Berikut adalah semua musim baru 7 Battle Pass Skins di Fortnite: Battle Royale, Fortnite Season 7 Battle Pass Skins – Fortnite Guide – IGN

Semua peta dan lokasi interaktif

Lynx: “Siapa yang memerlukan sembilan nyawa ketika seseorang sudah cukup?”

Berikut adalah semua Skins Pass Musim 7 Battle baru di ‘Fortnite: Battle Royale’

Lihat kulit baru di Fortnite’s Season 7 Battle Pass.

Fortnite: Battle Royale Musim 7 hampir kepada kami, dan dengan perubahan besar kepada peta besar permainan termasuk Ice Biome baru.

Kami sudah mempunyai nota patch baru yang boleh anda baca di sini, dan anda boleh menonton treler sinematik baru perayaan di sini. Dan lihat selebihnya Pass Battle untuk Musim 7 di sini.

Dan sekarang bahawa pelayan kembali, kami mempunyai kader penuh musim 7 Battle Pass Skins — empat daripadanya adalah “progresif” yang bermaksud mereka mempunyai membuka kunci khas yang menambah pilihan penyesuaian ketika anda maju.

Oleh itu, mari kita lihat semua kulit dalam lulus Battle Musim 7 dan apa yang kita tahu mengenai setiap satu.

Mula -mula, inilah seni utama musim baru 7 yang menunjukkan setiap pakaian baru yang akan dibuka di Musim 7 Battle Pass:

Sesuatu yang jahat dengan cara ini datang.

Apabila anda membeli pas pertempuran, anda akan mendapat akses ke dua kulit progresif dengan segera. Ini adalah kulit yang berkembang apabila anda mendapat XP, memperoleh pilihan kosmetik baru untuk setiap pakaian. Dalam beberapa musim yang lalu kita telah melihat satu kulit progresif di Tier 1 dan satu di Tier 100, tetapi tidak pernah dua di Tier 1, jadi itu menarik.

Kulit dua Tier 1 adalah Lynx dan Zenith, yang digambarkan di sini:

Lynx dan Zenith

Lynx: “Siapa yang memerlukan sembilan nyawa ketika seseorang sudah cukup?”

Anda dapat melihat bahawa lynx bermula sedikit kurang berkostum:

Dia kemudian berubah secara beransur -ansur:

Dan kemudian mempunyai pelbagai lelaran pada pakaian Catwoman:

Untuk membuka kunci semua pilihan yang berbeza ini, serta kosmetik yang berkaitan dengan lynx yang lain, terdapat pelbagai buka kunci XP. Untuk membuka kunci pilihan penyesuaian yang sesuai, anda perlu menyelesaikan sekumpulan cabaran mingguan.

Zenith: “Prestasi puncak di setiap ketinggian.”

Zenith bermula sebagai lelaki Asia berambut pendek dalam keadaan yang cukup asas dan kemudian secara beransur-ansur mendapat lebih banyak musim sejuk dan bersedia untuk memukul lereng.

Sebaik sahaja dia sampai ke keadaannya yang sepenuhnya dicincang, dia melayari pelbagai warna pakaian.

Saya agak berpisah dengan pakaian kuningnya (digambarkan di bahagian atas siaran ini.) Seperti Lynx, pelbagai pilihan penyesuaian Zenith dibuka melalui mendapatkan XP dan menyelesaikan cabaran mingguan. (Lihat cabaran minggu 1 dan bagaimana menyelesaikannya di sini.)

Sgt. Krismas: “Anda tidak mahu berada di senarainya.”

Kulit lulus pertempuran ketiga, yang anda akan dapatkan segera jika anda membeli bundle lulus pertempuran, adalah sgt. Krismas. Fellow yang gemuk ini, tidak boleh dikelirukan dengan Santa, nampaknya seorang lelaki yang buruk mengikut treler Musim 7. Dia juga satu lagi kulit progresif! Anda membukanya di Tier 23.

Dia mula kelihatan seperti Santa dari itu Penjaga Filem:

Kemudian dia mendapat kepala salji:

Dan akhirnya kepala llama, kerana mengapa tidak?

Serbuk: “Tangkap udara dan cium langit.”

Di peringkat 47 anda akan membuka kunci serbuk, watak wanita yang mesti menjadi kawan yang baik dengan Zenith kerana kedua-duanya adalah kulit bertema musim sejuk.

Trog: “Perjuangan trog baik!”

. . Trog seperti Fortnite. . TROG Tier 71.

Onesie: “Smash butang tunda itu!”

. Syukurlah, dia tidak dibatalkan untuk kebaikan dan kini boleh diperolehi dalam Pas Battle! Dia membuka kunci di peringkat 87.

Akhirnya, di peringkat 100 anda membuka kunci Ice King.

Ice King: “Semua memuji penguasa ais dan salji.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut mengenai Ice King dan cabaran unik dan pilihan penyesuaiannya di sini.

Itu sahaja kalian!

Terdapat banyak barang baru di Fortnite Hari ini termasuk cabaran baru, peta yang telah dirombak secara radikal dan banyak lagi, jadi tunggu permainan Forbes untuk semua perkara Fortnite Musim 7 dan terima kasih kerana berhenti!

P.S. Saya pencipta kandungan Fortnite, yang bermaksud jika anda suka catatan seperti ini dan video yang saya buat di saluran YouTube saya, anda boleh menyokong saya di kedai item Fortnite. Cukup pergi pilihan Sokongan-A-Pencipta dan pilih “DoggfaceBoy” dan saya akan mendapat potongan kecil setiap dolar yang anda hantar ke permainan epik yang membeli kosmetik. Terima kasih!

Fortnite Season 7 Battle Pass Skins

bab 2

Skins In The Fortnite Season 7 Battle Pass adalah beberapa barang yang paling popular sepanjang musim kami mendapat setiap pakaian yang disenaraikan di halaman ini bersama -sama dengan semua gaya dan keperluan membuka kunci.

Setiap kulit disenaraikan mengikut urutan yang muncul dalam Pas Battle.

Zenith

Zenith dibuka di Tier 1 dalam lulus pertempuran.

Zenith mempunyai dua belas gaya yang berbeza untuk dipilih, beberapa di antaranya boleh dicampur dan dipadankan. Inilah cara membuka kunci setiap satu:

Peringkat
Peringkat 1 Tier 1 dari Pas Battle
Tahap 2 Dapatkan 20,000 XP
Peringkat 3 Dapatkan 100,000 XP
Peringkat 4 Dapatkan 350,000 XP
Pakaian
Putih Tier 1 dari Pas Battle
Berjalur Selesaikan 10 cabaran mingguan
Selesaikan 25 cabaran mingguan
Selesaikan 45 cabaran mingguan
Visor
Ungu
Oren Dapatkan 50,000 XP
Biru Dapatkan 150,000 XP
Hijau Dapatkan 250,000 XP

Lynx

Lynx dibuka di Tier 1 dalam lulus pertempuran.