Bertahan abad pertengahan, Permainan Survival Masa Abad Pertengahan – Permainan Survival Dalam Talian

Permainan Survival Masa Abad Pertengahan

Saya menghabiskan banyak jam di legenda Dayz dan membersihkan zombi dari bandar ke bandar adalah salah satu perkara kegemaran saya. Idea permainan itu untuk berjalan lebih cepat daripada musuh / zombi anda, mengumpulkan lebih banyak sumber, dan hanya bertahan adalah neraka pertarungan. Pada pandangan pertama saya tidak teruja tetapi rakan dan saya bermain dan meneroka hutan bersama -sama dan kami mendapat ketagihan pada permainan video itu.

Киить bertahan abad pertengahan

Medieva yang masih hidupL adalah strategi survival dengan kawalan tidak langsung dan elemen pertahanan menara. Diilhamkan oleh Rimworld, Arkitek Penjara dan Kubu Kerdil.

CIRI-CIRI UTAMA:

  • Bina penyelesaian seperti yang anda mahukan, dengan bangunan jubin yang benar -benar fleksibel, sama ada sebuah bandar atau istana lengkap yang bersedia untuk menahan sebarang pertempuran.
  • Menguruskan tuntutan Petani supaya mereka bukan sahaja dapat bertahan, tetapi gembira.
  • Pastikan tidak kehabisan emas dan merancang ekonomi penyelesaian dengan bijak.
  • Menyelidik teknologi dan penambahbaikan baru untuk teknologi yang ada sekarang.
  • Membangunkan industri untuk membina ekonomi dan tentera yang kukuh.
  • Perdagangan dengan peniaga.
  • Membina dinding, ballistas, dan perangkap untuk memastikan kelangsungan hidup penyelesaian.
  • Bertahan selama mungkin.

The Sistem Permintaan selalu menjejaki status semua warganegara untuk menunjukkan seberapa baik mereka merasakan dan jika tuntutan mereka berpuas hati. Keperluan tertentu memohon kesan tertentu, jadi apabila rakyat makan makanan, mereka akan menjana semula sedikit kesihatan, tetapi ditinggalkan tanpa makanan, rakyat akan segera menjadi lapar dan akan mula kehilangan kesihatan setiap kali mereka kehilangan makanan.

The ekonomi sangat ketat dengan tuntutan rakyat. Sekiranya cukai tidak seimbang dengan tuntutan, rakyat akan tumbuh lebih cepat, pada masa yang sama emas adalah salah satu sumber utama dalam penyelesaian dan diperlukan untuk membina pertahanan yang cukup kuat untuk menghentikan orang -orang barbarians daripada membunuh raja.

The Meja Sains bukan sekadar pokok teknologi biasa, ia lebih seperti sains sebenar, di mana teknologi tertentu boleh diperoleh hanya dengan kekurangan, atau dengan perancangan yang tepat. Setiap hari saintis akan mengadakan cadangan beberapa buku sains yang mereka temui dan kemudian terpulang kepada raja, untuk menentukan teknologi mana yang sesuai untuk penyelesaian dan melabur mata sains. Dengan memperoleh 3 buku sains yang sama, saintis akan dapat memajukan teknologi tepat ini dengan menggabungkan 3 buku sains yang sama ke dalam buku sains 1 Tier 2. Perkara yang sama boleh dilakukan dengan buku sains 3 Tier 2 untuk menerima buku sains 1 Tier 3. Walaupun rak buku hanya terhad kepada 10 teknologi aktif, jadi strategi pembangunan penyelesaian perancangan dan melabur dalam teknologi yang betul adalah kunci untuk bertahan hidup.

The industri adalah fleksibel dan membolehkan untuk membina bengkel yang berbeza di mana -mana skala untuk menghasilkan barang yang diperlukan untuk penyelesaian.

Menambah semula perbendaharaan penyelesaian oleh perdagangan melebihi barang kepada peniaga atau meningkatkan pengeluaran barang dengan membeli barang yang hilang.

Di tanah abad pertengahan yang bermusuhan, penempatan itu selalu dalam bahaya serbuan. Dinding boleh dibina untuk melindungi rakyat dari serbuan barbar, tetapi tentera mesti menjaga orang barbar pada akhirnya. Barbarians adalah pahlawan yang kuat dan sengit sehingga menghadapinya di lapangan selalu menjadi pilihan, walaupun mengalahkan mereka dengan perancangan strategik akan menjamin kurang kehilangan. Berbeza struktur pertahanan seperti ballista dan perangkap boleh dibina dan memikat orang -orang barbarians untuk serangan hendap yang disediakan secara menyeluruh mungkin akan memberi kelebihan kepada mereka.

Matlamat Abad pertengahan yang masih hidup adalah untuk bertahan selama mungkin.

Permainan Survival Masa Abad Pertengahan

hMandi darah bersiap sedia untuk epik

Tuntut hak anda ke takhta

m

Bertahan, kraf, membina, dan berkembang maju. Menakluki alam anda atau menuntut kerajaan, bolehkah anda memerintah mereka semua?

Gear lelaki anda

f

Akan datang 2023

Hubungi Kami

Permainan Survival Masa Abad PertengahanCari Tyraelia . Knights Fighting cinta dan kehormatan

Permainan Survival Masa Abad Pertengahan di Steam

Sertailah Perang Salib kami ikuti perkembangan kami dan menjadi sebahagian daripada sejarah kami. Pengembaraan menanti! Sertailah Discord

Permainan Survival Masa Abad Pertengahan

Permainan survival baru

Crestfallen – Permainan survival zaman pertengahan dibina untuk meneroka cara baru untuk menjembatani pemain vs. Tindakan Pemain (PVP) bersama Pemain Vs Everything (PVE) Pengembaraan. ! Sudah tentu, dominasi salah satu daripada kedua -dua ciri ini selalu bersinar pada akhirnya saya fikir mencari jalan untuk mengimbangi pengalaman berbilang pemain dunia terbuka yang menyeronokkan adalah tulang belakang dari apa yang kita cuba capai dengan Crestfallen: kelangsungan hidup zaman pertengahan.

Main permainan survival

Tanpa memberikan terlalu banyak rahsia, izinkan saya berkongsi lebih banyak mengenai permainan projek / survival akses awal kami sehingga anda mungkin lebih bersenang -senang sambil terus hidup lebih lama. Apabila anda mula -mula bertelur ke dalam Crestfallen, anda akan ingin mencari makanan, mengumpulkan sumber, dan meneroka keadilan. Istana permulaan dan zon selamat adalah tempat di mana anda dapat mencari pencarian, vendor, dan rakan -rakan. Keadilan Keadilan adalah zon yang selamat yang bermaksud pemain tidak dapat ditumbuk atau dilecehkan (terlalu banyak) ketika di dalam zon selamat dunia. Belajar asas -asas awal akan membantu anda melindungi aset anda dengan sebaik -baik.

Matlamat Permainan Survival Saya

Semangat utama saya telah perhatian terhadap perincian, saya hanya mahu semuanya sempurna! Dari landskap ke dedaunan, dari watak melalui pertempuran. Saya telah bekerjasama rapat dengan orang -orang yang paling bijak yang boleh dibayangkan untuk mencuba dan menjahit pengalaman ini bersama -sama dan memotivasi rakan -rakan baru untuk membantu saya sepanjang perjalanan. Apa yang anda lihat dari tangkapan skrin ini adalah sihir yang berlaku dalam masa nyata. Kerja keras dan dedikasi membayar dan dengan menggunakan semua tenaga saya pada tajuk kedua saya untuk memberikan pengalaman jangka panjang saya fikir ia akan menjadi masa yang menarik di hadapan dan saya menyukainya!!

Permainan survival untuk peminat zaman pertengahan

Dengan kebanyakan permainan survival pertaruhan terbaik anda adalah untuk mula membina pangkalan / istana dan membina tempat tinggal untuk tinggal di. Terdapat banyak keputusan yang sukar yang perlu anda buat ketika memutuskan tempat untuk meletakkan pangkalan anda dan jenis perkembangan watak yang ingin anda pelajari. Pemain lain akan berusaha mengumpulkan bahan bersama anda dalam permainan video ini jadi lebih baik untuk membuat alat dan dapat bekerja.

Bergantung pada di mana anda membina anda mungkin mencari perkara yang akan membantu anda membuka kunci pelbagai jenis sihir yang digunakan untuk unsur -unsur yang berbeza dari permainan. Ramai orang berjuang pada permainan PC dengan permainan dunia terbuka yang besar, dan kami cuba memasukkan cara yang menyeronokkan dan interaktif untuk berkeliling, membina pangkalan, mengunci sumber anda, dan menghalang anda daripada menghapuskan peta dengan serta -merta.

Permainan survival zaman pertengahan ini telah membawa bersama banyak veteran berpengalaman dalam industri permainan yang tidak mahu membuat produk lain tetapi pengalaman permainan yang mendalam yang boleh mencetuskan nostalgia dari era transaksi pra mikro. . Bangunan asas dan mempunyai beberapa rakan mungkin bertaruh terbaik untuk terus hidup dalam permainan survival yang menarik ini.

Semua orang dibenarkan bermain dan menjadi sebahagian daripada permainan dari tahap mereka sendiri, jadi sebab itu kami telah memastikan setiap pemain tunggal peluang untuk bertempur raksasa, mempertahankan terhadap pemain lain, dan membuat mantra kuat.

Semoga berjaya dalam perjalanan anda! Crestfallen: Permainan kelangsungan hidup zaman pertengahan akan mencabar anda secara mental dan fizikal dengan cara yang anda mungkin tidak mengharapkan. Datang untuk pengembaraan, tinggal untuk pertempuran! Kami tidak sabar untuk bermain bersama anda dalam permainan bertahan zaman pertengahan ini. Dunia menanti … adakah anda sudah bersedia?

Permainan survival terbaik

. Apa yang anda fikir adalah beberapa permainan survival terbaik? Setelah memainkan banyak permainan survival asal seperti Minecraft dan 7 Hari untuk Mati Permainan Survival Zombie Semua orang mempunyai pendapat mereka sendiri mengenai apa yang menjadikan permainan survival terbaik. .

Dengan semua permainan survival untuk bermain tidak, lakukan seperti karat yang ditetapkan dalam dunia pasca apokaliptik yang penuh dengan pemain bermusuhan, gua -gua kaya sumber, dan orang awam yang lain bergelut (telanjang) untuk bermain sendiri. Mereka juga mula menggunakan dasar laut dan meletakkan tempat menarik di tempat -tempat baru dan menarik, seperti pasukan yang menakjubkan di sana di FacePunch.

Saya menghabiskan banyak jam di legenda Dayz dan membersihkan zombi dari bandar ke bandar adalah salah satu perkara kegemaran saya. Idea permainan itu untuk berjalan lebih cepat daripada musuh / zombi anda, mengumpulkan lebih banyak sumber, dan hanya bertahan adalah neraka pertarungan. Pada pandangan pertama saya tidak teruja tetapi rakan dan saya bermain dan meneroka hutan bersama -sama dan kami mendapat ketagihan pada permainan video itu.

Terdapat satu lagi permainan lain yang lebih tua di mana anda menceburkan diri ke hutan padang gurun Kanada dan pergi berperang dengan hidupan liar, harus bertahan hanya unsur -unsur yang cukup sukar dalam permainan survival itu.

Genre survival

Genre Permainan Survival terdiri daripada dunia bermusuhan, planet asing seperti No Man’s Sky, atau Ark Survival berkembang dan dinosaur mereka … memerlukan banyak untuk dipertimbangkan untuk permainan survival terbaik. Kemungkinan dalam permainan survival tidak berkesudahan dan ia adalah tempat yang luar biasa untuk menonton kreativiti manusia berlepas! Perang dalaman saya telah membuat permainan ini menyeronokkan untuk saya atau terus bermain permainan yang saya cuba bersaing. Semasa saya mendekati 40 dan telah menikmati permainan video sepanjang hidup saya, saya benar-benar ingin mengambil projek jangka panjang dan membuat sesuatu yang sangat menyeronokkan dan menyeronokkan untuk saya dan rakan-rakan saya dengan harapan dapat membawa anda hiburan juga! Cara kita membina ini dari bawah ke atas mungkin dapat dimainkan pada suis Nintendo, siri Xbox, bukan hanya permainan PC tetapi sesuatu untuk semua orang di seluruh dunia yang menyukai genre ini mod survival ini.

Permainan kelangsungan hidup ketagihan

. Anda mencipta watak anda, tahap ke atas, kerajinan benda dan hanya bersenang -senang di dunia yang penuh dengan pertempuran PVE (pemain vs persekitaran). Permainan ‘Crestfallen: Medieval Times Survival Games’ membolehkan pemain meneroka persekitaran dunia terbuka dengan naratif, pencarian, sistem kerajinan dan banyak lagi! Dengan kebebasan untuk melakukan apa sahaja yang anda mahukan dalam permainan ini, tidak hairanlah sekumpulan kecil lelaki yang cuba menyatukan mangsa lain. . Semasa mereka menceburkan diri ke wilayah yang tidak diketahui, mereka juga akan mempelajari kemahiran baru dan meratakan

Permainan survival yang lain

Apa yang memisahkan permainan terbaik dari permainan lain? Saya rasa yang terbaik

Beberapa permainan survival yang lain yang saya harus berseri -seri adalah: Negeri Decay 2, rakan saya Quintons kegemaran Conan Exiles, Hutan 1 & 2 (Anak -anak Hutan) Apa kapal terbang tergesa -gesa eh?, Zaman Ais, gelap yang panjang, dibebaskan, dan memburu (benar -benar keluar saya Terbaik di Barat – Percuma di Steam, Lelaki Kerja Hebat!). Berteriak -teriak besar ke beberapa studio inspirasi saya yang luar biasa untuk menonton dari masa ke masa seperti Ludeon Studios, Redbeet Interactive, Iron Gate Studios, Re Logic, Undead Labs, Studio Wildcard. Saya mesti menyebut Code Hatch and Reign of Kings, saya bertemu dengan salah satu kawan terbaik saya dan pemaju rakan di hutan dalam permainan itu agak sedih apa yang berlaku di sana tetapi permainan hebat tidak ada yang kurang! Terutamanya muzik epik ��

Conan Exiles – Quintons Top Pick

Sejak Dayz telah menjadi satu kejayaan besar IP berlesen memutuskan untuk bereksperimen dengan permainan survival. Conan Exiles membawa anda kembali ke zaman Hyborian. Secara umumnya biasa – menanam tanaman, membuat kampung, musuh kelab hingga mati. Sekiranya anda mampu bergelut orang ke mezbah dan menyembelihnya, anda akan memohon nikmat Tuhan dan mengalihkan kuasa mengimbangi kepada anda. Idea khas itu membezakan Exiles Conan dari seluruh kumpulan.

Permainan survival ruang kegemaran lain

Empyrion Galactic Survival Games Wow pengalaman apa! Mendapat terdampar melintasi galaksi dan mempunyai rakan datang mencari anda dengan penyongsang fluks untuk mendapatkan kapal anda pulang dengan kargo, pengalaman ajaib!

Tidak ada Sky Man – Sci Fi

Ia adalah permainan survival yang sangat berbeza dalam pelancaran pertamanya, mudah untuk terus hidup. Ia akan mengambil masa beberapa tahun untuk membangunkan permainan ini untuk menjadi permainan ruang penuh sepenuhnya. Sekarang anda belum bermain atau mencuba langit lelaki sebelum ini, sekarang adalah saat terbaik. Noman Sky bertujuan untuk mereka yang suka meneroka ruang, berkawan dengan makhluk asing, menaik taraf kapal mereka, dll. Anda mempunyai kebebasan untuk mengikuti kisah ini yang jauh lebih maju daripada sebelumnya. Anda mesti meninggalkan kawasan ini dan berkeliaran sepanjang masa.

Permainan Survival adalah cara yang luar biasa untuk memberikan hiburan dan rasa pencapaian ketika anda maju melalui permainan. Selalu bagus untuk melihat yang berbeza mengambil genre dan mengambilnya ke arah unik anda sendiri. Saya teruja untuk melihat bagaimana permainan kelangsungan hidup zaman pertengahan kami akan berubah pada masa akan datang, dengan lebih banyak ciri dan kandungan ditambah dari masa ke masa. Semoga saya dapat menjadi sebahagian daripada membuat anda tersenyum dari keseronokan suatu hari nanti! Terima kasih kerana menyertai saya dalam perjalanan ini! saya sangat bersyukur.

Permainan survival abad pertengahan terbaik seperti Valheim di PC dan mudah alih

Permainan seperti Valheim

Populariti genre survival kembali meningkat selepas bertema Viking Valheim berjaya menjadi hit virus awal tahun ini. Memandangkan sudah ada satu tan permainan survival di pasaran, tidak mudah dicari seperti Valheim. Tetapi jangan risau! Kami telah menyusun senarai permainan survival bertema zaman pertengahan seperti Valheim bahawa anda boleh bermain di PC atau dalam perjalanan melalui platform mudah alih. Periksa semuanya di bawah.

Permainan seperti di telefon bimbit

1. Frostborn: Survival Coop

Sekiranya anda mencari yang sama dengan Valheim, maka ini adalah pilihan terbaik anda. Frostborn Ciri -ciri tema Viking, kerajinan dan sistem bangunan, serta bot dan kapal yang membolehkan anda berlayar ke tanah yang tidak diketahui. Semasa bermain Co-op, kedua-dua pangkalan rakan anda dan rakan anda akan dihubungkan. Dengan cara ini, anda boleh bergerak di antara pangkalan atau menyertai mereka ke dalam kubu kuat yang hebat. Mempunyai pangkalan yang kuat pasti akan membantu apabila anda perlu berdagang dengan pemain lain. Atau jika anda hanya mahu merosakkan, berperang dan membentuk pakatan perang dapat membantu anda naik ke dunia juga.

Terdapat juga lebih daripada sedozen kelas yang boleh anda pilih Frostborn, seperti Thrasher, Assassin, Pathfinder, dan banyak lagi. Dan anda boleh mengubahnya secara bebas pada bila -bila masa anda ingin bereksperimen dengan pelbagai gaya permainan. Permainan ini tersedia di kedua -dua peranti Android dan iOS.

2. Ribut: saga kelangsungan hidup

Mahu membuang sentuhan ajaib ke dalam permainan kelangsungan hidup anda? Kemudian anda harus mendapatkan tangan anda Ribut: saga kelangsungan hidup. Seperti namanya, dalam survival permainan ini adalah kunci. Anda memulakan pengembaraan anda di puncak gunung bersalji tanpa apa-apa di punggung anda dan harus melihat kesejahteraan anda. Kelaparan dan dahaga dapat menamatkan hidup anda dengan mudah. . Kedua -dua peranti Android dan iOS menyokong permainan.

3. Soul suram: kelangsungan hidup fantasi gelap

Permainan seperti Valheim untuk mudah alih

Dalam mmorpg survival fantasi gelap ini sendiri, anda tidak perlu bersusah payah dengan kelaparan dan dahaga. Walau bagaimanapun, senjata dan alat anda masih berisiko pecah. Kumpulkan Bahan, Bina Pangkalan dan Benteng, Meningkatkan Kuda, Dan Menunggang Ke Pertempuran Bersama Dengan Steed yang Dipercayai Anda Dan Arsenal Senjata Maut dari Halberds ke Crossbows. Anda juga boleh menyertai puak -puak untuk meningkatkan peluang anda untuk bertahan hidup. Terutama jika anda ingin melakukan penjara bawah tanah untuk rampasan manis itu. Anda boleh memainkannya di Android dan iOS.

4. Survival Exile – Kerajinan, Membina, Berjuang Dengan Monster

Terletak di tanah yang hancur selepas tuhan -tuhan yang kejam melepaskan pembunuhan beramai -ramai di antara satu sama lain, sebagai salah seorang yang terselamat, anda perlu meneroka dan membina semula dunia. Seperti Jiwa suram, Permainan ini lebih tertumpu pada pertempuran, kerajinan, dan bangunan dan bukannya permainan survival tulen. Dan dibandingkan dengan permainan survival mudah alih yang lain, agak mudah untuk masuk kerana permainan memberi anda “tutorial” dalam bentuk titik jalan ke barangan dan mercu tanda. Malangnya untuk pengguna iOS, permainan ini hanya tersedia di Android.

. Bonfire: Tanah yang ditinggalkan

Berbanding dengan tajuk sebelumnya, ini lebih banyak mengenai bangunan bandar. Tetapi tentu saja, mengekalkan keseimbangan yang tepat antara pengembangan dan sumber penjimatan adalah penting untuk bertahan hidup serangan raksasa pada waktu malam. Api unggun juga mempunyai sekuel, tetapi secara estetik, ia lebih moden dan tidak lagi merasakan zaman pertengahan. . Ia boleh didapati di kedua -dua peranti Android dan iOS.

6. Kerajaan Dua Mahkota

Permainan seperti survival valheim

Api unggun, Kerajaan Dua Mahkota adalah permainan survival-dan-kota-pengurusan sampingan. Mainkan peranan raja di atas Steed dan merekrut subjek setia mereka, membina kerajaan anda dan melindunginya dari ancaman tamak. Permainan ini mempunyai tiga mod cerita yang berbeza: permainan asas, bertema fantasi gelap Deadlands yang mempunyai Miriam dari Berdarah di dalamnya, dan bertema Jepun Shogun. .

Permainan yang serupa dengan di PC

1. Dinasti zaman pertengahan

Terletak di Eropah pada awal Zaman Pertengahan, anda mengambil peranan seorang lelaki muda yang melarikan diri dari peperangan dan ingin mengambil nasibnya ke tangannya sendiri. Ikuti bab -bab utama dan selesaikan questlines, atau berkeliaran di sekitar dunia abad pertengahan yang luas. Kembangkan watak anda sendiri, berinteraksi dengan NPC, dan akhirnya membina rumah anda sendiri untuk bertahan. Bukan hanya untuk mengekalkan watak anda untuk hidup untuk hari yang lain tetapi juga untuk membina dinasti yang berkembang maju yang akan memerintah untuk generasi. Dinasti zaman pertengahan masih dalam akses awal jadi mari kita lihat sejauh mana pemaju menjadikan Cube dapat mengembangkan tajuk tertentu ini.

2. Niffelheim

Memerlukan lebih banyak tindakan Viking seperti Valheim? Permainan Crawler Dungeon Crawler yang bertahan ini mungkin naik lorong anda. Terokai penjara bawah tanah yang berbahaya, melawan imam kematian dan anak -anaknya, alat kraf, dan membina sebuah kubu untuk mengumpulkan semua kepingan portal ke Asgard.

3. Kebangkitan Alchemist

Seperti yang dicadangkan oleh tajuk, dalam permainan ini anda bermain sebagai Alchemist Muda Muda. . Membina rumah, terraform tanah menggunakan mesin kompleks, dan melawan makhluk liar dan pencuri. Anda juga boleh menemui lebih banyak dunia ajaib melalui mod kreatif, koperasi, atau PVP.

4. Conan Exiles

Sekiranya kita bercakap mengenai siri zaman pertengahan fantasi, saya tidak fikir Conan memerlukan pengenalan. Daripada bermain sebagai orang Barbarian walaupun, anda hanya seorang barbar yang cuba bertahan selepas diselamatkan oleh Conan. Buat warisan klan anda semasa anda berjuang untuk menuntut semula dan menguasai tanah yang diasingkan. Membina rumah dan seluruh bandar. Dan tentu saja, perang berperang dalam pemain tunggal, co-op, atau multiplayer dalam talian yang berterusan.

5. Ke luar

Walaupun Ke luar memberi tumpuan lebih kepada unsur -unsur pengembaraan dan tidak mempunyai mekanik bangunan, sistem survival cukup keras. Makanan rosak dengan mudah, serta cuaca buruk dan jangkitan yang boleh membuat anda sakit hanyalah beberapa bahaya yang anda perlu cari di dunia permainan. Syukurlah anda boleh merebut rakan untuk beberapa penipuan tempatan atau dalam talian. Permainan ini boleh didapati di PC, PS4, Xbox One, dan Stadia.

6. Wurm Unlimited

Sekiranya anda pernah mendengar permainan ini lama dahulu Valheim dan Minecraft, Jangan terkejut. Ini adalah versi mandiri kotak pasir fantasi 2006 Wurm Online. Walaupun sudah lama, permainan ini mempunyai banyak ciri -ciri mekanik ruji genre survival. Ia penuh dengan mod kreatif dan pengembaraan dan tentu saja, sistem kerajinan dan bangunan, dan banyak lagi. Rintangan terbesar yang saya fikir hanyalah grafik dan sistem bodoh yang sudah lapuk.

Itulah yang saya fikir sebagai permainan survival bertema zaman pertengahan yang terbaik seperti Valheim di PC dan platform mudah alih. Adakah anda mempunyai lebih banyak cadangan? .