Беслатные и г г г г ый й й й й й й й й й й й й й й и и и.

Impak Genshin klon dan tidak lebih. Tetapi lagu dengan cepat berubah ketika permainan dilancarkan. pasti meminjam banyak dari Nafas liar, dari gaya seni ke pendakian berasaskan stamina. Walau bagaimanapun, dalam hampir setiap cara lain, ia memisahkan dirinya dengan sistem RPG yang mendalam, pelbagai lebih daripada 23 aksara, dan beratus -ratus jam permainan. Dan ia percuma. menawarkan pengalaman RPG tindakan penuh di dunia terbuka yang indah tanpa meminta sepeser pun. Terdapat microtransactions dalam permainan, tetapi bersyukur, mereka tidak pernah merasa tidak adil. Membeli beberapa item utama boleh membantu anda meningkatkan watak anda dengan lebih cepat, sebagai contoh, tetapi anda masih boleh melalui semua kandungan dalam permainan tanpa menggunakan pengisaran tanpa berfikir.

Уйдите в игру с головой дома или за его пределами благодаря бесплатным играм от EA для игровых приставок, ПК и мобильных устройств. Подерите себ походещег бандита, солаook, зm July иизантрook и и л л л л л зоо. . !. ! Bos!

О ц ц ц й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й йаа к ketika sims 4 atau фциал с с й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й й йаа Официальный сайт Поддержка Command & Conquer: Rivals Официальный сайт Поддержка FIFA Mobile Официальный сайт Поддержка NBA LIVE Mobile Официальный сайт Поддержка The Sims Mobile Официальный сайт Поддержка Plants vs. Zombies Heroes di ‘Stars Star Wars ™. йй подержа ufc mobile оцициал с с й йежoti simcity ™ binaan офе hadapan с п йжа tumbuhan vs vs vs vs. Zombi 2

Вакансии Руководители Экологический отчёт Наши обязательства vk facebook twitter instagram twitch Библиотека игр Подписка Активировать код EA app Информация Специальные возможности Помощь Австрия Бельгия Болгария Хорватия Кипр Чехия Дания Эстония Финляндия Франция Германия Греция Венгрия Исландия Ирландия Италия Латвия Лихтенштейн Литва Люксембург Мальта Нидерланды Норвегия Польша Португалия Румыния Словакия Словения Испания Швеция Швейцария United States United Kingdom Australia France Deutschland Italia 日本 Polska Brasil Россия España Česká republika Canada (En) Canada (Fr) Danmark Suomi México Nederland Norge Sverige 中国 대한민국 繁體中文 Türkiye Юридическая информация и конфиденциальность Пользовательское соглашение Правила соблюдения конфиденциальности информации и идентификации пользователя (в sebelah конанценццнβь) uaran

Permainan dalam talian percuma – topgames.Com

.com. . . .
. Sama ada menyertai PUBG Online yang merupakan permainan menembak multiplayer yang paling hangat atau memasuki simulator memandu kereta yang melampau yang merupakan permainan perlumbaan yang paling sejuk, mereka akan memberi anda pengalaman rangsangan yang berbeza. Kami sentiasa mencari permainan percuma dalam talian yang boleh anda mainkan tanpa memuat turun. .

?

 1. Tandas Skibidi.Io
 2. Skibidi: tandas gila
 3. Baby Bella peduli
 4. Magic Princess Dressup
 5. Trak ais krim saya
 6. Lemak 2 sesuai dalam talian
 7. Perlumbaan Rush Toilet: Lukis teka -teki
 8. Lelaki tinggi berjalan dalam talian
 9. Pergi bola 2
 10. Transformasi Kereta Robot

Apakah permainan dalam talian yang paling tinggi?

 1. Lalu lintas pergi
 2. Hentikan mereka semua
 3. Pergi memancing
 4. Hero Shooter Bubble
 5. Peninju di arena
 6. Mustahil 10
 7. Jadikannya 13 2
 8. Pemutus batu bata

Permainan percuma untuk bermain terbaik untuk 2023

Jacob Roach

Permainan percuma terbaik menawarkan pemain banyak kandungan tanpa mengecas apa -apa, atau sekurang -kurangnya membolehkan anda mengalami permainan tanpa merasakan keperluan untuk membeli apa -apa. Kami telah mengumpulkan permainan percuma untuk bermain terbaik yang berlaku, termasuk permainan FPS percuma dan MMORPGS. Apex Legends ke dunia terbuka JRPG seperti Impak Genshin, Ada sesuatu untuk semua orang.

Walaupun kumpulan bebas untuk bermain mendapat rap buruk, terdapat banyak permainan yang menawarkan berpuluh-puluh (dan bahkan beratus-ratus) jam permainan tanpa meminta sepeser.

Murah tidak semestinya percuma, tetapi jika anda mencari diskaun curam pada konsol dan aksesori, lihatlah tawaran permainan terbaik yang ada sekarang.

Penembak

Fortnite

Fortnite

Treler

Platform PC (Microsoft Windows), Mac, Android, iOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X | S

Genre Penembak, bermain peranan (RPG), strategi

Penerbit
Pembebasan 25 Julai 2017

Mengikuti jejak langkah Battlegrounds PlayerUnknown Fortnite: Battle Royale, Pemain Percuma-Versus-Player Sebilangan Penembak Pertahanan Zombie Epic Games. Seperti , matlamat dalam Fortnite: Battle Royale adalah untuk menurunkan semua pemain lain dalam permainan dan menjadi yang terakhir berdiri. Tetapi Fortnite PUBGPenembak lebih militeristik (dan agak lebih realistik). Ada aspek lain untuk Fortnite yang membezakannya daripada PUBG – bangunan. Anda boleh membina dinding, struktur, dan objek yang dapat memberi anda pertarungan, atau meninggalkan anda terdedah kepada serangan hendap. Sama ada cara, penambahan mewujudkan medan pertempuran dan kubu anda sendiri dapat mengubah peraturan terakhir pemain yang berdiri dengan ketara.

.0

Call of Duty: Warzone 2.0

Treler

PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S
Genre
Pemaju Infinity Ward

Pembebasan

Warzone 2.0 akhirnya di sini. Walaupun terdapat beberapa perubahan ketara dari ansuran pertama Call of Duty Battle Royale, semua yang anda cintai masih ada. Lompat ke medan perang baru dengan skuad anda, memburu musuh dan menjadi berdiri askar terakhir.

Call of Duty: Warzone 2.

Treler

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X | S

Genre Penembak
Pemaju Hiburan Respawn
Penerbit Seni Elektronik
Pembebasan 04 Februari 2019

Ditetapkan di dunia Titanfall tetapi tanpa titans atau lari dinding, Apex Legends Adakah Respawn mengambil genre Battle Royale. Apex Legends adalah mengenai kerja berpasukan, dengan 20 pasukan tiga orang bertanding untuk menjadi pasukan terakhir yang berdiri. Kemajuan perlawanan akan menjadi biasa kepada sesiapa sahaja yang telah memainkan royale pertempuran: jatuh dari langit, membuang gear, dan menjadikannya di dalam bulatan sebelum kawasan yang boleh dimainkan menyusut. Di mana Apex Legends . Setiap lapan aksara mempunyai kebolehan tersendiri dan langkah muktamad dari langkah pertahanan ke portal yang melengkung ke serangan mortar. . . Apex Legends adalah pengalaman yang digilap dengan senapang yang sangat baik, peta yang hebat, dan senarai watak yang menyeronokkan. Ia adalah salah satu penembak percuma yang terbaik.

Treler Pelancaran Rasmi Apex Legends

Halo Infinite

Halo Infinite

Treler

Platform PC (Microsoft Windows), Xbox One, Xbox Series X | S
Penembak
Pemaju 343 industri
Penerbit Xbox Game Studios
Pembebasan 15 November 2021

Walaupun anda memerlukan langganan lulus permainan atau salinan runcit Halo Infinite Untuk memainkan kempen permainan, komponen multiplayer penembak eksklusif Microsoft sepenuhnya bebas untuk bermain di PC dan semua platform Xbox. Permainan Halo terbaru ini dari pemaju 343 mengambil permainan kembali ke jenis taktikal, kedudukan, dan berbilang pemain berasaskan kemahiran yang menjadikan permainan yang lebih lama begitu dikasihi. Melemparkan beberapa mekanik yang lebih moden, seperti Sprint, ditambah dengan pelbagai alat baru seperti cangkuk bergelut yang sangat menyeronokkan, ini adalah cara yang sempurna untuk kembali ke pengalaman halo. Bebas bermain tetapi juga bermain silang platform bermaksud bahawa Halo Infinite. Anda tidak akan menghadapi masalah mencari perlawanan dalam mana -mana mod permainan utama, yang mana semua kegemaran lama membuat pulangan. Pas Battle menawarkan banyak alasan untuk dilaburkan, tetapi walaupun tanpa itu permainan teras terasa Sangat kukuh dan ketagihan anda akan mahu terus perlawanan selepas perlawanan. Sekali mod Forge diperkenalkan kemudian dalam kehidupan permainan, jumlah kandungan pada dasarnya akan … baik … tak terhingga.

Halo Infinite – E3 2019 – Cari Harapan

Overwatch 2

Overwatch 2

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X | S

Genre
Pemaju Blizzard Entertainment
Penerbit Blizzard Entertainment

Bercakap tentang Overwatch, Overwatch 2 . Walaupun secara teknikal sekuel, permainan ini merangkumi semua wira dari permainan pertama, serta peta dan mod, dan hanya akan terus menambah lebih banyak lagi di masa depan. Permainan ini kini menggunakan sistem Battle Pass untuk perkembangan dan pengewangan, tetapi perubahan besar adalah saiz pasukan, yang telah merosot hingga lima. Ini menjadikan sekuel jauh lebih taktikal dan memberikan setiap orang, dan setiap peranan, jauh lebih penting pada aliran pertempuran. Dengan begitu banyak wira dan kebolehan, anda pasti dapat mencari yang anda tertarik. .

Overwatch 2 – Percuma untuk bermain treler – Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

Takdir 2

Takdir 2

Treler

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X | S, Google Stadia

Genre
Pemaju Bungie
Penerbit Activision
Pembebasan 06 September 2017

Takdir 2 . Jauh dari situ, sebenarnya – Takdir 2 adalah penembak dalam talian yang luas dengan mekanik pistol ultra-ketat dan beberapa pertemuan tempur yang paling sengit dalam permainan. Walaupun pada asalnya dibebaskan dengan penuh $ 60, Takdir 2 kini menjadi salah satu permainan percuma untuk bermain terbaik. Lebih baik lagi, Bungie membaik pulih sistem meratakan apabila harga permainan jatuh, jadi anda tidak perlu bimbang tentang beratus -ratus jam pengisaran. Seperti banyak tajuk permainan-sebagai-perkhidmatan, Takdir 2 . Visual yang menakjubkan dan mekaniknya bertaraf dunia, tetapi menangani dunia sahaja adalah pengalaman kesepian-walaupun dengan senjata terbaik 2. Ini permainan yang paling baik dimainkan dengan rakan -rakan, di mana daya penggerak perkembangan adalah pengalaman liar yang akan anda miliki semasa misi. Takdir 2 ′mod pvp crucible.

Destiny 2 – Treler Hari Panjang (rasmi)

Counter-Strike: Serangan Global

Treler

Platform Linux, PC (Microsoft Windows), PlayStation 3, Xbox 360, Mac
Penembak, taktikal
Hiburan Laluan Tersembunyi, Valve Corporation
Penerbit
Pembebasan

Counter-Strike: Serangan Global . Cs 1.6 dan Sumber kedua -duanya hebat, tetapi Serangan global adalah permainan yang tersekat, dan mudah untuk melihat mengapa. Segala -galanya CS: Pergi ketat, dari tembakan ke reka bentuk peta. Ini penembak kompetitif yang betul, dan walaupun injap menjualnya semata -mata $ 14.99 Untuk masa yang lama, kini merupakan salah satu permainan percuma untuk bermain terbaik. “Benar -benar” adalah cara terbaik untuk menerangkannya juga. Tidak seperti kebanyakan permainan percuma untuk bermain, sama sekali tidak ada kelebihan untuk membelanjakan wang CS: Pergi. Sekiranya anda cukup baik, anda boleh bermain perlawanan peringkat seberapa kerap yang anda mahukan semasa tinggal di lapangan bermain. Di dunia permainan percuma untuk bermain, itu adalah pencapaian.

Counter-Strike: Treler Serangan Global

Valorant

Valorant

Treler

Platform
Genre
Pemaju Permainan rusuhan
Penerbit Permainan rusuhan
Pembebasan 02 Jun, 2020

Tahun ini, kami telah melihat dua pendatang baru untuk genre penembak percuma: Valorant dan Crucible. . Valorant, Syukurlah, lakukan. Pendek kata, adalah penembak dalam talian yang kompetitif di mana anda bermain pertandingan seperti counter-strike. Terdapat dua pasukan: seseorang mempunyai matlamat menanam bom (“lonjakan”), dan yang lain cuba menyebarkannya. Di samping itu, walaupun, Valorant . Valorant . Permainan bermain seperti CS: Pergi, Pasti, tetapi selepas beberapa pusingan, jelas bahawa beroperasi pada tahap yang berbeza. Ia mengasyikkan, kompleks, dan, yang terbaik, bebas bermain. Malangnya, ia hanya boleh didapati di PC.

Projek A: Pengumuman FPS Taktikal Riot | Riot Pls: Edisi Ulang Tahun ke -10 – League of Legends

Pejuang

Naluri pembunuh

Naluri pembunuh

Treler

Platform PC (Microsoft Windows), Xbox One
Berjuang
Pemaju Iron Galaxy Studios, Permainan Helix Double
Penerbit Microsoft Studios
Pembebasan 22 November 2013

Hampir dua dekad selepas pembebasan permainan asal, Microsoft dan Double Helix dilancarkan semula Naluri pembunuh . Watak klasik seperti Jago, TJ Combo, dan Sabrewulf membuat pulangan mereka, dan permainan itu tetap menjadi ruji dalam adegan pertempuran yang kompetitif sejak ia dilancarkan pada tahun 2013. Pemaju Iron Galaxy telah bertambah baik pada formula dalam beberapa tahun kebelakangan ini juga, dan penambahan pejuang hebat seperti tulang belakang dan . Semua mod terdapat di Naluri pembunuh . .

Treler Pelancaran Musim 3 Killer Naluri 3

Brawlhalla

Brawlhalla

Platform PC (Microsoft Windows), Mac, Android, iOS, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
Berjuang, Platform, Indie, Arked
Pemaju Permainan Blue Mammoth
Penerbit Permainan Blue Mammoth
Pembebasan 30 April 2014

Setelah menghabiskan beberapa tahun di akses awal, Brawhlhalla, permainan pertempuran yang hanya dapat dibandingkan dengan super smash bros., telah dibebaskan sebagai tajuk percuma pada tahun 2017. Pada tahun 2018, Blue Mammoth Games, studio di belakang penyerang khas, diperolehi oleh Ubisoft. BrawlhallaPendaratan untuk mendarat dengan salah satu studio permainan video terbesar di dunia bermakna permainan akan mencapai ketinggian baru. Pada masa ini, ia boleh didapati di PS4, Switch, Xbox One, iOS, dan Android – dan ia adalah permainan mudah alih yang anda tidak akan mahu ketinggalan. Ubisoft’s Mascot Spunky Rayman akan memasuki perjuangan kemudian juga. Dari perspektif permainan teras, Brawlhalla Cermin menghancurkan matlamatnya adalah untuk mengetuk pejuang lain dari peta. . Di samping itu, pelbagai mod permainan yang menarik, kebanyakan peta, dan jadual pejuang yang mantap mengekalkan pengalaman segar. Dan ya, senjata jatuh dari langit seperti di Smash. Dalam model percuma untuk bermain, Brawlhalla membolehkan pemain bermain sebagai enam pejuang yang berbeza setiap minggu. Jika anda menghabiskan $ 20, anda membuka kunci semua 41 pejuang dan semua pejuang masa depan, termasuk Rayman. Ia pantas, mudah dimainkan, dan mempunyai sistem perkembangan yang menarik.

RPGS dan MMORPGS

Runescape

Runescape

Platform Linux, PC (Microsoft Windows), Mac, Android, iOS, Pelayar Web
Genre Point-and-Click, Peranan-Bermain (RPG), Strategi, Pengembaraan
Pemaju Jagex Ltd.
Penerbit Jagex Ltd. Studio Permainan
Pembebasan 04 Januari 2001

Runescape adalah salah satu permainan percuma yang paling ikonik di sana, dan 20 tahun selepas pelancaran, ia masih kuat. . Sekiranya anda belum bermain Runescape, Ini adalah mmorpg fantasi tinggi dengan jenis senjata yang bervariasi dan senarai panjang kemahiran untuk menguasai. Mencari dengan rakan adalah di mana adalah yang terbaik, tetapi anda juga boleh mengambil sesuatu yang perlahan dan mengasah kemahiran pertanian, memancing, dan memasak anda. Runescape sekolah lama juga boleh didapati. Itu menembaknya ke perhatian, yang menampilkan grafik, pencarian, bos, dan ekonomi yang sama menawan. Tidak seperti permainan asas, Runescape sekolah lama Memerlukan keahlian bulanan. .

Runescape – Runescape 3 Trailer Pelancaran (rasmi)

Impak Genshin

Impak Genshin

Platform PC (Microsoft Windows), Android, iOS, PlayStation 4, PlayStation 5
Genre Peranan bermain (RPG)
Pemaju Hoyoverse
Penerbit Cognosphere, Hoyoverse
Pembebasan 28 September 2020

Bila Impak Genshin pertama kali diturunkan, ramai yang menulisnya sebagai Nafas liar . Tetapi lagu dengan cepat berubah ketika permainan dilancarkan. Impak Genshin pasti meminjam banyak dari Nafas liar, dari gaya seni ke pendakian berasaskan stamina. Walau bagaimanapun, dalam hampir setiap cara lain, ia memisahkan dirinya dengan sistem RPG yang mendalam, pelbagai lebih daripada 23 aksara, dan beratus -ratus jam permainan. . Impak Genshin menawarkan pengalaman RPG tindakan penuh di dunia terbuka yang indah tanpa meminta sepeser pun. . Membeli beberapa item utama boleh membantu anda meningkatkan watak anda dengan lebih cepat, sebagai contoh, tetapi anda masih boleh melalui semua kandungan dalam permainan tanpa menggunakan pengisaran tanpa berfikir.

Treler Pengumuman Impak Genshin: The Outlander yang Menangkap Angin

Honkai: Keretapi bintang

Honkai: Keretapi bintang

Platform
Peranan Bermain (RPG), Strategi Berasaskan Turn (TBS), Pengembaraan
Pemaju
Penerbit Cognosphere, Hoyoverse
Pembebasan 26 April 2023

Permainan seterusnya dari Impak Genshin Pasukan agak berlepas dari segi permainan, tetapi mengikuti semua mekanik ketagihan yang sama. Gaya seni Honkai: Keretapi bintang akan menjadi biasa, seperti sistem rolling untuk watak -watak baru yang berputar masuk dan keluar dari ketersediaan. Bukannya tindakan fantasi RPG, walaupun, Honkai: Keretapi bintang adalah RPG berasaskan sci-fi. Genshin, Cerita dan mekanik yang mendalam menjadikannya RPG yang hebat untuk peminat genre. Pelakon watak -watak yang menawan, cerita mencengkam, dan anda tidak pernah merasa berpagar dari kandungan kerana tidak membayar. Sekiranya anda ingin menambah lebih banyak Wifu ke senarai yang semakin meningkat, ini akan menjadi ketagihan seterusnya.

Mendedahkan Treler – “Berhenti seterusnya, Bintang!”| Honkai: Rail Star

Warframe

Platform PC (Microsoft Windows), PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series X | S

Penembak, bermain peranan (RPG), pengembaraan
Pemaju Ekstrem digital
Penerbit Ekstrem digital
Pembebasan 25 Mac 2013

Menggabungkan estetika sains futuristik futuristik Kesan besar-besaran dan Halo Permainan dengan Slick, Pertempuran yang Diilhamkan Seni Bela Diri, Warframe adalah salah satu permainan aksi yang paling mengagumkan yang tersedia sekarang, dan anda boleh memainkannya di kedua -dua konsol dan PC. Ia dilancarkan pada tahun 2013 dan hanya melihat pemainnya berkembang dengan ketara sejak beberapa tahun kebelakangan-lebih daripada 26 juta orang telah memainkannya setakat ini. Warframe Juga termasuk sejumlah pilihan penyesuaian yang luar biasa, yang membolehkan anda mengubah suai senjata anda dan “Warframe” Exo-Armor, dengan itu membiarkan anda lebih baik memenuhi gear anda ke arah PlayStyle khusus anda. Anda juga mempunyai akses ke kapal angkasa peribadi anda sendiri, yang akan anda gunakan sebagai pangkalan anda ketika antara misi. Sebaik sahaja anda menyentuh dengan berjalan kaki, bagaimanapun, mobiliti anda tidak akan terhad; Tujuh gerakan parkour yang berbeza membolehkan anda menavigasi kawasan yang sukar dicapai dan dapatkan kejatuhan musuh.

Warframe | Treler Pelancaran Beta Buka

Dauntless

Treler

Platform

Genre Peranan Bermain (RPG), Pengembaraan
Pemaju Phoenix Labs
Phoenix Labs, permainan epik
Pembebasan 26 September 2019

Mengambil pertempuran tegang dari Pemburu raksasa, . , adalah tajuk yang lebih mudah diakses-bukannya menghabiskan berjam-jam untuk melayari statistik dan menyesuaikan inventori anda, permainan percuma ini menawarkan pengalaman memburu raksasa yang diperkemas. Anda masih akan menuju sebagai satu kumpulan untuk membunuh beberapa binatang terbesar yang pernah dilihat dalam permainan video, tetapi ia adalah pengalaman yang lebih mesra kasual daripada Pemburu raksasa. Selain menawarkan pengalaman memburu yang diperkemas, Dauntless .

Permainan Strategi

Marvel Snap

Treler

Platform PC (Microsoft Windows), Android, iOS
Genre Strategi, Kad & Permainan Papan
Pemaju Makan malam kedua, makan malam kedua
Penerbit Makan malam kedua, nuverse
Pembebasan 18 Oktober 2022

telah menjadi kejayaan yang melarikan diri sejak ia dibebaskan. Dalam permainan kad pantas ini di mana perlawanan hanya mengambil masa beberapa minit, anda boleh memasang dek yang penuh dengan wira-wira dan penjahat Marvel kegemaran anda untuk mengalahkan dan mengalahkan lawan anda. Ia mungkin kelihatan agak sederhana pada mulanya, tetapi menguasai permainan memerlukan menguasai dek anda.

Marvel Snap | Pengumuman rasmi dan penampilan pertama permainan

Hearthstone

Hearthstone

Platform PC (Microsoft Windows), Mac, Android, iOS
Genre Strategi, Strategi Berasaskan Turn (TBS), Kad & Permainan Papan
Pemaju Blizzard Entertainment
Penerbit Blizzard Entertainment
Pembebasan 11 Mac 2014

Pada tahun 2014. Mengambil watak kegemaran dari siri Warcraft (Thrall, Jaina Proudmoore, dan banyak lagi), pemain bertempur di Magic: The Gathering-Duel kad gaya untuk kematian maya, menggunakan pelbagai mantra dan minions – termasuk Murlocs – dalam usaha untuk menurunkan kesihatan lawan mereka menjadi sifar. Ini premis yang mudah menipu. Selain daripada “Mana Crystals,” yang menentukan berapa kad – dan kad mana – anda boleh bermain di mana -mana giliran, tidak ada banyak mekanik permainan yang unik untuk Hearthstone. Namun perlawanan pantas permainan dan pelbagai strategi akan membuat anda gatal untuk bermain satu lagi permainan. Kad baru, yang boleh dibeli menggunakan emas yang diperoleh melalui permainan biasa, membantu anda mengembangkan dek tersuai anda sendiri. Anda juga boleh mendapatkan kad dengan lebih cepat dengan membelanjakan wang sebenar, walaupun emas diberikan pada kadar liberal yang anda boleh berpegang dengan bermain percuma jika anda mengasah pada satu dek kompetitif.

Hearthstone: Heroes of Warcraft Cinematic

Magic: The Gathering Arena

Magic: The Gathering Arena

Treler

Platform PC (Microsoft Windows), Mac, Android
Genre Strategi, Strategi Berasaskan Turn (TBS), Kad & Permainan Papan
Pemaju
Wizards of the Coast LLC
Pembebasan 26 September 2019

adalah seperti Magic: The Gathering, tetapi Arena adalah Magic: The Gathering. , Sihir Mempunyai sejarah bertingkat. Walaupun lebih terlibat daripada permainan kad lain yang disenaraikan di sini, premis teras Sihir . . Hearthstone . Anda sebenarnya mesti mempunyai tanah di tangan untuk mendapatkan mana untuk giliran itu, sedangkan kebanyakan permainan kad digital lain mengendalikan penskalaan mana secara automatik. Walaupun itu mungkin kelihatan seperti kelemahan, ia sebenarnya tidak. Varians dalam adalah salah satu prinsip terasnya, yang membolehkan pemain dengan dek yang sangat lemah untuk menang terhadap dek yang sangat kuat jika mereka mempunyai cabutan yang betul. , Adakah percuma, walaupun anda perlu membelanjakan wang untuk mendapatkan dek yang betul. . Jika anda berminat untuk merangka, anda perlahan -lahan akan membina koleksi untuk mengumpulkan satu dek atau dua yang kompetitif. Sekiranya anda hanya mahu bermain dibina, di mana anda membina dek dari kad apa sahaja yang anda mahukan, sebaiknya membeli beberapa bungkusan. Syukurlah, Arena Hidangan keluar pek percuma kiri dan kanan, dan dengan sistem wildcard, anda boleh membuat apa -apa kad tambahan yang anda perlukan. .