Beli Sesi: Skate Sim | Xbox, EA S New Skate adalah permainan perkhidmatan langsung percuma untuk bermain

Skate baru ea adalah permainan perkhidmatan langsung percuma untuk bermain

Ini adalah tajuk perkhidmatan langsung percuma untuk microtransactions, walaupun tidak akan ada unsur bayar untuk menang atau . Anda tidak perlu mengeluarkan wang tunai untuk membuka kunci kawasan peta (tindakan ditetapkan di lokasi baru yang dipanggil San Vansterdam) dan tidak ada kelebihan permainan berbayar. “Kami mengambil inspirasi dari permainan seperti Apex Legends .

. Anda perlu belajar bagaimana mengawalnya dan memindahkan berat badan, sama seperti pada papan luncur sebenar. Fizik telah dibangunkan dengan fokus pada realisme, kelancaran dan rendaman. Sama seperti dalam kehidupan sebenar untuk skateboard baru, jam pertama mungkin kelihatan mencabar, tetapi apabila anda menguasai teknik ini, anda akan merasakan keseronokan yang tidak dapat ditandingi untuk menarik kickflip pertama anda! Sesi: Skate Sim juga termasuk penyesuaian pilihan penuh, jadi anda dapat menikmati pengalaman sempurna yang disesuaikan dengan anda. Tutorial penuh menyediakan semua bantuan yang anda perlukan untuk memulakan, dan anda boleh memilih dari empat tahap kesukaran! Budaya tahun 1990 -an dan skate yang diilhamkan oleh Zaman Emas Skating Jalan – 1990 -an – Sesi: Skate Sim membolehkan anda mengalami skateboarding yang benar dan kebudayaannya: tiada sistem pemarkahan; Hanya anda, tempat dan imaginasi anda! Tidak perlu hakim memberitahu anda bahawa noseslide atau varial heelflip anda sesuai untuk tempat ini. Dan kerana lokasi tertentu adalah ikonik, pemaju telah menambah beberapa daripada mereka untuk permainan untuk anda meluncur dan menyatakan kreativiti anda, termasuk Black Hubbas (New York City), Brooklyn Banks (New York City), FDR Park (Philadelphia) dan banyak tempat lain. . Anda boleh bermain dengan pelbagai pilihan, termasuk menukar bidang pandangan, masa hari, penapis, dan pandangan kamera yang berbeza (tripod, orbit, dll.. Sesi: Skate Sim juga menawarkan peluang untuk pergi dari skater ke pembuat filem: Tarik gerakan anda kemudian masuk ke mod filem untuk mengalami tindakan dari sudut pandangan pengendali kamera anda dan buat klip terbaik. Penyesuaian Tunjukkan Gaya Anda Dengan Sistem Penyesuaian yang luas untuk Skater dan Skateboard Anda. . .) dari jenama teratas, seperti Fallen, Zero, Grindking, Thankyou, Hijinx Net, Antilanta, Roger Skate Co, No-Comply, Idabble dan lain-lain. . . !

Tarikh Siaran

Dimainkan

Kemampuan

  • 4K Ultra HD
  • Pemain tunggal
  • 60 fps+
  • Pencapaian Xbox
  • Kehadiran Xbox
  • Xbox Live

Ia tidak akan dibayar dan tidak ada peta yang akan berada di belakang paywall.

Kris Holt

Menyumbang wartawan
Jumaat, 15 Jul, 2022, 12:00 pagi · 2 min Baca

Skate 3. .

Ini adalah tajuk perkhidmatan langsung percuma untuk microtransactions, walaupun tidak akan ada unsur bayar untuk menang atau . Anda tidak perlu mengeluarkan wang tunai untuk membuka kunci kawasan peta (tindakan ditetapkan di lokasi baru yang dipanggil San Vansterdam) dan tidak ada kelebihan permainan berbayar. “Kami mengambil inspirasi dari permainan seperti Apex Legends .

Untuk melihat kandungan ini, anda perlu mengemas kini tetapan privasi anda. “Kandungan dan rakan kongsi media sosial” menetapkan untuk melakukannya.

EA merancang untuk menyokong Selama bertahun -tahun akan datang dengan ciri permainan tambahan, perubahan keseimbangan, lebih banyak kandungan dan acara bermusim. “Kami berada dalam hal ini untuk jangka masa panjang. Ini bermakna kita bukan gelaran berulang, “kata pengarah kreatif Chris” cuz “Parry. “Tidak akan ada melalui 10. Kami tidak akan mengepam mereka sepanjang masa.”

. .

Skate, Walaupun ia adalah pasukan yang paling jauh dengan pemaju yang berpusat di seluruh Amerika Utara. Beberapa veteran francais skate juga berada di atas kapal, termasuk Parry.

Skate akan tersedia di PlayStation dan Xbox (termasuk konsol gen terakhir), dan siri ini akan . Bulatan Penuh juga mengusahakan versi mudah alih, yang berada di peringkat awal pembangunan. Akan ada silang dan silang-proses di semua platform juga.