas iklan

 • Baca lebih lanjut:GLITCH LOADOUT WARZONE yang mengecewakan kembali dan lebih buruk dari sebelumnya

Tong juga meningkatkan halaju peluru yang menjadikannya membunuh sangat cepat dengan jarak jauh apabila dipasangkan dengan Dipanjangkan Jenis Ammo. The 5mm sakura 47 kuali Adakah majalah pilihan kerana mereka tidak meningkatkan berat senjata seperti pilihan lain yang ada. Dengan Dimuat sepenuhnya, Anda tidak akan pendek pada peluru ketika menuntut beban anda.

Artikel berterusan selepas iklan

G16 x2.5 optik adalah pilihan standard di seluruh Warzone Pacific dan MX Silencer akan meningkatkan ketepatan dan menjaga tembakan anda ditindas dengan kos kelajuan iklan. The Zac S3 Tak Stok adalah lampiran utama kerana ia meningkatkan kelajuan pergerakan semulajadi DP27 sementara juga meningkatkan ketepatan awal dan kawalan mundur.

Artikel berterusan selepas iklan

Peralatan & Peralatan DP27 Terbaik DP27

Warzone faedah

 • Perk 1: Berdarah sejuk
 • Perk 2: Berlebihan
 • Perk 3: Amped
 • Maut: Membuang pisau
 • Taktikal: Stim

Memilih untuk Berlebihan . Kami mencadangkan Welgun atau MP40 sebagai pilihan SMG peringkat atas.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

 • Baca lebih lanjut:Warzone Tiktok Loadout bertukar Finn LMG menjadi “gila” tidak ada smg recoil

Berdarah sejuk adalah mesti diberikan bagaimana pengakap tempur biasa telah di seluruh Warzone Pacific dan ia akan membuat anda tidak dapat dikesan. akhir sekali, Amped akan membolehkan pertukaran senjata lebih cepat yang diperlukan memandangkan kekurangan fleksibiliti LMG.

Artikel berterusan selepas iklan

.

Artikel berterusan selepas iklan

Cara Membuka DP27 di Warzone Pacific

Nasib baik, DP27 tersedia untuk pemain pada awal Tahap 18 yang merupakan berita baik untuk pemain yang tidak memiliki Vanguard. Pemain Warzone mungkin mahu menggunakan helah ini untuk meningkatkan senjata secepat mungkin.

 • Baca lebih lanjut:Pemain Warzone sedang memijak gulag dengan senjata yang tidak kelihatan

Setakat ini, tidak ada acara XP berganda yang akan datang yang dijadualkan di Warzone dan Vanguard tetapi anda boleh sentiasa menyemak semula di sini untuk melihat bila yang akan datang.

Bren tetap menjadi pilihan LMG teratas bagi mereka yang tidak berminat untuk menemui pilihan LMG yang lain. Juga, Automaton mengalami ejaan kedua dalam perhatiannya sebagai penggemar baru -baru ini telah menjadikannya berdaya maju sekali lagi.

Artikel berterusan selepas iklan
Artikel berterusan selepas iklan

Anda juga boleh beralih kepada Jenis 11 jika anda tidak mahu melihat di luar kategori LMG.

Juga, pastikan anda menyemak kedudukan kami setiap senjata di Warzone, serta ketika Warzone Pacific Season 2 ditetapkan untuk bermula.

Kredit Imej: Perisian Activision / Raven

DP27 Warzone Loadout Terbaik dan Persediaan Kelas

Loadout Warzone DP27: DP27 LMG yang panjang, dicat dengan penyamaran biru dan hitam, ditetapkan dengan latar belakang hitam

DP27 LMG adalah tambahan hebat kepada Warzone Pacific Season 1 dari Integrasi Vanguard ke dalam permainan. . DP27 boleh menjadi tambahan terbaru dalam senarai itu.

Oleh itu, anda berada di sini untuk mengetahui apa yang terbaik DP27 Warzone Loadout adalah? Nah, dengan sehingga sepuluh pilihan lampiran beban di Warzone Pacific Season 1, kami tidak akan terkejut jika anda merasa sedikit terharu. Nasib baik, panduan beban Warzone DP27 ini akan melakukan kerja keras untuk anda dan menyerlahkan apa yang kami fikir adalah beban terbaik sekarang.

Walaupun DP27 menawarkan pelbagai dan kerosakan yang hebat, ia bernilai menggali lebih mendalam ke dalam senjata ini untuk membuka potensi penuhnya. Untuk ini, anda perlu memberi perhatian kepada lampiran, faedah, peralatan, dan sekunder yang anda gunakan juga. Tetapi, jangan risau, kami mempunyai semua maklumat yang anda perlukan di sini.

Ia bukan dalam senarai senapang Warzone terbaik kami, tetapi dengan landskap permainan cod yang sentiasa berubah, selalu ada kemungkinan LMG ini tidak lama lagi akan menjadi sebahagian ruji meta Warzone .

DP27 Warzone Loadout

Inilah yang Loadout Warzone DP27 Terbaik kerana melawannya di kaldera:

 • Muncung: MX Silencer
 • Barrel: Kovalevskaya 604mm
 • Optik: ZF4 3.Skop Rifle 5x
 • Stok: Zac S2m
 • Underbarrel: M1941 berhenti tangan
 • Majalah: 7.62x54mmr 105 kuali
 • Peluru: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman polimer
 • Perk 1: Sleight of Hand
 • Perk 2: Dimuat sepenuhnya

DP27 boleh dikatakan salah satu senjata mesin ringan terbaik di Warzone Pacific Season 1 sekarang dan majalah berbentuk pancake sudah pasti menarik perhatian pemain. Tetapi rupa unik bukanlah satu -satunya perkara yang menarik mengenai LMG ini – ia mempunyai pelbagai yang mengagumkan, kapasiti peluru yang tinggi, dan kerosakan yang kompetitif.

Terdapat beberapa perkara yang membiarkannya, seperti kawalan mundur, jadi penting untuk memilih lampiran yang tepat untuk membantu anda di jabatan tersebut. Sebagai contoh, MX Silencer, pertama kali memberi tumpuan kepada ketepatan. Kovalevskaya 604mm kemudian memberi tumpuan kepada julat, dan perkampungan yang dimuatkan sepenuhnya menyimpan kapasiti peluru yang mengagumkan. Kombinasi yang mematikan bersama lampiran pilihan lain.

DP27 Warzone Loadout Secondary

Dengan DP27 LMG yang berat dan rumit, kami mengesyorkan memilih sesuatu yang akan membantu anda dalam pertempuran jarak dekat seperti SMG, seperti MAC-10, MP40, atau Type 100.

Mengapa tidak menyemak beberapa binaan terbaik dalam Loadout Warzone MAC-10 kami, MP40 Warzone Loadout, dan Taip 100 Panduan Loadout Warzone?

Faedah dan peralatan beban perang Warzone DP27

Untuk faedah, kami akan mengesyorkan masa berganda untuk meningkatkan pergerakan anda di sekitar peta, berlebihan supaya anda boleh membawa dua senjata utama, dan memerangi pengakap untuk membuat musuh yang rosak dapat dilihat melalui dinding.

Ketika datang ke peralatan, semuanya bergantung pada senarai main yang anda ada. Sekiranya ia adalah peperangan standard royale, maka pilih sensor termite dan degupan jantung untuk benar -benar meningkatkan penglihatan anda. .

Itulah pilihan utama kami untuk DP27 di Warzone Pacific Season 1. Berfokus dan bersiap sedia untuk mencubanya semasa berjalan melalui kaldera.

Lebih banyak dari beban

Grace Dean Grace telah menulis mengenai permainan dan teknologi untuk kebanyakan kehidupan kewartawanannya. Dia boleh didapati bermain Call of Duty dengan rakan -rakan dan menulis mengenai Starfield dan permainan menembak lain.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Loadout DP27 terbaik dalam Call of Duty: Vanguard

Perang Dunia II mempunyai sekumpulan senjata unik yang telah menemui penembak orang pertama dan Call of Duty: Vanguard’s senarai senjata membawa mereka semua ke kehidupan.

DP27 adalah senjata mesin ringan yang direka untuk Tentera Merah Soviet pada tahun 1920 -an. Walaupun anda tidak tahu namanya, anda tahu bagaimana ia kelihatan terima kasih kepada majalah berbentuk UFO yang unik yang diberi makan melalui bahagian atas pistol.

Ia juga dikenali sebagai “Pistol Mesin Degtyaryov” dan merupakan LMG Soviet standard semasa Perang Dunia II. Walaupun akhirnya digantikan oleh LMG RPD yang unggul pada tahun 1950 -an, DP27 mempunyai tempatnya dalam sejarah sebagai “pistol pizza.”

Beberapa senjata mesin ringan telah ditambah ke Vanguard sepanjang musim permainan, tetapi sekarang walaupun pada musim panas tahun 2022, pistol pizza menyeronokkan untuk digunakan dan pergi ke banyak pemain ketika tiba masanya untuk membunuh dalam multiplayer dalam talian.

Berikut adalah cara melengkapkan DP27 untuk penguasaan berbilang pemain di Vanguard.

Beban terbaik DP27 di Vanguard

 • Muncung: Booster Recoil
 • Barrel: Kovalevskaya 680mm B02D
 • Stok: Zac S2m
 • Underbarrel: M1941 berhenti tangan
 • Majalah: .62x54mmr 105 kuali
 • Jenis Ammo: Dipanjangkan
 • Cengkaman belakang: Cengkaman kain
 • Kemahiran:
 • Kit: Dimuat sepenuhnya

DP27 adalah yang paling mudah alih dari LMGS dalam permainan, yang bermaksud ia mungkin untuk menjalankan dan menembak dengannya semasa menggunakan majalah besar dan senjata api yang hebat. .

Ia terutama bergelut dengan tujuan kelajuan penglihatan untuk bermula, menjadikannya sedikit slog ketika berlari dan cepat bertindak balas terhadap musuh. Anda tidak akan berpeluang menentang seseorang dengan MP-40 atau STG44, jadi semasa meratakan, sebaiknya dipasang dan menyemburkan musuh dari jauh.

Penulis Kakitangan & Call of Duty Lead. Penulis profesional selama lebih dari 10 tahun. Kekasih Destiny 2, Metal Gear, Pokémon, Resident Evil, Final Fantasy, Marvel Snap, dan banyak lagi. Talian Balik Sebelumnya termasuk PC Gamer, Red Bull Esports, Fanbyte, dan Esports Nation. Dogdad ke Yogi the Corgi, Fan Sports (NY Yankees, NY Jets, NY Rangers, NY Knicks), Fanatik Paramore, Peminat Cardio.