Beli rangsangan keputusan yang dijumpai – takdir 2 timelost., Timelost dijumpai keputusan rangsangan – Destiny 2 – BlazingBoost

Timelost dijumpai keputusan rangsangan – takdir 2

Master Vault of Glass hanya boleh didapati semasa Vault of Glass Week tertentu. Anda boleh membuat pra-memerintahkan perkhidmatan ini, dan kami akan menyelesaikannya setelah Master tersedia!
//
Sila ambil perhatian: Kuasa anda memainkan peranan yang paling penting apabila anda membeli perkhidmatan ini. Adakah anda keberatan untuk memeriksa pilihan di bawah? Harga lalai adalah untuk tahap kuasa 1820+.

Dijumpai ladang timelost

Dijumpai ladang timelost

Master Vault of Glass hanya boleh didapati semasa Vault of Glass Week tertentu. Anda boleh membuat pra-memerintahkan perkhidmatan ini, dan kami akan menyelesaikannya setelah Master tersedia!
//
Sila ambil perhatian: Kuasa anda memainkan peranan yang paling penting apabila anda membeli perkhidmatan ini. Adakah anda keberatan untuk memeriksa pilihan di bawah? Harga lalai adalah untuk tahap kuasa 1820+.

Dapatkan yang baru Keputusan yang dijumpai (timelost) untuk koleksi anda! Versi senjata gulung ini dengan faedah yang sangat baik dan boleh diperolehi hanya dalam peti besi serbuan kaca pada kesukaran induk.

Sekiranya anda sudah mempunyai senjata dalam koleksi anda, kami akan menemui pemain pro untuk segera membawa anda gulungan Tuhan.

Tetapi jika anda belum memperoleh pistol itu, anda perlu melengkapkan kejayaan Maestro Glasser untuk mendapatkan senapang ini buat kali pertama. Anda boleh menambah kejayaan ini dalam pilihan di bawah.

Setelah anda membuat pesanan, kami akan melalui pangkalan pemain kami dan pilih yang sesuai dengan anda untuk pesanan anda. Anda akan bersembang peribadi dengan pemain anda. Dalam sembang ini, pemain akan memberitahu anda tentang semua kemajuan dan statistik semasa pesanan anda. Anda juga boleh mengemukakan soalan kepadanya. Di samping itu, jangan lupa kita mempunyai Sokongan 24/7 Pasukan bersedia membantu anda.

Kami akan melengkapkan pesanan anda dalam 2-4 jam selepas tugasan pemain.

Pemain yang akan ditugaskan mengikut pesanan anda – pemain pve veteran sebenar takdir. Laporan Raid Terbuka untuk Crypt Batu Deep atau sebarang serangan lain. Papan pendahulu Sherpa dan papan pendahulu pertama di dunia akan menjadi 60%+ dipenuhi dengan pemain kami.

Marilah kita mengingatkan anda tentang ciri God Roll yang dijamin. Kami akan memperoleh 2 faedah yang dipilih atau 2 faedah yang dipilih + mw atau bahkan 4 faedah yang dipilih + mw atas permintaan anda. Cukup pilih pilihan tambahan di bawah atau hubungi kami melalui sembang.
Lihat bagaimana pemain lain seperti anda berfikir tentang pengalaman mereka dengan LFCarry.com.

Timelost dijumpai keputusan rangsangan – takdir 2

Master Vault of Glass Raid Timelost Found Verdict Boost – Shotgun

Kami akan melengkapkan peti besi master yang sepadan dengan kejayaan kaca, Maestro Glasser (semua cabaran mingguan) untuk mendapatkan keputusan pertama anda yang dijumpai; Setelah dijumpai, jika anda mengarahkan beberapa keputusan yang dijumpai, kami akan menimbulkan kekayaan penaklukan untuk mendapatkan keputusan yang lain yang dijumpai dari dada selepas pertemuan Atheon. Ini adalah senapang legenda yang diperkenalkan oleh permainan Bungie in Destiny 2 dalam musim Splicer. Melihat kerana ia adalah senjata legenda, timelost yang dijumpai keputusan akan selalu mempunyai faedah rawak. Sekiranya anda memesan lebih banyak senjata, penggalak akan menyimpan semuanya di dalam beg anda supaya anda boleh memilih yang mempunyai faedah yang paling sesuai dengan anda.

Ulasan kami

Penutup Footer Boost Blazing

Mempunyai sebarang soalan? !
Kami sentiasa boleh membantu:

  • Pilih perkhidmatan yang sesuai dengan keperluan anda
  • Menjual perkhidmatan tersuai
  • Sambungkan anda dengan sokongan pasca pembelian kami
  • Blazing Boost Srl
  • Melalui Zenale 13 20123 Milano, MI, Itali
  • [dilindungi e -mel]
  • +39 02 87167 055
  • Hubungi Kami

Nama dan tanda dagangan berdaftar adalah hak cipta dan harta pemilik masing -masing.

Putusan yang dijumpai (timelost) meningkatkan

Found-Verdict-Timelost-Boosting

-Pemeriksaan penyelesaian cabaran yang lebih baik. Dengan jumlah 5 diperlukan.
-Ganjaran 1 setitik setiap senjata yang tidak dimulakan
-Penyelesaian Triumph Maestro Glasser
-Putusan yang dijumpai (timelost) Tenaga senapang Tenaga!

-anda mesti 1335+ Tahap Kuasa
– Senjata & gear yang baik

Perhatian: Penguncian hadiah mingguan di peti besi dikongsi di seluruh kesulitan yang normal dan tuan, jadi sila ingatlah ini. Sebagai contoh, anda hanya akan mendapat gear untuk menyelesaikan pertemuan, cabaran, dan dada rahsia pada kali pertama anda mencapai mereka dalam kedua -dua aktiviti setiap minggu. Sebelum anda dapat memperoleh masa yang hilang senjata dan perisai yang fokus pada statistik, anda mesti terlebih dahulu menyelesaikannya pada penetapan kesukaran induk.

Maklumbalas Pelanggan

Ulasan

Belum ada ulasan.

Jadilah yang pertama untuk mengkaji semula “Menemui Keputusan (Timelost) Meningkatkan” Batalkan balasan

Produk Berkaitan

Deathbringer

Deathbringer

Dijamin-Tarabah

Dijamin Tarr.

Shadowkeep-Campaign-Boosting

Kem Shadowkeep.

Anarki

Dijamin Anar.

Wish-ender-boosting

Wish Ender Boos.

Meningkatkan tahap cahaya

Tahap cahaya boo.

Pit-of-Heresy

Lubang bidaah

Percubaan-of-Osiris-Full-Armor-set

Ujian Osiri.

Garden-of-Salvation-Boosting

Taman Salva.

Glory-Boosting

Kemuliaan meningkatkan

Kami adalah pemain yang membantu rakan -rakan pemain. Guardian Boost adalah Perkhidmatan Boosting Multi-Gam Perdana yang ditentukan untuk menaikkan pemain maya anda ke peringkat seterusnya.

Facebook Twitter LinkedIn Instagram Youtube

Copyright © GuardianBoost. Hak cipta terpelihara.

© ivers 2022 Digital Pathway, LLC. Hak cipta terpelihara. D1, D2 & Semua Media Berkaitan © ️ Bungie Digital Pathway, LLC. tidak disahkan oleh Bungie, Inc. dan tidak mencerminkan pandangan atau pendapat Bungie, Inc. atau sesiapa yang terlibat secara rasmi dalam menghasilkan atau menguruskan D1 atau D2. Semua tajuk permainan, kandungan, nama penerbit, tanda dagangan, karya seni, dan imejan yang berkaitan adalah tanda dagangan dan/atau bahan hak cipta pemilik masing -masing. Hak cipta terpelihara. Tiada pengesahan dinyatakan atau tersirat. Sebarang tanda dagangan pihak ketiga disebut semata -mata untuk menjelaskan keserasian dengan Digital Pathway, LLC. Perkhidmatan © ️ 2022 Digital Pathway, LLC.