Beli Starfield | Xbox, Starfield Guide: Semua yang anda perlukan untuk berjaya di Angkasa | PC Gamer

Panduan Starfield: semua yang anda perlukan untuk berjaya di angkasa

Ruang adalah tempat yang besar. . Berikut adalah panduan untuk mencari bandar, pos, dan tempat menarik yang lain.

Starfield

. . Tahun 2330. Kemanusiaan telah melampaui sistem suria kita, menyelesaikan planet baru, dan hidup sebagai orang yang berkapasiti. Dari permulaan yang rendah sebagai pelombong angkasa, anda akan menyertai Constellation – kumpulan peneroka angkasa lepas yang mencari artifak yang jarang berlaku di seluruh galaksi – dan menavigasi luas sistem yang diselesaikan dalam permainan Bethesda Studios terbesar dan paling bercita -cita tinggi.

Dibangunkan oleh

Bethesda Game Studios

Tarikh Siaran

Kemampuan

 • 4K Ultra HD
 • HDR10
 • Pemain tunggal
 • Dioptimumkan untuk Xbox Series X | S
 • Pencapaian Xbox
 • Kehadiran Xbox
 • Kelab Xbox
 • Xbox Cloud menjimatkan
 • Xbox Live

Panduan Starfield: semua yang anda perlukan untuk berjaya di angkasa

Kami akan membimbing anda melalui segala -galanya dari pilihan penciptaan watak pertama anda ke perjalanan akhirnya anda ke dalam permainan baru+.

STARFIELD-Gerakan watak yang memakai ruang angkasa meluas dengan lengan tersebar terbuka pada permukaan lunar kosong. Dunia yang berwarna biru, dapat dilihat di langit di belakang

(Kredit Imej: Bethesda)

 • Sistem dan petua
 • Krew dan sahabat
 • Pencarian, pilihan, koleksi

. Ini Panduan Starfield akan mengenali anda dengan pelbagai kebiasaan dan kerumitan Starfield sehingga anda dapat membuat keputusan yang tepat ketika anda mengambil langkah pertama di ruang angkasa atau bergulat dengan keputusan pencarian utama dan pilihan percintaan. Beberapa bahagian Starfield berasa seperti kembali ke Skyrim atau Fallout, tetapi yang lain adalah sepenuhnya baru dan berbeza, dan kami telah mendapat jalankan bagaimana perkara -perkara seperti ciri -ciri, penyelidikan, dan kerajinan kerja.

Untuk keputusan kami di Starfield, lihatlah Kajian Starfield kami juga. Versi Pendek: Starfield mungkin bukan yang terbaik dari RPG utama Bethesda, tetapi ia pasti yang terbesar, dan kami mungkin akan melepak di angkasa selama bertahun -tahun yang akan datang. Cari semua yang anda perlu tahu mengenai mencatat bintang di bawah.

Bermula

Sebelum anda memulakannya di Starfield, berikut adalah semua butiran yang perlu anda ketahui sama ada anda boleh bermain. .

Masa pelepasan Starfield sebenarnya .
Akses awal Starfield: Ini bukan permainan biasa “akses awal” yang sedang berjalan, ia adalah healstart untuk edisi khas.
Betapa Buggy adalah Starfield?. Begini bagaimana permainan berjalan pada pelancaran untuk tujuh kakitangan Gamer PC di atas pelantar mereka sendiri.
Starfield di Deck Steam.

Starfield adalah tetapan asal baru pertama Bethesda sejak permainan Scrolls Elder yang pertama. Untuk berorientasikan diri di alam semesta baru mereka, mengejar tradisi yang perlu anda ketahui tentang orang dan tempat yang kami lawati.

: Ini semua hab utama yang akan anda lawati.
Faksi Starfield.
Betapa besarnya Starfield?: Itu ruang, jadi cukup besar.

Seperti yang anda ingat dari permainan Fallout, penciptaan watak itu menimbulkan banyak butiran individu untuk dibimbangkan. Periksa panduan ini ke semua bahagian individu yang anda mahu pilih semasa anda mula bermain.

Latar Belakang Starfield: Latar belakang yang anda pilih akan memberi anda kelebihan tertentu seperti buka kemahiran segera atau faedah lain.
Ciri -ciri Starfield.
Kemahiran Starfield: Senarai besar anda setiap kemahiran yang anda boleh buka dan apa yang dilakukannya.
Kemahiran permulaan yang terbaik: Jika senarai besar itu memberi anda lumpuh pilihan, mulakan di sini dengan lima kemahiran pertama yang kami fikir anda harus membuka kunci secepat mungkin.

Sistem dan petua

Setelah anda membuat watak anda dan mendapat kasut anda di atas tanah, inilah yang akan anda lakukan seterusnya. Bethesda telah melakukan pengambilan baru pada beberapa sistem lama seperti mengunci, pujukan, dan peningkatan kemahiran.

Petua Starfield: Inilah yang harus anda ketahui mengenai Starfield sebelum anda terlalu jauh ke angkasa lepas.
Kapal percuma terbaik: Jangan terlepas perjalanan percuma dan selesaikan pencarian ini untuk kapal yang lebih besar dan lebih baik.
Tingkat senjata Starfield: Inilah cara senjata jarang dan statistik berfungsi di Starfield sehingga anda tahu anda membawa yang terbaik.
Cara menjana wang: Kumpulkan kredit dengan cepat dengan petua ini mengenai apa yang harus disimpan dan dijual.
Starfield Pujukan: Apabila senjata bukan jawapannya, pastikan anda bersedia untuk beberapa diplomasi berkarisma.
Starfield mengunci.
: Ketahui cara mendapatkan tanah dengan mengimbas persekitaran anda di setiap planet yang anda hadapi.
Cara menunggu di Starfield: Kerana apabila anda hanya perlu meluangkan masa.
Cara Menukar Penampilan: Sekiranya wajah ruang anda tidak lagi sesuai dengan anda, inilah caranya untuk melihat baru.
Cara Menggunakan Pek Boost: Sekiranya anda berjuang untuk menggunakan jetpack anda, pastikan anda bersedia untuk penerbangan terlebih dahulu.
Cara Menjual Kapal: Inilah cara untuk melepaskan kapal ganti atau dicuri anda.
.
.
Sembunyikan ruang angkasa anda: Jangan berjalan di sekitar bandar seperti pelancong, ambil ruang angkasa itu.
Peringkat Kemahiran di Starfield: Ketahui cara menaik taraf semua kemahiran anda.
: Ruang sangat besar dan tidak selalu dipesan terlebih dahulu. Inilah bahagian Starfield yang ditetapkan dalam batu untuk semua pemain dan yang rawak setiap playthrough.

. Jangan tersesat di sana mencari destinasi seterusnya. Berikut adalah panduan untuk mencari bandar, pos, dan tempat menarik yang lain.

Lokasi den: Cari jalan anda ke salah satu tempat terbaik untuk memunggah barang curi.
Lokasi Kasino Starfield: Di sinilah anda akan menemui Almagest dan memenangi jackpot.
Lokasi Paradiso Resort: Ambil ruang angkasa yang cepat dengan menuju ke planet resort.
.

. Sebaik sahaja pemain pelancaran mula menetapkan dan menambah permintaan biasa untuk Starfield.

Tukar FOV di Starfield: Tidak ada slider FOV lalai di Starfield tetapi sudah ada mod untuk menambahkannya jika anda ingin menukar pandangan anda.
Cara Menggunakan DLSS di Starfield: Satu lagi aduan biasa ialah Starfield menggunakan teknologi supersampling FSR AMD. Ada mod untuk menggantikannya dengan DLS Nvidia jika anda lebih suka.

Sekiranya anda membuat kerja pendek cerita utama Starfield, perhentian seterusnya anda akan menjadi mainan kedua, atau mungkin menipu dan (akhirnya) mod. Inilah cara memulakan, tidak kira apa pengembaraan kedua anda.

Permainan baru Starfield+: Spoiler Story di sini, bagi mereka yang ingin tahu tentang bagaimana NG+ Starfield berfungsi.
Perintah Konsol Starfield.
Mod Starfield: Tepat pada pelancaran, starfield modders sudah susah bekerja dengan perbaikan tradisional dan semua mod GAG lama.

Krew dan sahabat

Anda tidak mahu melakukannya sendiri di angkasa, jadi pastikan anda tahu siapa yang boleh anda rekrut. Starfield mempunyai set utama sahabat, Mercs for Hire, dan jangan lupa ada juga questlines percintaan.

: Senarai anggota kru konstelasi utama anda dan beberapa krew yang disewa lain yang boleh anda temui dalam perjalanan anda.
Cara Menetapkan Krew di Starfield: Anda ingin memadankan kemahiran krew anda kepada pekerjaan mereka dengan memberikannya ke kapal atau pos anda.
Merekrut tentera upahan tanpa nama: Sekiranya anda memerlukan lebih banyak sokongan operasi, anda juga boleh merekrut beberapa krew generik.
Lokasi peminat Starfield Adoring: Untuk ahli krew “tidak ada” yang sama sekali berbeza, anda boleh merekrut gag lama Oblivion The Fan yang Adoring.
Cara Merekrut Amelia Amelia Earhart: Tambahkan angka bersejarah ke krew anda dengan menyelesaikan pencarian.
Pilihan Romantik Starfield: Inilah yang anda boleh lakukan untuk hubungan yang lebih peribadi pada krew anda.