Beli Orion Camo Unlock – Cod MW2 Service | KBOOSTING, BAGAIMANA MEMBUAT WARFARE MODERN 2 ORION CAMO | Pcgamesn

Cara Mendapatkan Warfare Modern 2 Orion Camo

Gamerant menulis artikel yang luas mengenai Call of Duty MW2 Mastery Camos.

Cod MW2: Orion Camo Buka kunci

.

Kami telah menyelesaikan beribu -ribu pesanan menggunakan mod yang dipandu dan tidak pernah menghadapi sebarang larangan atau penggantungan, jadi kami dengan yakin dapat mengatakan yang sangat selamat untuk digunakan walaupun memberi kami maklumat log masuk anda mungkin agak menakutkan.

Harga keseluruhan: $
Penerangan Perkhidmatan Penerangan Perkhidmatan
. Meratakan senjata termasuk .

�� Orion Camo meningkatkan perkhidmatan

The Orion Camo Kulit Ultimate yang menunjukkan penguasaan pemain menggunakan semua senjata. Untuk membuka kunci kosmetik ini, seorang pemain mesti mendapat camo polyatomik (camo emas untuk 51 senjata) dan menyelesaikan cabaran penguasaan untuk setiap senjata. Untuk membuat anda Orion Camo dibuka untuk senjata anda, penggalak kami akan membuka kunci semua emas yang diperlukan & menyelesaikan cabaran penguasaan. Kami mempunyai pengalaman hebat Dengan Camo dibuka di sini di Kboosting, jadi kami tahu semua helah untuk menyelesaikan cabaran Cepat, Seperti memilih mod permainan yang betul, kedudukan strategik, dan tentu saja, penggalak yang sangat mahir.

Kaedah penghantaran

Kerana diperlukan untuk perkhidmatan ini, kami hanya dapat memberikan perkhidmatan meningkatkan ini dengan (Perkongsian Akaun). Buka kunci COD MW2 Orion Camo. Apabila selesai, anda mendapat e-mel dan pemberitahuan untuk log masuk semula.

⏳ eta untuk orion camo membuka kunci

ETA untuk Orion camo buka kunci adalah .5 – 2 bulan, Selepas perkhidmatan bermula.

 • yang menunjukkan kemahiran anda dengan semua senjata di MW2.
 • Camo polyatomik dibuka untuk 51 senjata.
 • Platinum Camo untuk semua kategori senjata.
 • Camo Emas untuk 51 Cabaran Senjata & Penguasaan Selesai.
 • Rangsangan Pass Battle
 • A percuma: Battle Pass Boost, Peringkat Peringkat Ketenteraan atau Tahap Tahap Prestige, dan .
 • Semua peningkatan medan dibuka.
 • Percuma: peningkatan tahap senjata

⚙ Pilihan Perkhidmatan & Konfigurasi

 • Platform – Kami dapat menyelesaikan perkhidmatan ini di PC, PS, atau Xbox.
 • – Kami akan membuat pesanan anda dalam barisan, dan apabila giliran anda, kami akan menyelesaikannya. Menyatakan – Pesanan anda akan menjadi keutamaan yang tinggi, jadi penggalak pertama yang tersedia akan memulakan pesanan anda.

Keperluan ⚠️

 • Anda mesti memiliki akaun Warfare 2 moden sesuai untuk perkhidmatan ini.

ℹ️ Maklumat tambahan

Cara Mendapatkan Orion Camo Dibuka di MW2?

Orion Camo boleh dikunci oleh memperolehi camo polyatomik dan menyelesaikan cabaran penguasaan untuk semua senjata. Anda membuka kunci polyatomik dengan memperoleh camo emas untuk 51 senjata.

Untuk membuka kunci Camo polyatomik,

 • 1. Buka kunci semua 51 senjata.
 • . Tingkatkan senjata sehingga anda membuka kunci setiap camo asas.
 • 3. Lengkapkan cabaran khusus untuk setiap camo asas untuk membuka kunci Camos Penyelesaian.
 • 4. .
 • 5. Ulangi proses untuk semua 51 senjata.
 • 6. .

Orion Camo Walkthrough

.

Hubungi Pengurus Peribadi anda:

 • Pilih perkhidmatan anda dan selesaikan pembayaran.
 • Berhubung dengan pengurus peribadi anda melalui sembang laman web, perselisihan, whatsapp dll.
 • (untuk perkhidmatan yang dipandu) atau ID permainan (untuk dimainkan sendiri).
 • Penggalak diberikan dan mula mengerjakan pesanan anda (anda mendapat kemas kini tangkapan skrin semasa dia maju).
 • Apabila perkhidmatan selesai, anda akan diberitahu melalui aplikasi e-mel dan komunikasi (Discord, WhatsApp dll).
 • Tukar kata laluan anda dan nikmati permainan anda!

Soalan yang sering ditanya

Adakah selamat untuk membeli perkhidmatan meningkatkan COD MW2?

Kami menyediakan perkhidmatan meningkatkan sejak tahun 2013, menyelesaikan ribuan panggilan tugas OD dan , Oleh itu, kita boleh mendakwa bahawa perkhidmatan MW2 kami adalah . Untuk keselamatan tambahan, kami boleh menggunakan VPN negara anda dan mengalirkan rangsangan.

Bilakah anda mula mengusahakan pesanan moden peperangan moden saya?

Biasanya kita mula meningkatkan beberapa minit selepas pesanan diletakkan dan pembayaran diproses. Terdapat beberapa pengecualian walaupun ketika kita mungkin terlalu banyak, ketika permintaan pada perkhidmatan sangat tinggi, seperti Musim baru atau permainan dilancarkan. Setelah membeli Call of Duty Boost (Dimainkan sendiri), anda akan melakukannya Jadualkan perkhidmatan bersama dengan pengurus terlebih dahulu, jadi pasukan sudah bersedia untuk anda apabila anda lebih sesuai. Walaupun kami tidak dapat memulakan pesanan anda dengan segera, sebelum membeli, pengurus akan memberitahu anda bila rangsangan anda dapat disediakan.

?

Harga yang berpatutan, yang mencerminkan kemahiran dan masa yang diperlukan untuk melabur untuk mendapatkan matlamat pelanggan. Kami cuba mengekalkan harga kami serendah mungkin, dan sila ingat bahawa setiap perkhidmatan meningkatkan MW2 yang disediakan oleh kboosting adalah buatan tangan, Tanpa penggunaan mana -mana perisian, mod, buka kunci pihak ke -3 yang haram, dll.

Adakah saya akan menerima kemas kini mengenai pesanan saya?

Ya. Kami akan sentiasa Tetap dikemas kini dengan kemajuan pesanan anda semasa kami mengusahakannya Perselisihan APP dan VIA E-mel dan/atau pemberitahuan. .

?

. Kami selalu lebih senang Jadualkan rangsangan anda Sekitar masa yang anda sukai, sama ada rangsangan diri atau perkhidmatan yang memerlukan perkongsian akaun.

Cara Mendapatkan Warfare Modern 2 Orion Camo

Peperangan moden 2 Orion Camo: Beberapa pemain dengan bendera penguasaan

The Peperangan moden 2 orion Camo adalah matlamat utama untuk semua orang bermain permainan FPS terkini. Yang paling sukar untuk membuka kunci camos penguasaan, Orion adalah campuran cantik prisma hitam dan corak berwarna -warni yang kelihatan seperti ruang yang mendalam.

Anda akhirnya ingin mendapatkan Orion pada semua senjata peperangan moden yang terbaik, tetapi anda perlu tahu bagaimana dahulu. . . Berikut adalah butiran mengenai cara mendapatkan Orion dalam peperangan moden 2.

Peperangan Moden 2 Orion Camo: The Orion Camo pada senapang serangan

Peperangan Moden 2 Orion Camo Buka Kunci Butiran

Orion Camo secara teknikal adalah yang paling mudah dari penguasaan Camos untuk membuka kunci, kerana tidak ada cabaran tambahan yang diperlukan. Pada masa yang paling mudah, untuk membuka kunci Orion Camo, anda perlu membuka kunci camo polyatomik pada 51 senjata secara keseluruhan-sama ada 51 senjata pada pelancaran atau gabungan beberapa penambahan selepas pelancaran. Apabila anda telah mencapai matlamat yang besar, Orion secara automatik akan membuka kunci pada semua 51 senjata tersebut. .

Sebaik sahaja anda telah memperoleh Orion Camo pada senjata tersebut, mana -mana senjata masa depan yang anda buka kunci polyatomik untuk akan mengunci Orion bersama -sama. .

Sekiranya anda ingin berpeluang mendapatkan Orion, anda perlu menguasai sistem Gunsmith yang baru untuk berpeluang mendapatkan semua Camo, bersama -sama dengan mengetahui bagaimana Prestige berfungsi dalam permainan ini.

Liputan Ford James Ford di PCGamesn termasuk Starfield, Marvel Snap, dan apa -apa Call of Duty, dan juga bersemangat tentang F1, dia adalah sedikit pakar permainan tangki.

Rangkaian N Media memperoleh komisen daripada pembelian yang layak melalui Amazon Associates dan program lain. Kami memasukkan pautan sekutu dalam artikel. Lihat Terma. Harga betul pada masa penerbitan.

Cara Membuka Kunci Orion Camo MW2

Cara Membuka Kunci Orion Camo MW2

Jack Bye

. Senjata baru boleh dibuka dan diubah dalam kulit senjata dan kulit pengendali boleh dilengkapi. Tetapi salah satu elemen yang paling dicari yang disesuaikan dalam peperangan moden 2 adalah penguasaan camo.

Penguasaan Camo menuntut dedikasi untuk membuka kunci, tetapi ia bernilai masa dan usaha. Sekiranya anda akan menghabiskan sebahagian besar masa anda dalam peperangan moden 2 dengan senjata kegemaran anda di skrin, mengapa tidak membuat mereka melihat dengan tepat bagaimana anda mahu mereka?

Orion Camo adalah pilihan Camo Penguasaan Puncak Mutlak yang kini tersedia dalam Modern Warfare 2, dan melengkapkannya akan menunjukkan bahawa anda telah benar -benar menyempurnakan kemahiran anda dengan jenis senjata pilihan anda. .

Mendapatkan ke mana -mana peringkat penguasaan camo dalam peperangan moden 2 boleh menjadi cabaran sebenar. Dan Orion Camo adalah yang paling eksklusif dari sekumpulan, yang memerlukan anda terlebih dahulu maju melalui setiap peringkat camo penguasaan dan cabaran lain. Proses untuk mencapai Orion Camo digariskan di bawah:

 • Cabaran camo asas lengkap untuk membuka kunci camo emas.
 • Melengkapkan semua cabaran penguasaan camo emas dengan kelas senjata tertentu – misalnya: senapang serangan, senapang penembak – membuka kunci camo platinum untuk kelas senjata itu.
 • Ulangi Proses dan Cabaran Penguasa.
 • Sekali lagi, lengkapkan semua cabaran penguasaan polyatomik, mendapatkan 300 maut dengan setiap senjata di kelas yang dilengkapi dengan camo polyatomik untuk membuka kunci Orion Camo untuk semua senjata di kelas itu.

MW2: Berapa jam untuk mendapatkan Orion Camo?

. Bukan sahaja ia menuntut banyak pembunuhan, tetapi ia juga memerlukan anda untuk mendapatkan camos penguasaan lain sebelum anda dapat menyelesaikan cabarannya.

Kerana proses yang terlibat dan memakan masa, peminat mungkin tertanya -tanya berapa lama ia akan membawa mereka untuk mendapatkan tangan mereka di Orion Camo, terutamanya dari segi jam. . Yang mengatakan, julat jam yang dianggarkan akan membawa anda untuk mengamankan Orion Camo adalah antara kira-kira 125-185 jam waktu bermain, jika tidak lagi.

Skullface, Dan dia melakukannya dalam 115 jam selama enam hari. Yang mengatakan, Skullface adalah pakar dalam permainan, jadi itulah tanda yang sangat ideal untuk memukul cabaran yang besar seperti ini.

Secara realistik, anda akan membawa anda lebih dari sekurang -kurangnya 120 – 130 jam tanpa mengira untuk pergi dengan Orion Camo yang hebat. Dan jika anda berjaya membukanya di bawah tempoh masa itu, anda pasti duduk di antara beberapa syarikat elit dalam komuniti MW2.

MW2: Penguasaan Camo Ranks

.

. Anda bebas untuk melengkapkan Orion Camo dan tahu bahawa anda telah melakukan semua yang anda boleh untuk menunjukkan kepakaran anda dengan senjata pilihan anda.

Orion Camo bukan sahaja akan membuat senjata anda menonjol dari pek itu, ia juga akan menjadi panggilan bangun untuk sesiapa sahaja yang menyeberangi anda dalam maut.

Ini adalah impian yang benar untuk mendapatkan Orion, cara yang baik untuk melengkapkan orang lain yang tidak banyak mengisar dalam kelas masing -masing … tidak terlalu lusuh!

MW2 Orion Camo FAQ

Adalah camo Orion dalam peperangan moden 2?

Ya, Orion Camo adalah jenis akhir penguasaan camo dan boleh dikunci di MW2.

Apakah senjata terbaik untuk mendapatkan camo Orion?

M4 adalah senjata permulaan yang hebat yang akan membolehkan anda maju dengan pantas melalui cabaran penguasaan camo.