Beli Orion Camo MW2 Boost |, Call of Duty Modern Warfare II Orion Camo Tumbler – Call of Duty Store

Call of Duty Modern Warfare II Orion Camo Tumbler

Pengalaman hebat dengan mythicboost. Komunikasi sangat baik sepanjang keseluruhannya.

Beli Orion Camo MW2 Boost

Perkhidmatan ini dinilai 4.91 daripada 5 Menurut .

2023-08-31-Ulasan yang disahkan

Pengalaman hebat dengan mythicboost. Komunikasi sangat baik sepanjang keseluruhannya. Pasti akan menggunakannya pada masa akan datang jika ada barang lain yang saya cari

2023-08-13-Ulasan yang disahkan

. Sangat mengesyorkan untuk semua keperluan permainan anda

2023-07-20-Ulasan yang disahkan

. Kemas kini dan komunikasi yang berterusan. Tidak akan pergi ke tempat lain!

2023-06-27-Ulasan yang disahkan
Cepat dan boleh dipercayai. Art dan Angryandy menyelesaikan perkhidmatan melebihi jangkaan saya. Hebat!
2023-06-04-Ulasan yang disahkan

Perincian

The Orion Camo di COD: MW2 adalah pencapaian tertinggi yang ada dalam permainan, yang memerlukan anda membuka kunci setiap camo lain yang terdapat dalam permainan. . Tetapi anda tidak perlu menghabiskan berbulan -bulan pertanian masa lapang untuknya, kami boleh melakukannya untuk anda dengan perkhidmatan Orion Camo Cod Boost kami.

Pasukan kami yang lama Call of Duty Professionals akan menanam setiap camo yang anda perlukan untuk mendapatkan camo baru yang gila ini, dan berbuat demikian pada sebahagian kecil masa itu. Yang perlu kita ketahu.

Jadilah pemain yang paling hebat di lobi dan dek keluar semua senjata anda dengan gaya Mythic Boost’s Orion Camo Cod Boost Service.

Sekiranya anda mempercayai kami?

Inilah fakta. Kami dalam perniagaan meningkatkan sejak 2015, dan kami mula beroperasi sebagai syarikat berdaftar MythicBoost.com pada tahun 2016 (ini boleh diperiksa dengan menjalankan pemeriksaan umur domain). Dengan kata lain, kita mempunyai pengalaman selama 9 tahun. Reputasi keselamatan, ketelusan, dan kecekapan kami (seperti yang dapat dilihat dari beribu -ribu ulasan positif) dibina selama bertahun -tahun kerja keras dan kami berhasrat untuk menyimpannya. Atas sebab ini, anda boleh yakin bahawa akaun anda berada di tangan yang baik. Jaminan wang balik kami memastikan bahawa anda akan mendapat perkhidmatan seperti yang diterangkan, atau menerima pampasan. Semua pekerja kami bukan sahaja dipilih untuk tahap kemahiran mereka, tetapi juga keupayaan mereka untuk berkomunikasi dan kepercayaan mereka. Identiti penggalak kami disahkan dengan ketat.

Bagaimana ia berfungsi?

Mudah! Setelah membuat pesanan anda, anda akan menerima e -mel dengan pautan ke kawasan pelanggan peribadi anda. Di sana, kami akan berkomunikasi, menjadualkan pesanan anda, dan anda akan mendapat pemberitahuan kemajuan masa nyata. Ada seseorang untuk menolong anda 24/7 di kawasan pelanggan anda, dan di laman web sembang.

Call of Duty Modern Warfare II Orion Camo Tumbler

Call of Duty Modern Warfare II Orion Camo Tumbler - Pandangan Depan Dengan Logo Call of Duty

Mempunyai minuman kegemaran anda dalam gaya dengan Call of Duty Modern Warfare II Camo Tumbler. Bahagian luar dicetak secara digital. Tumbler adalah bebas BPA dan mematuhi peraturan FDA.

 • Keluli tahan karat
 • 20 oz
 • Dilesenkan secara rasmi
 • Vakum terlindung

Produk yang dilihat baru -baru ini

 • Kebolehcapaian
 • Dasar Cookie
 • Terma & Syarat

Membeli -belah

 • Dasar Pembatalan & Mengembalikan
 • Panggilan tugas
 • Kedai Call of Duty EU

Ikut kami

Tetapan kuki

 • Imej Visa
 • Imej induk
 • Imej American Express
 • Apple Pay
 • Cari grafik kad
 • Google Pay

. Logo Call of Duty adalah tanda dagangan Activision Publishing, Inc.

Kematian Orion

The adalah senjata yang mengagumkan yang dipaparkan di Call of Duty: Black Ops 4. Ia boleh didapati di peta ix.

Kandungan

Gambaran Keseluruhan []

Kematian Orion adalah senjata multishot, lengkap dengan 45 tembakan dalam simpanan. Apabila menembak tembakan, senjata akan segera memuatkan pukulan seterusnya, membolehkan senjata itu dipecat sama dengan senjata separa automatik dengan kadar tembakan yang perlahan. Kematian Orion juga mempunyai pilihan untuk membakar “rasuk tangkapan”, yang dapat dicapai dengan mengecas senjata dengan memegang butang tembakan. Setelah menembak tembakan di musuh, sasarannya akan terjejas oleh pukulan, menghantar bolt elektrik yang boleh berantai ke musuh berdekatan.

Apabila dinaik taraf melalui mesin pek-a-punch, ia menjadi Ciuman Serket, Memberi senjata peningkatan kerosakan dan lebih banyak peluru dalam simpanan.

12 November 2020

30 Oktober 2019

Pengambilalihan []

Pemain dapat memperoleh kematian Orion yang dijamin dengan melengkapkan telur Paskah kecil.

Langkah 1 [ ]

Selepas membuka pek-a-punch, dinding di lorong berhampiran pintu masuk kuil Danu-ra akan terbuka, dengan tingkap “parut logam” menjadi kelihatan. Pemain kini boleh menembak gandum api yang duduk di atas tiang dengan senjata tembakan peluru. Ini akan menghantar garis api, yang akan terbentuk menjadi anak panah di permukaan, yang dapat dilihat di jambatan jambatan antara kuil RA dan Danu.

Langkah 2 []

Dengan anak panah, pemain mesti menggunakannya untuk menentukan kuil yang menunjuk pada. Di lantai paling bawah kuil, ia menunjuk pada kepala batu. Pemain mesti mengambilnya.

Langkah 3 []

Pemain kini mesti meletakkan kepala batu di bawah perangkap asid, yang mana pemain dapat membina di lokasi tertentu. Pemain mesti mengaktifkan perangkap, menyebabkan kepala mencairkan ke dalam spile kalajengking kecil. Pemain kini boleh mengambilnya dan menuju ke tahap terendah kuil Danu, di mana dua pokok akan. .

Pemain kini mesti memperoleh balang kanopik emas, yang akan dibuang ke arena setelah bertahan beberapa pusingan sementara pertalian orang ramai dimaksimumkan dalam penarafan positif. Imam Chaos akan mengulas “Hadiah dari Serket.”Apabila balang dilemparkan ke arena. . Pemain tidak lama lagi boleh merebut balang pada permulaan pusingan seterusnya.

Langkah 5 []

Dengan balang, pemain boleh pergi ke kotak misteri. . Setelah meracuni, pemain boleh menggunakan kotak misteri, dengan item pertama yang ditawarkan kotak itu menjadi kematian Orion.

Pemadaman []

Kematian Orion boleh didapati di dalam kotak misteri atau dari membunuh blightfather dalam pemadaman semasa acara Operasi Apocalypse Z.

Pencapaian/Trofi []

 • Hadiah Konstelasi – .
 • Hadiah Serket – Di IX, dapatkan ciuman Serket.