Beli langganan 6 bulan dan dapatkan gunung baru! Pelacak biru, mount langganan 6 bulan baru – Jade, Bright Foreseer – Berita – Icy Veins

Wow Gunung Langganan 6 -Bulan Baru – Jade, Bright Foreseer

Acara Timays Turbulent yang terdiri daripada 5 minggu pulangan timewalking pada 26 September. Kali ini, anda boleh membuka kunci gunung setelah melengkapkan meta-pencapaian acara.
Jadual Timays Turbulent
Menurut kalendar dalam permainan di pelayan langsung, acara itu akan bermula pada 26 September dan berakhir pada 30 Oktober.

Beli langganan 6 bulan dan dapatkan gunung baru!

Beli langganan 6 bulan dan dapatkan gunung baru!

Tambahkan keajaiban mekanikal yang benar-benar logam ke koleksi gunung anda dengan gunung Insinerator Steamscale baru yang menakutkan, kini tersedia untuk pembelian dalam permainan dan dari kedai badai salji. Untuk masa yang terhad, anda juga boleh mendapatkan keganasan robo yang bernafas ini dengan pembelian langganan 6 bulan.

 • MMO-Champion
 • Arclight-Champion
 • Hearthpwn
 • Forum Minecraft
 • Stesen Minecraft
 • Overframe
 • Mtg keselamatan
 • Diablofans
 • Mobafire.com
 • Leaguespy.gg
 • Counterstats.jaring
 • Taktik TeamFight
 • Wildriftfire.com
 • Runeterrafire.com
 • Smitefire.com
 • Dotafire.com
 • Artifactfire.com
 • Heroesfire.com
 • Vaingloryfire.com
 • Mmorpg.com

Cari sihir

© 2023 Magic Find, Inc. Hak cipta terpelihara.

Wow Gunung Langganan 6 -Bulan Baru – Jade, Bright Foreseer

Kakitangan

Anda boleh menghantar sekarang dan mendaftar kemudian. Sekiranya anda mempunyai akaun, log masuk sekarang untuk menghantar dengan akaun anda.
Catatan: Catatan anda akan memerlukan kelulusan moderator sebelum dapat dilihat.

Baru -baru ini melayari 0 ahli

Tiada pengguna berdaftar melihat halaman ini.

Kandungan serupa

Tempoh Turbulen Kembali dalam Patch 10.1.7! Acara ini terdiri daripada 5 minggu masa. The Weekly Quest menawarkan rampasan aberrus heroik dan anda juga boleh mendapatkan gunung kali ini!
Jadual Timays Turbulent
Menurut kalendar dalam permainan pada 10.1.7 PTR, acara akan bermula pada 26 September dan berakhir pada 30 Oktober.
Minggu 1: Cataclysm Timewalking Minggu 2: Membakar Timewalking Timewalking Minggu 3: Legion Timewalking Minggu 4: Mists of Pandaria Timewalking Minggu 5: Wrath Timewalking
Ganjaran masa yang bergelora
Pencarian mingguan akan menawarkan 1 sekeping rampasan heroik aberrus. Anda boleh mendapatkan gunung berpasir dari tuan rumah yang bermasalah. Meta-pencapaian meta-pencapaian
Perceraian meta baru untuk acara timewalking telah ditambah yang dipanggil Master of the Wastways yang bermasalah.
“Dapatkan penguasaan masa tamat selama 5 minggu berturut -turut semasa acara timays bergolak.”
Melengkapkan penjara bawah tanah berturut -turut berturut -turut akan mendapat pengetahuan suling tentang masa yang suling, meningkatkan XP yang diperoleh daripada membunuh raksasa dan menyelesaikan pencarian.
Apabila anda memperoleh 10 permohonan, anda akan menerima penguasaan masa tamat, yang meningkatkan keuntungan XP dari pembunuhan raksasa dan pencarian siap sebanyak 30%.
Untuk pencapaian meta, anda mesti mendapat penguasaan masa untuk 5 minggu berturut-turut untuk mendapatkan Gunung Sandy Shalewing.

Acara Timays Turbulent yang terdiri daripada 5 minggu pulangan timewalking pada 26 September. Kali ini, anda boleh membuka kunci gunung setelah melengkapkan meta-pencapaian acara.
Jadual Timays Turbulent
Menurut kalendar dalam permainan di pelayan langsung, acara itu akan bermula pada 26 September dan berakhir pada 30 Oktober.

Ganjaran masa yang bergelora
Pencarian mingguan akan menawarkan satu rampasan aberrus heroik. Secara keseluruhan, anda akan menerima 5 keping rampasan aberrus heroik selama 5 minggu. Anda boleh mendapatkan gunung berpasir dari tuan rumah yang bermasalah. Tempoh Turbulen Meta-Perceraian & Buff Stacking
Perceraian meta baru untuk acara timewalking telah ditambah yang dipanggil Master of the Wastways yang bermasalah. Petua alat berbunyi:
“Dapatkan penguasaan masa tamat selama 5 minggu berturut -turut semasa acara timays bergolak.”
Melengkapkan TimeWalking Dungeon TimeWalking berturut -turut Menghidupkan pengetahuan suling mengenai masa yang suling, meningkatkan XP yang diperoleh daripada membunuh raksasa dan menyelesaikan pencarian.
Apabila anda memperoleh 10 permohonan, anda akan menerima penguasaan masa yang meningkatkan keuntungan XP dari pembunuhan raksasa dan siap pencarian sebanyak 30%.
Untuk pencapaian meta, anda mesti mendapat penguasaan masa untuk 5 minggu berturut-turut untuk menerima Gunung Sandy Shalewing.

Kami melihat pengkhususan yang paling popular untuk mitos+ pada minggu ketiga patch 10.1.7.

Penafian
Catatan berikut adalah berdasarkan data yang diambil dari laman kakak kami u.GG, yang telah menggabungkan beribu -ribu parses dari pelayan langsung.
Pengkhususan yang paling popular untuk Mitos+ (Patch 10.1.7 Minggu 3)
Affix minggu ini diperkuat, gunung berapi, sombong.
Pengkhususan DPS yang paling popular
Peningkatan Peningkatan – 27.7% Shadow Priest – 14.7% Mage Api – 7.0% Paladin Retribusi – 5.9% Fury Warrior – 4.Baki 1% Druid – 3.7% Hunter Penguasaan Binatang – 3.Shaman Peningkatan 7% – 2.9% Frost Mage – 2.Warlock kehancuran 8% – 2.Rogue kehalusan 5% – 2.Monk Windwalker 5% – 2.0% Arcane Mage – 1.8% Havoc Demon Hunter – 1.8% Arms Warrior – 1.7% liar druid – 1.6% Rogue Outlaw – 1.5% Frost Death Knight – 1.Pemburu Markship 4% – 1.4% Ksatria Kematian Unhury – 1.4% Shaman Elemental – 1.Warlock penderitaan 4% – 1.Rogue Pembunuhan 4% – 1.Evoker Devastation 4% – 1.Hunter Survival 3% – 1.Warlock Demonologi 3% – 1.3%
Tangki yang paling popular
Guardian Druid – 54.6% Knight Kematian Darah – 13.Paladin Perlindungan 1% – 8.9% Brewmaster Monk 8.Hunter Demon Vengeance 5% – 8.Pahlawan Perlindungan 5% – 6.4%
Penyembuh yang paling popular
Paladin Suci – 45.5% Disiplin Imam 18.Pemulihan 8% Druid – 9.Shaman pemulihan 2% – 9.0% Imam Suci – 7.Monk Mistweaver 7% – 5.9% pemeliharaan evoker – 3.9%

Starym

Kami telah melihat di Gunung Lutut Dream-bertema Dream yang hebat yang datang dalam 10.2, tetapi sekarang mari kita lihat bagaimana kita akan mendapatkannya!
Seperti yang dijelaskan oleh MRGM, terdapat 6 gunung yang berbeza, masing -masing berkaitan dengan jenis gunung yang ada. Di terkenal 5 dengan puak Wardens Dream baru dalam 10.2 Penjual dibuka, The Dream Infuser. Berdasarkan nama itu cukup jelas apa yang dia lakukan, kerana anda boleh membeli gunung ini dari dia jika anda sudah memiliki gunung jenis itu (kerana dia “membekalkan” mereka dengan mimpi untuk membuat gunung baru). Terdapat mata wang “Infusi Dream” yang baru, tetapi kami tidak tahu di mana ia datang dari.
Dan kicker? Ada haiwan peliharaan yang boleh dimiliki juga!
Dan inilah pandangan lain di gunung itu sendiri, dengan ihsan keyboardturn.

Kakitangan

Kredit Imej: Magdalena.
Blizzard pergi ke perubahan yang akan datang kepada Mistweaver Monks selama 10.2, kerana mereka menangani maklum balas pemain dan membentangkan rancangan mereka untuk spesifikasi. Mereka menyelam ke set peringkat baru, mengusir kemudaratan secara khusus, serta pertahanan pasif musuh spesifikasi.
Mistweaver (Sumber)
Helo Mistweavers!
Kami mempunyai beberapa kemas kini yang dirancang untuk penjaga impian dan kami ingin berkongsi beberapa pemikiran kami di sini.
Kemas kini Elixir Pertahanan dan Penyembuhan
Mistweaver lebih licik daripada yang kita mahukan, terutamanya untuk penyembuh berasaskan huru-hara, dan toolkit pertahanannya didasarkan terutamanya di sekitar penggunaan ejaan aktif. Kami tidak merasakan sesuai untuk meminta Mistweavers untuk mengurus hampir setiap bahagian kit pertahanan mereka untuk bermain di peringkat tertinggi, jadi kami ingin meneroka pasif untuk penyembuhan Elixir.
Kami juga bersetuju ada ruang untuk penambahbaikan dengan reka bentuk pasif terkini yang terkini dan pemain boleh mengharapkan kemas kini dalam binaan PTR yang akan datang yang bertujuan untuk memberikan nilai sementara kesan kesihatan yang rendah tidak diperlukan.
Kemas kini pasif ini juga memberi kami ruang untuk membuat pengubahsuaian tanpa melegakan ruang mengikat utama ke elemen pertahanan peribadi tertentu Mistweaver’s Toolkit yang kini tidak digunakan – iaitu Hancurkan.
Mengusir bahaya
Beberapa perubahan untuk mengusir bahaya telah dibuat untuk meningkatkan daya maju untuk mistweaver dan mengintegrasikan sepenuhnya ke dalam kit. Ini bukan pilihan luar global seperti penyembuhan elixir, jadi sebaliknya boleh menjadi lebih berkesan sambil mengurangkan jumlah APM yang diperlukan untuk bermain mistweaver secara optimum dalam momen tegang. Ini adalah sedikit perdagangan, tetapi kami berharap rasa keseluruhannya seperti penyembuhan elixir tetapi punchier. Di samping.
Kami juga fikir ini boleh membantu pokok bakat kelas berasa lebih memuaskan untuk jalan, kerana membuang bakat bahaya akan menjadi lebih banyak pilihan yang menarik. Mudah -mudahan kemas kini ini secara keseluruhan akan membantu mistweaver defensif sambil menjadikannya lebih memuaskan dan mudah didekati.
Penjaga Tahap Impian
Kami menyedari beberapa isu fungsi termasuk beberapa mantra penyembuhan yang tidak dikira ke arah pengumpulannya. Semua penyembuhan (selain daripada akumulator lain seperti harmoni chi sendiri dan pelajaran kemarahan) bertujuan untuk menyumbang kepada penyembuhan akhir. Kami ingin menangani perkara ini pada masa akan datang PTR membina.
Terima kasih dan kami menantikan maklum balas anda yang berterusan!