Berapa lama dunia luar? | Howlongtobeat, berapa lama untuk mengalahkan dunia luar? | Shacknews

Berapa lama untuk mengalahkan dunia luar

Genre s:
Orang pertama, bermain-main

Berapa lama dunia luar

Seni kotak luar dunia

 • 64 bermain
 • 4K Backlogs
 • 90 replay
 • 4.5 % bersara
 • Penarafan 77%
 • 4.Pukulan 5k

Seni kotak luar dunia

Hantar masa anda

Kisah utama

13 jam

Utama + sisi

26 jam

Penyiapan

39 jam

Semua gaya

26½ jam

The Out Worlds adalah RPG Sci-Fi Single-Player baru dari Obsidian Entertainment and Private Bahagian. Semasa anda meneroka koloni ruang, watak yang anda memutuskan untuk menjadi akan menentukan bagaimana cerita yang didorong oleh pemain ini. Dalam persamaan korporat untuk koloni, anda adalah pemboleh ubah yang tidak dirancang.

Berapa lama dunia luar ?
Semasa memberi tumpuan kepada objektif utama, Dunia luar ia tentang 13 jam panjang. Sekiranya anda seorang peminat permainan video yang berusaha melihat semua aspek permainan, anda mungkin akan menghabiskan masa 39 jam Untuk mendapatkan 100% penyelesaian.

Platform S:
Nintendo Switch, PC, PlayStation 4, Xbox One

Genre s:
Orang pertama, bermain-main

Pemaju:
Hiburan Obsidian

Penerbit:
Bahagian Persendirian

Na:
25 Oktober 2019

EU:
25 Oktober 2019

Dikemas kini:
1 jam yang lalu

Berapa lama untuk mengalahkan dunia luar?

Berapa lama untuk mengalahkan dunia luar?

Ketahui berapa lama masa yang diperlukan untuk mengalahkan dunia luar. Ia lebih rumit daripada yang anda fikirkan.

17 Mac, 2021 9:00 pagi

Dunia Luar telah menerima dua keping baru DLC sejak pembebasannya, yang bermaksud permainan tidak dapat dielakkan lagi. Sekiranya anda merancang untuk mengambil permainan lagi atau ingin bermain untuk pertama kalinya, maka mengetahui apa yang anda dapatkan sendiri adalah penting. Dalam panduan ini, kami akan membincangkan berapa lama masa yang diperlukan untuk mengalahkan dunia luar, dan berapa lama masa yang diperlukan untuk menyelesaikan dua DLC yang kini tersedia.

Berapa lama untuk mengalahkan dunia luar?

Berapa lama untuk mengalahkan dunia luar

Dunia luar mungkin mengambil pemain sekurang -kurangnya 24 jam untuk ditewaskan, dan itu berada di hujung anggaran yang sangat rendah. Untuk dilakukan dalam masa 24 jam, pemain perlu melangkau banyak pencarian sampingan dan mungkin itik dari beberapa pilihan dialog ketika mereka bermain. Walau bagaimanapun, jumlah masa bermain 24 jam boleh dilakukan. Perlu diingat, anggaran ini tidak termasuk pencarian tambahan dan lokasi yang diperkenalkan dengan bahaya di Gorgon atau pembunuhan di Eridanos DLCS.

Anggaran yang lebih realistik untuk berapa lama masa yang diperlukan untuk mengalahkan dunia luar adalah 40 jam. Ini cukup masa untuk menyelesaikan sebahagian besar pencarian sampingan dan terlibat dalam kebanyakan pilihan dialog. Walau bagaimanapun, ini masih belum menjadi anggaran untuk tidak meninggalkan batu. Sekiranya anda memilih untuk bermain melalui kedua -dua DLC Questlines juga, maka anda melihat 12 hingga 14 jam lagi ditambah, menjadikan jumlah itu kira -kira 55 jam.

Jika anda merancang untuk meneroka setiap bilik di setiap bangunan, saya akan mengatakan bahawa satu permainan melalui dunia luar -termasuk DLC -boleh mengambil sehingga 60 atau bahkan 70 jam. Ini adalah untuk orang yang membaca semua terminal, mengakses semua pintu rahsia, membaca melalui setiap pilihan dialog, dan menyelesaikan setiap pencarian sampingan.

Tangkapan dengan dunia luar adalah bahawa satu playthrough tidak cukup hampir. Terdapat terlalu banyak cara untuk menyelesaikan permainan. Guns Blazing adalah pilihan, tetapi begitu juga Stealth. Mungkin anda mahu menggunakan otak di atas brawn, di mana anda boleh cuba bercakap dengan cara anda melalui pelbagai situasi yang anda dapati sendiri. Terdapat pengakhiran alternatif untuk dipertimbangkan, yang bermaksud bahawa walaupun anda bermain melalui senjata api, anda mungkin mahu melakukannya sekali lagi untuk melihat perkara -perkara yang dimainkan secara berbeza. Saya tidak akan terkejut melihat pemain berdedikasi mendapatkan tiga hingga empat kehabisan dunia luar, yang boleh menyebabkan lebih dari 100 jam jumlah masa bermain.

Sekarang anda mempunyai idea yang kasar tentang berapa lama masa yang diperlukan untuk mengalahkan dunia luar, pastikan anda melawat Panduan Dunia Luar dan panduan yang kami jalani. Ia harus membantu anda membuat panggilan yang tepat untuk permainan anda semasa menavigasi halcyon.

Bill, yang juga dikenali sebagai Rumpo, adalah peminat permainan video seumur hidup dan Toronto Maple Leafs. Dia membuat tanda awal dalam kerjayanya melalui penulisan panduan dan pemahaman yang mendalam mengenai SEO editorial. Dia suka meletakkan kerja untuk mencipta kandungan yang hebat, sama ada ciri liar atau mengisar panduan koleksi yang mendalam. Tweet dia @RumpOplays jika anda mempunyai soalan atau komen mengenai salah satu artikelnya.

 • Hiburan Obsidian
 • Panduan
 • Dunia luar
 • Peril di Gorgon
 • Dunia Luar: Pembunuhan di Eridanos

Berapa lama dunia luar?

RPG dunia terbuka seperti kejatuhan ada di sini tetapi berapa lama masa yang diperlukan untuk mengalahkan?

Diterbitkan: 19 Okt, 2020

Berapa lama dunia luar? RPG dunia terbuka keluar kira-kira setahun yang lalu sekarang, dan akan datang ke wap sangat Tidak lama lagi – tetapi jika anda seperti saya, anda mungkin tertanya -tanya berapa lama. Saya tahu apabila saya akan meletakkan wang tunai saya yang susah payah ke dalam permainan, saya suka memikirkan nilainya, dan itu bermakna berapa lama ia akan membuat saya dihiburkan. £ 50 banyak dibelanjakan untuk sesuatu jika anda hanya akan menghabiskan beberapa jam terpesona.

Ini bukan untuk mengatakan bahawa semua permainan harus dihakimi berapa lama mereka, tidak ada. Saya tidak fikir jika anda membuat hantu recon: breakpoint lebih lama, ia secara automatik akan menjadi lebih baik, dan saya agak suka panjang kawalan seperti itu. Terdapat banyak keseronokan yang tidak melibatkan jam yang dituangkan ke dalam permainan.

Seperti yang diterangkan kami Kajian Luar Dunia, di antara banyak sifatnya adalah peluang untuk menjadi kejiranan yang mesra cupid dan bermain sayap/wanita ke salah satu pesta anda, atau mungkin ketawa-ketawa (atau ‘lol’ sebagai anak yang sejuk berkata) Humor adalah untuk anda. Pengulas kami Dustin Bailey berhati -hati, bagaimanapun, bahawa antara detik -detik kecemerlangan tulen dunia luar cenderung untuk mengembara, dengan banyak ’tisu penghubung’ di mana anda tidak benar -benar melakukan banyak.

Berapa lama dunia luar?

Dunia luar adalah sekitar 25 jam. . Mungkin terdapat beberapa pencarian sampingan kecil yang belum diterokai, koleksi yang akan dikumpulkan, dan mungkin ada yang memuat semula jika anda tidak menyukai jalan yang telah anda ambil.

Jika anda jenis untuk menempahnya di tengah-tengah permainan dan menyelesaikan usaha utama dan usaha utama sahaja, anda sedang mencari lebih banyak permainan selama 15 jam. Di seberang itu, bermain keras mungkin memanjangkan playthrough hingga sekitar 30 jam kerana ia memerlukan sedikit semburan dan berdoa, dan sedikit stealth untuk mengekalkan kesihatan. Betul -betul apa yang diturunkan adalah pilihan playthrough anda.

Kebenaran diberitahu, saya menghabiskan terlalu lama dalam penciptaan watak dan memutuskan mana senjata luar dunia untuk menaik taraf dan menghabiskan masa dengan, serta merenung kemahiran dan faedah terbaik. .

Sudah tentu, jika 25 jam nampaknya sedikit pendek-atau bahkan lama-untuk anda, terdapat banyak permainan RPG yang terkenal dan permainan terbuka dunia yang mewah untuk diterokai di seluruh papan. Cukup mudah hari ini untuk mengambil pilihan anda.

Imogen Mellor bekas penulis kakitangan Imogen adalah tangan yang dab pada penembak wira yang kompetitif seperti Valorant dan Overwatch, serta The Odd Card Battler.