Beribu -ribu orang bekerjasama untuk membina New York City di Minecraft, muat turun peta New York City untuk Minecraft PE – Peta New York City untuk MCPE

Peta bandar New York untuk minecraft pe

Muat turun Peta New York City untuk Minecraft PE, Dan lawati salah satu bandar paling terkenal di dunia!

Beribu -ribu orang bekerjasama untuk membina New York City di Minecraft

.

Pada masa lalu, pemain pintar telah membuat pemproses yang menjalankan permainan sebenar dan juga Westeros dari Game of Thrones francais. Sekarang, pasukan lebih daripada 2,500 pemain mencipta New York City pada skala 1: 1. Laporan baru yang diterbitkan minggu ini di Dibendung terperinci usaha yang diketuai oleh pengkod berusia 21 tahun dari Frankfurt yang nama pengguna adalah MineFact. Daripada mencipta semula bandar kediamannya, dia menetap di NYC kerana data awam yang mudah didapati di bangunan dan infrastrukturnya.

Minefact memberitahu outlet digital bahawa dia bergabung dengan projek yang lebih besar yang mencipta seluruh bumi pada skala 1: 1 dan menganggapnya membawa kegembiraan dan persahabatan sementara orang ditekankan daripada berurusan dengan pandemik covid-19.

“Semua orang terperangkap di dalam rumah mereka, dan oleh itu orang mula bertemu dalam permainan, dalam kehidupan sebenar yang baru ini, di mana mereka dapat mencipta dunia yang mereka kenal di luar,” kata MineFact Dibendung. “Jadi agak seperti metaverse, hanya dalam gaya yang berbeza dan rendah.”

Sisi terang

Kembali pada tahun 2020, Minefact mencatatkan masa berlalu pasukan membina Memorial 9/11, projek pertama kumpulan itu menjalankan. Video itu mempunyai hampir 100,000 pandangan dan beberapa pasukan yang terlibat berkongsi pengalaman mereka.

“Ini benar -benar akan mengubah sejarah Minecraft,” kata seorang pengguna.

Projek ini masih kukuh, dan MineFact menyiarkan gambar -gambar bahagian kejiranan baru yang sedang dibina atau diperbaiki hanya semalam.

Kedai kreatif seperti ini mengingatkan kita bahawa manusia, sebenarnya, kadang -kadang cukup keren. Sama ada pelayan bermain auto pencurian besar-besaran atau permainan yang mengagumkan yang mengagumkan, kerja-kerja gergasi seperti ini adalah tanda kreativiti dan semangat manusia. Walaupun anda tidak membina dunia minecraft, kita semua dapat mendapat manfaat daripada sedikit harapan, kerjasama dan keseronokan sekarang.

Peta bandar New York untuk minecraft pe

Park di New York City Peta untuk Minecraft PE

Peta bandar New York untuk minecraft pe

Muat turun Peta New York City untuk Minecraft PE, Dan lawati salah satu bandar paling terkenal di dunia!

Peta New York City untuk MCPE

New York dianggap sebagai bandar terbesar di Amerika Syarikat. Penduduknya melebihi 8.4 juta. . Berikut adalah ibu pejabat syarikat terbesar di dunia.

Ramai yang ingin melawat bandar yang terkenal dan penting untuk dunia. Pemain Minecraft PE mempunyai pilihan ini. Anda perlu memasang peta untuk sampai ke sini.

Midtown Manhattan

Midtown adalah rumah kepada bangunan seperti Empire State Building, Bangunan Chrysler, dan banyak lagi. Ia juga merupakan bahagian tengah Manhattan di kawasan New York City. . Di samping itu, Midtown adalah daerah perniagaan pusat terbesar di dunia.

Di sini pemain dapat melihat banyak tarikan terkenal.

Ini termasuk Terminal Grand Central, Empire State Building, Bangunan Chrysler, Perpustakaan Awam New York, Times Square Tower, Stark Tower, Grace Building, dan Lincoln Building. Juga, Midtown Manhattan mempunyai pek teksturnya sendiri. Ini menjadikan bandar kelihatan lebih realistik. Anda boleh mencari tekstur dalam arkib yang sama seperti peta.

Brooklyn

Peta ini memerlukan pemain Minecraft PE ke kawasan yang popular di New York. Sama seperti Manhattan, Brooklyn adalah bandar utama. Para pemaju telah mencipta lokasi yang mempunyai gaya tersendiri yang wujud di tempat yang sebenar. Di sini pemain akan melihat jalan kediaman, jalan dengan kereta dan banyak lagi.

Pengguna boleh mengadakan lawatan berpandu dan melihat semua tarikan tempatan.

New York

Pertama, perlu diperhatikan bahawa penulis sedang membina New York City untuk Minecraft PE dalam Gaya Dunia Lama. , Dunia dulu hanya 256 × 256 blok. Walaupun terdapat saiz kecil peta, terdapat bangunan yang menarik di sini. Sekiranya pengguna sudah biasa dengan bandar, maka dia akan menemui persamaan dengan lokasi ini.

Di salah satu tepi tempat ini, terdapat sebuah taman kecil . Pokok tumbuh di sini, dan anda juga boleh melihat air pancut. Taman ini adalah tempat yang bagus untuk menghabiskan masa bersama rakan anda. Terdapat juga sebuah gereja yang tidak jauh dari taman. Penulis cuba melengkapkan pedalaman setiap bangunan, dan dia berjaya. Ini menjadikan peta kelihatan kosong.

Tunjukkan lebih banyak

Nama Versi Fail
Midtown Manhattan 1.16.0 – 1.20.30 Muat turun
Brooklyn 1.19.0 – 1.20.30 Muat turun
New York 1.19.0 – 1.20.30 Muat turun