Berapa lama sesat? | Howlongtobeat, berapa lama sesat? | Gamesradar

Berapa lama sesat

Penerbit:
Annapurna Interactive

Panjang permainan yang tersesat

Stray adalah set permainan pengembaraan kucing orang ketiga di tengah-tengah lorong-lorong neon-terang terperinci di bandar siber yang membusuk dan persekitaran keruh yang kurang ajarnya. Lihat dunia melalui mata yang tersesat dan berinteraksi dengan alam sekitar dengan cara yang suka bermain.

Berapa lama sesat ?
Semasa memberi tumpuan kepada objektif utama, Sesat ia tentang 5 jam panjang. 10 jam Untuk mendapatkan 100% penyelesaian.

Platform S:
PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S

Genre s:
Orang ketiga, pengembaraan, teka-teki

Pemaju:
Studio BlueTwelve

Penerbit:
Annapurna Interactive

Na:
19 Julai 2022

EU:
19 Julai 2022

JP:
19 Julai 2022

Dikemas kini:
1 minit yang lalu

Berapa lama sesat?

Berapa lama sesat?

Dapat difahami jika anda bertanya berapa lama sesat, kerana sering sukar untuk menyesuaikan banyak permainan ke dalam kehidupan yang sibuk dengan begitu banyak lagi yang berlaku. Sekiranya anda tidak mempunyai banyak jam percuma maka sukar untuk melakukan pengembaraan baru, terutamanya jika anda tidak pasti sama ada anda akan dapat menyelesaikannya dalam jangka masa yang munasabah. Sekiranya anda bimbang tentang perkara ini maka ada berita baik, kerana sesat lebih pendek daripada kebanyakan permainan dan mempunyai jalan cerita yang ketat yang dapat diselesaikan dalam satu atau dua hari, menjadikannya “permainan hujung minggu” yang sempurna – walaupun jika anda ingin menghabiskan lebih lama dengan itu maka terdapat banyak cabaran tambahan yang dapat anda ambil dan melanjutkan umurnya. Apa sahaja pendekatan anda, saya di sini untuk menjawab soalan penting: berapa lama sesat?

Berapa lama masa yang diperlukan untuk diselesaikan?

Menjawab persoalan berapa lama sesat sangat bergantung pada gaya permainan anda, dan apa yang anda ingin keluar dari permainan. Sekiranya anda gembira hanya tergesa-gesa melalui cerita utama tanpa terlalu banyak meneroka maka anda mungkin dapat membersihkannya sekitar 4 hingga 5 jam, dan sebenarnya ada anugerah dalam permainan untuk mengalahkan semuanya di bawah 2 jam sehingga dapat dilakukan dengan lebih cepat, walaupun itu bukan bagaimana anda ingin mengalami playthrough pertama anda. Luangkan masa tambahan untuk bercakap dengan semua watak pelik dan indah yang akan anda hadapi semasa bekerja melalui beberapa pencarian sampingan tambahan, dan ia akan menjadi lebih seperti 6 atau 7 jam pada masa anda mencapai kesimpulan.

Sekiranya anda seorang penyiapan maka ia akan mengambil masa sekurang -kurangnya beberapa jam lagi untuk melengkapkan sepenuhnya, jadi anda dapat melihat sekitar 10 jam hingga 100% permainan. Ini kerana anda perlu mencari jalan utama untuk mencari beberapa kenangan tersembunyi yang tersembunyi untuk B-12 dan tempat-tempat untuk menggaru dalam setiap bab yang tersesat, serta menghidupkan lencana sesat dengan menyelesaikan pencarian sampingan seperti melawat semua Lokasi Minuman Tenaga yang Stray dan Lokasi Muzik Lembaran Stray di kawasan kumuh.

Anda boleh mempercepatkan proses ini dengan merujuk kepada panduan kami untuk lokasi koleksi ini, serta melompat terus ke kod selamat yang tersesat tanpa melalui langkah -langkah untuk menemuinya, dengan cepat mencari semua buku nota yang sesat untuk Momo supaya anda dapat bergerak ke bab seterusnya, atau menyelesaikan teka -teki bateri atom yang sesat tanpa perlu memikirkannya untuk diri sendiri. Dengan atau tanpa bantuan ini, anda sepatutnya dapat menyelesaikan sesat dalam masa yang munasabah semasa masih menikmati pengembaraan kucing anda.

© Gamesradar+. Tidak boleh diterbitkan semula tanpa kebenaran.

Daftar ke GamesRadar+ Surat Berita

Pencernaan mingguan, cerita dari komuniti yang anda suka, dan banyak lagi

Dengan mengemukakan maklumat anda, anda bersetuju dengan Terma & Syarat dan Dasar Privasi dan berumur 16 tahun ke atas.