Berapa banyak wang yang anda habiskan untuk lol? Inilah cara untuk memeriksa – dot eSports, bagaimana untuk memeriksa berapa banyak wang yang anda habiskan di League of Legends – Dexerto

Adakah anda ingin tahu Berapa banyak wang yang anda habiskan ? Liga Mungkin permainan percuma untuk bermain, tetapi untuk banyak penggemar MOBA yang pernah popular di Riot Games, ia jauh dari permainan percuma.

Adakah anda ingin tahu League of Legends? .

Selain jam dan usaha yang tidak berkesudahan yang dibelanjakan untuk memanjat pangkat, Riot telah menarik berjuta -juta pemain untuk membelanjakan wang untuk melewati pas, emotes, wad, dan kulit. Dengan begitu banyak perkara yang berbeza untuk membelanjakan wang anda untuk meningkatkan anda Lol pengalaman, anda mungkin menghabiskan lebih banyak wang tunai daripada yang anda maksudkan.

Nasib baik, Riot mempunyai halaman di laman web sokongannya yang melog masuk berapa banyak yang anda habiskan untuk permainan. Liga.

Liga?

Untuk melihat berapa banyak wang yang anda habiskan Liga,

  1. Menavigasi ke yang berdedikasi halaman sokongan.
  2. .
  3. Klik pada butang “Tunjukkan wang saya
  4. Itu sahaja yang ada padanya! Bersedia untuk merungut kerana anda melihat berapa banyak yang anda habiskan dalam permainan.

Perkara penting yang perlu diingat

semasa Liga wilayah. Akibatnya, ia mungkin tidak mencerminkan pembelian dan wang yang dibelanjakan di luar kawasan tertentu.

Malangnya, halaman sokongan ini sering dalam pembinaan. Oleh itu, jika anda cuba menyemak berapa banyak wang yang anda habiskan Liga Dan perhatikan halaman itu turun, anda mungkin perlu menunggu beberapa hari sebelum mencuba lagi.

Dan itu sahaja. Begitulah cara memeriksa berapa banyak wang yang anda habiskan .

Editor Bersekutu. Brit terdampar beribu -ribu batu dari rumah di pulau kecil kecil yang kelihatan seperti ubi jalar. League of Legends? Dia menyedarinya. ? Mungkin pernah mendengarnya. ? Bunyi samar -samar biasa.

Cara Memeriksa Berapa Banyak Wang yang Anda Perlu Di Liga Legends

? Nah, panduan berguna kami akan membantu anda mencari jawapan kepada soalan ini.

. Sebenarnya, jika anda mempunyai banyak kosmetik untuk unit kegemaran anda, perkara boleh menjadi agak mahal. .

Kulit yang jarang berlaku ini sering datang dengan visual dan barangan bonus yang mencolok yang membezakannya dari peringkat lain, tetapi mereka menetapkan summoner kembali jumlah yang saksama RP. Oleh itu, jika anda ingin menjejaki pembelian anda atau hanya ingin melihat berapa banyak yang telah anda habiskan di League of Legends, maka panduan kami telah dilindungi.

Artikel berterusan selepas iklan

Berapa banyak wang yang saya habiskan di League of Legends?

Pulsefire Ezreal Skin

.

Untuk mengetahui berapa banyak wang yang telah anda belanjakan dalam League of Legends, hanya ikuti langkah -langkah yang digariskan di bawah:

Artikel berterusan selepas iklan

  1. Pergi ke halaman sokongan League of Legends Rasmi.
  2. Memukul ‘Log masuk.
  3. Masukkan nama pengguna dan kata laluan akaun anda.
  4. Klik pada ‘Tunjukkan wang saya‘Butang.

Sebaik sahaja anda telah melakukan perkara di atas, anda akan dapat melihat berapa banyak wang yang anda habiskan di League of Legends. Laman web ini kadang -kadang boleh turun jadi jika tidak berfungsi apabila anda memeriksa, cuba lagi dalam beberapa hari.

Melanggan buletin kami untuk kemas kini terkini mengenai eSports, permainan dan banyak lagi.

  • Baca lebih lanjut:Kedai Mitos League of Legends

Penting untuk diperhatikan bahawa ini hanya terpakai kepada rantau semasa anda dan mungkin tidak mencerminkan wang yang dibelanjakan di antara akaun lain. Sekiranya anda mempunyai banyak akaun, hanya ulangi langkah -langkah di atas.

Berkaitan:

Artikel berterusan selepas iklan

.

Artikel berterusan selepas iklan

Untuk lebih banyak petua dan trik League of Legends, pastikan untuk menyemak panduan kami: