Berapakah tarikh pelepasan semula udyr?, LOL UDYR REWORK: Tarikh Siaran, Maklumat & Lagi | Permainan awal

Udyr Rework: Tarikh Siaran, Maklumat & Lagi

Udyr adalah juara seterusnya untuk menerima kemas kini permainan visual pada tahun 2022, tetapi apa yang kita tahu mengenai perubahan yang datang ke juara?

Berapakah tarikh pelepasan semula udyr?

Pada tahun 2021, Udyr dipilih untuk menjadi juara Liga Legends yang akan datang untuk mendapatkan kerja semula utama. . Dia akan mempunyai kebolehan baru, penampilan baru dan mungkin pasif baru. Ini juga dapat melihat Udyr semakin banyak ditambah pada kisahnya. Dengan kemas kini ini, ramai yang ingin mengetahui tarikh pelepasan semula Udyr Udyr?

. . Kemudian dengan barang -barang yang dikerjakan semula datang turbo chemtank. Item ini dengan serta -merta menembak Udyr sehingga menjadi salah satu juara yang paling diinginkan di hutan. Bukan sahaja ini dalam barisan solo tetapi juga dalam permainan pro.

Kerana relevannya pada tahun 2021, banyak peminat mula tertanya -tanya sama ada dia sebenarnya memerlukan kerja semula atau tidak? Nasib baik dari apa yang telah ditunjukkan setakat ini dengan kerja semula Udyr, dia masih akan tetap sama. Di Diary Dev yang terkini, ditunjukkan bahawa Udyr masih akan menjaga identiti utamanya sebagai sami/dukun yang berubah-ubah. Mereka akan mendasari kemampuannya di sekitar dewa -dewa Freejlordian tetapi pada umumnya ia kelihatan seperti dia akan tetap serupa dengan bentuknya sekarang

Bagi tarikh pelepasan semula Udyr, seseorang harus mengharapkan permainan rusuhan dan League of Legends untuk menjaga jadual sebelumnya. Nampaknya tarikh pelepasan semula UDYR akan berlaku pada bulan Ogos atau September 2022.

Sebabnya ini pada tahun 2020 Volibear menerima kerja semula pada masa ini dan pada tahun 2021 Dr. Mundo mempunyai tarikh pelepasan semula barunya juga.

Sentiasa berhubung

Awak boleh ‘Seperti‘Permainan Haus di Facebook dan’Ikuti‘Kami di Twitter untuk lebih banyak artikel sukan dan eSports dari penulis TGH yang hebat bersama -sama dengan !

“Dari Haus kami kepada anda”

Udyr Rework: Tarikh Siaran, Maklumat & Lagi

Udyr adalah juara seterusnya untuk menerima kemas kini permainan visual pada tahun 2022, tetapi apa yang kita tahu mengenai perubahan yang datang ke juara?

Udyr akan mendapat dinanti-nantikan lama VGU pada tahun 2022. Pemain telah meminta kemas kini ini selama lebih dari setahun, dan ia tidak dapat datang tidak lama lagi untuk mereka Jungle Mains yang suka menampar musuh mereka berulang -ulang dan berlari dengan mereka dengan kelajuan penuh.

Pasti, Kami mempunyai Bel’veth untuk melakukan perkara -perkara untuk kami juga dengan empat sengkang yang unik, tetapi Udyr adalah OG, dan dia akan menderu dan berlari terus ke arah anda dari hutan ketika dia masuk untuk gank dan akhirnya rusuhan mempunyai mendedahkan semua maklumat kita perlukan mengenai udyr.

Lol udyr vgu: apa itu root road?

Udyr adalah salah satu juara paling ketinggalan zaman dalam permainan, itulah sebabnya rusuhan akan mengolah semula kebolehannya tanpa mengorbankan intipati WHO Udyr sebagai juara. Walaupun dia sudah ketinggalan zaman, dia seorang juara ikonik untuk permainan dan pasukan itu mahu membuatnya berasa seperti juara yang sama.

Pada tahun 2020, rusuhan Dan VGU diterima dengan baik sejak kit itu dikemas kini untuk dimuatkan ke dalam Liga Legenda Moden, tetapi ia tidak terlalu berbeza dari kit lamanya, menjaga intipati Runeterran Scarecrow. Begitu juga, Riot menghampiri kerja semula Udyr.

Udyr kebolehan mengolah semula diturunkan

Orang pertama yang mendedahkan kerja semula itu dikenali League of Legends Streamer Trick2g dan kini Riot juga mengesahkan kebolehan baru. Oleh itu, mari kita lihat apa yang boleh dilakukan oleh Udyr baru berbanding dengan udyr lama.

Kebolehan udyr baru selepas vgu

 • Semangat yang dibangkitkan: Daripada muktamad tradisional, Udyr mempunyai empat kebolehan asas yang bertukar antara keadaan. Juara itu dapat membentangkan semula pendiriannya semasa cooldownnya untuk membangkitkannya, menyegarkannya dengan kesan bonus.
 • Latihan Monk: Setelah menggunakan keupayaan, dua serangan seterusnya Udyr dalam masa empat saat memperoleh 30% peningkatan kelajuan serangan dan pengembalian dana 5% daripada Cooldown Awaken pada Hit.
 • Udyr memperoleh kelajuan bergerak dan kelajuan serangan setelah menggunakan kemampuan. Udyr mempunyai empat kebolehan asas yang boleh digunakan untuk menukar antara keadaan. Menukar sikap segera menamatkan kedua-dua pasif dan bahagian yang dilanda pendirian sebelumnya.
 • Pendirian liar: Udyr memperoleh kelajuan serangan 25% selama empat saat. Dua serangan seterusnya dalam pendirian ini sasaran untuk menangani bonus 3.Kerosakan fizikal kesihatan 2% maksimum.
 • Bangun: Memberikan kelajuan serangan tambahan 34%. Pada masa ini, UDY’RS Dua Serangan Seterusnya Memanggil Lightning untuk menyerang enam kali, masing -masing berurusan sehingga 10.6% Max Health Magic kerosakan kepada sasaran terpencil.
 • Pendirian harimau: Pengaktifan – Kelajuan serangan Udyr meningkat selama beberapa saat.
 • BerterusanKesan – Serangan pertama Udyr dan setiap serangan ketiga selepas akan menangani kerosakan yang tinggi selama 2 saat.
 • Pendirian mantel: Udyr memperoleh 63 perisai selama empat saat. Dua serangan seterusnya dalam pendirian ini juga memperoleh 10% hidup mencuri dan memulihkan 12 kesihatan pada hit.
 • Bangun: Perisai meningkat kepada 178, dan Udyr menanam semula 89 lebih empat saat. Kehidupan pendirian Hit dan Hidup mencuri bonus dua kali ganda pada masa ini.
 • Pendirian penyu: Pengaktifan – Udyr memperoleh perisai sementara yang menyerap kerosakan.
 • Kesan berterusan – Serangan pertama Udyr dan setiap serangan ketiga setelah menyembuhkannya selama 2.5% daripada kesihatan maksimumnya.
 • Pendirian stampede: Udyr memperoleh kelajuan bergerak 30%, merosot lebih dari empat saat. Di samping itu, serangan Udyr dalam pendirian ini berlaku dan menargetkan sasaran untuk .75 saat. Kesan ini mempunyai cooldown enam saat pada setiap sasaran.
 • : Memberikan imuniti untuk melumpuhkan dan melumpuhkan kesan dan kelajuan bergerak 32% tambahan untuk 1.5 saat.
 • Bear Stance: Pengaktifan – Udyr meningkatkan kelajuan bergerak untuk jangka masa yang singkat.
 • Kesan berterusan – Serangan asas Udyr mencetuskan sasarannya selama 1 saat. Kesan ini tidak dapat berlaku pada sasaran yang sama selama beberapa saat.
 • Pendirian ribut: Udyr mengelilingi dirinya dalam ribut glasier selama empat saat yang menangani 20 kerosakan sihir sesaat ke musuh berdekatan di dalam dan melambatkannya sebanyak 15%. Dua Serangan Seterusnya Udyr dalam Perjanjian Pendirian Ini 14 Kerosakan Magic kepada Musuh Dalam Ribut.
 • Bangun: Melepaskan badai, menyebabkan ia mencari yang berdekatan. [Sic] menangani tambahan 9..
 • Pengaktifan – Udyr melepaskan gelombang kebakaran, menangani kerosakan kepada musuh yang berdekatan.
 • Kesan berterusan – Serangan pertama Udyr dan setiap serangan ketiga setelah melanda musuh di hadapannya dengan api.

Dengan perubahan keupayaan ini udyr kelihatan berada di tempat yang jauh lebih baik. Dia masih mempunyai rasa pejuang melee yang sama yang lebih tua pemain udyr tahu dan suka, sementara pemain lol baru dapat merasa seperti mereka bermain juara yang baru dikeluarkan. Mudah -mudahan, dia hidup dengan gembar -gembur.

Udyr Visual Rework

Sudah tentu, sebahagian besar VGU juga untuk menyegarkan dan memperbaharui model juara. Ini bermakna, beberapa juara akan melalui baik pulih lengkap dengan rusuhan. Udyr melalui pelbagai fasa mengikut pasukan kerja semula, pada mulanya dengan tanduk yang kemudiannya diambil kerana pasukan “tidak dapat membuat mereka tidak kelihatan bodoh kerana bagaimana membungkuk [udyr].

Jadi, selamat tinggal konsep tanduk gergasi dan hello seorang lelaki gunung yang berpengalaman. Pasukan itu memberi tumpuan kepada menjadikannya kelihatan seperti seorang lelaki yang lebih tua yang tinggal di pergunungan, memberikannya rambut panjang dan tebal. Sekali lagi, inilah yang dia kelihatan seperti pada dasarnya sebelum ini, tetapi model wataknya akan dapat mencerminkan keadaan yang lebih baik dan hanya kelihatan lebih bersih apabila kerja semula hidup.

Menurut Jason “Ooyoo” Namgung, artis watak Udyr, badan asasnya mudah dicipta, sementara empat keadaan adalah bahagian paling sukar.

Badan asasnya cukup lurus ke hadapan, tetapi empat keadaannya adalah halangan utama. Bukan sahaja ada empat daripadanya, tetapi kami juga perlu memastikan setiap orang menguatkan fantasi semangat haiwan yang mereka dikaitkan.

Mengolah semula Udyr

Kerja semula kulit Udyr

Sudah tentu, seperti setiap kerja juara, kami juga akan menerima beberapa yang baru, Kulit semula. The Skins sendiri mendapat cahaya, serta seni percikan, yang dalam kes Udyr sangat penting kerana dia adalah salah satu juara tertua dalam League of Legends.

Kulit udyr mana yang akan dikerjakan semula?

Udyr tidak mempunyai terlalu banyak kulit dalam inventorinya, tetapi salah satunya adalah kulit muktamad. Mengolah semula kulit muktamad akan menjadi bahagian yang paling sukar apabila ia meningkatkan secara visual kosmetiknya, kerana ia adalah salah satu peringkat kulit yang paling mahal dalam permainan dan oleh itu rusuhan perlu memastikan bahawa penampilan baru bernilai harga.

Semua Galeri Lihat Seni Udyr Splash Baru

Ini semua kulit Udyr akan dikerjakan semula
 • Pasti tidak udyr (975 rp)
 • Dragon Oracle Udyr (1350 rp)
 • Roh Guard Udyr (3250 rp)

Bilakah Riot akan melepaskan kerja semula Udyr?

Udyr Rework telah disahkan untuk memukul pelayan PBE untuk League of Legends Patch 12.16. Ramai peminat berharap Udyr akan membuat penampilan pada awal bulan Ogos, tetapi dia mungkin akan diumumkan bersama dengan Roadmap League of Legends yang akan datang pada minggu kedua Ogos.